Ú, lányok! Eszméletlenül beindultak a pocakok
, tegnap már párom minket is lefotózott. Majd rakok én is a gmailre képet.
Csillag, Isten éltesse a gyerkőcöket még egyszer és a torták gyönyörűségesek, büszke is lehetsz rájuk!!! A túrórudis receptjét majd megosztod velem? Köszi!
Évi, a számlákat ne is emlegesd...
Bár nekünk közel nincs MOST ekkora... De 2 és fél hónapja küzdünk a T-kommal, mert először ugye cégátszervezés és bankszámlaszám-módosítás (!) volt, és erre elfelejtették felhívni az ügyfél figyelmét
Hónapokig rossz helyre küldtem a pénzt... Ők meg zsebre tették, nem szóltak. Nagy nehezen hosszas emailezés és nagy telefonszámla után sikerült lerendezni. Illetve azt hittük. Már elkezdték kikapcsolni a szolgáltatást
Mert nem tudnak azzal mit kezdeni, hogy én utalom a pénzt, és nem a férjem (akivel a szerződést megkötötték). Nagy nehezen sikerült kideríteni, hogy hogyan tudok helyesen utalni. De azért a visszakapcsolási díjat felszámolták, meg a többi általuk kimaradtnak hitt hónapot is... Ja, és a poén az egészben, hogy itt helyben nem lehet intézkedni. Beküldtek a Pólus Centerbe. Onnan tovább az Árkádba, az Örsre. És mindenhol csak széttárni tudták a karjukat, hogy ez a számlázáshoz tartozik, ők ebbe nem tudnak belenézni!
Ennyit az ügyintézésükről. Már nagyon elegem van belőle, hónapok óta ez megy!!!
Vanilla, a lakók nem semmik. És az se, hogy még nem kaptál szívrohamot. Én nagyon drukkolok, mert ez nagyon nem lenne fair veletek szemben, főleg, hogy elég gondotok volt/van amúgy is. Nekünk is tartozik valaki egy összeggel, de már nem akarok írni se róla, mert az is hónapok óta húzódik és olyan elszomorító az egész.
Sucer, nem értek az anyajegyekhez, meg a kezeléshez utána. Talán Ircsi tényleg tud valamit mondani. Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond.
Barbi, öntsd ki a lelked, hátha jobb lesz!
Melish, jó, hogy jelentkeztél!
Tina, szuper a sziklakerted, apáéknál is van, és tényleg nagyon jól belakják a növények, gaznak alig marad hely