Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy
csak nem beágyi :?: 8) :D Reméljük attól van....hőd még mindig gyönyörű, drukkolok nagyon++++++++++++++++++++

Szép napot csajszik, itt esik :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

És lapaljád is van 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló Csajok!

Csak gyorsan beköszönök!

Ezerrel csináljuk a gyerekszobát,vasalok,ablakot pucoltunk,na meg intézzük a kocsi javításához a dolgokat.

Majd jövök, addig is szép hetet Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Ezt a sz@r időt, úúúúúúúútálom!!!!! :twisted:

Chrissy: ugyanezt írtam msn-en, mint Betty, pedig nem olvastam a topicot!!!! :D Hajrá Babó, ráférne a topicra már egy jó hír!!!!!

Milyen: csak óvatosan!!!!!!!!

Lujzi: már csak 5 nap!!! Gondolok Rátok!

Bri: merre jársz?

Többieknek is cupp!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Itt is olyan ramaty idő van. Esik az eső egész nap.

Chrissy:Nagyon drukkolok. Igaza van a lányoknak. ez lehet hogy jó jel! :)

Milyen: Jó minkát nektek!

Most szaladok úgy hallom megjöttek a fiúk.

Kép
babicsek

Sziasztok!

Na majd meglátjuk, mi lesz ebből... Csak reggel volt, azóta semmi.

Nagyon tanulok csajok, nincs sok időm, remélem mindenki jól van, bár ez az esős idő elveszi az életkedvem teljesen... Kitartás mindenkinek, reméljük hamarosan szépen kisüt a nap!

chrissy81

Chrissy: Az ilyen idő pont jó a tanuláshoz! :) Legalább nem fáj a szived hogy kint is lehetne lenni a napsütésben. Bár mondjuk álmosító is. Jó tanulást neked!
Ha már érzed hogy mindjárt elalszol a könyv felett gyere ide! :)

Kép
babicsek

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Vgyok es most olvasgattam de irni nem tok mert megyek reggelizni aztan meg megyunk korizni Patival 8)

De szoritok mindenkinek!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujziiiiii
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Lujzi, ezt Neked hoztam: Kép

chrissy81

Sziasztok!

Lujzi: boldog szülinapot Neked!

Lányok jelentem végeztünk. Visszahurcolkodtunk tegnap estig (no még azért nem mindent), de már itthon aludtunk a saját megszokott kis kérónkban :D olllllyan jóóóóóóóó volt itthon lenni végre :D
Még 2-3 nap a pakolással telik majd, küszöböeket kell csináltatni + átszabatni a gardróbszekrényt (az új ajtótokok miatt nem fér el a régi :( ) és jöhetnek a manócuccok is.
Még megyek pakolni, délutánig visszaolvasok és igyekszem képbe kerülni.

Pusszantás mindenkinek!
Hiányoztatok ám!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Chrissy: Barnabás azóta sincs?

Bri: jó korizást!

Milyen: hogy álltok?

Lujzi: Kép

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, nincs azóta semmi. :roll:

Csibuc, örülök, hogy végére értek lassan a dolgoknak. Mikorra is vagy kiírva?

Milyen, 34. hét? :shock: :shock: :shock:

Lujzi, hogy ünnepeltek?

Bri, jó korizást Nektek!

Betty, merre vagy? Minden ok? Mesélj valamit, hogy telnek a napok? Múltkor írtad, hogy nagyon üresek. Nincs rá lehetőséged, hogy visszamenj dolgozni? Vagy a lombik miatt úgysem tudnál dolgozni?

chrissy81

Syasztok.

Köszi mindenkinek a köszöntést. Ma délelőtt futkostunk,apa vérvételen volt,fél órát kínlódtak vele,nem találták a vénáját,pedig évekig véradó volt. Már itthon vagyunk. Mensi sehol nekem,de görcsölök

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi
Kép

Chrissy
így sajna nincs esélyem munkát keresni, mert ha megkérdezik, gyereke van :?: Azt mondom nincs....és szeretne mostanában (hisz 31 éves vagyok)-ha azt mondom nem, 2 hét múlva 2 naponta szabi, mert lombikozunk :?: ...szal ez nem jóó.
A másik variáció: gyereke van :?: -nincs....és szeretne :?: Igen, most lombikozunk........akkor köszönjük, majd értesítjük :? ....ennyi :roll:
Ha nem sikerül ez a második nekifutás, akkor viszont keresek valamit, és fölfüggesztjük ezt a dolgot, mert minden háttérbe szorul ez miatt sajna...
Hőd állat még mindig, nagyon drukkolok :!: :!: :!:

Bri
jó korizást nektek :wink:

Csibuc
örülök, hogy végeztetek végre :wink:

Puszi 8)

Többieket is puszilom, mai drukkjaim mennek mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Szia Betty. Köszi szépen. Írtam privit.

lujzedli

Lujzi
visszaprivi ment
:wink:

betty615

lujzedli

lujzi: Nagyon cuki. Hogy figyelget. Kár hogy keveset néz a kamera felé. Egyszer vedd már el ahogy rágcsál mondjuk egy sárgarépát.:D
Boldog szülinapot!
Kép

Betty: hát nem könnyű a helyzet. Igazad van a munkával kapcsolatban. Ha megtehetitek, akkor szerintem koncentráljatok a babára. Bár elméletileg ilyen irányú kérdést szerintem nem igazán tehetnének fel egy elbeszélgetésen.

Nekem van egy barátnőm, és lehatározták, hogy miután 3 inszem s 1 lombik sikertelen lett, majd nyáron próbálkoznak és mennek megint lombikra, és spontán összejött nekik a múlt hónapban. De asszem ezt már írtam.

Bridget: Jó szórakozást.

Chrissy: Jó előérzeteim vannak veled kapcsolatban. :wink: ++++++

Kép
babicsek

Babi: köszi. Várj,keresek én neked olyat. Pillanat.

lujzedli

Babi, íme két link,csak neked, persze a többiek és megnézhetik:

http://www.indavideo.hu/video/Totyi_nooooozi

http://www.indavideo.hu/video/Totyi_ragcsi

lujzedli

Voltunk korizni aztan a bolcsiben voltunk Noah-ert 8) Ennyi babat ocsem :shock: es kepzeljetek tele van 2-3honapos babakkal :shock: :shock: :shock: no komment :roll:

Chrissy
Valami furcsak dolgok tortennek veled...remelem jol sul el ez az egesz 8) Nem azt akartad irni,hogy multhet elotti csutortokon nyomtad be a szurit? :idea:

Csibuc
Vonalzod hova tunt??? :shock: Szep lett a lakas? 8)

Milyen
Fotot kerunk a babaszobarol!! 8)

Betty
A masikban mar reszleteztem a dolgokat az FSH-val kapcsiban :roll: Tudom,hogy Milyennek is 10.valamennyi mellett lett babaja csodanak is szamit de azert mert nem csillagos nem azt jelenti hogy jo....mint irtam lasd TSH ertekek!Es ez a doki nem szolt...nem vgy te mar kezdo te mindig tudod melyik ertek micsoda...nem kell szoljon a doki legy oszinte onmagadhoz is...lehet ez a 2nap annyit oszt vgy szoroz a vv-n de akkor se legyintsd a dolgokra :roll: De most mar eldugulok mert biztos idegesitelek mar a piszkalodasaimmal :oops:

Puszi
Mit kerteszkedtel 8) Foto?

Babszi
nem feleslegesen megy el...kicsit toltodj fel probalj meg pozitiv energiaval teleszivni magad es lazulni,hogy a kovetkezo jobban menjen :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, hogy érted, hogy furcsa dolgok történnek velem?
Ja, hát persze, még csak nem is múlt héten nyomtam, hanem előtte való héten. Azaz holnapután lesz 2 hete. Na.

Betty, persze, tök igazad van a munkával kapcsolatban. Én csak kérdeztem, hogy mi a terv. De addig jó, amíg csak a babaprojektre kell figyelni.

chrissy81

Bri
csak piszkálj, jól viselem
:lol: :lol: :lol:

Lujzi
akartam visszaírni privit, de nem tudtam elküldeni, a lényeg az, hogy lövésem sincs.....ezt akartam írni
:roll:

Chrissy
tudom, hogy nem azért kérdezted, csak válaszoltam a kérdésedre
:D

Babi
hát igen, igazából nem is tehetnének fel ilyen kérdést egy elbeszélgetésen, de sajna tesznek
:roll:

betty615

Lujzi
Neked meg mindig nem jott meg???? :shock: Ezen levelezgettek itt suttyakomban 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt barátnéim!

Ma vizsgázom, délután egytől, kérem rám gondolni!!!!
Aztán, hőm még fent van, de ismét barnázom... Na mindegy, amíg élünk, remélünk. Csak azért nem értem ezt a barnázást, mert a múltkor, amikor kaptam ilyen tüszőrepit, akkor rá pont 14. napra megjött, minden egyéb ilyen előjel nélkül. Most meg ez van. :roll:

Bri, még nem írtam, jók a vonalzóid. Remélem api odaér a szülinapjára. Hmm, ő is bika... Az enyém is bika.

Milyen, most már gyere és vicceskedj itt nekem!

Csibuc, remélem minden ok Veled és jó újra otthon lenni.

Puszi, Betty, Lujzi, Babi puszi Nektek is.

chrissy81

Jó reggelt!
Kép

Lujzedli: Tök édi. :lol: :lol: Köszi. Tényleg Lujz a te menziddel mi a helyzet?

Chrissy:Mikor lesz a tesztelés napja?

Kép
babicsek

Chrissy:Szorítok, ügyes legyél! :wink: Ez a barnázás még szerintem mindig jelenthet jót.

Kép
babicsek

Jó reggelt!

Babi:nagyon örülök,hogy tetszettek a videók.

Betty:biztos tele a postafiókom,majd megnézem. Azért köszi.

Chrissy:megy a drukk,barnit sajnálom. Add át nekem,átveszem.

Bri:igen,kérem alásan,azt vittattuk meg bettyvel. Még mindig nem jött meg. Hőm magas,bár lázas is voltam,így nem mérvadó,köhögök,folyik az orrom. Sajnos semmi jele nincs,hogy meg akarna jönni. Megyek majd dokihoz,már eldöntöttem,privátba,holnap tudok vele egyeztetni idöpontot

lujzedli

Lujzika

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok,teljesüljön minden álmod!!

Babi

Nem tudom hiszel-e benne,de....le kéne cserélni a vonalzód...így ugyanis be is vonzod a sikertelenséget az alá írt mondattal!!

Chrissy

Egy kalappal a büdösebbik fajtából Neked mára!!!! :wink:

Hát igen,már a 34.hét,rohan az idő :) és már puhul a méhnyakam,és ez tök jó híííír!!!Te viszont mindjárt kezded a számlálást.....

Betty

Egy próbát nem ér meg a melókeresés?? Talán el is terelné a gondolataidat...
Az fsh-m nekem is magas volt,ha jól rémlik 12.46,ez gyakorlatilag a nagyon nehezen stimulálható kategória-ahogy Bridget is írta!Engem emiatt is küldtek a meddőségibe.

Puszi

Kérdezted, hogy állunk?? Hmm,egész jól,de mégsem :roll: A legnagyobb "félelmem"hogy nem készülök el itthon időben :D Hülye vagyok,mi???A tesóm is mondta:és akkor mi van??egy ruha legyen kivasalva,amiben hazahozom,a többi majd megoldódik!!
Na de kérem én maximalista vónék sajnos 8)

Színed milyen?

Bridget

Lesz fotó esküszöm,de még roppant nagy káosz van a szobában....

Milyen érzés nosztalgiázni Japánban??

Csibuc

Tök jó,hogy végre visszaköltöztetek,mégiscsak kettesben,pardon kettő és felesben, jobb!
Vendég

Sziasztok!

Szombaton megyek dokihoz "mensi nem jött meg" miatt,9óra 30-ra. Már csak azon parázom meg ne jöjjön addig, merrt akkor meg hívhatom vissza.

lujzedli

Milyen: Én most várom pirit. Ez a hónap tuti nem hoz babát, mert fogigátlót kell szednem. Úgyhogy ha megjön piri az csak jó lesz. Ez most kivételesen ebben a hónapban jót jelent számomra. :D

Lujzi:Bízom benne szombaton fény derül erre a rejtélyes dologra, hogy miért van ez. A baba tuti kizárva? Egyébként tavaly nyáron nekem is volt egy olyan ciklusom, hogy 62 napra jött meg. :roll:

annyira szép idő van, bár fujdogál a szél is néha. De elhoztam cukipofimat az oviból délben, ma úgy alakult a napom, hogy hamar végeztem. Úgy örült a drágám, nagy meglepetés volt neki, mert nem számított rá, hogy megyek érte ebéd után. aztán elmentünk csavarogni, meg pénzt költeni. Vettem neki ruhákat. Elmentünk a piacra is körülnézni. Szegénykém már jó fáradt volt mire hazaértünk.
Most meg megyek a kertbe tenni-venni, mert vettem sziklakerti növénykét és el kellene ültetni.

Imádom a tavaszt. Annyira szép. Virágzik a szomszédban a meggyfa, nálunk a cseresznye. Vannak tulipánok úgyhogy egyszerűen gyönyörű. Ja és nincs se hideg, se meleg. Nyáron nem bírom a kánikulát.

Kép
babicsek

Babi: ki van zárva a baba, a tesztek sem lettek pozik, egy kivételével, de azt is csak később vettem észre, hogy halványan látszik valami, az meg ugye semmit nemjelent,mert mindegyik dobozán rajta van, hogy megvan az az idő, ami után megnézve már nem valós infót mutat.

Csajok, ha minden igaz, holnap már nem dolgozom. Ma sem, meg tegnap sem,de ezek szabik voltak.

lujzedli

Lujzi: Miért holnaptól mi lesz, ha nem szabi? :?:

Kép
babicsek

táppénz. Nem kaptam szabit. Ti már voltatok úgy, hogy a párotok kórházban volt ti meg elmentetek táppénzre vagy szabira?

lujzedli

Megint rohanásban voltam/vagyok, és ezen a héten ez így lesz már végig, bocsi!

Chrissy 5öst kapott!!!!

Lujzi: majd írj, mi volt!

Bocsi Csajok, cupppp!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Holnap irok csajok ma mar pont erre a topikra nem jutott idom de reggel itt kezdek majd es most felfele haladok :wink: :lol:

Drukkok mennek es mindenkinek nagy oleles!!! 8)
Nagy valoszinuseggel jon apacska csutin es akkor pentek este erkezik 8) yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Crissy
Kép Rettentően ügyi vagy :!: :wink:

Többieknek puszika, majd jövök később....

betty615

Sziasztok lányok, igen, ötöst kaptam, de nagyon elfáradtam, még csak most értem haza. :? Vonz az ágyikó...
Viszont barna nincs, reggel volt csak, azóta semmi.

Szűkszavú leszek, mert fáradt vagyok.

Lujzi, tudom, hogy a tesztek néha csalhatnak, de az a minimális pozi is pozi, tehát lehet, hogy valami mégis csak van... :wink: Én nagyon szorítok Neked, remélem ez az oka a kimaradásnak.
Nem voltam még úgy, hogy párom kórházban lett volna. Nem voltunk kórházban mióta együtt vagyunk, hála Istennek...

Bri, NA VÉGRE!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek köszönöm a vizsgadrukkokat, hasznomra váltak!

chrissy81

Milyen
akkor most már legalább van miért nekem is a meddőségibe mennem :roll:

Bri
nagyon örülök, hogy végre Apácska jön hozzád...mesélj ááám majd...meg el kezdhetnéd már a naplód mert nagyon hiányzik... :roll:

Mindenkinek szép napot...én készen vagyok mostanában :x

betty615

Bettyke

Mi a baj,mesélj!!!

Chrissy

Nagyon ügyes vagy!! (tesztelsz??)

Lujzi

Írasd ki magad,ez a megoldás!!

Bridget

Na de jó,akkor mégiscsak együtt ünnepelhettek!

Képzeljétek tegnap elhoztuk a babaágyat,sima egyszerű,nem kombi.Vettünk bele egy 120x60-as kókuszmatracot,és hahaha nem fért bele,ugyanis az ágy picit kisebb belül :lol:
Még véletlenül sem standard méret,na mindegy,férjem fogta és levágott belőle és most tökéletesen passzol.A matracon meg úgyis huzat van,nem látszik!

Mindenkinek szép napot!!
Vendég

Betty, mondd el mi bánt. Engem érdekel. Ideges vagy mostanság?

Nem fogok tesztelni, mert ma leesett a hőm és érzem is, hogy 1-2 nap és itt van piri. Sajna, ez van. Előre nézek, nem kesergek, tudom, hogy lesz babánk hamarosan.

Puszi

chrissy81

Nemtudom magam sem, mi a bajom....talán az időváltozás.....ki akarom zárni a lombikot az életemből...de nem lehet...miért vagyok ilyen szerencsétlen :?:
Ez a kórházmizéria is csesztet...na jó, bekussolok, senkinek nem hiányzik a siránkozásom, és én nem is szoktam....na de az ember életében néha ilyen is kell nem :?: :!: :roll: Mikor nem mindenen csak mosolyogni tudsz...hanem sírni :roll:

betty615

Betty,
milyen kórházmizéria? figyu, én annyit tudok, hogy ha nem érzel magadban elég erőt, akkor nem kell most erőltetni a lombikot. Össze kell gyűjteni ahhoz az erőt és bátran neki vágni. Na jó, persze én könnyen beszélek... De az tuti, hogy kedvetlenül és hitetlenül nem szabad odamenni. Úgy kell odaállnod, hogy boldog vagy, hogy van egy új lehetőséged arra, hogy babád legyen. Ha ezt nem érzed, akkor kezdjetek a következő ciklusban... Lehet, hogy a tested is ezt a jelzést adja Neked, mert ugye vannak határeset értékeid.
És néha kell a kesergés is, mert az élet nem mindig habostorta és tény, hogy rohadt régen benne vagytok ebben a körforgásban, de vajon sikerült-e lelkileg feldolgoznod ennek a sok beültinek a sikertelenségét? Ezt csak Te tudod, hogy mennyire viseltek meg a történtek, főleg az utolsóra gondolok, nem nagyon beszéltél róla, pedig fel kell dolgoznod.

chrissy81

na hali!

Jövő vasárnapig nem dolgozok.

Képzeljétek, este el kezdtem vérezni. Nem nagyon, kicsit. Most hívtam a dokit, hogy mi legyen azt mondta, ha nagyon enm jön, nem megyek és kész, ha kicsit van csak meg, akkor menjek, megnézi,mi a szösz van.

lujzedli

Mi a szösz, csajok, hun vagytok,vazze?

lujzedli

Nem fogjatok elhinni de apacska ul a gepen es nemsokara landol :D en olyan de olyan boldog vgyok :D Szobat csereltem a reggel mert a masik 2agyas volt ez meg 1agyas meg magasabban is vgyok :wink: Ma van apacska szulcsinapcsija es megyek veszek neki ajit talan egy szelet tortat is es meg egy lufit nem tom attol fugg mire lesz idom es meg atgondolom :roll: Rohanok mert nemsoka landol es nekem meg miutan hazajottem habtakba kell vagnom magam :oops: Remelem nem fogok sirni ha meglatom :oops: :oops: Jovok ahogy tudok de a hetvege necces hetfon megy meloba es akkor jovok szerintem pusszantyu csajok jaj de szep az elet :D Kép

Chrissy
Ugy ertem,hogy furcsa dolgok tortennek veled,hogy barnazas,meg nyugalom a lelkedben meg ilyesmi.De ahogy olvasom a hod zuhanoban es ugy erzed megfog jonni :? Ciklusod viszont tokeletes lesz ha 28napos lesz :wink: Tudom ez keveske vigasz de valaminek legalabb orulhetunk :? Pedig jo lett volna ha valaki vegre hoz egy pozi tesztet :roll: Most akkor megjott? :roll:

Vonalzi dicsit koszonom 8) 5-os???????????? :shock: aztaaaaaa :o Te tenyleg tanultal :lol: Bar nem irtam de olvastam es lelekben veled voltam :wink:
Kép

Betty
Na latom nalad is borul a bili :roll: Akkor else mondom hogy en marha elkezdtem nezni a Private Practice cimu sorozatot amiben van egy csomo terhessegi eset babas eset jah es ok egy meddosegi klinika is egyben :? Szerinted bogtem mikor neztem :oops: :roll: Vegigneztem majdnem egy egesz evadot tegnap :oops: Naplo ugyben no komment en is szeretnem elkezdeni de latod meg ide is alig tudok jonni :roll: Es ne erezd magad szerencsetlennek tudod ezt mar irtam neked de ez igy van szal neked 3lehetoseg adatott meg 4honap alatt nekem pl 1ev alatt 3 es azok mind stimusak te ha ugy szamoljuk meg csak az elso lombiknal tartassz :? Szerintem a stimus honapok sokkal gazabbak :roll: persze tudom ez teged nem nyugtat de ngyon sokan csak az 5.fele ernek el sikert szal tenyleg kicsit lekell nyugodjal mert igy nem fog menni...Chrissy ngyon jol leirta a tobbit :wink: Buksisimi!!! :wink:

Lujzi
Hat Nem tom mi lehetett az a szellemcsik az egyiken :roll: de azon mar ngyon de ngyon kene valaminek latszodni...2hetet kesett vgy mennyit?Apacskadnak meg mindjart itt a nagy nap :!: 8) Nalunk olyan volt hogy en voltam korhazban de apacska melozott ez nem is ekrdes :? es meg karacsony is volt raadasul :x :roll:

Puszi
Gyere es meselj hianyoznak az irasaid :roll:

Milyen
Jo erzes itt lenni imadok itt lenni es ngyon hianyzik...csak ugy tolom befele az itteni izeket itt meg a tusfurdo a sampon is minden mas!!! :roll: Kaosz utan varjuk a fotot 8) :lol: Nemsokara szulsz :shock: Igen egyutt unnepelunk 8) :D Milyen az a kokuszmatrac? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bettykém

Amit leírtál, minden arra utal, hogy még nem dolgoztad fel az előző veszteségeket!
A gyásznak időt kell hagyni...tudom,könnyű innen a partvonalról dumálni...de amíg a lelked nincs készen,addig a tested sincs, bármennyire úgy érzed!!
Chrissy nagyon jól leírta, én csak kiegészítem a gondolatait. Azt gondolom-hangsúlyozom, hogy szerintem- nem volna szabad belekezdeni most az újabb kezelésekbe!!

Ne vedd bántásnak, jó???

Bocs többiek,jövök majd,csak most futkosós napunk van!
Vendég

Sziasztok!

Egy kis jókedvre derítő!

http://www.indavideo.hu/video/Totyi_ese ... gpapuccsal

Ma 3órát vártunk a kórházban arra, hogy apát felvegyék az urológiára. Egy 5perces ügyintézés miatt.. Á nonszensz ez a magyar egészségügy, gyalázat. Volt ott egy nővér, addig, amíg nem tudták, hogy a férjem börtönben dolgozik, tehát rendes ember, hűvös volt vele, utána meg majdnemhogy kinyalta a valagát. Durva!

Puszi mindenkinek, Betty fel a fejjel. Szeretlek, meg mindenkit.

lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?