Sziasztok!
Kriszta, sajnálom, hogy nem sok esélyed van a természetes úton szülésre, de a lényeg, hogy minden rendben legyen, gondolom ezt a döntést is ez indokolja dokid részéről.
Barbazso, grat. a javuló eredményekhez na meg Samu aktivitásához CTG-n
, ügyes srác
.
Hibernia, nekem is hasonló, felszisszenős szurkálós nyilallások vannak, és általában akkor, ha sokat vagyok talpon, vagy amikor nagyon pörög odabent a baba, és olyan, mintha a fejével nyomna valamit odalent. Szépen haladsz a készülődéssel, ügyi vagy!
Kismami, várjuk a híreket nagyon, megy a drukk!
Nadi, jó hogy végül felhívtad a dokit, majd számolj be, mi volt nála. Remélem, semmi komoly, és vagy meg tudja csinálni most, vagy különösebb kínlódás nélkül megúszod, ha csak szülés után tudja megoldani.
Ercsikati – köszi a dícséretet, a függöny nekem is a kedvencem
– sokat keresgéltük, de megérte a sok válogatást. Az ágy mellé mi is szerettünk volna komódot, de mivel sehol nem találtunk, ezért csináltatunk, az meg kicsit még olcsóbb is, és meg tudják csinálni ugyanilyen fából. Az ágy meg le volt árazva Elefániban, nem akartuk otthagyni annyi pénzért.
Pocakban tényleg még mindig le vagyok maradva a többséghez képest, de nem aggódok, főleg mert Nórival minden rendben és teljesen jó méreteket produkál még ilyen szűk helyen is
. Arról már nem is beszélve, hogy még most sem érzem kényelmetlennek a pocakomat, ami szintén nem egy hátrány.
Zsu, jó, hogy jöttél! Grat. Gabi irányba állásához. Nem értem, mi a baj a 145-ös pulzussal, nálunk alapból 145-150 körül szokott lenni, ha felpörög, csak akkor megy 160 fölé. Sőt, nálunk az első CTG-n lement 80 körülire is, mert elkezdett csuklani, de akkor is mondták, hogy ne aggódjak, mindjárt visszaáll, és így is lett, mindenféle pofozgatás nélkül…Mindegy, a lényeg hogy minden rendben. Szülőszobában nálunk is dög meleg volt, de gondolom azért, mert egy szál pendelyben van bent anyuka, így erre van belőve a hőmérséklet. Angol szigorlat – megy majd a drukk, de ügyes kislány vagy te, simán megoldod. Le a kalappal előtted, hogy ezt így babavárással együtt csinálod, pláne ennyire a vége felé.
Nálunk is már nagyon durvákat tud alkotni Nóri odabent, olyan, mintha kezdené kinőni a pocakomat
. Közben meg annyira vicces, amikor kidugja valamilyét, most már tényleg szinte kiböki néha az oldalamat valamivel, de én nem nagyon tudom, hogy az éppen mi - csak tippelgetek, hogy vagy sarok, vagy térd, vagy könyök, de biztosat nem tudnék mondani