Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem most elmenti az üzit,mert már csomószor próbálkoztam... :evil:

Kattkat,Kata nagyon édik a babócáitok!!
Már én is próbálkoztam képet feltenni,de azt mondja,túl nagy.. :x

A találkozó nekem renben,akár szombat,akár vasárnap..

Ági,
nekem volt fogadott orvosom,de én mindenképp akartam..ha van rá keret,akkor megéri,de ha nincs ,akkor is bőven elég egy jó sfogadott szülésznő!!ott pedig abból is bőven van!!Nekem a Farkas Adrienne lett volna,ő nagyon jó és aranyos,de végül a Bea lett nekem is (valami ..völgyinek hívjá egyébként),és nagyon rendes és aranyos ő is!!!amíg párom nem ért be,addig minden fájásnál szorította a kezem és,bármi volt rögtön mondott mindent...és az az igazság,hogy amúgy is álltalában a legeslegtöbbet a szülésznő csinálja...

Lányok,
nem tudom ti hogy vagytok vele,de én sajna nem tartozom azok közé,akikről csak úgy olvadnak le a kilók szülés után...pedig már 3 hónap eltelt lassan.. :evil:
még sosem voltam ennyi..80kg :evil:
De legalább azzal nyugataom magam,hogy a melleim db-ja 1,5kg,mert igen,jól kapaszkodjatok meg..lemértem..hihi :D
Legalább a 80ból már 3at le is vonhatok... :P
Pedig ilyen egészségesen még soha nem étkeztem..se lisztes,se cukros..és még 6után sem eszem egyáltalán semmit..mégsem..

Remélem mindenki jól van már!!
Nagyon durvák ezek a kórházas szorik!! :shock:

Na,mindenkinek mosolygós szép napot! :)
pako

Pako!

Nem vagy egyedül a kilóidal!
Itt vagyok én is nekem sem ment le semmi szülés óta csak az az 1 kiló hagyott el amit felszedtem szülés után!
Mostani állás szerint akkor én veztek kettőnk közül mert én 88 kiló vagyok! :roll:
Igen nagyon jó volna megszabadulni legálább annyitól amennyivel kezdtem, de valahogy arra nem tudom magam rá venni, hogy itthon egyedül tornázgassak!

Kéne valami jó kis társaság akivel eggyütt lehetne pl: BABA-MAMA torna!
Csak az a baj, hogy arra sincs időm, hogy keressek ilyet a közelben!
Majd csak elhagynak valahogy a kilók!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Megkérdezhetem, hogy ki hány kilót hízott és mikor kezdett el rohamosan rátok rakódni? Hányadik hónapban?

Most +5-6 kg-nál tartok... nem tudom, hogy az sok vagy kevés? Szerintem nem vagyok sem dagi sem vékony... De hát mit tudom én, hogy nézek ki kismama jelmezben :-).
szilvi35

Szilvi!

Én 18 kilót híztam összeségében!
Én 80 kilóról kezdtem de mondjuk nem voltam egy zaba gép összeségében megettem minden nem volt olyan, hogy bizonyos dolgokat megkívántam volna! Na persze azért oda figyeltem arra, hogy mit eszek!

Na a fiamnál viszont kívánós voltam akkor lecsúszott a napi 2 tábla csoki, meg is volt az eredménye +27 kiló! :roll:

Szerintem nem híztál sokat, de igazából az utolsó harmadban indul meg a hízás!

Szép hétvégét mindenkinek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szia Szilvi!
Asszem kb. félidőtől jöttek a kilók mindkét babánál. Az elsőnél 11 kg-t, a másodiknál 8 kg-t szedtem fel.
Az első 3350 grammal, a második 3010 grammal született.
szonja77

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket! Ti is tegyetek képet!

Én 23 kilót híztam és 25 fogytam már. Nekem nem okozott gondot.

Pako, ez tetszett h lemérted a cicijeidet! :lol: :lol:

Szilvi, én az első 14 hétben híztam sokat (dehogy mitől ne kérdezd, én is csak pilláztam) a többi elenyésző volt.

Kép
kata05

Én a hatodik, hetedik hónapban 4-4 kilót híztam :shock:
Mondta a doki, hogy ácsiácsi DIÉTA!
Pedig nem ettem többet, mint addig, de a többi hónapban is jött fel rám szépen. Összességében kb 20 felett, de az utolsó hónapban nem voltam hajlandó mérlegre állni már. :oops: :roll:
Élből 10 kg plusszal kezdtem a terhességet, ami még rajtam van, +7 a terhességből. :cry:
Persze semmit sem teszek azért, hogy lemenjen :oops:
Torna még kizárva, mert féltem a tejem, de a kajámat megreformálhatnám, mert ha ennyi nasi mellett tartom a mostani súlyom, akkor gyanítom, hogy gyümölcsre kiváltva akár le is dobhatnék pár kilót khmm...

Kattkat

Kép
kattkat

Köszönöm a válaszokat :-). Nagyon remélem nem leszek nagyon dagi a következő 3 hónap alatt. Ha meg dagi leszek, egye fene, majd lemegy....

Adriennt régen láttam erre.
szilvi35

Sziasztok!

Nálam érdekes módon az elején jött fel 10 kg,aztán az utolsó harmadban már csak 5...szóval nálam fordítva volt :)
De mondjuk én is plusz 5-kg-val indultam :shock:
De ne aggódj Szilvi,mert ha nem vagy hízós típus,akkor csak akkor megy fel rád sok,ha nagyon elszalad veled a ló a nasival...

Kata:
Hát,igen :) Elég vicces lett volna,ha akkor állít be anyós,miközben én próbálom ráhelyezni cickó egyik felét az asztalon lévő mérlegre...pont mint egy jó hentes.. :D

Ildóca:
te kívül laksz Pesten,ugye? lehet,hogy nincs is a környéken ilyen baba-mama torna,nem?beljebb tudok pár helyen...
Hogy vannak a gyerkőcök amúgy?
pako

Sziasztok

Szeretnék 5 percet elrabolni az időtökből. Szülésznőnek tanulok, és a szakdolgozatomhoz gyűjtök adatokat.
A téma a down-szindróma szűrése.
Nagyon szépen megköszönöm mindenkinek, aki szán pár percet a kitöltésére.

http://kerdoivem.hu/kerdoiv/330535111/

Emese
szakdolgozat

Sajna hízásra hajlamos vagyok :-(.
De szemfüles!!!
szilvi35

Pako!

Igen Pesten kívül lakunk !
Csömör 1 km-re van Pesttől, úgyhogy nem vészes!
Az igazság az, hogy van itt nálunk is helyben de a lehető legrosszab időben pont etetési idő van nálunk! :(
És az az igazság, hogy olyan nehezen áltunk be egy bizonyos idő pontokra, hogy ezért én nem változtatom meg az evést!

De ha tudsz ilyen helyet szívesen veszem hátha be tudom szorítani valamikor!

Egyébként köszönöm szépen kérdésed, a gyerekek jól vannak!
A nagyok nyomják ezzerrel a sulit és okosodnak!
Muszáj nekik persze nem midíg van kedvük reggel felkelni, egyébként meg tudom őket érteni nekem sincs kedvem felkelni!
De mi már a nyári szünetre készülünk nagyon !
A fiam már vissza számolja napokat!
Na meg tervezik, hogy milyen táborokba menjenek nyáron!
Mi meg apával fogjuk a fejünket mert csak úgy röpködnek az tizen párezrek! Kész anyagi csőd 3 gyereket táboroztatni!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca!
Most, hogy írod ezt a táboroztatást, elgondolkoztam, hogy kb januártól májusig a táboroztatásra gyűjtögethetitek a pízt, szeptembertől meg a karácsonyi ajikra, ja és közben még tanév kezdés meg kinőtt ruhák pótlása, ilyen-olyan különórák :D
Nem lehet eccerűű.

Még egy óra, és eszegetünk, aztán kitelepülünk a teraszra.
Remélhetőleg tényleg nem káros ez a vulkáni hamu, ami felettünk bolyong...

Kattkat

Kép
kattkat

Ildóca,
hát,nem semmi ennyi gyrkőccel...egyre jobban elbizonytalanodom,hogy biztos-e,hogy mi 4et szeretnénk...mert nagyon szupi dolog,de azért sok-sok idő ,türelem és pénz kell hozzá... :shock:
De persze a legjobb dolog a világon,úgyhogy azért már most nekiesnék a következőnek :)

Tényleg lányok,
nem tudjátok váletlenül,hogy tényleg káros a gyerkőcnek,ha használt cipőt hord??mert most azzal ijjesztgettek,hogy ha az máshogy van kitaposva,mint amilyen az ő lábformája,az nem jó...pedig olyan édi és szuper cipőcskéket örököltünk..és hát,az is elég sok pénz elvisz.. :shock:

A fogyókúrámról meg annyit,hogy megettem ma 4 brownie-t..na,ezért nem jó ha vendégek jönnek..mert tuti sütök..és akkor ki tudja megállni..!? :?

Szerintetek a szétválasztós 90napos diéta (1 fehérjenap,1 szénhidrátnap,1 keményítőnap,1 gyömölcsnap..és ez így váltakozik) durvának számít szoptatás alatt???mert neki semmi estre sem akarnék rosszat! :oops:
pako

Sziasztok!

Végre van időm....
jól vagyunk,Bogicska növöget,vigyorog,gögicsél...
A délutánok nyügisek nálunk,ti hogy vagytok ezzel?

Ildóca!
Nagyon ügyes vagy,hogy beállítottad az etetések idejét....
no,de az idő meg a rutinneked dolgozik:::)
Hogy csináltad?
Számomra ez elérhetetlennek tűnik.Bár még csak 2hónapos a csaj...vagy te már ekkor is?

..és lányok!
Én még mindig vérezgetek....ésmár 7 hete szültem...
jövő héten elmegyek a dokihoz,hátha baj van,vagy legalábbis jobb,ha megnéz...
mert vérezni már nem véreztem,csak barnás-sárgás cucc jött,az is kevés,de most 2 napja picit vérzek.
Ti?
van valami tapasztalat?

kösziiiiiiiiii

rajtam 7kg maradt,48kg-mal indultam,68kg lett belőle,most 55kg vagyok.torna semmi,hasam sem húzodott vissza,még van kicsi...sétálunk,de az nem olyan zsírégető...:)
kata35

bárcsak 55 kg lennék
2 éve nyáron még annyi voltam
az a versenysúlyom
Kata, hány centi vagy?
szerintem nincs gond azzal, hogy visszatért a vérzés, legalábbis a másik fórumon több csajszinak is azt mondta rá a doki, hogy normális.
De az is lehet, hogy meg jött Piri nénje, nem?
Az sem olyan ritka, bár elég szívás. Ha belegondolok, nekem is volt2 hete kevéske pirosas vér, aztán abbamaradt, sőt, talán már a barnás cucc is, ami előtte volt.
Holnap megyek 6 hetes kontrollra, igaz,már a 9. hétben vagyok :)

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Úr isten nem akartam senkit elrettenteni a több gyerektől!
Nem olyan gáz ám több gyereket nevelni!
Azt szoktam mondani ahol már kettőnek, háromnak jut ott jut a következőnek is!
Egyébként meg kinőtt ruhák!
A lányok még csak- csak örökölnek egymástól bár majdnem egyforma magasok pár centi csak, na persze időnkét kell egy pár új dolgot beruházni de azért az belefér!
Ami nehezíti a dolgot ugye Csaba mint egy szem fiú nem adhatom rá a lányok kinőtt ruháit!

Kattkat!

A külön órák, hát igen az azért nem egyszerű mert mind a három tanul második nyelvet az iskolába persze magán úton ami azért fizetős de még mindg kedvezőbb mint ha valahova máshova vinném és persze a tanár is jó, 3 vannak egy csoportba egy korosztály és így sokkal többet tudnak mintha 20-an lennének!
Meg mellette a Zene iskola + néptánc!
Nagyon tetszett Piri nénje! :D

Pako!

A cipő hát igen ez nagy kérdés! :?:
Ezen én is mindíg sokat vaciláltam, hogy ráadjam-e a másik kinőtt cipőét!
De végül úgy döntöttem, hogy inkább veszek nekik saját külön bejáratú cipőt! Na meg persze apukám mint cipész örökké azt sujkolta belém, hogy soha ne hordjam más cipőjét mert mindenkinek más a járása és mindenki máshogy tapossa ki a cipőét!
Az az egészségtelen!
Én azt javaslom, hogy inkább vegyél neki cipőt !
Sokat számít hidd el!
Persze jó dolog meg baromi nagy segítség ha az ember kap használt dolgokat, mert annyival kevesebb a kiadás!
Én is szívesen veszem ha kapok, nekem a nővérem mindíg hozza a kinőtt cucokkat és nagy segítség az biztos!

Kata!

Igazából az első hónap után áltunk mi is be a három órási etetésre!
Gonosz anya voltam és ha sírt akkor is csak 3 óránként adtam neki enni de Kincsőt inkább úgy kellett mindíg felébreszteni, hogy hahó enni kéne!
Aztán rá egy hónapra saját magát állította át a négyórási evésre!
Szerintem nincs baj a vérezgetéssel engem is nehezen hagyott el!
De nekem vissza is ált a régi menetrend, megérkezett Piri nénje!

Bocsi kicsit hosszú lettem!

Jó pihit mindenkinek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Pako, én nem adnám rá, mert tényleg a másik baba/gyerek lábára idomul az a cipő.

Ildóca, le a kalappal a 4 gyerekhez!5. lesz?

Kata35 én 6,5 hétig véreztem, majd 8 hetesen megjött és azóta is 28 naponként. :? És még mindig fő étkezés a szopi. De érdemes megnézetni magad, ha nem múlik, mert nekem abban a 1,5 hétben nem volt meg egyáltalán, pont el tudtam menni a 6 hetes kontrollra.

Nekem a mozgás nem befolyásolta a tej mennyiségét és minőségét. De hallottam az ellenkezőjét is. Baba 6 hetes korától mozgom rendszeresen.

Kép
kata05

Kata05!

Igazából 5 gyereket terveztünk !
Épp valamelyik nap beszélgettünk apával a dologról, ha lessz 5-ik akkor hamarossan azaz másfél éven belül szertnénk!
Mondjuk úgy jövő nyárra! :D

Szerintem jó volt, hogy Csenge és Enikő között másfél év volt olyan jól összenőttek, meg tudtak együtt játszani. Oviba is szinte egyszerre kerültek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hahóóóó! :roll:

Ildóca, köszi a jelölést! Gyönyörűek vagytok, megnézegettem a képeket!!

Kaptok egy 7 hónapos rövid összefoglalót:

Sok mindent eszünk már, mert enni jóóóóó, de még mindig imádjuk, az anyacicit=anyatej. Van már 2 fogunk, az egyik szombaton a másik vasárnap jött ki, azóta minden kerek és jó. És tegnapra mikor töltöttük a 7. hót magától felült és támaszkodás nélkül játszott. Mászni is tudunk már igaz hátrafele, de bőszen gyakorolja, hogyan is kéne előre.
9400 grammok, és 72 centik lettünk. Jól megnőttünk.
És imádoooooommmmmmm!

Kép
kata05

Kata!

Én is meglestelek benneteket és ti is nagyon szépek vagytok! :D
Lőrinc szép nagy baba lett !
És nagyon ügyes is a már egyedül ül és mászik!
Akkor biztos hamar fog járni is.

Olyan érdekes, nálunk a lányok nem másztak csak a fiam!
Kiváncsi vagyok vajon Kincső fog-e mászni!

Hol vannak a többiek?
Remélem senki nem beteg és mindenki csak a jóidőt használja ki!
Mi lessz a találkával lányok?

Szilvi!

Remélem minden rendben van veled és a pocakkal is?
Rég voltál erre felé!

Szép napot mindenkinek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca, amúgy 2 ugrásra laksz tőlünk. :wink:

Kép
kata05

Sziasztok!
Én itt vagyok, csak volt egy kis melóm....
Kata!
Gratulálok, megvannak a fogacskák! És már ül is. Mindig elképedek, hogy hogy megy az idő, már 7 hóanpos! És tényleg nagy! Mikor kezdtél és mit adni neki? És melyik etetéseket kezdted vele kiváltani?
Ja, és még egy nagyon fontos kérdés: amikor Lőrinc baba kezdte átaludni az éjszakát, Te keltél fejni?

Mi jövő héten leszünk 3 hónaposak, most jelenleg 6100 gramm Ádám súlya. Csak és kizárólag a cicimből hajlandó anyatejet enni. És a hasáért akkora cirkuszt tud csinálni. Kb. 3 hete este 9-től alszik reggel 5-6-ig, de nem egyszer aludt már fél 7-ig is. Hasfájás hál Istenek már rég nincs. És szuper bébi !!!! Ha fenn van, mosolyog mindenkire és gagyarászik. És ami nagy szó: le tudom tenni és nézegeti a játékait. És ez azért nagy szó, mert a nagyot nem tudtuk lerakni. Csak ölbe volt el. Persze nyilván mi kényeztettük el. Viszont a babakocsiba csak akkor alszik, ha tologatjuk :)

Tényleg lányok, mi lesz a találkozóval? Mert én lefoglaltam az időpontot, de jó lenne már biztosat mondani. Ildóca!
Akkor is talizunk, ha csak páran leszünk?
szonja77

5 hónapos múlt mikor elkezdtem a hozzátápit. Gyümivel kellett volna kezdeni, de nem ette meg abszolút. Mivel tejem nagyon változó volt és már 1,5 óként evett, így rögtön belecsaptunk a főzibe. Krumpli atejjel kezdtük és építettük fel. De mai napig az alap a krumpli-alma, másként nem eszi meg. :? Ebéddel kezdtük, majd jött uzsira gyümi, vacsira tejpép-főzi, attól függ maradt ebédről v sem. Ebédig csak cici. Ill délután is szopik 2-3X, de ez már sztem csak szomjoltó.
Éjszaka 8) még mindig fel kell......így nem kell fejnem. Most a fog miatt 5-6X volt fent, mióta kint van 1X.
Éjszakáért irigy, nem tudom mit kéne másként tennem.....

Kép
kata05

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, minden rendben van velem, velünk. Szoktam erre járni, csak nem írok... nem szeretnék panaszkodni meg nyűglődni.
Az amnio jó lett, így megnyugodtam, hogy rendben vannak a dolgok. 1-2 hét múlva dokibá és majd kioktat, hogyan tovább ez a cukor izé is hátra van még, meg sok minden gondolom.
Nyűglődöm, mert mindenhol fáj, zsibbad, nyom... nem sorolom inkább. No és a gyomorsav... Akkor a legjobb, ha csinálok valamit, ha függőlegesben vagyok. Egyébként meg... :?
Hétvégén lakást rendeztünk, már csak a baba holmik hiányoznak ....
A táppénz meg nem jön, a törlesztőt meg vonják...

Nagyon ingadozik a hangulatom...

Hát összességében ennyi.

Kíváncsi vagyok én is mindenkire! Kedvesek voltak a fotók is, tegyetek még fel a bébikről :-).
szilvi35

Szilvi!

Ne csak olvass minket!
Időnként kérünk egy kis beszámolót, hogy mi újság veled veletek! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hölgyem! Igen! Hölgyem!
Értettem és írok :-).
Lepihentem egy picit és már el is múlt a hasfájás. Rájöttem! A magnézium+b6-tól fáj... nem fogom szedni csak 2 naponta (ha nem fog keményedni a hasam).
Most megyek, nézek valami kismami térdgatyát, mert nem járhatok nyáron bársonyban...
... és óriási kezd lenni a hasam... nem is értem... szerintem túl nagy.
szilvi35

Sziasztok!

Voltunk a védőnőnél!

Kincső bébi méretei a következők.
Fejkörfogat 39 cm
Mellkaskörfogat 39 cm
Testhossz 62 cm
Súly 5750 gr

Gyalog mentünk, hát nincsközel hozzánk de a kisasszony egy percet sem aludt séta közben!
Ahogy hazaértünk ágyába tettem és már alukál is!

Na megyek mert e nagyoknak fellépésük lessz úgyhogy indulás van! :D

Sziasztok

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Szilvi, szerintem nekünk nyugodtan panaszkodhatsz, ha valaki, hát mi megértjük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2010.07.26 21:42-kor.
szonja77

Bocs, töröltem a képeket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2010.07.26 21:43-kor.
szonja77

És itt a harmadik, amit lekicsinyítettem nektek: ezt is töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2010.07.26 21:43-kor.
szonja77

Sziasztok!

Szilvi!
Képet a pocidról!
Hadd nosztalgiázzunk, hogy nemrég nekünk is volt ilyen. :wink:

Kata!
Jó olvasni, hogy milyen büszke mami vagy. Van is miért! :)

Ildóca!
5 gyerek?! :shock: :shock: hihi
Nemsemmi!
Néha elég, ha végigmegyek az utcán és annyi barmot látok, hogy teljesen elkeseredek, hogy ide minek szülni akár egyet is?
Minden tiszteletem és csodálatom a tiétek! :wink:

na innentől 1 kézzel nyomom
túl vagyunk a 2 hós dipertén és pneumococcus szurin
tűszúrástól kicsi nyikorgás meg homlokráncolás, a vakcina belökésétől pár mp-es sírás, aztán a karomban megnyugodott pillanatok alatt
egyelőre semmi hőemelkedés vagy láz, de ma nem fürdünk, nehogy a meleg víz felnyomja
úgyis tegnap fakadt ki a bcg helye, amit pár napig nem érhet víz, úgyhogy jobb a békesség
6750 g
ja igen!
nekem csak a szombat jó májusban

Kattkat

Kép
kattkat

Szonja!
micsoda kis Tokamanó! :lol:
Nagyon cuki!

Kattkat

Kép
kattkat

Halihó! Mennyire édes babák, én is én is...kezdek türelmetlen lenni :) pedig még jó sok hátravan, aztán hipp-hopp itt van...

A súlygyarapodás engem is izgat, én +7-nél járok, de azt mondta a dokim, mivel magas vagyok, többet is elbírok., no majd kiderül...

Mi jól vagyunk a babóval, egyelőre jól bírom magunkat, dolgozódom még egy hónapig, ha Isten is úgy akarja. Van egy határértékes agykamra tágulatunk, 3 hét múlva kontroll, meg vérvétel, remélem akkor már nem látnak semmit, és az echogén izom is eltűnik a szívecskéből. A baba feje nagyon lent van, alig bírtak keresztmetszetet mérni...na bumm. Beszélnem kell a buksijával! :)

mindenkinek szép napot! ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipetnyusza!
Nálam is volt agyi oldalkamra tágulat és a szív jobb kamrájában egy hiperreflektív (vagy egy másik UH-os szerint echogén) papilláris izom (ha jól emlékszem).
Csak semmi para!
Nekem nyomtalanul eltűnt, elmúlt.
Neked is így lesz! :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Szonja!

Nagyon édes Ádám baba ! :D
Tényleg klassz kis tokája van!

Kattkat!

Általában a 4 hós szuritól lázasodnak be!
De persze ez egyén függő kit, hogy visel meg!

Szurkoljatok a kisfiamnak megy ma felvételizni a zene iskolába!
A kisdrágám izgul nagyon! :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca!
Drukkolunk! Majd értesíts, hogy sikerült-e.

Mi légyen a talival? Egyenlőre Téged, Kattkatot, meg engem hoz lázba, a többiek nem nyilatkoznak. Viszont Kattkatnak a szombat jó. Várjunk még a többiekre?
szonja77

Szonja, engem már a másik oldalon lázba hozott csak nem olvastad, viszont nekem is a szombat jó májusban.
Gyönyörű Ádám!!

Kép
kata05

Szonja!
Nagyon édes :-))). Ádám? Még midig itt van a mosoly az arcomon :-)... Gratulálok! Elképesztőek ezek az arcok :-)))...

Hát pocakos képet esetleg privibe... szégyellős vagyok :-S

Vettem ma, nyárra egy térdnacit, olyan buggyosat. Büszke vagyok magamra... A kismami boltokban nincsen 6-7 ezer alatt.. Így hát rendes boltban nézelődtem és találtam patentos bő derekút, 3500 Ft-ért és a legsúlyosabb, hogy s-es! Jó lesz 2 hónap múlva is... örülök neki nagyon, már kezdtem elszontyolodni...

Mit gondoltok a kókusz pólyáról? Olcsóbb, mint a klasszikus pólya... Meg praktikusabbnak tűnik.

Örülök, hogy néhányak adtatok életjelet !!! :-)
szilvi35

Ildóca!
Hogyan sikerült a felvételi???
szilvi35

Csipetnyusza!
Sajnálom, hogy mindenféle izét találnak a babában :-(. Ezek mindig ijesztő, meg aggodalomra okot adó hírek. Remélem nem lesz semmi problémátok! Szorítok nektek!
szilvi35

Sziasztok!

Most van időm írni nekem is..péntektől mindig több az idő este,mert akkor apával van :)
A múltkor ki is mozdultam este picit a csajokkal,ugyanis ő már este 10kor alszik rendszeresen...
De annyira lelkiismeret furdalásom volt,hogy azt hittem megőrülök! :shock:
Pedig 1re már itthon is voltam..meg is fogadatm,hogy egy darabig tuti nem lesz ilyen :oops:

Szonja,milyen édi baba!!! :) azok a szemek!! :P

Köszi amúgy mindenkinek a válaszokat!
Közben meghánytam vetettem,és arra jutottam,hogy én sem adom rá a cipőket..helyette felkészítem magam anyagilag... :shock:
A ruhákat szinte úgyis egytől egyig turiból szerválta,úgyhogy így is spóroltam rengeteget..
Nem tudom ki hogy van vele,de szerintem néha még jobb minőségűek is,mint amit itthon boltban lehet beszerezni...bár én a Tescos ruhákkal is ki vagyok békülve..

Holnap teszek fel én is képet Dorkámról.. csak még apát be kell fognom,hogy kicsinyítse..

Fogyókúra állása részemről:
kb mínusz fél kg... :evil:
Megpróbálom éves viszonylatban nézni,ha így folytatom még akár 3 kg meg is lesz év végéig :shock: :P

Szép hétvégét mindenkinek!
pako

[quote="pako"]
írta:
pakoFogyókúra állása részemről:
kb mínusz fél kg... :evil:
Megpróbálom éves viszonylatban nézni,ha így folytatom még akár 3 kg meg is lesz év végéig :shock: :P

:wink: , az is valami.

Szilvi, pólya szerintem felesleges, ha kókusz, ha kókusz nélküli. Nekünk nincs, de tesómék odaadták volna(kókuszos,nem használták abszolut, így szerintem eladja neked ha nagyon szeretnéd) de nem kellett. Te mikor is fogsz szülni? Ha nyáron akkor abszolút nem teszed bele a meleg miatt. Ne költsd rá a pénzt! :wink:

Szép napocskás hétvégét Mindenkinek!

Kép
kata05

Sziasztok!

Még nem tudunk semmi biztosat a felvételiről, de akinél felvételizett az azt mondta ,hogy nála van még egy hely és szerinte ő fel veszi, mert nagyon ügyes! :D
Na meg tetszet a tanárnak, hogy két tesólya is tanul zenét az iskolában!
De majd értesítenek levélben!

Szilvi!

Nekünk is volt mind a 4 gyereknél pólya, igaz nem kókusz de nem használtuk! Szerintem fölösleges egy darab mert egy teljesen kényelmetlen valami a babáknak, meg egyébként is azt mondják, hogy 3 kiló fölött ne is tedd pólyába , mert belázasodik!
Persze mindenki maga dönti el!

Szonja!

Alakul a találkozó!
2 vasárnap, 2 szombat, bár nekem mindegy én azt a hétvégét szabaddá tettem!
Remélem nem is jön közbe semmi, majd úgy irányítom a dolgokat, hogy jó legyen!

Szép hétvégét mindenkinek! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Már 2:0 a nempólya javára :)
Pólya sztori:
Nem vagyok pólya párti, több olvasott, hallott kutatás, info miatt. A pólyához történő ragaszkodásunk éppen csak hagyomány semmi több. A gyermek gúzsba kötése ez egyik legrosszabb, amit tehetünk velük, hiszen 9 hónapon keresztül össze-vissza imbolyogtak a pocakban. Az idegrendszer és a mozgás fejlődéséhez is nélkülözhetetlen a mozgás... stb.. Különböző népeknél hasonlították össze a gyermekek fejlődését... Összességében kb. 3 éves korra kiegyenlítetté válik, viszont más ritmusban fejlődnek a gúzsba kötött babák mozgás szempontjából, de még szociálisan is(lassabban). Érdekes egyébként. (lehet zagyvaságnak tűnik...)

A pólyás kérdés a családi nyomás miatt merült fel... Kitaláltam, hogy akkor legyen pólya, de mértékkel. Szerencsére anyum sem erőlteti, csak szopizáshoz... ... és akkor jött a kókusz pólya. Ami több funkciós, mert baba takarót lehet belőle csinálni :-). Szóval nem vész kárba, ha nem használjuk "véletlenül" ;).

Próbálok valahogy okosan reagálni a mindenféle jótanácsra, hiszen segíteni akarnak...
szilvi35

Sziasztok Lányok!

Köszi kattkatt, remélem rendben lesz minden ;)

Szilvi, én se fogom pólyába tenni.

Pako, várjuk a képet Dorkáról!

Mindenkinek szép napot, nagyon süt, kellemetes az időő!!

Kép
Kép
csipetnyusza

3:0
:-)))
szilvi35

Sziasztok!

Remélem mindenki kihasználta a szuper időt! :)
Mi voltunk kirándulni,már amennyire ezt annak lehet nevezni babakocsival..

Tényleg?ti kenitek a babákat vmilyen napkrémmel?

Fogyókúra:
hááát,még rosszabb a helyzet..voltak Dorkanézőben rokonok,és hoztak egy doboz Ferrerót...ami nem mellesleg a kedvencem... :P
Remélem több látogató nem jön mostanában,mert tényleg kisgömböc leszek :roll:
Úgy döntöttem inkább egészet megeszem ma,és akkor csak ma lesz lekiismeret furdalásom :twisted:

Képek:
Most megpróbálok párat feltenni...
pako

Kép
pako

Kép
pako

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?