Zuzmó nekem folyton megszűnt a munkahelyem, onnantól,hogy fejben eldőlt,hogy szeretnék lassan szülni....
Szerintem majd érdemes lenne egy TB szakértővel is egyeztetned, hogy mit hogyan érdemes intézni, biztosan tud trükköt....mindig vannak kiskapuk!
Én aztán tudom,mert körül kellett járnom a kérdést rendesen a szar bejelentések miatt...nem véletlen dolgozom szinte szülésig...na meg persze a pénzre is szükség van amit keresek addig.....
Szóval semmi sem lehetetlen...ha a többi dolgotok rendeződik ,akkor szerintem zöld utatok lesz a babához:-)))
Bettike bárcsak nektek meg jönne már a kis tökmag, nem tudom miért lustizik eddig....ez olyan igazságtalan...
Nekem genetikailag jött volna...de sok minden más miatt nem jöhetett (munkahely-pénzügy-gondok)és annyira ki voltam én is, míg várakoztam....csak ugye nem arra,hogy "ne jöjjön meg", hanem hogy teljen az idő, oldódjon meg a gond és mehessen a dolog.....utána egyből sikerült ez a szerencsém...
Úgyhogy minden elismerésem, hogy kitartó vagy és nem pedig letört!
Csak így tovább!!!!
Kitty túléltem igen:)
És elhoztam tegnap az eredményeket is, szerencsére minden a legnagyobb rendben van....tömhetem a fagyit ezerrel
Lányok éjjel azt álmodtam,hogy megszületett Luca...nem láttam az arcát..de emlékszem annyira az álomra,hogy éreztem belül azt a kiteljesedést, boldogságot....szagolgattam, ölelgettem, szorongattam, puszilgattam, percre nem engedtem ki a kezemből....
Egyszer nekem azt mondta egy jósnő, mikor elmentem hozzá ,mert már romokban voltam (esküvő után alig egy évvel válópert is adtam be.....)
Szóval azt mondta csak akkor leszek igazán boldog, ha megszületik a gyerekem egyszer...ő fogja viszonozni azt a hatalmas szeretetet, gondoskodást ami bennem van és amit mindenkinek megadok...de nem kapok olyan szinten vissza. Szóval ezt csak majd a gyerekemnél fogom érezni és nagyon nagyon boldog leszek..hát elhiszem...pedig azóta minden rendbe jött és imádom a férjemet is szerelemmel 13 év után is
De tény, hogy én jobban tudok szeretni szerintem bárkit és bármit....
(Halak jegy)
Az álom óta úgy hiányzik Luca...úgy megpuszilgatnám már...
))))
Tudom bolond vagyok