Nem fogjatok elhinni de apacska ul a gepen es nemsokara landol
en olyan de olyan boldog vgyok
Szobat csereltem a reggel mert a masik 2agyas volt ez meg 1agyas meg magasabban is vgyok
Ma van apacska szulcsinapcsija es megyek veszek neki ajit talan egy szelet tortat is es meg egy lufit nem tom attol fugg mire lesz idom es meg atgondolom
Rohanok mert nemsoka landol es nekem meg miutan hazajottem habtakba kell vagnom magam
Remelem nem fogok sirni ha meglatom
Jovok ahogy tudok de a hetvege necces hetfon megy meloba es akkor jovok szerintem pusszantyu csajok jaj de szep az elet
Chrissy
Ugy ertem,hogy furcsa dolgok tortennek veled,hogy barnazas,meg nyugalom a lelkedben meg ilyesmi.De ahogy olvasom a hod zuhanoban es ugy erzed megfog jonni
Ciklusod viszont tokeletes lesz ha 28napos lesz
Tudom ez keveske vigasz de valaminek legalabb orulhetunk
Pedig jo lett volna ha valaki vegre hoz egy pozi tesztet
Most akkor megjott?
Vonalzi dicsit koszonom
5-os????????????
aztaaaaaa
Te tenyleg tanultal
Bar nem irtam de olvastam es lelekben veled voltam
Betty
Na latom nalad is borul a bili
Akkor else mondom hogy en marha elkezdtem nezni a Private Practice cimu sorozatot amiben van egy csomo terhessegi eset babas eset jah es ok egy meddosegi klinika is egyben
Szerinted bogtem mikor neztem
Vegigneztem majdnem egy egesz evadot tegnap
Naplo ugyben no komment en is szeretnem elkezdeni de latod meg ide is alig tudok jonni
Es ne erezd magad szerencsetlennek tudod ezt mar irtam neked de ez igy van szal neked 3lehetoseg adatott meg 4honap alatt nekem pl 1ev alatt 3 es azok mind stimusak te ha ugy szamoljuk meg csak az elso lombiknal tartassz
Szerintem a stimus honapok sokkal gazabbak
persze tudom ez teged nem nyugtat de ngyon sokan csak az 5.fele ernek el sikert szal tenyleg kicsit lekell nyugodjal mert igy nem fog menni...Chrissy ngyon jol leirta a tobbit
Buksisimi!!!
Lujzi
Hat Nem tom mi lehetett az a szellemcsik az egyiken
de azon mar ngyon de ngyon kene valaminek latszodni...2hetet kesett vgy mennyit?Apacskadnak meg mindjart itt a nagy nap
Nalunk olyan volt hogy en voltam korhazban de apacska melozott ez nem is ekrdes
es meg karacsony is volt raadasul
Puszi
Gyere es meselj hianyoznak az irasaid
Milyen
Jo erzes itt lenni imadok itt lenni es ngyon hianyzik...csak ugy tolom befele az itteni izeket itt meg a tusfurdo a sampon is minden mas!!!
Kaosz utan varjuk a fotot
Nemsokara szulsz
Igen egyutt unnepelunk
Milyen az a kokuszmatrac?