Sziasztok!
Tina szívből gratulálok az esküvőtökhöz!!!
A miénk sem lesz nagy, 45-en leszünk összvissz, ez azt jelenti: Mi, legjobb barátnőm+párja, Tomi legjobb barátja+párja, szüleink, nagyszüleink, testvéreink, szüleink testvérei és az unokatestvéreink.
Nálunk azért lesz ez így, mert különben sértődés lenne belőle, és igazából ők a fontos szeretteink, akik előtt ki szeretnénk mondani a boldogító igent és velük szeretnénk ünnepelni. És mind a ketten úgy gondoljuk, egyszer van ilyen az életünkben, hát ünnepeljük meg!
Bévi nekünk is nyáron lett volna, mivel tavaly ápr. 30-án volt az eljegyzésünk, de a babánk miatt előrébb hoztuk a dátumot, meg május a szerelmesek hónapja!
Barbi hát már én is várom, hogy nézegethessük a képeket az esküvőnkről!
Mi baj van? Tényleg nyugodtan írd ki magadból vagy ha ide fórumra nem szeretnéd, tedd a gmailre, mint Vanilla!
Vanilla nagyon sajnálom, ami a pároddal történt, nekem nem biztos, hogy lett volna ennyi lélekjelenlétem!
Királylány köszi a kérdőívet, már válaszoltam a kérdésekre én is a blogomban!
Évi nagyon szépen köszönöm az idézeteket!!! Igen, van olyan benne, amit már mi is néztünk, és nagyon tetszik nekünk is! Nagyon kedves Tőled, hogy így gondoltál ránk!
Lányok,
már csak 25 nap és férjhez megyek, el sem hiszem!!!
ui.: Ma olvastam az újságban, hogy azon a héten lesz a Balaton7 elnevezésű fesztiválsorozat, mikor az esküvőnk, és máj 15-16-án Balatonfüreden lesz a zárórendezvény a vitorlabontó fesztivál, amin minden évben rengetegen vannak, úgyhogy sasoljatok, lehet benne leszünk a tévében!
Amúgy sem szeretem, ha sokan figyelnek, így meg eléggé meg van rá az esélyünk, hogy nézelődők megállnak, hogy nézd: menyasszony, vőlegény! Mondtam a Tominak, na mi aztán tudunk időpontot választani
. (még jó, hogy retusálják a képeket, biztos elpirulok a nézelődők miatt
)