Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt Kismamik,

Köszi a további gratukat.

Bea, nem is az, hogy nem fontos, csak 5 év vagyunk együtt, és ez így csak egy formaság, ezért is törekszünk arra, hogy egy egyszerű családi ünnepet csináljunk belőle, és csak egy-két dolgot veszünk igénybe az esküvői "bizniszből": esküvői csokor, torta (kisebb, de kezdek felbuzdulni, hogy magam csinálom meg, elnézve Csillag tortakölteményeit, lehet, hogy csinálok egy próbatortát), normálisan felöltözünk, nem farmerben vonulunk be, de nem is hófehér menyaruhában és fekete öltönyben, ott lesz anyukám (apám meghalt), tesóm, a felesége, a 7 éves kislányuk (ő viszont koszorúslány akar lenni, mondtam, felőlem...), és egy barátnőm, aki a tanúm lesz (Zsoltinak a tesóm...) és utána ez a 7 ember elmegy egy jót vacsorázni. (Zsoltinak mindkét szülő meghalt, Zalában van a rokonság, nem is jönnének el :-|)

Kép
xtina75

Szűk "családi" kör.Ugyan olyan megható és szép tud lenni,mint egy nagy lagzi :D hidd el...
Még egyszer Gratulálok! Sok Boldogságot!
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép jó reggelt
Kép
az ébresztő egy ütemes rugdosás volt :D na de nem bánom(amíg belülről jön :) )
Tina,csodás lesz az esküvőtök! Torta,hm,kiváncsi vagyok!

Csillag,téged meg akartalak fűzni hogy készíts nekünk egy charlotte tortát a házassági évfordulónkra(vagy csináljuk együtt...) míg rá nem jöttem hogy az aug.2,lehet egyikünk se tortát akar sütni majd épp :lol: :lol:

Na elkészült a pelenkázó lap. Ezt abból csinálta a Miki amit múlt héten elhoztunk,de egyrészt túl keskeny és túl hosszú volt a komódra. Levágta,szélességét kipótolta,beszivacsozta,burkolta,összecsavarta...a karoknál a burkolás nem lett tökéletes mert nem volt egyszerű ráhajtogatni,de nem szépségverseny hanem pelenkázólap :wink: ezzel vigasztaltam szegényt,annyit dolgozott...
Kép

és festés:
Kép

Kép

túl jól állok,lassan elfogy :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!

Egyre csodálatosabb a babasarok... :)
Mindjárt lelkiismeret furdalásom lesz, hogy nálunk a gyerekszoba még csak kupiszoba....
Az ágy is darabokba, a ruhák a babakocsiba....
:?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Üzenem a Mikinek, hogy büszke lehet magára, az én páromnak a fejébe se fordul meg, hogy egyáltalán nekiálljon.... :D

Ha jól tudom, tegnap volt Tünde 4D uh-n.,...már nagyon kiváncsi vagyok, mit mesél, milyen volt így látni a kicsilányt! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi!
Ha addig nem szülünk...semmi akadálya :D
Megcsinálom nagyon szívesen nektek :D
Nagyon szépe a babasarok :D
Tündi uh-jára én is kivi vagyok :oops: :)
Én majd csak akkor tudom csinálni a babarészt ha elköltöztünk...az meg majd csak július elején lesz :(
De a fejemben már megvan :D-bár ehhez jó lenne tudni babóca nemét is :D
De addig még kiderülhet :D
Na lassan készülünk...megyünk Fannival Gasztroenteorológiai szaktanácsadásra :D
Ezt a szót...fúúúúúúúúúj de hosszú :D
Majd jelentkezem!!!
Puzsikaaaaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Zöld pelenkázólap............Lacám megőrülne érte :D
Imádja a zöldet :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Viaszosvászon terítő,a fal színéhez vettem(meg hát fiúnak..)
Clarika,nekünk meg se ágyunk se babakocsink még :lol:

Csillag milyen babasarkot képzelsz el?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

A torkomban van a gyomrom és még ennem is kellett a bogyókra. Nem vagyok jól és az alvás is nehezen ment. Mindenhol fáj, a hasam ide-oda zuttyan miközben fordulok, a keresztcsontom még szét akar repedni ....
A kicsi nem nagyon mozgolódott az elmúlt két napban, ma szerencsére mindent pótolt eddig. Ez a dolga, ennek örülök! Jó érezni! :-)
Csillag! A torák irigylésre méltóak, a rudis... a nyálam kifolyt.
Bévi! Szerintem minden kismami szorongós, persze nem mindenki egyforma szinten. Jó, hogy tudsz róla beszélni. Biztos rendben lesz minden!
Ircsi! Az optimista :-).. Jó a pozitív gondolkodás. Köszönjük!
Szilvi! Örülök, hogy az Urad bár kicsit lassabban, de hamu mentesen tért haza.
Évi! A babasarok nagyon kedves :-). Ügyes vagy :-)
....

Szép napot mindenkinek!
szilvi35

Elképzelésem nekem is sok van, hogy hogy nézne ki, csak arról nincs fogalmam, hogy azt a sok mindent hova vigyem el abból a szobából.....
Igazából még szekrényt, komódot is kellene venni, mert csak gardróbként (is, többek között :lol: ) üzemelt a szoba, így ilyen gurulós izén vannak az akasztott ruhák is....
Meg a vasalódeszka, vasaló, ott szoktam teregetni stb....

Le kell mérnem az egyik falat, mert a falat teljesen végig akarom bútorral.
Az ágy ugye adott, így annak a mélységébe jön majd hozzá a pelenkázó komód, meg a polcos szekrény, ezt már megrajzoltam.
Ha lemértem, megyek az asztalos ismerőshöz aztán megcsinálja okosba.... :)

Clárika
Kép
clárika

Van Pécsett egy bútorbolt,jó áron szép bútorok,és időtállóak nem szétesősek (ott vettem jó pár éve polcokat,tv szekrényt,éjjeliszekrényt,és kutya bajuk)onnan lesz a baba szekrénye,ha valaki esetleg még tanácstalan.
http://www.horizontbutor.hu/

evilany

Jó Reggelt!

Tegnap este még bekukkoltam és olvastam.

Tina: gratulálok! Ahogy Csillag is írta egy szűk családi körben tartott esküvő is szép, bensőséges. És a lényeg, hogy olyan legyen amilyet Ti szeretnétek.

Vanilla hű, a víz is kivert ahogy olvastam :shock: Még jó, hogy volt lélekjelenléted. Remélem azóta párod jobban van már. Szorítok,hogy minden rendben legyen és soha többet ne legyen ilyen élményben részetek. Ha tudsz, akkor jelentkezz!

Évi nagyon ügyes Miki! Szép a babasarok. Nagyon kreatívak vagytok!

Barbi várjuk a beszámolódat, mi is a baj. Tarts ki!

Tegnap a védőnő - fiatal csajszi - szívhangot nézett. Volna. Mert az én gyerekem elúszott előle. Ott kergette, de aztán csak sikerült. Szép, erős hangja volt. Olyanokat rugdosott közben, hogy csak mosolygott a Timi. :lol:

Van egy csomó dolgom, csak épp kedvem nincs hozzá :? Pedig jó lenne haladni a munkámmal :roll:

királylány

Köszi Csillag! 8)

Igazából olyan tortára gondoltam, ami egy ajándékdobozt formáz, négyzet alakú, masnival átkötött, rajta egy pár. Mivel csokoládébarna ruhám lesz, és Zsoltinak is barnás a zakója, ezért kapucsínó színű doboz, átkötve csokoládébarna szalaggal. Esküvős párt lehet kapni készen a cukrászdában.

Kép
xtina75

Tina sejtem milyen.
Na lassan bevetem magam a temperáim közé.
Próbáltam feltenni hirdetést a tesz veszre,de túl bonyolult nekem...van vki aki hirdet ott??Egyszerűen nem érem fel aggyal...

evilany

Kép

Tisztára mint a Rocky!
Kép

evilany

Barbcsi,ha erre jársz,feltöltöttem a gmailre a doksikhoz az idézeteket az ültetőkártyákra,amik nálunk voltak,talán megtetszik egy-egy :)
Mi ezt nyomtattuk ki öntapadós papírra.

Meg feltettem a cikket amit anno Ircsi másolt ide.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.20 08:36-kor.

evilany

na, itt vagyok újra.
Tettem fel a blogomra pocakfotót. Sikerült egy montázst összehoznom. :-) Elég látványos már. :-)

szilvás76

Hohó de még mennyire! :wink:

evilany

Szilvás, aranyos poci!!!!! Nem is poci már... nagyon szép.

Dia, igen, a bensőséges -en lesz a hangsúly. Úgy fogom fel, mint egy szülinapi bulit, csak előtte bemegyünk az anyakönyvvezetőhöz.

Kép
xtina75

Tina. Mi is 7 év után házasodtunk össze "polgárilag" :-) (még 3 év telt el az egyháziig)
És utána csak egy családi ebéd volt, semmi csinnadratta. :-)
Majd meglátod, tök jó lesz! Nekünk ez így nagyon bejött. :-)

Most nosztalgiázom... :-)

szilvás76

Szilvás tényleg nagyon látványos!

Kerekedik a társaság.... :)

Clárika
Kép
clárika

Szilvás, biztos jó lesz, élvezem a szervezést - de csak ilyen kicsiben. Már kinéztem a csokrom, a helyet, ahol a vacsi lesz...

Kép
xtina75

Ezt nézzétek mit találtam:

http://mennyeimanna.blogspot.com/2009/0 ... bomba.html

Hmmmmm.........

Clárika
Kép
clárika

Jajj, Clárika, ez baromi jól néz ki! :-)

Bár mostanság nem vagyok oda az édességért, ez fergeteges... :-) nyammmm...

szilvás76

Szilvi még a táskád ki kell borítanod... :?

evilany

Jajj, tényleg! :shock:
...de a Diának is... :-) :wink:

szilvás76

Segítsetek!

Mit főzzek?
Gyorsan és finomat?

Clárika
Kép
clárika

Zöldborsófőzelék,spagetti,lecsó,paprikás krumpli?

evilany

paprikás krumpli!
hozzá savanyúság pl...

szilvás76

Nálunk rakott krumpli lesz.Holnap krumplileves,pogácsa.

evilany

Kép

forrás hotdog.hu

evilany

hmmm...
paprikás krumpli....
nem rossz.....

Clárika
Kép
clárika

No valamiről lemaradtam! Milyen táskát kell kiborítanom? Nemhiába szőke vagyok.....

királylány

paprikás krumpli fejessalátával

Kép
xtina75

tojásos nokedli fejessalátával.
:-)

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]No valamiről lemaradtam! Milyen táskát kell kiborítanom? Nemhiába szőke vagyok.....[/color]

Évi után szabadon:

http://menjazutonmenjtovabb.blogspot.co ... ritas.html

szilvás76

Vagy nem is TE Dia? :-)
Nem baj, majd megcsinálom az én táskaborításomat, és a 7 kérdésedért cserébe megkapod! :-) :D :D 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.20 10:17-kor.

szilvás76

Jahh! Gondoltam aztán csak még a blog olvasásáig nem jutottam el! Oké, én kiborítom :lol: Most épp rend van benne :D

királylány

Hehe Szilvi :lol: Ma nem lesz rá időm, de holnap ezzel kezdek majd :P

királylány

Ma nekem sem lesz sztem rá időm, de szerencsére MOST MÉG rend van benne Nekem is. :P

szilvás76

vanilla, nagyon sajnálom ami a férjeddel történt!
Remélem az orvos, majd mond azért valamit.

Tina, ez szuper! GRATULÁLOK!
Nálunk is kicsi esküvő volt (családi vacsora kb. 12 ember).

Szilvás, szuper a pocakos képed.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Diát én Királylányként említem a blogban...de majd kipakol Szilvi kérésére,így van!

Fejessaláta,azt nem szeretem...uborkasalátát szeretem,azt meg a Miki nem...és ezen kívül nem nagyon tudok mást,ismerem még a paradicsom és a káposztasalátát,azt ennyi...

Clarika,mikor,hol taláxunk pénteken?

evilany

woody, köszi, és veled mi van, hogy vagy, drága? Pocakfotó...?

Kép
xtina75

Sziasztok!!!
Évi csodálatos lett a babasarok nagyon ügyes vagy és a férjed is az szép lett a kis pelenkázó is.
Clarika nekem sincs még babasarok nyugi még én sem állta neki de nekem még kiságy és kocsi sincs.
Szilvás csini a pocakod nagyon....
Tina majd meglátod a kis esküvő is biztos emlékezetes lesz,nekünk se volt még idény nyára terveztük de most kihagyjuk,majd ha Lili is nagyobb lesz ő lesz a koszorús lány :lol:
Barbi majd ha van energiád ird le mi a baj,remélem nem komoly.
Én most jöttem dokitól nagyon rosszul éreztem magam igaz lázam nem volt de erőm semmi,étvágyam semmi,a torkom annyira fájt nem bírok nyelni a tüdőm meg majd le szakad ha köhögök.És kis hőemelkedés van.Házi orvoshoz voltam Írt semicillint 4x2 :shock: :shock: :shock: 250mg-os kérdeztem tőle nem sok ez azt mondta nem,a patikában megkérdeztem ott is azt mondták nem igyak sokat ilyen idős terhesen már nem árt :shock: :shock: terpini köptetőt is kaptam 3x1.Pihenjek nem is tudok semmit csinálni ráz a hideg és enni sem kell ma még egy szelet vajas kenyér ment le,hogy bevegyem a gyógyszert.
Remélem mindenki más jól van!!!
Vanilla jobban vagytok???
Ircsi gondolom te dolgozol???
Calrika mit főztél???

Kép
bévi

Sziasztok!

Bévi, jobbulást neked! Pihenj sokat és próbálj meg enni, inni!

Vanilla, sajnálom, hogy így rátok jár a rúd. Lélekben veletek és fogadd meg Ircsi tanácsát!

Tina, értem, mire gondolsz! ÉS csatlakozom a többiekhez: szűk körben is pompás kis esküvőtök lesz!

Szilvi, tegnap nekem is rossz volt a gyomrom. Mert rágódtam dolgokon, meg idegeskedtem. Tudom, hogy le kéne ejteni, hogy mások mit gondolnak rólam, de néha olyan igazságtalanok tudnak lenni az emberek... És nem értem, hogy miért kell mindig elkezdeni a piszkálódást... Ha kicsit nyugi van pár hétig, akkor rittig nem lehet a másikat élni hagyni :oops: :shock: :cry: Kár, hogy ilyenkor mindig olyan váratlanul ér a támadás ettől a közeli hozzátartozótól, hogy köpni-nyelni nem tudok az adott pillanatban. :? :? :?

Clárika, tetszett a "gyerekszoba=kupiszoba" kifejezés. De szerintem nyugodtan vedd úgy, hogy edződsz. Ugyanis egy rövid átmeneti időszak után (amikor még nem tud mászni, járni stb. a csöppséged) már újból visszatér a kupiszoba, sőt állandósulni fog a dolog. És akkor leszel boldog, ha nem az egész lakásotok lesz kupiszoba :wink: Komolyan, egész nap lehetne pakolni... Csak irtó fárasztó és időigényes, ráadásul valaki hamarosan mindig meggátol abban, hogy sikerélményed legyen... :roll: :D

bekri

Bévi jobbulást!

Évi: igenis értettem! :lol:

Na haladok a munkámmal, ha lassan is. Közben elugrottam a laborba az eredményeimért. Háááát.....Hemoglobin, Hematokrit, Vörösvértestszám alacsony. Nem vészesen, de egy picit. Ircsi vélemény?

királylány

Bekri ne is mondd! Nálunk a nappali vette át a gyerekszoba funkcióját. Ott szeret játszani Bence. Jó, eljátszik a szobájában is, de hát a nappaliban nagyobb a hely, jobban szét lehet pakolni. Én megmondom őszintén, nehezen viselem, ha nincs elvágólagos rend. Edződnöm kell. De a legnagyobb problémám az legyen, hogy küzdök a rendetlenséggel :lol:

Hülye rokonokkal, ismerősökkel meg ne foglalkozz. Tudom, könnyű mondani, de próbáld meg elengedni a füled mellett.

Ma én is majdnem kiszedtem a laborban a csajt az ablak mögül, annyit váratott egy nyomorult papírral miközben a másiknak rögtön oda tudta adni. De aztán eszembe jutott Szilvi és mosolyogtam egyet, ettől különbnek éreztem magam.
Szúúúúúúúúú-száááááááááááá..........

királylány

Sziasztok!

Tina szívből gratulálok az esküvőtökhöz!!! :wink: A miénk sem lesz nagy, 45-en leszünk összvissz, ez azt jelenti: Mi, legjobb barátnőm+párja, Tomi legjobb barátja+párja, szüleink, nagyszüleink, testvéreink, szüleink testvérei és az unokatestvéreink. :roll: Nálunk azért lesz ez így, mert különben sértődés lenne belőle, és igazából ők a fontos szeretteink, akik előtt ki szeretnénk mondani a boldogító igent és velük szeretnénk ünnepelni. És mind a ketten úgy gondoljuk, egyszer van ilyen az életünkben, hát ünnepeljük meg!

Bévi nekünk is nyáron lett volna, mivel tavaly ápr. 30-án volt az eljegyzésünk, de a babánk miatt előrébb hoztuk a dátumot, meg május a szerelmesek hónapja! :wink:

Barbi hát már én is várom, hogy nézegethessük a képeket az esküvőnkről! :) Mi baj van? Tényleg nyugodtan írd ki magadból vagy ha ide fórumra nem szeretnéd, tedd a gmailre, mint Vanilla!

Vanilla nagyon sajnálom, ami a pároddal történt, nekem nem biztos, hogy lett volna ennyi lélekjelenlétem! :shock:

Királylány köszi a kérdőívet, már válaszoltam a kérdésekre én is a blogomban! 8)

Évi nagyon szépen köszönöm az idézeteket!!! Igen, van olyan benne, amit már mi is néztünk, és nagyon tetszik nekünk is! Nagyon kedves Tőled, hogy így gondoltál ránk! :roll:

Lányok, már csak 25 nap és férjhez megyek, el sem hiszem!!!

ui.: Ma olvastam az újságban, hogy azon a héten lesz a Balaton7 elnevezésű fesztiválsorozat, mikor az esküvőnk, és máj 15-16-án Balatonfüreden lesz a zárórendezvény a vitorlabontó fesztivál, amin minden évben rengetegen vannak, úgyhogy sasoljatok, lehet benne leszünk a tévében! :D Amúgy sem szeretem, ha sokan figyelnek, így meg eléggé meg van rá az esélyünk, hogy nézelődők megállnak, hogy nézd: menyasszony, vőlegény! Mondtam a Tominak, na mi aztán tudunk időpontot választani :D :D. (még jó, hogy retusálják a képeket, biztos elpirulok a nézelődők miatt :oops: ) :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Annyi mindent akartam, és olyan feledékeny vagyok. :( :?

Akit érdekel, a blogomban leírtam, milyennek tervezzük a babaszobát-hálónkat. :wink: Hétvégén lemértünk mindent, megterveztük fejben (mérnök-kutató már csak ilyen :D), mert esküvő, nászút után nekiállunk, anyósomékkal kicseréljük a szobát. :)

Holnap reggel megyünk terheléses cukorra, annyira nem várom, mert 2 napja rosszul vagyok. A mi pici fiunk albérletet bővít megint és nyomja feljebb a belső szerveim, én meg alig kapok levegőt és úgy ég a gyomrom, hogy pfú. Enni alig bírok. :( Nekem nem használt se a tej, se a popcorn, se a rennie, aztán sóginőm javasolta a citromot, megettem este egyet, rögtön jobb lett! :wink: Szóval Vanilla, ha továbbra is van ilyen gondod, próbáld ki ezt! Visszatérve: Örülök neki, hogy nődögél szépen a pocim, annak ellenére, hogy fáj bizony, csak kellemetlen érzés, hogy mintha beszorult volna a levegőm és hogy nem bírok enni, hiába vagyok éhes. Holnapután megyünk 4D-re!!! Már úgy várjuk, kapunk dvd-t és képeket is!!! :roll: :D

Esküvőről még annyit: nincs még menyecskeruhám és emiatt rémálmom volt, hogy pereg az idő, már máj. 14 van és nincs ruha, mondtam a Tominak, hétvégén nézünk valamit, menyasszonyi ruhánál is így volt, miután lefoglaltuk, megszűnt a rémálom. :lol: :lol: :lol: Nem akarom a pici fiunk ilyen álmokkal riasztgatni. Amúgy nagyon aktív szerencsére napközben és este,éjjel megnyugszik, bár 2 napja éjjel nem tudok aludni, de ő mindig végigalussza. :wink:

Na visszatérek olvasó üzemmódba, mert csütörtökön zh-m is lesz, tanulnom kell, úgyhogy bocsi, ha kevesebbszer jövök, élek, csak tanulok. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.04.20 13:49-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Bekri, Dia.
Hát, nálunk is a nappali a játszótér. :? Mert ugye ott jó játszani, ahol Apa, Anya van... Úgyhogy van egy nagy doboz, a nap végén oda "hajigáljuk" a játékokat. Rossz pedagógia, de sokszor én elrámolok addig, amig pl vacsizik, vagy ülnek a kádban. Tudom, neki kellene pakolni, szoktam is szekálni vele, hogy akkor aki előszedte a játékokat, az el is rakja, de amikor a ruhacsipesszel rakja egyenként az építőkockát a dobozba... Na akkor nehéz nyugodtnak maradni. :wink: Na, majd alakul ez...

Én amúgy olyan feszült voltam este is, meg ma egész nap. :shock: Nem tudom, jön-e valami front, de éreztem, hogy most így nekem/nekünk nem jó. Próbálok nyugodttá válni, lazítani, nem figyelni semmire... remélem, mire hazaérek, hatni fog. Úgy megérzi Bende, ha dilis vagyok, akkor biztos, hogy ő is feszültebb és hisztisebb, és akkor aztán elszabadul a pokol. De ma Apja is otthon lesz, legfeljebb elküldöm őket bicajozni. :-) :wink:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?