Új privát üzeneted érkezett!

Nóri
ezért jó ez a fórum, hogy ilyenket leírtok....mert én erre nem is gondoltam és borogattam a fiúkét is...hihetetlenül nyűgösek voltak egyébként anno, kíváncsi leszek most hogy lesz.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri!
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy a kullancs elleni szurit csak két éves kortól lehet beadni - extra esetben is csak egy éves kor után. Vagy nem??? És semmi mechanikus cuccot nem javasol egyelőre (spray-k, krémek stb.) Én még vacillálok, hogy majd beadassam-e, mert a tizenvhány kullancs által hordozott betegség közül csak egy ellen véd, de azért akkor is már csak tizenvhány-1 aggódnivaló. :? Viszont elég meggyőző volt a doki, mikor azt mondta: amíg pici a gyerek és anya/apa csomagolja ki a ruhából, addig észre lehet venni a kulit. A gond ott kezdődik, mikor már a gyerkőc kamaszodik és nem engedi be anyát/apát a fürdőbe fürdéskor. Szóval - bár a környékünkön nagyon sok a kullancs - mi egyelőre nem kérünk semmit rá.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

juti:
szerintem észre fogod azt venni

itt ülök a gép elött, mert a gyerek kivételesen alszik és mindent megcsináltam, h. ha fölkelne készenlétbe legyek, erre alszik
böngészgettem...

mire jó a gmailes email cimünk?(iwiwen néztem)

nekünk is vázolta az oltási tervet a doki aki egy tündér aranyos bácsi, és nekem is ö volt a cscsmő-dokim..
ő aztán látott gyereket előlről hátulról kivülről belűlről
de amugy azt mondta mosolyogva:
ne-he-he-hemm lesz itt baj, de ha mégis ezt és ezt csináljam
(a höemelkedésre és a dagadásra gondolt)

zsó
Kép
pcd1985

Kakti!

Azt, hogy utána jön a kullancs elleni, azt én is úgy értettem, hogy később. Luca meg már 3, szóval majd 1éve megkaphatta volna. De csak most kapja és kész! :lol:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=32
én ezt használom és bevált. Volt, hogy a felnőttek hisztiztek, hogy nem kenik magukra. Én a Baloghra rákentem. Rajtunk nem volt, mindenki máson meg igen! :twisted:
Vendég

Kakti!
En ugy tudom, hogy egy eves kortol mehet a kullancs elleni.

Nori!
Te melyiket adattad?
Az FSME-t, vagy az Encepurt?
Mert en most akarok egyezkedni ezugyben a gyerekdokival, Kristofnak elkezdenenk, csak a baranyhimloset 3 hete kapta, ezert varunk. De ha mindkettonel ugyanaz a hatas, akkor nekem baromira nem mindegy, hogy 3*2000, vagy 3*6000 forintba faj.
Vendég

Es Kakti ismet.
Nemtom, hogy valaszolt-e mar neked valaki, de a Germicid kup venykoteles.
Vendég

Encepurt. Most 2-t kell, majd később valamikor emlékeztetőt. 1795Ft volt db-ja.
Vendég

Kakti, nekünk is már a születésekor írt fel lázcsillapító kúpot, és ki is váltottam szükség esetére, ott lakik bent a hűtőben. Majd rákérdezek a dokinőnél, hogy alapból adjam neki, vagy csak ha tényleg lázas... Támadónő szerint ha már majdnem 5 kiló, akkor lehet adni egy egészet, amúgy csak felet, hosszában felezve.

zsó, a depiről: most éppen jobb, de már nem merem elkiabálni, mert eddig mindig visszjött, egész a legmélyebb szuicid hullámvölgyig.... De most kicsit jobb, elvagyok. A szeretésről: én is úgy érzem, ha baja esne a gyereknek, megőrülnék, szóval ezzel a részével nincs gond, sokkal inkább magam felé vagyok agresszív. Ma délután megint kicsit sírósabb, ilyenkor nehezebb, ha jó fej, akkor könnyebb, ilyen egyszerű. Na, ezt most jól elmagyaráztam :)

Voltunk sétálni, de akkora szél volt, hogy majd levitte a fejemet. A gyerek most megint csak a fél kajáját ette meg, lesz itt még süvöltés, ennyit a betervezett napirendről, hogy következő etetés 7kor, és előtte fürdés :)

boruska

Kakti! Húsvét után voltunk, ha a 6 hetes kontrollra gondolsz. (Egyébként akkor már 8 hetesek voltunk.) Akkor a párom keresztapja segített, ő vitt bennünket autóval. De még szeretnénk menni a BMC-be a párommal, csak még nincs kitalálva, hogy mikor. :?
Kíváncsi vagyok, hogy nálunk is hogy fognak lezajlani a vizsgálatok. (Ortopédia, hallás) Lázcsillapítókúp már a kezdőcsomagban volt a receptek között.

Boruska! Jó éjszakátok volt ezek szerint. Jobban vagy már? Ja, most olvasom, mi a helyzet. 8)

Kokonya Móni! Milyen plasztikára van szükséged? :o Nem semmi a gyerek súlya! :shock:

Kismaki! Te aztán jól bevállaltad ezt a sok oltást. Nekem a doki még nem akarta a másikat adni az agyhártya és fülgyulladás ellenit. Az a meningo? Azt mondta szeretné időben szérszórni az oltásokat, ne legyen baj. Hallgattam rá.

Pammut, minden rendben volt remélem a kontrollon. KIsfiadnak jobbulást. Mennyi az annyi?

Reni! Remélem nincs nagy baj, de tényleg nem szabadna idegeskedned, a gyomorfekélynek nem tesz jót, ha az van. De ne legyen! :twisted:

Kép
Kép
molmar

Zuzmoo! Mi nem adtunk lázcsillapító kúpot előre, egyébként meg nem volt rá szükség.

Zsó! Más meg örülne, ha fiatalabbnak hiszik... :roll: :roll: Pffff... nem irigyellek piri miatt, a tejelést nem tuom mennyire befolyásolja. :? :shock:

Vicky! Remélem nem lesz láz az oltás miatt. Szép nagy már Barbus!

Dalika! Árpára tippelek én is, de azt úgy tudom fertőző. De ne legyen igazam! :(

Kép
Kép
molmar

Zsó:
a g-mail-es címen rengeteg olvasgatnivaló van. Pl ott van a táblázat, amit írtunk, míg mindenkiben még csak alakult a baba. Meg sok érdekes írás, cikk. És onnan elérhetőek a Picassás képek is. :)

Köszi a hsz-eket lázcsillapító és kuli ügyben.
- Nekünk nem írta fel a doki, de legkésőbb a szurinál feliratom.
- A BioGalaktiv-ot ismerem, én is arra gondoltam, hogy azért ha majd kell, akkor használjuk.

És újabb kérdés:
életemben nem szívtam még porszívóval gyerekorrot. Hogyan kell? Azt tudom, hogy Sterimart kell elébb az orrába sprickolni, és utána? Mennyi idő után lehet szippantani? És hogyan kell? És mennyi ideig? Ma egy kicsi tejcsi visszajött az orrán, és utána láttam, hogy van némi cucc az orrában. Meg talán érdemes lenne ezután kitisztítani - vagy felesleges?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ezt a hallásvizsgálatot mikor csinálják? Nálunk még nem szólt róla senki... :roll:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Csak én kértem, mert nálunk vannak ilyen jellegű problémák. Azért nem hallhattál róla eddig. :oops:

Kép
Kép
molmar

molmar, miből gondolod, hogy probléma van?

boruska

Kakti, hallásvizsgálatot Lénának már a kórházban elvégezték 2-3 napos korában. Szerintem Lilinek is lehetett. Amúgy a múltkor kérdezte a tanácsadáson a doki, hogy hall-e, lát-e.

Orrszívás: először Sterimar, utána egyből szívhatod, mert a sterimar elkezd az orrából kifolyni azonnal. Vigyázz nehogy belespricceld a szemébe (én párszor jártam már igy csak azért írom).

2 hónapos oltás: nálunk SEMMI nem történt a szuri után, piros se nagyon volt a helye, még hőemelkedése sem volt. De anno a nagyobbaknak sem volt semmi a 2 hós oltás után.
lara

Stephie, irtad, hogy vajon az oltás mellékhatása lehet-e a sok alvás. Lénit az oltás napján letettem 22:30-kor és másnap délelőtt 10:30-ig aludt!!! aztán szopizott és megint aludt.. 14 órakor felébresztettem mert akkor tudatosult bennem, hogy délután 14óra van és még csak egyszer szopizott aznap...
Én egyből arra gondoltam, hogy az oltás miatt alszik ennyire, de nem voltam benne biztos, de most hogy te is írod, akkor tuti emiatt volt.
lara

Bori! Sztem nem Rekára értette Mariann a gondot...
Vendég

Nekünk beírták a kiskönyvbe a hallásvizsgálatot, hogy megvolt mind2 oldal. még a kórházban.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csak gyorsan...

Kismaki! Naná, hogy jó a tali. A részleteket majd még megbeszéljük.

Nálunk 30-án van hallás vizsgálat, de nálunk meg nincs koponya uh meg ilyesmi. A csípőszűrés az majd 6 hónapos kora körül, csak akkor van hamarabb, ha a dokinő úgy látja, hogy szükséges. Megint ahány házannyi szokás.

Bea! Megpróbálnám ezt a sokszor kicsi esvést, de mit egyek? Segíts légyszi, hogy te miket ettél?

Megyek készülök a fürcsire.

Amúgy ma extra nyűgös a gyermekem. Most vagy a szél vagy a tegnap bevett Panadol :roll:

Jön az éjszaka. Félek :shock: Remélem nem görcsölök be megint. :?

bellerreni
Eger

ÁÁÁÁÁÁÁÁ Szétbasz az ideg!!!! Az ingatlanos felhívott, hogy ugyan mi nem tudunk költözni 1-jén, de az új bérlő idehozná a bútorait, mert felmondták az albérletet egy 2éves gyerekkel! Szerintetek?????? Hova a retekbe tenném még a bútoraikat is? A babakocsi is a szoba közepén van! A játszószőnyeg meg a száradó ruhák tetején! A matrac a falnak támasztva!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Reni!

Fontos, hogy a tej nem jó. Bár jól esik a gyomornak, mert alapból lúgos, de mivel állati fehérje, az emésztéséhez sok sav termelődik!
Vendég

Nóri!
Ezt úgy hogy képzelte el az ingatlanos???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Barbusnak most is felment a hője, 37,4 volt a homlokhőmérőn mikor adtam neki panadolt és rögtön elkezdett csökkenni. Sokkal praktikusabb, mint a kúp. Most nestlés tápot kapott és alszik. Kíváncsi leszek meddig.

nóri: Ez szörnyű, ti mikor tudtok leghamarabb költözni szerinted? 15-én?

Hallásvizsgálat: én nem tudom hogy volt-e Barbusnak, de nagyon szépen fordítja a hang irányába a fejét.

reni: Nekem is volt annak idején sav túltengésem, én is kaptam akkor rá bogyót. Így már nem hánytam éjszakánként háromszor. Talán kérdezz rá nem kaphatsz-e már most is valamit. Rennie esetleg nem segíthet, hátha könnyítené az emésztésed. De csak ötletelek, mert annyira szörnyű lehet.

molmar: Köszi, már tényleg jó nagyot nőtt a gyerek. Volt egy másik kislány is velünk szurin, 1 nap van köztük. Kitti 6700 gr-os! Barbus olyan pici volt mellette, bár nem csoda mikor 58 cm-rel született.
vicky79
Budapest III. kerület

A hallásvizsgálat benne van a kiskönyvben is és szerintem annyira automatikusan csinálják, mint ahogy a BCG-t beadják.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

körkérdés: 37-38 az hőemelkedés,nem láz. Én úgy tudom,h 38 alatt semmiképp nem szokták csillapítani,mert ha feljebb megy nincs rá gyógyszer. Illetve lázgörcs is lehet belőle. Ugyanakkor ezt csak a saját dokim mondta,nem tom másoknál mi az álláspont.
Vendég

Dalika-Judit: így a leírás alapján tényleg árpa lehet. Vegyetek Septosyl kenőcsöt (recept nélkül kapható) és 3x naponta kend be vele a piros területet. Ha néhány nap alatt nem javul, akkor ezzel a kenőccsel tegyetek rá párakötést éjszakára.
Fertőzőnek nem kifejezetten fertőző, csak annyiban, hogy baci van benne. Szóval a család többi tagja nincs veszélyben. ;)
zuzmooo

Nóri:
én is úgy hallottam, hogy hőemelkedés esetén nem feltétlen kell azonnal csillapítani, mert azt még jó esetben le tudja küzdeni a szervezet. Viszont nem tudom, hogy ez ilyen pici babákra is érvényes-e, akiknek az immunrendszerük ugye még nem tökéletes...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nekünk például nagyon ajánlotta a védőnő és a gyerekorvos is a Viburcol nevű homeos kúpot, amit nyűgösségre, hőemelkedéskor és fogzáskor is lehet adni a tökmagoknak
én már vettem és ha csak hőemelés lesz holnap az oltásból, akkor inkább azt adok vagyis először is megkérdezem mit javasol az orvosa, aztán aszerint cselekszem

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat

Kép
kattkat

Hááát... ez engem nem győzött meg teljesen, hogy erre is jó lázcsillapításnak... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nekünk nem lázra, csak hőemelkedésre ajánlották
lázra Suppositorium noraminophenazoni

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt! :D ilyenkor sose tudom,h reggel van,vagy még alhatok... Megint 8órán át nem evett a csaj,muszáj volt etetni az első mozgásra,mert lufi vagyok.
Vendég

Dalika,
sajna én is a kávézós szopis anyukák közé tartozom... próbálom 2 db 3:1-ben szinten tartani ill. koffeinmentest vagy Ricorét iszom. Nem vagyok büszke rá, hogy nem tudom megállni, de szeretem a kávé ízét.

Mi gyerekdokink sem híve a 38 alatti lázcsillapításnak, én bízom benne.
Én oltás után Lillánál nem adtam semmit, tegnap se Lénának. Remélem ő is jól veszi az akadályokat.

Léna oltási terve szerint 3-4 hós oltással megy a rota, utána kezdődik a pneuomo, hogy mire Lilla oviba megy, az is meglegyen.

Lillus kullancs elleni oltásán gondolkozom, tavaly nekünk is spray volt.

Ja és, hogy tegnap se legyen izgalom-mentes nap, Lénának az oltás után mind a két lába ellilult, úgy kellett visszakopognom vele a dokihoz. :twisted:

És Eszter, te tudod értékelni, egy szaros papír hiánypótlásával túlestünk az Esza ellenőrzésen is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Reni!
Hat, nem most tortent a dolog, igy mar csak reszletek ugrottak be a dietaval kapcsolatban. Ugyhogy rakerestemneked, ezt talaltam (es igy atolvasva beugrott, hogy kb ugyanezt mondtak nekem):
"A gyomorhurut akut eseteiben érdemes diétázni. Heveny szakban gyakori, egyszerre ki mennyiségű étkezésekkel kell biztosítani a megfelelő energiabevitelt. Tej és tejes ételek fogyasztása javasolt, továbbá nyugodtan fogyaszthatók az olyan közismerten gyomorkímélő ételek, mint a kétszersült, keksz, piskóta, lágy tojás, dara, rizs. A házilag készített krémlevesek, burgonyapüré, puding is ajánlható.
Később szikkadt kenyér vagy zsemle is szóba jöhet vajjal, joghurttal, tejföllel, valamint a paraj, burgonya, kompótok, nem zsíros, főtt tésztás ételek, sovány főtt vagy egyben sütött húsok, a felvágottak közül a prágai sonka, párizsi, virsli is bekerülhet az étrendbe. Tilos szeszesitalt, kávét inni és dohányozni. Kerülendők az erős fűszerek, a bors, az csípős paprika, a hagyma, a mustár, a hüvelyesek és a káposztafélék. Ecet helyett inkább citromot használjunk."

Emlekszem,hogy eleg viccesen hangzott, hogy dietara fogtak, mert ez epp abban a korszakomban volt, amikor alig ettem es a mar akkor is 178 cmhez 55 kg voltam. Hat, ettol a dietatol sem hiztam meg, de a gyomrom rendbe jott. :D
Vendég

Ildi:Isten áldása!
Nálunk jövő héten jönnek az ÁSZtól és itt lesznek 1 hétig. Azóta sem értem hogy mit akarnak annyi ideig csinálni. Mindenki sík para, csak én veszem lazán: nem eszik azt a kását olyan forrón.

zarja

Jó reggelt!

Jól mondjátok, már a kórházban csinálnak a babákkal hallásvizsgálatot, de az szubjektív, tehát nem géppel vizsgálják. Én szeretnék komolyabb vizsgálatot, mivel hallássérült vagyok. Egyelőre úgy néz ki, nincs Rékának hallásproblémája, de szeretnék róla tudni biztosabbat.

Nóri! Remélem találtok valami megoldást a bérlővel.
Én is úgy tudom, hogy 37-38-ig csak hőemelkedés van, 38-tól láz. És a doki csak 38 felett ajánlotta a csillapítást.

Ildi! És mit csináltak Léni lábával?

Kép
Kép
molmar

Isten éltesse a Csillákat! :D
Vendég

Na én is itt. Csak gyorsan, mert gyermek még jókedvű a pihenőszékben és a dolog ezer.

Molmar Köszi tegnap minden OK volt dokinál, beszéltünk fogamzásgátlásról is. Ő elég spirál párti, én nagyon nem. Megnézhettem egy hüvelykarikát (Bea köszi, hogy beszéltél róla) és kaptam a végleges megoldáshoz formanyomtatványt. De végeredményben amíg megy a szopi marad Hatvan meg a zokni :lol: . Levikém jól van, mint kiderült a hörtyögést beszáradt orrváladék okozta. Elég volt a tengerisós orrcsepp és az kimosta (illetve ki tudtam tisztítani orrszívó nélkül is). Azóta csöndesen lélegzik :D .
Tegnap tök hideg volt a tanácsadóban, így body, pelus, zokni maradt, ezzel együtt 5700g a gyermek és 61cm. Na, ezért akar leszakadni a hátam az én kis kendőlakómtól.

Hát oltások után én 3 gyereket borogattam nedves vatta+ramofix módszerrel, egynél sem volt gond :roll: . Hűtőzseléből meg nincs olyan kicsi, ami erre célra jó lenne. Kihűti a fél gyereket. Talán lehetne hegeszteni kicsikéket a nagyobból?
Nagyobb láz az ismétlő oltásoknál várható, lévén a szervezet hevesebben reagál. Különösen a DPT durva.
Volt itt valahol egy cikk, amiben azt írták, hogy az oltás hatékonyságát csökkenti, ha paracetamol tartalmú lázcsillapítót kap a baba. A Germicid C-ben a 'C' a görcshajlamot hivatott csökkenteni. S miként az oltásról belinkelt anyagban olvasható, előfordulhat lázgörcs.

Hallásvizsgálat nálunk is még a születésekor a kórházban megvolt. Akinél nem sikerült (vagy a doki nem járt arra :twisted: ), annak 1 hét múlva kellett vinnie a babáját.
pammut

Csillák!
Boldog névnapot Nektek!
Enyémgyerek most 10 órát aludt! Normális dolog ez? Félek tőle, hogy meglesz még a böjtje ennek... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Ennyi idős babák nem alszanak 8-10órákat,mint a mieink. De az ismerősök ha csappant a tej, éjjel is szoptattak,v fejtek.
Vendég

Boldog Csilla napot minden érintettnek :)

Reni, hogy vagy? Javult vmit a gyomrod?

Buci tegnap este 7kor evett, aztán sírt 2órát, és elaludt a karomban. fél 10 volt már, fél óra az etetésig, gondoltam, csak letettem magam mellé az ágyra. De nem ébredt fel sem 10kor, sem éjfélkor, sem egykor, sem kettőkor, amikor néztem az órát. De mi ilyenkor a férjemmel csak lábujjhegyen merünk aludni, én meg minden kis mozdulatára, nyaffanására fent vagyok, szóval nem vagyok kipihent. 4-ig bírtam, aztán már cuppogott, úgyhogy felébresztettem és megetettem. 9 órán át nem evett, ennyit még sosem hagyott ki. Bár a kiságyába tettem volna :(

Viszont egy kicsit taknyosnak tűnt, úgyhogy életében először kipróbáltam az orrszívót, egész jól tűrte, nyikkanás nélkül, inkább érdeklődve, mint a hajszárítót :oops: Viszont nem jött ki szinte semmi az orrából. De azért csak szörcsög, és egy picit melegnek is tartottam, megmértem popóban a lázát, 37,3, abból le kell vonni fél fokot, ugye? Az 36,8, az normális, ugye? Paramami...

Pont most megyünk a másik mamihoz, de betegen nem akarom vinni...

boruska

Bori:
szerintem mehettek nyugodtan a mamihoz! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bori!

Vigyed nyugodtan! :D
Vendég

Jó reggelt!

Mi is mindig a germicid c-t használtuk,1 éves kor alatt jó, és lázat 38.3 alatt nem csillapítottam sose.
Ráadásul a babák alaphője magasabb mint a miénk, tehát náluk tök normális a 36.8-37 es hő. Popsiban mért hőből 0.5 tizedet le kell vonni.

pammut: osztom a véleményed a 2 hós dpt-nél még csak kicsi nyügi volt, meg több szopi igény, de most a 3 hónapos ismétlőnél ez a hihetetlen aluszékonyság

Nóri: érdekes fej az ingatlanosod...A családot a bútorokkal együtt ne költöztesd még oda magatokhoz?? :twisted:

zuzmooo: akkor 10 kor a művházban :D

Csilla: Boldog Névnapot Neked !
stephie

Csilláknak boldog névnapot!

Gyerekek! Úgy néz ki, hogy leégettem a porszívót. :oops: :roll: Le akartam szívni a gyerek orrát, mert rendesen szörcsögött, de nem nagyon jött ki belőle semmi. De a porszívó meg jó büdi lett, most szellőztetek utána. :?

Kép
Kép
molmar

Hát Nóri, én is elgondolkoztam ezen az éjszakai fejésen, és valószínű meg is fogom csinálni. Most könnyű is, mert Apucink éjszakás és ilyenkor én is mindig később fexem le. Utána meg majd megpróbálok felébredni (pedig imádok aludni).
Holnap meg minden szopi után gyüjtögetek tejcsit, mert este színházba megyek, és ugye kaja nélkül nem hagyhatom itt a csibikémet. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti az én leánykám is lehúz 8-10 órát az éjjeli alvásban.
Meg nappal is alszik,amennyi neki kell./egyben alszik 8-10 órát/
Én sem szoktam kelteni,no jó ő tápos,tehát az én melleim
nem durranak... :roll: :lol:

Boruska teljesen jó a hője :!: Biztos kesz többször is,hogy ennyit kihagy majd a 2 evés között,legalább te is jól kialszod majd magad! :wink:

Beneildi Léninek jobbulást!Szegénykére rájár a rúd!
Amúgy mitől kékült el a lába?/tudom,hogy az oltás miatt,de vajon mi okozhatta/

Nóri kívánom,hogy rendeződjönek a dolgaitok a költözéssel kapcsolatban.Nagyon szép lesz a fürdőtök! :wink:

Kép
Kép
szintus

köszi, lányok, én is erre jutottam, megyünk :)

amúgy, bár ez a mi picijeinknek később lesz aktuális, az unokatesóm foglalkozik ennek a cuccnak a magyarországi forgalmazásával, nagyon hasznos, kérte, hogy terjesszem az igét :)(az ő babája most mászik, maga is használja)

http://thudguard.hu/

boruska

Köszönöm a köszöntéseket! :D

Enyimgyerek 7 órát aludt az éjjel, de 4-kor szinte csak szórakozott a cicivel. Aztán 7-kor is majdnem ugyenez. Felöltöztettem, szundiztunk még egy kicsit. Telefon ébresztett, de nem bírtam fölkaparni az éjjeliszekrényről, mert elzsibbadt a kezem és nem éreztem vele, a másikban meg Milán alukált. Kimentem pisilni, mire visszajöttem nyüszögött. Fölvettem és 1 percen belül aludt a karjaimban. Letettem, kimentem reggelizni, megint nyüszögés volt mire visszajöttem, aztán karomba megint és alvás 1 perc múlva. Ez nem rossz, éppen csak a szopival való szórakozás nem tecc. Vagy lehet hogy azt akarja, hogy a névnapomon ne laposlufi cicikkel álljak apa elé?

Tegnap jó sűrű napunk volt. A fiúk vitték műtétre az egyik kiskutyit, utána jöttek fotózni az összeset, meg jött látogatni Ember 2 nyugdíjas kolléganője. Egymás kezéből adták-vették a gyereket. Egyiküknél el is aludt. :) Aztán jött a tesóm, és mivel kértem hogy nézzen Milánnak Beni ballagására valami jópofa rucit, beállított 3 plüss együttessel, 2 kis tutyival és egy tavaszi plüss kiskabáttal. (Mondjuk ilyesmit majdnem minden héten megcsinál.) Szóval lesz mit adni a gyerekre ballagáson, már csak víziló anyjára kéne valami szalonképes öltözet. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Szenvedéstörténetünk újabb fejezete a gmail-en, itt már nem akarok az agyatokra menni, csak az olvassa, akit még érdekel. :(

Kép
juci-77

Juci :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?