Megjöttünk a maratoni séta+fagyizásból. Na persze én azért nem fagyiztam, csak néztem. Elég nekem a brownie. Szépen állok, már csak 2kg kell a szülési súlyomhoz! Nem a szülés előtti!!! A 39hetes súlyhoz!
De már vettem új futócipőt. Készülök a költözésre! Akkor mehetek futkosni végre! Először heti 3*amennyit bírok. Majd minden héten emelem az adagot. Jövőre szeretnék heti 3-4*12km-t futkosni! Azzal elégedett lennék!
Koszmó: Bea jól mondja, szaliciles alkohol! Én azzal szedtem le. Azonnal leszedi, szemöldökről is fülpiszkával és csak 130Ft.
Játszótéri élmények
- Luca nem akar hazamenni, tesóka éhes. Na jó, elbújok a legeldugottabb padon a hidegben, bebugyolálom magunkat, próbálok diszkrét lenni. 2perc múlva 2 nő jön sok fiú gyerekkel. Ezer üres pad mindenhol, de ezek leülnek. MELLÉM! 3cm-re! Senkit nem tűrök ilyenkor ilyen közelségben! Akkor adtam fel, amikor az egyik odaszól a 3 és 5 éves fiainak, hogy nézzék meg, hogy eszik a baba!
Hát anyád!
- elvonulunk a nagy mászókához, két 4-5éves kislány mászik felfele a csúszdán. Tesók. Nem hagynak senkit csúszdázni. Anyjuk baszik rájuk szólni!
Enyém kicsike segítséggel felmászik. Tényleg magas mászóka. Ezek a gonosz törpék állnak a csúszda előtt, nem hagyják lecsúszni. Feltűnően kérem a Lucát, hogy gyorsan csússzon le. Szegényem közli, hogy ő még maradna a "barátaival". Mire a tyúkok közlik, hogy nem a barátjuk a "kis pisis" ők ilyenekkel nem barátkoznak!
Aszittem leköpöm a kis gonosz manókat!
- hazafele seggfej száguldozó tini elütötte biciklivel Lucát. Nem lett nagy baja, de viszketett a tenyerem rendesen.
Végül fagyival zártuk a napot!