Új privát üzeneted érkezett!

Anita, ezzel a hüvelysúllyal mit kell csinálni??? Én még sosem láttam ilyet... :shock:

dalika

Bori, várjuk írásod a gmail-re!

Nóri! Szuper a fürdőszoba! A csajok pedig nagyon édesek, főleg az ágyban lévős képen! A fürdetőüléssel kapcsolatban kérdezném, hogy meddig lehet használni?

Intim tornához mindenképpen szükséges valami segédeszköz? Vagy csak jó, ha van? Csak mert Stephie eszközét megláttam...

Végre nálunk is süt a nap, csak éppen rettentően fúj a szél. Délután mennem kell ügyintézni... Lánykám nyügi, álmos, de ezerrel és hív, hogy altassam el. :D :x

Kép
Kép
molmar

Nóri! Valószínűleg azért nem műtik hamarabb, mert felesleges. Ugyanis a következő szülésnél ugyanígy járnék és akkor utána megint mehetnék és nem hiszem, hogy szívesen csinálják ezt többször is egymás után. Legalábbis én ilyesmire tippelek. A hüvelysúly engem is érdekelne. Mit kell azzal csinálni, vagyis gondolom, hogy mit, de jó az valamire?

bellerreni
Eger

Holnap reggel megyünk fel Pestre és vasárnap jövünk haza. Imádok felmenni, imádok Anyukámékhoz menni, csak csomagolni ne kéne... Párom mindig infarktust kap amint meglátja a csomagokat... Pedig csak két táska... Na jó, egy nagy, egy közepes és általában egy kicsi. És akkor még visszafogom magam :lol: Legszívesebben felpakolnám az egész kócerájt!

Reni, az jutott eszembe, hogy egy hollywoodi buliban tök menő lennél mikor pezsgőt kortyolgatva előadnád, hogy milyen plasztikád lesz...

dalika

a hüvelysúly jó a gátizomzat erősítésére, vizelet csepegés megelőzésére-gyógyításra, medencefenék izomzat erősítésre és nem végsősorban a hüvely feszesítésére való.

állítólag a Thaiföldi lányok elképesztő dolgokat tudnak csinálni ezen izomzatok segítségével (sörösüveg kinyitás, pingponglabda lövöldözés :) Nem akarok én a babérjaikra törni, de azért nem szeretném ha a férjem "elveszne" odabent :oops: :lol:

Szóval először a nagyobb tamponszerű képződménybe kell belehelyezni a legkisebb súlyt, bedugni, de nem olyan mélyre mint a tampont, hanem csak addig ahol érezni a gát izomzatát. Kezdetben kis terpeszben állva megakadályozni hogy kicsússzon, később már a kisebb kúp, nagyobb súly és nem csak terpesz, hanem járás, sőt! itthoni futkározás közben sem esik ki. persze eközben a különböző fizikai erők hatnak rá és a gravitáció és az izomzatod szépen elérik, hogy jó feszes legyél odabent. :D :D
Én már több mint 5 éve vettem, nem tudom, hogy azóta lehet-e kapni

Zuzmooo: mi lassan indulunk sétálni, ti hogy álltok?
stephie

Hát ez nem semmi...

dalika

Kismaki: Isten éltessen!

Nóri: Jobbulást nektek!

Nálunk egész nap sírás :( :( :( Utálja a kengyelt, nem igaz, hogy nem fáj neki :evil: Ha leveszem róla pár percre ezt a szart, akkor visszakapom az én gyönyörű, mosolygós babámat. Amúgy csak kézben van el, de ott is zokog, csak kevésébé hangosan, mintha leteszem. Na megyek vissza.

Kép
juci-77

Na! Lányom full éhesen rámcuppan. 2,5percig eszik (közben telefonáltam azért tudom) :oops: majd undorral kifele kezdi tolni a cickót a nyelvével. Na mondom itt a vége, tuti meg fog jönni és nem kell neki a kaja. Azért mivel pont tök véletlen rádobtam a mérlegre szopi előtt lemértem utána is. +130g!!!! :roll: :roll: :shock: Akkor talán értem a reakciót! Na de ennyi idő alatt!!! :shock:
Vendég

Juci!

Melyik ortopédnál jártatok? Akit én is mondtam? Mert mindenhol őt ajánlották. Hátha nem is olyan rossz a helyzet, hogy kínozni kelljen szegényt!!! Ez kurvára nem éri meg!!!!!! :cry: :cry:
Vendég

Az igen, Nóri!
Jó huzata van a csajnak! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mitmá??!!! És én milyen Milka vagyok, he? :lol: :lol:
Csináltam málnás-fehér csokis brownie-t. Megeszem a nagy örömre! :P
Vendég

Nóri!!!!!!!!!!!!!!
Pattintsad csak a receptet!!!!!!! MOST! :lol: :lol: :lol:

Milkaságodat kezdem irigyelni. Nem akarok tápszerezni! Ma este újra rácuppanok a szaporító fejésre...
Szerintetek mitől lehet, hogy a rosszabbul tejelő cicimet ha fejem, hiába van jól bent a bimbi, mégis mindig melléfolyik az a pár csepp tejci is, ami kijön???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, nem lehet, hogy a tejcsatorna nyílásaid kijjebb esnek a bimbó közepétől? Lehet hogy hülyeség, de esetleg próbáld megnézni honnan spriccel a tejci ha kézzel megnyomod.

Gyermek nekem is gyanúsan rövid ideig lóg a csecsen, de talán eleget eszik, mert még következő kaja előtt is képes bukni és böfögni. Meg szerintem sokszor csak a sz@rás miatt cuppan rám. Szívja, szívja, aztán elvörösödik a feje és már tele is a gatya. :lol:
Asszem azért a biztonság kedvéért következő kajakor lemérem mit produkál. Most megyünk ki, gyönyörű idő van. Délelőtt egyszer már voltunk, "együtt" etettük a kiskutyabrigádot.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Huh. Bealudt egy pár perce. Egész nap azon drukkolok, aludjon minél többet, akkor nem szenved. És már reggel nyolckor azt számoltam, mennyi van még vissza, hogy Apa hazajöjjönk, mert a négy fal + ordítás elég vacak kombináció. Igen Nóri, Lengyel Zsuzsánál voltunk. Nem olyan nagyon rossz a Csöpp csípője, 80/80-as az érték 90/90 helyett, de mivel ez már kezelendő és nekem is volt ilyen nyavalyám, ezért kell rá ez a borzalom. Csüt-ön megyünk vissza beállításra, lehet, hogy megpróbálok alkudozni, hogy a napi egy óra szünetet emeljük fel többre. A mai egy órából már negyedóra oda, mert háromszor bontottam 5 percre :oops: Azon parázok, nehogy a kis tudatalattijában egy életre megmaradjon majd ez az élmény. Én voltam olyan "lélekbúvárkodáson", ahol pont ezeket a dolgokat feszegettték - a tudatosság előtti időszakból származó traumákat. (én speciel egy vízaknába estem be három évesen. Meg elakadtam a szülőcsatornában. Na most mondja meg valaki, mitől van klausztrofóbiám)

Kép
juci-77

Vendég

Brownie recept a helyén! :lol:
Vendég

Nóri!
Noncsi nevét meg kéne változtatni Vákuumra :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Kép
reggel hülyültünk Mircivel, mert este 9 töl negyed 5 ig aludt, utána meg nem nagyon sikerült vissza.....

visszaolvasok

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi!

Azzal a ténnyel együtt, hogy kb 12évesnek nézel ki nagyon helyesek vagytok!! :D De hol a 20kg, a bokádon, vagy mi?! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Zsó, ez Te vagy? :) Tényleg tini :)

boruska

Hat, ez a kengyel dolog borzalmasan hangzik... Nemtom, hogy en hogyan lennek kepes elviselni, szerintem kb annyit bognek miatta, mint a gyerek...

Mi voltunk vedononel, hala az egnek tegnap du ota nem eset, igy a sarral csak kicsit kellett kuzdenem.
A ded kozel 6 kg (5.95). :shock:
Kapott oltast is, egesz jol viselte, kicsit sirt, de a repulo uzemmodban egybol megnyugodott (hassal lefele ringatas).
Ugy elraztam a car utakon a kis popojat, hogy itthon meg bo ket orat aludt a babakocsiban, en addig takaritottam, vasaltam, rakott krumplit pakoltam.

Nori!
Johetsz! Kesz a karamellas suti!
|De hozz nekem Browniet csereben! :lol:
Igaz, hogy nem szelett lett, hanem kehely, mert sikerult kette torni a tesztat (ami egyebkent isteni finom onmagaban is), igy inkabb talkakba tordeltem.
:lol: :lol:

Kép

Es apjuk kapott kiflit is.
Kép

Es a tokos-makos:
Kép Kép

Valamint Kunyera Jozsef, amint epp beramolja az unokateso zoldbabjat szombaton. Asszem Kristot Erikker egyutt fogom ismet hozzataplalni. :lol: :lol:
Kép
Vendég

:D
és a hatás nem maradt el :D
azé örülnék ha valóban így néznék ki, de én vagyoka képen, helyesbítek egy 85 kg-ossal 1 honappal ezelöttröl Kép

zsó
Kép
pcd1985

brutál, azota sztem még híztam is, szal ha most tükörbe állnék és lefotoznám magam....
azt nem tenném ki sehova, nemhogy a netre.. :D
ananácska:
nagyon cukik a fiúk
és végül
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az én levegön-jol alvó gyerekem 2 napja bőg délutánonként-régebben alig birtuk fölverni ilyenkor h. keljen, mert beesteledik
-már nem merem lejjebb vetköztetni-kva meleg van
-nem éhes
-front nincs
-amugy tök jo gyerek csak ez a d.u-i alvás 2 napja nem megy
kérdés:
vigyem be játszak vele,lesz ami lesz
vagy
maradjon ez az 5perc sírás 5 perc alvás, ahogy eddig mexoktuk 3 honapja délután 5 ig, és majd elmulik
napirend???-1 vicc
én má nem tudom hogy megkavarni ezt az egészet h. jo legyen,
bár a mai nap jobb, mert nem torkaszakadtábol üvölt, csak 3 percenként felsír

zsó
Kép
pcd1985

Az én gyerekem azt játssza ma, hogy jó.

Evés után rövid nyüszi, aztán bábozik az ágyban, majd elalszik.

Meglesz a böjtje, attól tartok :)

boruska

megérkezett hozzánk mr. koszmó.... Hatásos módszer ellene??? Segítsetek légyszi!

dalika

Dalika!
En babe koszmo elleni sampont vettem, azzal mostam, illetve meg a vizben kefeltem at a fejet, 2 mosasra levitte, igaz, hogy nem volt durvan sok.
A tobbieknek is bevalt.
De Nori is linkelt be 2 hete kb egy gyogyszertari cuccot, ami szinten jo, es olcso is. Talan szaliciles alkohol volt, de lehet, hogy rosszul emlekszem.
Tovabbi praktikak: jo eros olajozas, sapi a fejre, hogy megpuhitsa, majd kikefeles. Ez ismetelve, amig le nem kopik az egesz.
Vendég

Ma Léna is tök nyugodt, végig aludta azt az időt, amit ma munkával kellett a holnapi ellenőrzés miatt töltenem :lol:

Kakti, ne add fel, egy-két nap kell szerintem és tuti lesz tejcsi :wink:

Ja és megbeszéltem a keresztelőnket, június 6-án lesz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Homeotudorok!
A CEFAMADAR nevu homeos etvagycsokkentorol mi a velemenyetek?
Vazze, nemtom miert gondokodom iliyeneken, mar annyit gondolkodtam a fogyason, hogy reg leadhattam volna ezt a par kilot. Az akaraterom hianyzik, nem a cefamadar.
De azert megis, tudtok rola valamit? :D
Vendég

Köszi Bea, kipróbáljuk ezt az olajozást, aztán ha nem segít jöhet a Babe!

A Cefamadarról semmit se nem tudok... Pedig nekem sem ártana fogynom egy kicsit:) Reggel megállapítottam, hogy nem ártana odafigyelni a kajálásra. Erre ebédre bundás kenyeret sütöttem magamnak... :oops:

dalika

Nekem nem kicsit kell fogynom, hanem sokat :oops:
ja és ugye én már elcsesztem egyszer, a szoptatás alatti fogyásból hízás lett, így most kétszer annyira nyomaszt a helyzet :oops: bár most annyi vagyok, mint Lilla szopi alatt a legkevesebb voltam, de még messze vagyok az öndicsérő kategóriától :wink:
ja és pillanatok alatt képes vagyok bármennyit visszahízni :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi

én meg ebédre nápolyit ettem
:evil: :evil: :evil:

Kattkat

Kép
kattkat

Na ennek a hüvelysúlynak utána fogok nézni. Kell nekem olyan. :roll:

Nekem is apad a tejem :cry: A jobb cicimben azért nincs mert ugye az be volt gyulladva a balban, meg nem tudom miért, de éppen annyi volt, hogy jól lakott, fejni 10 milit tudtam, míg máskor 60-80 mili is lejött. :cry: Beszarás ez a tej mizéria... :evil:

Voltunk a védőnőnél. 4,89 kg és 55 cm. 12 nappal ezelőtt volt 4,43 kg. Az szerintem jó. Kíváncsi leszek, hogy majd, ha megyek jövő héten mennyit fog mutatni az a szaros mérleg :x Lehet megint bérelni kellene itthonra, mert így nem tom mennyiket eszik az üres cicijeimből :oops:

Jah és én is lemérettem magam. 62 kg vagyok. 60,5 kg-al estem teherbe. De jó lenne majd valamikor 60 alá is menni, mert még az is sok, de sajna ekkora mértékű hólyagsérvvel még tornázni sem szabad :? Remélem visszább megy a 2 hónap alatt.

bellerreni
Eger

én -10kilótól jobban érezném magam, 17-től maradéktalanul boldog lennék!
és leégett a vállam a teraszon
anyós szerint nem éget a tavaszi nap

Kattkat

Kép
kattkat

Csak gyorsan megköszönöm mindenkinek a köszöntést. Nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám. :oops:

Majd még írok csak nyekereg a lányka. :?
Vendég

Megjöttünk a maratoni séta+fagyizásból. Na persze én azért nem fagyiztam, csak néztem. Elég nekem a brownie. Szépen állok, már csak 2kg kell a szülési súlyomhoz! Nem a szülés előtti!!! A 39hetes súlyhoz! :evil: De már vettem új futócipőt. Készülök a költözésre! Akkor mehetek futkosni végre! Először heti 3*amennyit bírok. Majd minden héten emelem az adagot. Jövőre szeretnék heti 3-4*12km-t futkosni! Azzal elégedett lennék! :?

Koszmó: Bea jól mondja, szaliciles alkohol! Én azzal szedtem le. Azonnal leszedi, szemöldökről is fülpiszkával és csak 130Ft.

Játszótéri élmények

- Luca nem akar hazamenni, tesóka éhes. Na jó, elbújok a legeldugottabb padon a hidegben, bebugyolálom magunkat, próbálok diszkrét lenni. 2perc múlva 2 nő jön sok fiú gyerekkel. Ezer üres pad mindenhol, de ezek leülnek. MELLÉM! 3cm-re! Senkit nem tűrök ilyenkor ilyen közelségben! Akkor adtam fel, amikor az egyik odaszól a 3 és 5 éves fiainak, hogy nézzék meg, hogy eszik a baba! :shock: Hát anyád!

- elvonulunk a nagy mászókához, két 4-5éves kislány mászik felfele a csúszdán. Tesók. Nem hagynak senkit csúszdázni. Anyjuk baszik rájuk szólni! :evil: :evil: Enyém kicsike segítséggel felmászik. Tényleg magas mászóka. Ezek a gonosz törpék állnak a csúszda előtt, nem hagyják lecsúszni. Feltűnően kérem a Lucát, hogy gyorsan csússzon le. Szegényem közli, hogy ő még maradna a "barátaival". Mire a tyúkok közlik, hogy nem a barátjuk a "kis pisis" ők ilyenekkel nem barátkoznak! :evil: :evil: :evil: Aszittem leköpöm a kis gonosz manókat!

- hazafele seggfej száguldozó tini elütötte biciklivel Lucát. Nem lett nagy baja, de viszketett a tenyerem rendesen.

Végül fagyival zártuk a napot! :D
Vendég

Reni: ha jól tudom, nagyobb gyógyszertárakban lehet hüvelysúlyt kapni.

Dalika: a Babe nekünk egy mosással eltüntette a koszmókezdeményt.

Én zöldséget ettem ebédre, majd egy kis Ferrerot meg Toffefeet kalóriapótlásnak desszertként :lol:

Kép
juci-77

Na, az én NŐM simán elmászott vagy fél métert a kanapén... :) Olyan kis ügyes. Az ágyában is rendszerint úgy kezdi, hogy beteszem, elmászik valahová és ott alszik. Ez csak azért zavar, mert mindig kidugja itt-ott a kezét vagy lábát a rácsok közt...

Tényleg!
Megyünk 3-án pár napra a Mátrába - ahol a szállóban adnak kiságyat meg kiskádat. Utóbbit kimosom domestosszal, az nem gond, de a kiságyat hogy hozzam altatható állapotba szerintetek?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, vigyél magaddal vmit, amivel ki tudod bélelni. egy lepedőt vagy valamit. Szerintem.

dalika

Nóri!

Tudom, ez nem vígasztal: 2 éves koromban engem is elütött egy bicós.. Én tehettem róla - elé léptem a bokorból. Állítólag a srác jobban megijedt, mint én, mert felszakadt a fülem és ömlött a vérem... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.04.20 17:46-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni: aqua flex a neve

Kérdés:

Ti hogy fürdettek?
nekünk eddig az volt a módi és bevált, hogy Levi evett mondjuk 5 körül és akkor 8 kor fürdés, utána szopi, alvás. De mivel tegnap többször evett, így csúszott a szopi, mindjárt fél 7 és ez ma még csak az 5. szopi. Nem akarom a szopit felcserélni a fürdéssel, mert megzavarodik, de azért 10 kor mégse fürdethetünk...

Nóri: elég durva élmények.
Mondjuk én megmondtam volna, hogy "és a kisbaba nem szereti ha nézik evés közben" vagy valami hasonlót, és a lányoknak is beszóltam volna a csúzdán. Bár én nyilas vagyok, te meg higgadtabb bak ha jól emlékszem
stephie

Én is tuti beszóltam volna... :)

Amúgy Anita, én úgy tudom, nem is ajánlott szopi után (tele pocakkal) fürdeni. Amúgy mi úgy szoktuk, hogy az esti szopizás előtt egy fürcsi, egy masszázs és mehet a zaba. De volt már, hogy este negyed tízkor fürdettem. Szerintem, ha egyszer-egyszer elcsúsztok időben, az nem gond.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A kalóriákról csak annyit, hogy ma másodszor eszek sült szalonnát jó nagy szelet fehér kenyér kíséretével :D

Anita: a fürcsi nálunk is problémás. Általában 8kor fürdetünk. Ha 6kor sikerül etetni, akkor jó, ha fél7kor, akkor kicsit csúsztatunk, ha 7 körülre jönne ki az evés, akkor játékkal megpróbálom húzni az időt amíg apa előkészíti a fürdőt és hamarabb fürdetünk. Egyébként ilyenkor délután nem szokott aludni és sose bírja ki 3 óráig két evés között :roll:
zuzmooo

Ja, és általában a jó kis sós szalonnát sörrel kísérem... (mondjuk van is tejem rendesen)
zuzmooo

Zuzmooo:
véleményed szerint gurítsak le egy pohár sört tejcsi-ügyben? Bende hogy bírja a sörözést?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Molmar:
nem jártok mostanában Pesten?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nem értitek .. :?
Szóval Levi normális esetben 9 kor már ágyban van lefürdetve és szopi után teli pocakkal, most meg eleve a fürdést kellene 10 körülre tenni, és még utána jönne a szopi,de szerintem addigra meg már hulla fáradt lesz. Lehet, hogy jobb lenne a fürcsit kihagyni?
stephie

anita, semmi nem történik sztem, ha kimerad egy-egy fürdés...
nálunk is volt ilyen, sőt vki eleve nem fürdet naponta :oops:

mondjuk nálunk a fürcsi a kölök kiszámítgatatlan evési periódusaihoz alkalmazkodik, ált 7-8 körül van, de ma 6kor lett volna rá lehetőség, így inkább kivártam a 9-et, és akkor fogunk. nem nagyon tudok még napirendet kialakítani

boruska

Kakti: Alkoholmentes Dreher24-et szoktam inni. Nem hiszem hogy bármi hatása van Benőre :D De szerintem nálunk a gyakori szopizás is segít (a nem-alvás előnyei :) )
zuzmooo

Anita: nálunk is maradt már ki fürcsi, mikor a családi buli miatt később jöttünk haza. Semmi baja nem lesz Levinek ;)
zuzmooo

Anita, csatlakozom az előttem szólókhoz :wink:

Kép
juci-77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?