Új privát üzeneted érkezett!

Nitácska,
őszinte részvétem...
jó hogy, gyere, én se bírnám máshogy :wink:

Bree,
a városi legendákkal ellentétben a cukros lötty hideg vízzel feloldva és citrommal iható. Nem mondom, hogy a kedvenced lesz, de olyan, mint egy olcsó, rossz minőségű cukros limonádé... én ugye extra hányós voltam, mégsem köszönt vissza. Nem mellesleg éhgyomorra már ez a szénhidrát bomba jól fog esni. Ha az eredmény jó, még diétáznod se kell, de mint a példám mutatja, azt is ki lehet bírni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kitty/Andi akkor :
Kép

Ildi van otthon egész citromom..azt vigyem magammal?Vagy van ilyen kis mini citromlevem..mert azt meg be tudom hűteni előre...,hogy hideg legyen majd a lötty....azt mondják lehűtve "jobb"...
Ja igen te is azt írod:)
És utána míg 2 órát ott ülök lehet enni?
Vagy akkor sem még?

Kitty a támadónéni igen..a védőnő :P

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Sziasztok!

Jelenléti kipipálva:)

Nita
Részvétem...nem irigyellek. :(

Bree
Tegnap grilleztünk, megcsináltam a joghurtos csirkét, finom volt, csak nekem picit száraz, és legközelebb teszek bele pici olajat is, hogy jobban csússzon. :)))

Jól vagyunk, minden napra jut mostanában valami, holnap jön a védőnő, szerdán könyvelő, bank. Csütörtökön fogászat, pénteken OEP... jajj istenem!

Kórházi pakk kész, bár még nem akarok szülni.

Lányok! Nem dolgozik valaki bankban, vagy nincs jártassága? 3 éve kettő havidíjat vonnak a számlámról, mert volt egy 990 ft- os havidíj, aztán felajánlottak egy olcsóbbat, ami 390. Na most ennek 3 éve és azóta már többször voltam bent, mert a számla levelen feltüntetik, hogy mind a kettőt levonják. Már kb. 40 000 ft- tal tartoznak, és csak igérgetnek, hogy jóvá írják... kicsit most már türelmetlen vagyok, szerdán bemegyek a fiók vezetőhöz, csak nem tudom mit mondjak. Szerintem megijesztem őket a fogyasztóvédelemmel...

Kép
Kép
susytunder

Suzy ebben nincs jártasságom sajna...de az a min., hogy a számládat át viszed máshoz duma már izgalmasan hangzana...
De valszeg egy "peres úton talán érvényesíteni tudom az engem illető összeget" monológ szintén valami lavinát elindítana....de persze te tudhatod igazán..legyél vaskalapos, határozott és hideg kimért p*csa.... 8) :lol: ne pedig egy kiszolgáltatott kismama...

Na beszélek itt össze vissza :D

Kép
bree

Ildi köszönöm:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree
remélem a fogyasztóvédelem is elég mumus. :)
Tudok én nagyon karakán is lenni, mostanra fogyott el a türelmem...

Kép
Kép
susytunder

Nita,
őszinte részvétem és gyere, ez csak természetes, hogy segítünk, veled vagyunk! Örülök, hogy meglett Barni lázának az oka, egy fogacska személyében :wink:

Ildi,
ezek szerint neked is szép hullámos hajad van.... én mindig arra vágytam, de nem adatot meg. Szög egyenes a hajam, és mikor Ilang született utána, hátul egy sávban begöndörödött, amivel azóta is szívok, mindenki szerint a hormonális változástól. Abban bízom, hogy Olivér születése után teljesen begöndörödik :) :) .

Bree,
minden terheléses cukor vizsgálatos tapasztalatod érdekel én 2-3 hét múlva megyek, most csütörtökön megyek a beutalóért, meg akkor kapok a toxoplazmára is beutalót. Tényleg neked nézik, nézték?

Mi jól vagyunk megvolt a néptáncos fellépése Ilangomnak szombaton, kaptok majd képeket, csak a mh-emen nem tudok kicsinyíteni.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer: hol volt fellépése a lányodnak?
Bree: nekem egyszer csináltak terheléses cukrot.citromlével tényleg kibírható.

Kép
zuzmo4
Érd

sziasztok!

megvannak az eredményeim,a prolaktin szint javult,586ról 206-ra egy hó alatt :)
és van 1 15mm-es tüsző is,amit a doki elég jónak mondott.

KépKép
bettike83

Bree
köszi! :D

Zuzmo
hogy vagy?

Betti
gratulálok a jó eredményhez, és a tüszőhöz is! Remélem, babácskává alakul :wink:
Vendég

Bree,
én úgy tudom, hogy csak a citrom jó... helye válogatja, hogy ott kell elkészítened vagy készen viheted a löttyöt.
Ha viheted előző este csináld meg, csapvíz, citromlé belefacsarva, plusz glükóz... én egy fél literes üvegben rázattam apával össze és úgy tettük be a hűtőbe, csak vigyázz mert ha darabos a cucc piszok nehezen oldódik. Ha ott kell megcsinálnod hideg vizet engedj bele, plusz nyomd bele a citromot.

A procedúra így néz ki:
éhgyomri vérvétel
lötty ivás
2 óra múlva újra vérvétel és csak ezután a vérvétel után lehet enni-inni...

KépKép

KépKép
beneildi

Zsuzsa,
én a hajdani Inter-Európa banknál jártam így... bementem a fiókba, balhéztam egyet, közöltem, hogy felmondom a számlát, beírtam a panaszkönyvbe és visszafizették az összes tartozásukat...
én nem fenyegettem csak az igazamat hajtogattam és ráztam előttük a számlakivonatokat :twisted: utána juszt is felmondtam a számlát :wink: :wink: még ott helyben :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ildi, én sorozatokat néztem, amíg éjjel etetnem kellett. Cseppet sem bánom, hogy már nem kell :wink:

Kistörpe, sajnálom a búcsút.

Sucer, pont most filózom, hogy milyen módon vetessem le a szemölcsömet. Kivágassam vagy leégettessem. Anyukádnak hogy csinálták? És hozd csak azt a képet táncos Ilangról :wink:

Bree, melyik kórházban fogsz szülni? Egyébként kórházfüggő, hogy hol hogy csinálják a cukorvizsgálatot. Nekem szerencsére tej+zsemle volt. Ha löttyöt kell inni, vigyél magaddal citromot, azt rakhatsz bele, és úgy állítólag egész elviselhető.

Nitácska, nagyon sajnálom.

Kitti, Te Andi vagy? Akkor boldog névnapot Neked utólag is!

Susy, én bankos vagyok. Nem is tudom, hogy ezt egyáltalán hogy tudják így elcseszni. A fogyasztóvédelem helyett én inkább a PSZÁF-nál jelenteném fel őket, arra SOS kötelesek válaszolni. A számlaátvitellel fenyegetésre csak vállat vonnak, nem érdekli őket.

Betti, örülök a jó eredménynek. HAJRÁÁÁÁÁ

Brigi

Kép

Kép
hékás

igyekszünk :) :)

KépKép
bettike83

köszi Hékás!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok köszönöm a tippeket, viszem a citromot magammal, meg a fehér port 8) aztán majd ott megcsinálom a "cuccot" és betépek tőle :lol: :lol: :lol:

Na ma hazafelé én..a "Kitty gyilkos" vettem egy faliórát Lucámnak :lol: :lol: :lol:
Kitty fun Andy/Kitty mit szólsz hozzá??Kérlek analizáld az órát....hogy jön össze egy csibébe Hello Kittys háttér??? :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ez nyílván gagyi, nem eredeti, kínaiban vettem, de 1000ért nem pénz és díszíti tovább a kis sarkot..ami jelenleg így áll:

Kép

Kép
bree

Kép

Kittynek :D

Kép
bree

Betti gratulálok és jó tüszinövesztést...egészen egy babává :D

Jó éjt csajok, holnap majd benézek!
Suzy te meg tegyél rendet a bankban 8) :twisted:

Kép
bree

Bree, kedvem lenne beköltözni a kuckóba :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Akkor nem béndzsó?:)
Olyan kis egyszerű...de majd alakul....jön majd polc, kép a falra, új szőnyeg az ágy elé, komód mellé a tv állvány helyett:)))) és persze a 20 éves ágyat a miss szöszis rózsaszín ágynemű garnitúra fogja igazán feldobni...meg a zenélő forgó :lol:
Ja meg a fingós, rotyogós seggű sírógép Lucám :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

Jó reggelt!

Bettike: Hajrá babaproject!

Kitty: Köszi most jelenleg betegen vagyok. Sikerült barátnőmnek meg fertőznie. Tegnap haza küldtek a munkából. Kaptam kettő nap pihenőt holnap már megyek dolgozni. Már nagyon hiányoznak a gyerekek.

Bree: nagyon szép a sarkotok!

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Brigi
igen, Andi vagyok, és köszönöm :D

Bree
nagyon jó a babasarok. Azt én sem értem, hogy jön össze a tyúk meg Hello Kitty, de jól néz ki, illik a szobába. Szép színes lesz :wink:

Zuzmo
jobbulást, pihend ki magad! Csak halkan kérdem: babaprojekttel hogy álltok?
Vendég

bree gyönyörű a Luca sarok:))))
"Ja meg a fingós, rotyogós seggű sírógép Lucám" :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Zuzmó,
jobbulást neked!

Bree,
szép a babasarok! Aranyos az óra :wink:

Brigi,
anyukámnak kivágták 2 hete, csütörtökön lesz a varrat szedése. Remélem addig kiderül, hogy mi baja van :( :(

Anyukámnál most van kint az ügyelet 40 fokos láza van tegnap óta.... :( :( :( Nagyon aggódom érte! :( :(

Mennem kell, meló van.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
anyukádnak jobbulást, majd gyere, hogy mit mondott a doki! Remélem, csak vmi vírus.
Vendég

Sucer jobbulást anyukádnak!!!!!!!
apinak volt ilyen magas láza 4 napig.tüdőgyulladása volt mint kiderült......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

kint volt Anyunál az ügyelet. Valszeg veseproblémája van, mert semmi felső légúti gondja nincs szerencsére, vagy nem is tudom, és nyomásra, nagyon fájt a jobb veséje, így beutalták urológiára, és azonnali antibiotikum kúrát írtak neki elő. Nagyon gyenge, étvágytalan. Remélem mihamarabb kiderül a gond és meggyógyítják!

Bocs, most csak ennyi.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
drukkolok Anyukádnak, remélem hamar rendbejön. Más panasza nincs? (nem akarlak megijeszteni, de egy éve ugyanez volt Anyunál is, és hát tudod a folytatást :cry: )
Vendég

Sucer minden rendben lesz.drukkolok!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszönöm lányok a drukkokat :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Cukor kipipálva :D
Reggel 7-re mentem, sorba álltam basszus 20 percet..annyian voltak az SZTK-ban... :roll:
Levették a vért, majd átadtam a port és kérdezték citromot hoztam e...mondom naná :P :P :P
Kevertek egy koktélt, na nem Tom Crusie módra..aztán azt iszogattam, undorító volt...nem az íze..hanem az állaga....sűrű, darabos..és a tudat,hogy tömény cukor...lelki szemeim előtt volt,ahogy ez mind a p*csámra megy :roll: :shock: :D feleslegesen....bahhhhh
Na hazaengedtek (10 perc sétára lakom) és két óra múlva mentem vissza újabb csapolásra...(azt hiszik tűpárna vagyok 8) )
Ezután megöltem a két szendvicsemet amit csomagoltam és mentem az apehba, onnan támadónéni (édes, aranyos, kedves volt és sokat kérdezgettem most a szoptatásról, ruhákról stb.)onnan posta, pennybe vásárlás, haza kutyaséta egy óra a napsütésben.....fagyival megtoldva :P ,aztán gyors porszika, megfőztem, körmöt lakkoztam (csodaszép lett most :D )és még alvásra is maradt egy órám...
Hát ilyen sűrű volt ez a napom....de isteni volt nem dolgozni a pokolban... :twisted:
Holnap viszont meló :cry:
Ja és ma megint vettem egy napozót (360 FT)meg egy rugdalózót(600 Ft) mindkettő márkás, szinte új annyira gyönyörű...itt nálunk a szokásos boltomban :twisted:
csak már eldugom a férjem elől, mert megöl.
De amíg nem a Brendonban költöm a pénzt, addig kuss legyen :D :D :D :D
Annyi szép ruhája van már a kis pinásnak, hogy elájulok:))))

Na és akkor olvastam mi a helyzet Sucer :( Anyukádnak jobbulást!!! Kép

Bettike hajrá, hajrá...Apára fel :wink:

Kép

Kép
bree

Köszönöm lányok!

Kitty: Mi most gyűjtjük a munkaidőt. A Gyes-hez. Remélem jövőre már zöld utat kaphatunk.
Sucer: jobbulást anyukádnak!
Bree: ismerős ez a tűpárnának néznek.
Nekem a „kedves” háziorvosunk úgy írta ki a terheléses cukrot hogy reggel leveték a vért majd 45 perc várakozás hogy lehet e csinálni a vizsgálatot. Aztán jött a lötty majd 30 perc múlva vérvétel rá 30 percre megint és rá 1órára újra. Így az nap 4-szer vettek vért.
De jól szervezted a napodat hogy ennyi minden bele fért.
:D

Kép
zuzmo4
Érd

bree olyan jót tudok nevetni mindíg.....most rám fér..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zuzmo mióta van munkaviszonyod?

Nita örülök, ha kicsit jobb a kedved :oops:

Eddig ruhákat pakoltam...már megint :roll: :roll: :roll: :roll:
De meg van a tényleg végleges készlet :wink: Minden szépen behajtogatva...azért,hogy nemsokára megint kiszedhessem :D :D :D és elkezdjem mosni és berakni a még nem létező komódba:)
Jajj már de beleraknám Lucát mindegyikbe..3 hónap és 8 nap.... 8)
na tényleg elrakom hab testemet holnapra....

Pusszíííííííííííí :D

Kép
bree

Kép Kép Kép
Ébresztő csajok, jó idő van... :D

Kép
bree

Kép
Kész vagyok a melóval...sehol senki..se itt...sem az irodában...

HUN VAGYTOK? Kép

Kép
bree

Sziasztok,,

csak egy gyors bekukk:
Anyukámat ma kivizsgálták az urológián, bakteriális vesemdence gyulladása van, nagyon csúnya, kapott anitbiotikumokat, 2 hét szigorú pihenésre van ítélve. Még pár napig lázas lehet, de a mi jó hír, hogy nincs kő, homok, semmi egyéb kóros eltérése, így teljes gyógyulás várható nála. Ma már evett is egy keveset :) :) .

Köszönöm nektek a ránkgondolást!
Mennem kell!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Bree: december elseje óta van munkám előtte nem volt 4 hónapig. Elhiszem hogy már Lucán látnád a ruhákat
Sucer: jó hallani hogy „csak” ez a baj anyukádnál.

Kép
zuzmo4
Érd

Jó reggelt!

Sehol senki?

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Bree
csak túlélted a cukros vizsgálatot :lol:
A ruhákat meg ennyiért nem lehet ott hagyni! Ezek tök jó árban vannak, sajnos a mai világban elég nagy üzletet csinálnak ebből, így meg kell gondolni, mit hol vesz az ember :roll:

Sucer
nagyon örülök, hogy "csak ennyi" a baj! :wink: Gyors gyógyulást Anyukádnak!

Zuzmo
egy v. két év munkaviszonyt akarsz? Nálunk is így lenne, ha találtam volna munkát, de ha arra várunk, sose lesz gyerekünk :( Meg nálam nem ilyen egyszerű, így folytatódik a projekt is, meg a kivizsgálások is...

Többiek?
Vendég

bree

jó hogy túl vagy rajta :)
amúgy szép lett a szobácska :)
jó érzés lehet pakolászni a pici rucikat :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Ma még fingani nem volt időm...rengeteg a melóm..ki sem látszódom...de legalább megy a nap gyorsan (remélem)
Nnna:
ELŐSZÖR IS KISTÖRPE HA NEM JÖSSZ VISSZA A FÓRUMRA HATALMAS FENÉKBE BILLENTÉST INDÍTOK INNEN XXII.IK KERÜLETBŐL....
Visszaszámlálás megkezdődött....10..9...8..7..6..5.....gyerünk vissza

:twisted:

Kép
bree

Kitty: a Tervek úgy néznek ki hogy jövő májusba legkésőbb meg lesz az esküvő és akkor neki látunk a babaprojectnek. (bár ha rajtam múlik már most mehetne :wink: )
Bree: Kitartást a munkához. Most engem is egyedül hagyott a koléganőm. Így kapkodhatom a telefont közbe meg felügyelhetem a kis csapatomat.

gyere visza kistörpe!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmo4 2010.04.22 08:54-kor.

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmó nekem folyton megszűnt a munkahelyem, onnantól,hogy fejben eldőlt,hogy szeretnék lassan szülni....
Szerintem majd érdemes lenne egy TB szakértővel is egyeztetned, hogy mit hogyan érdemes intézni, biztosan tud trükköt....mindig vannak kiskapuk!
Én aztán tudom,mert körül kellett járnom a kérdést rendesen a szar bejelentések miatt...nem véletlen dolgozom szinte szülésig...na meg persze a pénzre is szükség van amit keresek addig.....
Szóval semmi sem lehetetlen...ha a többi dolgotok rendeződik ,akkor szerintem zöld utatok lesz a babához:-)))

Bettike bárcsak nektek meg jönne már a kis tökmag, nem tudom miért lustizik eddig....ez olyan igazságtalan...
Nekem genetikailag jött volna...de sok minden más miatt nem jöhetett (munkahely-pénzügy-gondok)és annyira ki voltam én is, míg várakoztam....csak ugye nem arra,hogy "ne jöjjön meg", hanem hogy teljen az idő, oldódjon meg a gond és mehessen a dolog.....utána egyből sikerült ez a szerencsém... :roll:

Úgyhogy minden elismerésem, hogy kitartó vagy és nem pedig letört!
Csak így tovább!!!! :!: :wink:

Kitty túléltem igen:)
És elhoztam tegnap az eredményeket is, szerencsére minden a legnagyobb rendben van....tömhetem a fagyit ezerrel :P :P :P :P :P

Lányok éjjel azt álmodtam,hogy megszületett Luca...nem láttam az arcát..de emlékszem annyira az álomra,hogy éreztem belül azt a kiteljesedést, boldogságot....szagolgattam, ölelgettem, szorongattam, puszilgattam, percre nem engedtem ki a kezemből....
Egyszer nekem azt mondta egy jósnő, mikor elmentem hozzá ,mert már romokban voltam (esküvő után alig egy évvel válópert is adtam be.....)
Szóval azt mondta csak akkor leszek igazán boldog, ha megszületik a gyerekem egyszer...ő fogja viszonozni azt a hatalmas szeretetet, gondoskodást ami bennem van és amit mindenkinek megadok...de nem kapok olyan szinten vissza. Szóval ezt csak majd a gyerekemnél fogom érezni és nagyon nagyon boldog leszek..hát elhiszem...pedig azóta minden rendbe jött és imádom a férjemet is szerelemmel 13 év után is :P
De tény, hogy én jobban tudok szeretni szerintem bárkit és bármit....
(Halak jegy)
Az álom óta úgy hiányzik Luca...úgy megpuszilgatnám már...:)))))

Tudom bolond vagyok :oops: :oops: :oops:

Kép
bree

Bree-éreztem valami löketet a hátsómon-hát te voltál.
Minden nap olvaslak benneteket....itt vagyok a háttérben,nagyon szép dolgokat vették Lucának.
Sucer-sok gyógypuszi anyukádnak,tök jó ,hogy nincs köve.....
Nita-részvétem,fogom kezed,innen a távolból.
Kitty-hajrá-szerintem jól gondolkodol a munka és a gyerek kérdés között.Mi is igy voltunk,pedig aztán rengeteg lóvé elment a lombikra-először hiába ugye, mert Bálint mesterséges úton jött váratlanul....
Tegnap megkaptuk az oltásunkat,kicsi hőemelkedése lett estére ,de semmi komoly....6kg 10 dkg,hosszát nem mérték meg.
Tegnap adtam neki bébi kaját.alma-őszibarackot-hát csajok azt a pofát amit vágott először a drága....de utána tátogott neki mint a hal...Elmúlt 3 hónapos-nincs 4 -de én megpróbáltam neki-semmi baja nem volt tőle...
Nem tudom mikor tudok jönni,elszakadni nincs szivem tőletek....
jó idő van sokat vagyunk kinn,na meg a Patriknak itt az év végi hajrá,dolgozatok hegye,és készülök vele ,sokat tanulunk,mert nagyon jó fej gyerek.Puszika mindenkinek.

Kép

Kép
kistörpe

Bree-vettél helyett-vettéket irtam bocsika

Kép

Kép
kistörpe

bree én csak 1x mostam i és vasaltam a Barni ruháit......szépen tedd el ugy hogy ne porosodjon.........vagy ennyire szeretsz vasalni????? :P :P
Sucer örülök hogy anyukád teljesen meg fog gyógyulni!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Kistörpe köszi.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe végre :lol:
Nita..UTÁLOK VASALNI IGAZÁBÓL:-))))

nemsoká jövök csak ezren vannak...
:roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
bree

Kistörpe, jó hogy itt :lol:
szép súlya van a pici fiadnak :wink:

Én is utálok vasalni, de rendületlenül teszem, én vasalom a két gyerek ruháit és a miénket is :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

bree azért adnék kisebb adag vasalni valót!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?