Sziasztok!
Úr isten nem akartam senkit elrettenteni a több gyerektől!
Nem olyan gáz ám több gyereket nevelni!
Azt szoktam mondani ahol már kettőnek, háromnak jut ott jut a következőnek is!
Egyébként meg kinőtt ruhák!
A lányok még csak- csak örökölnek egymástól bár majdnem egyforma magasok pár centi csak, na persze időnkét kell egy pár új dolgot beruházni de azért az belefér!
Ami nehezíti a dolgot ugye Csaba mint egy szem fiú nem adhatom rá a lányok kinőtt ruháit!
Kattkat!
A külön órák, hát igen az azért nem egyszerű mert mind a három tanul második nyelvet az iskolába persze magán úton ami azért fizetős de még mindg kedvezőbb mint ha valahova máshova vinném és persze a tanár is jó, 3 vannak egy csoportba egy korosztály és így sokkal többet tudnak mintha 20-an lennének!
Meg mellette a Zene iskola + néptánc!
Nagyon tetszett Piri nénje!
Pako!
A cipő hát igen ez nagy kérdés!
Ezen én is mindíg sokat vaciláltam, hogy ráadjam-e a másik kinőtt cipőét!
De végül úgy döntöttem, hogy inkább veszek nekik saját külön bejáratú cipőt! Na meg persze apukám mint cipész örökké azt sujkolta belém, hogy soha ne hordjam más cipőjét mert mindenkinek más a járása és mindenki máshogy tapossa ki a cipőét!
Az az egészségtelen!
Én azt javaslom, hogy inkább vegyél neki cipőt !
Sokat számít hidd el!
Persze jó dolog meg baromi nagy segítség ha az ember kap használt dolgokat, mert annyival kevesebb a kiadás!
Én is szívesen veszem ha kapok, nekem a nővérem mindíg hozza a kinőtt cucokkat és nagy segítség az biztos!
Kata!
Igazából az első hónap után áltunk mi is be a három órási etetésre!
Gonosz anya voltam és ha sírt akkor is csak 3 óránként adtam neki enni de Kincsőt inkább úgy kellett mindíg felébreszteni, hogy hahó enni kéne!
Aztán rá egy hónapra saját magát állította át a négyórási evésre!
Szerintem nincs baj a vérezgetéssel engem is nehezen hagyott el!
De nekem vissza is ált a régi menetrend, megérkezett Piri nénje!
Bocsi kicsit hosszú lettem!
Jó pihit mindenkinek!