Új privát üzeneted érkezett!

ilyesmi az állványunk:

Kép

Ebbe tettem a kiskádat, ma meg a pelenkázó lap van rajta.
Már vettem újat, mert a régin a viaszosvászon elszakadt, és "Valaki" a szivacsot is megcsipkedte... :-)

Nekem ez nagyon bevált, ennél maradok. :-)
A kiskád is megvan, a Macika is... szóval nem izgulok. :-)
Nekem egy ilyen komód el sem férne rendesen, azért nem is agyaltam rajta. :-)

szilvás76

Na, Dia ez jó. :-) Neked is ilyen az állványod... :-)

És igen, mi is összecsuktuk, be a szekrény mögé, a kádat meg kitettem a nagykádba nap közben. Nem foglalta feleslegesen a helyet.

szilvás76

Persze, a kemény aljú pelenkázóm van...

szilvás76

Na én valahogy így gondoltam, hogy beillesztem a komódba a kádat, de az állványos verziónál lehet nagyobb kádat is használni. Köszi csajok a tippeket :wink: :wink: :wink: én gondoltam ezek az állványok nem olyan stabilak, de ezek szerint nincs velük gond!

Kép
Kép
melisch

A fiamat "nagydolgoknál" a mai napon ezen teszem tisztába, ha otthon vagyunk. Jó, nem szabad otthagyni, nehogy leguruljon, de az a kokmódnál is veszélyforrás. Amúgy tök stabil, ne aggódj emiatt!

szilvás76

Melisch stabil, nekem soha nem volt gondom.

Szilvi na akkor most loptam tőled egy ötletet. Bár nekünk van komódunk, csak le lett róla szedve a keret, de majd apa visszavarázsolja rá.

Előreláthatólag pénteken jön az asztalos, felfúrják a párnafákat meg a kereteket. Én nem értek hozzá, majd meglátom ha készen lesz. Ma Gábor leparkettázza azt a részt ami a szekrény alatt volt. Igaz, hogy elüt, de nem számít, mert úgyis beépített szekrény lesz ott, látszani nem fog.

királylány

Dia már nagyon kivi vagyok milyen lesz :D

Kép
Kép
melisch

Melisch hát még én! :lol:

lassan indulok a védőnőhöz. Remélem hamar végzek. Utána bekukk, remélem teleírjátok az oldalt :D

királylány

nem tudom mennyire lesz teleírva míg visszajössz mert én is 2 gépen dolgozom, kéne befejezzem és menjek haza főzni :)

Kép
Kép
melisch

Nekem is paralell 2 melóm van, csak néha idepislantok. 15.30-kor tiplizek az Oviba, addig be kellene fejeznem...
A többiek is nagyon elfoglaltak úgy tűnik... :-)

szilvás76

Köszi a pelenka számot. Én is azt gondoltam, hogy mindig ezt használom majd. Eddig 15 db van, akkor veszek még 5 darabot és az is megvan. :D

Nekünk ilyen fürdetőnk lesz. A fürdőben lesz, ez állványos.
http://www.matti.hu/termekek/furdetesi_ ... 9_156.html

A többi mind olyan pici volt, hogy max. 3-4 hónapig lehet használni. Férjem még azon nevetett, ha nagy baba születik, akkor ő tuti beleragad, mivel olyan kicsi a hely. Ez meg szuper nagy! És nem kell tartani, olyan van beépítve, mint az a macis tartó.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
Én egész nap fáradt voltam...így henyéltem,szunyáltam apával :D
Barbim!
Mesélj,add ki magadból.Már nagyon aggódtam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi,jó hogy írtál,sajna a találka nem jött össze. Mi a baj? Ha akarod írj róla,akár pü. sajnálom hogy szomorú vagy. Azért nézz be néha.

Csillag pihenj :wink:

Jaj olyan jól elvagyok a festéssel,szépen haladok,bár a hangya szegény olyan lett mint Kula bá a South Parkból aki ismeri :) de ez van,a színe nem az gazi :) Többi szuper...csak a porszívó hever így megintcsak a sarokban...húst már bepaníroztam.

Melisch,ezek a komódok nagyon szépek én is nézegettem de sajna valóban nem túl praktikus mert hamar kinövik,és cipelgetni őket nem egyszerű. Nekünk is ilyen állványunk lesz mint a csajok mutatják,azt csak összecsukom bedugom a szekrény mellé.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tünde? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Mentem.

szilvás76

Sziasztok,

vagyok ám én is, de vhogy élni sincs időm.

Olyan jó nektek, hogy festitek a falat, felújítatok, én momentán már húzom a belem, olyan fáradt vagyok. Na nem irigykedem, csak most gondoltam bele, hogy június még piszok messze van, és addig még ez a pörgés lesz, akkor jön a szobarobbantás, pakolás, addig hozzá se tudok szagolni semmihez, ami a pici érkezésével kapcsolatos... Most kezdem érezni, hogy rohadt sok a a napi 9 óra meló, rengeteg egyéb ügyintézés, ovis ballagás, sulikezdés, saját cég, háztartás, kert mittomén mi. Sorra felejtek el már dolgokat, de már annyi dolog van rajtam, a fejemben, hogy sokszor azt se tudom merre van az előre.... Pihenésre se nagyon marad idő, meg ugye van egy lánykánk is, akivel foglalkoznom kell. Mindkettőnk autója elromlott, a páromé 2 hete több darabban játszik, emiatt nem tud vidékre járni, ami miatt totál feszült. Én szerencsére kértem és kaptam kölcsön cégautót, különben se dolgozni, se sehova nem tudnánk járni. Mivel azt csak én vezethetem, a munka után indul a párommal az ügyintézés, bank, vásárlás, miegyéb. Szóval ha nem jövök, az csak ezért van.

Na de nem panaszkodni jöttem, csak életjelet adni. Szóval vagyok, leszek, csak kicsit kell, hogy csillapodjanak körülöttem a dolgok.

Vigyázzatok magatokra, babákra, gyerekekre!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bocsi, nem akartam ilyen negatív lenni.

A kedvemben még az is benne van, hogy pénteken tudtam meg, hogy Anyukámról eltávolítottak egy anyajegyet, ami nem volt jóindulatú, így 1 éves onkológiai kezelést igényel még. Ez nem kemó és sugár, így nem tudom mit jelent. Ircsi? Sajnos máshol is van rajta még, így azokat is eltávolítják szép sorban, de azért mellbe vágott a dolog és megijedtem, hogy az élet pillantok alatt képes változni :( :( . Szóval ezt is emésztem még.

Na de tényleg nem akarom rontani a levegőt, mert szerencsére jól vagyok, vagyunk Olivér baba sokat mocorog, Ilangom szombaton fellépett a néptáncos csoporttal, nagyon édes volt, büszke voltam nagyon! :D :D Szóval van jó is, azt is meg kell látni, nem igaz? :wink:

Mennem kell, igyekszem jönni!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Jöttem gyarapítani a nyomi-topikot :lol: Ne aggódjatok, nálunk sem minden rózsaszín! Sucer, fel a fejjel! Még csak az utolsó oldalt olvastam, mindjárt pótolok.

Azt mondjátok meg, hogy 3 órától fél 4-ig a gondokunknak miért volt annyira sürgős lenyírni a füvet a ház előtt? A fölöttünk lakó kisgyerek is alszik délután, mi is. :roll: Ha nem a tuc-tucot hallgatjuk alvásidőben, akkor zúg a fűnyíró, flexelés megy, fúrnak-faragnak a házban. :? :? :? Pedig nagyon jól tudják, hogy két kicsi is lakik itt. Néha szoktam szólni, de minden alkalommal már nincs erőm. :cry:

Ráadásul, úgy tűnik, Kristófnak beindult valamelyik hátsó foga, mert éjjel bizony gondjaink vannak, szombatról vasárnapra konkrétan olyan 5 óra körül sikerült elaludni kis családunknak 2 adag fájdalomcsillapítás után. Addig taknyosság, orrszívás, bekakilás, levegő nem kapás, próbáltam Kristóffal ülve aludni, hogy jobban kapjon levegőt, de egy idő után nem bírtam tovább, mert állandóan a hasamat nyomta, így Bálint se sokat aludt akkor éjjel.
Ma már sokkal jobban van, meg természetesen napközben ugyanolyan gengszter, mintha éjjel mi sem történt volna, szóval, felköthetem a gatyámat, már megint. Egyre kevesebb türelmem és energiám van rá, ahogy nő a pocakban Bálint...

Na, szebb napokat mindenkinek - pedig most itt a nap is süt, szép idő. Már csak a kedvemet kell hozzáalakítani :wink:

bekri

Sucer,érthető az aggodalmad,a családi betegségek mindig nagyon nyomasztóak. Nagyon remélem hogy rendben lesz minden,anyukádnak minden jót kívánok. Ilangocska biztos nagyon ügyes :wink: a gondok meg csőstül jönnek :evil: :evil: bár ne így lenne....

Na most villámgyorsan nekilátok főzni mert OK hogy a süni szép rőtbarna de attól még nem lakik jól a férjem :)
Ég a gyomrom :(

evilany

Én meg sörözöm...hajtja az is a vizet :) 2 hetente egy sörike...3%-os....lehet babó majd az anyatejet is sörrel kéri majd :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ú, lányok! Eszméletlenül beindultak a pocakok :shock: :shock: :D , tegnap már párom minket is lefotózott. Majd rakok én is a gmailre képet.

Csillag, Isten éltesse a gyerkőcöket még egyszer és a torták gyönyörűségesek, büszke is lehetsz rájuk!!! A túrórudis receptjét majd megosztod velem? Köszi!

Évi, a számlákat ne is emlegesd... :? Bár nekünk közel nincs MOST ekkora... De 2 és fél hónapja küzdünk a T-kommal, mert először ugye cégátszervezés és bankszámlaszám-módosítás (!) volt, és erre elfelejtették felhívni az ügyfél figyelmét :shock: :shock: :shock: Hónapokig rossz helyre küldtem a pénzt... Ők meg zsebre tették, nem szóltak. Nagy nehezen hosszas emailezés és nagy telefonszámla után sikerült lerendezni. Illetve azt hittük. Már elkezdték kikapcsolni a szolgáltatást :x :x :x Mert nem tudnak azzal mit kezdeni, hogy én utalom a pénzt, és nem a férjem (akivel a szerződést megkötötték). Nagy nehezen sikerült kideríteni, hogy hogyan tudok helyesen utalni. De azért a visszakapcsolási díjat felszámolták, meg a többi általuk kimaradtnak hitt hónapot is... Ja, és a poén az egészben, hogy itt helyben nem lehet intézkedni. Beküldtek a Pólus Centerbe. Onnan tovább az Árkádba, az Örsre. És mindenhol csak széttárni tudták a karjukat, hogy ez a számlázáshoz tartozik, ők ebbe nem tudnak belenézni! :shock: :shock: :shock: Ennyit az ügyintézésükről. Már nagyon elegem van belőle, hónapok óta ez megy!!! :shock:

Vanilla, a lakók nem semmik. És az se, hogy még nem kaptál szívrohamot. Én nagyon drukkolok, mert ez nagyon nem lenne fair veletek szemben, főleg, hogy elég gondotok volt/van amúgy is. Nekünk is tartozik valaki egy összeggel, de már nem akarok írni se róla, mert az is hónapok óta húzódik és olyan elszomorító az egész. :(

Sucer, nem értek az anyajegyekhez, meg a kezeléshez utána. Talán Ircsi tényleg tud valamit mondani. Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond.

Barbi, öntsd ki a lelked, hátha jobb lesz!

Melish, jó, hogy jelentkeztél!

Tina, szuper a sziklakerted, apáéknál is van, és tényleg nagyon jól belakják a növények, gaznak alig marad hely :)

bekri

Lányok bocsi nem olvasok vissza de ma nagyon nagy baj történt majdnem és ki vagyok életem legrosszab napja volt a mai majdnem elvesztettem a párom akit érdekel irjon és elmondom DE NEM AKAROM MEGADNI SENKINEK AZ ÖRÖMÖT HOGY NYILTAN KIIRJAM !!!!

bocsi a helyesirási hibákért de nagyon rossz paszban vagyok :( :cry:
Vendég

Sziasztok!!!
Évi:majd ha kész lesz a fal kérünk képeket ha lehet :lol: gonmdolom nagyon fáradt vagy már...
Csillag sör én nem szeretem de viszont sokan azt mondják egy pohárral még egészséges és vízhajtó.
Szilvi szegény apa akkor jól ki utazta magát de az a lényeg itthon van és minden rendben vele.
Melisch:kis kád állvánnyal nagyon praktikus nekem a boltba sokat elvittek,nekem is volt olyan amit Woody rakott fel a boltban nagyon szép és mutatós de sajnos elég drága és nem olyan sokáig lehet kihasználni.
Én is kádas változatot választom szerintem meg amit Szilvi rakott fel kádba valló csúszásgátló a hivatalos neve,régen mamáink egy textil pelenkát raktak a kádba nah ez annak a modern változata :lol: és sok fajta van belőle 1000ft-tól 10ezerig is,de a ugyan azt a célt szolgálja,mind a kettő.
Sajnos én megint beteg vagyok szedtem homeos bogyót és elmúlt a torok fájás tegnap nem vettem be és megint fáj a torkom nem tudom mit tegyek menjek-e dokihoz és néha köhögök is de nehezen szakad fel Ircsi esetleg tudsz segíteni????
Ma megvettem Lili első bodyját és zokniát,persze rózsaszín nem volt meg 56-sem de vettem egy mustáros színüt mindjárt rakok egy képet.

Kép
bévi

Vanilla. Gmail?
Remélem, már rendben vagytok.

szilvás76

Kép
Kép
JÓ A KI IRÁS :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Vanilla privi ment,remélem minden rendben!

Kép
bévi

Dolgozó is jelentkezik :wink:

Szilvás
A "narancsos" buszra normál esetben is jellemzőek a kalamajkák. Én 3-szor utaztam olyannal, először-utoljára-soha többé :cry:
Inkább megyek rendes volán-busszal, vonattal, kocsival, repülővel...

Bőr rugalmasságának megelőzése :arrow: :arrow: :arrow: INNI!!!!!
Én állandóan ásványvizes üveggel járok :wink:

Melisch
Szerintem, felesleges a fürdetőszekrény. Nem fogod tudni annyira kihasználni. Amiket én láttam, abban olyan kicsi a kád, hogy talán 3-4 hónapig fér bele a gyerek...
Hideg a fürdőtök... augusztusban? :wink: (egy hősugárzó?)

Barbi
Mi a baj?????

Sucer
Én úgy tudom, hogy ilyenkor ellenőrzik az embereket, hogy nem alakul-e ki valami áttét! (mellkas-rtg, hasi UH, fizikális vizsgálat)
Anyajegyek sajnos gyakran melanomák!!!!
Ajánlatos mindenkinek az anyajegyeit megmutatnia minél előbb bőrgyógyásznak!!!!!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri
Jobbulást nektek!

Vanilla???????????????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hogy ne csak panasz legyen.....

A klinikai menzán szoktunk ebédelni. A neten fenn van az étlap, 11-ig oda kell telefonálni, hogy mit kérünk és akkor 12-1 között kihozzák.
A férjemmel egy helyen dolgozunk, a kettőnk ebédjét mindig én szoktam megrendelni+ azokét a kollégákét, akik kérnek. (én vagyok az ebédfelelős :wink: ).
Ma valahogy úgy alakult, hogy kicsit elfeledkeztem, és csak fél 12 körül jutottam oda, hogy telefonáljak. És lett ebédünk!!!!!!!!
(Sose találkoztam még azzal a hölggyel, aki felveszi a rendeléseket, de már hangról ismerjük egymást :lol: :wink: )
Jó érzés volt!!!!!!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi akkor rendesek voltak és szerencsétek volt.
Jól vagytok???
Nem tudom mit tegyek ezzel a torok fájással a homeogene9 megszüntette a torokfájást már jól voltam de tegnap nem vettem be és megint fáj sajnos.

Kép
bévi

Jaj lányok nagyon aranyosak vagytok nem is tudom mi lenne velem ha ti nem lennétek itt !!!

Feltettem g-mailra akit érdekel mi a baj :(
Vendég

Bévi
Én nem hiszek a homeopátiában!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Akkor hozok én is egy jó hírt: férjhez megyek!

Már kifejtettem egyszer, hogy nekünk ez nem fontos, megejtjük majd valamikor, nem is lesz nagy buli - kicsi a család, stb. Megbeszéltük a párommal, hogy júniusban összeházasodhatnánk... miért is ne? Mire várnánk..?

Felhívtuk az anyakönyvvezetőt, hogy van-e egyáltalán időpont, és fél perc múlva azt vettük észre, hogy már be is vagyunk írva:

2010. június 12!!!

Családnak elmondtuk, nagyon szűkkörű lesz, de mindenki boldog. Hétvégén felkerekedtünk a barátnőmmel (aki a tanúm lesz, ez is pipa), és vettünk is nekem ruhát. Nem akartam fehér ruhát, egy csokoládébarna hosszú alkalmi ruhát vettem: fűző, selyemszoknya, boleró. A cipőt is megvettem, nyakláncot. Szolíd polgári esküvő után lesz egy vacsora egy közeli vendégfogadóban. Ennyi - de már nagyon várom! :)

Kép
xtina75

[quote="vanilla01"]Jaj lányok nagyon aranyosak vagytok nem is tudom mi lenne velem ha ti nem lennétek itt !!!
EZ TERMÉSZETES SAJNOS MINDENKINEK VANNAK GONDJAI ÉS JÓ,HOGY ITT ILYEN RENDES EMBEREK VANNAK ÉS PRÓBÁLNAK SEGÍTENI!!!mINDEN JÓT NEKTEK!!!

Kép
bévi

Óóóó Vanilla, most olvastam, én meg itt vidámkodok, csak gondoltam, mindenki olyan rosszkedvű, feldoblak benneteket.. ezt nem gondoltam volna.... minden JÓT kívánok, és szorítok, hogy minden gond megoldódjon!!!!!!!!!!

Kép
xtina75

Tina GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Vanilla
Írtam a gmail-ra!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csajok megyek teát főzök és öblögetek majd később még vissza nézek.Vanillám neked meg nagyon sok erőt remélem minden rendbe jön,vigyázz nagyon magatokra!!!!!

Kép
bévi

Vanilla!

Nagyon rémisztően hangzik amit írtál!
Remélem azért semmi baj nem történt, nem ám még h el is veszítsed!

Örölnék ha megosztanád a részleteket!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Most olvastam végig az oldalt, megyek gmail-re!

Tina gratula az esküvőhöz! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bévi, Clárika, köszi a gratut :)

Kép
xtina75

Sziasztok főztem teát kamilla és bors menta,nem jól érzem magam nincs lázam de hányingerem van a kajától meg főleg,és nagyon ver a szívem 105 a pulzusom.Ha fekszem hallom a mennyire megy a szívem.Próbálok pihenni de nem nagyon megy olyan nyomasztóan érzem magam fáj a fejem is.Lefekvés előtt gondoltam beveszek egy algopyrint hátha ki ízadom reggelre,ti szoktatok bevenni algopyrint vehetek egy szemet belőle éjszakára????

Kép
bévi

Az új menyasszonyunknak gratulálok, jó is lesz ez így: elöször Babcsi képeit nézegetjük majd, aztán Tináét. :)

Bévi mielöbbi jobbulást!

Vanilla nektek is testben, mint lélekben gyors felépülést! Ugyan még nem olvastam a részleteket, de az elözmények ismeretében aggódok...

Alkalmasint majd én is felteszem a közösbe a nyügömet, ma nem jutottam a kifejtenivalóm végére. Holnap kéne 24 órás ekg-ra mennem, de nem tudom, hogy menjek-e!?

Elballagok.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Vanilla,megijesztesz mindjárt nézem a gmailt...

Tina,de jóóó!! Gratulálok!!

Ircsi ebéd :wink: bőr rugalmasság-milyen igaz,én hajlamos vagyok elhanyagolni az ivást :(

Bévi,a terhességben gyakori ez a tünet,hogy erősen érzed verni a szíved,és a pulzus is magasabb lesz alapból,mély levegők,relaxáció-visszamegy(hacsak nem a láz okozza,de azt irtad,nincs)
Algopyrint nyugodtan bevehetsz.

Miki kb 3 órája csinálja a pelenkázó lapot,kezdek pipa lenni mert kalapál is
:evil: ehh de nem szólok neki...

evilany

Bmaas miért kell Holter EKG?

Vanilla írtam neked... :?

Megyek zuhanyozni hosszú nap volt,végre apa is kész...

evilany

Sziasztok!

A csodába is, úgy tűnik, ez a nap nem az igazi néhányunknak; Vanilla, igyekszem én is olvasni, nem tudom, mi jöhet még...

Tina, neked viszont óriási gratula!!! Veletek örülök, bár írtad, hogy nektek nem fontos, nekem irtóra :lol: Tök jó!!! :wink:

Szilvás, gratula a vizsgához, jaj, olyan dinka vagyok, már akartam írni korábban.

bekri

Jó reggelt.
Vanilla, nagyon sajnálom, szerintem se várjatok!!!!!!!!!!!!!
Tina, neked hatalmas gratula!!!!!!! :lol: Örülök Nektek.
Bea, köszi :-)

Kép

szilvás76

Jó reggelt!
Tina Gratulálok :D
Barbi... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép