Új privát üzeneted érkezett!

Törpilla: én már majdnem teljesen összepakoltam a kórházi cuccost. Már mehetnékem van egy kis szülésre! :lol: Vettem tena betétet és hozzá tena (bunda)bugyit is. De vinni fogok a régi, normál méretes alsóneműkből is.
Hálóingből kettőt viszek, ha még kellene férjemet majd kérem, hogy hozzon be. :wink:
Azt még nem tudom, hogy milyen idő lesz, akkor mikor a babát haza lehet hozni. Úgy gondoltam, hogy a nővérkével megbeszélem és megint csak a páromat kérem majd, hogy mit hozzon be a bébihordozóval együtt. :wink:
Babaruha mosással már megvagyok, szépen a polcokon "pihennek"!

Ma voltunk a Váci úti Brendonban és nagyon tetszett a hatalmas kínálata miatt. Alig tudtam visszafogni magam, hogy nehogy vegyek valamit. :roll: :oops:
Hogy álltok a szoptatós fotelllel? Ti fogtok venni kényelmes ülőkét?

KépKép
charlott

Sziasztok

Hát halljátok, tiszta stressz az élet, most pl ez a kicseszett vulkán... :evil: :evil: A férjem pénteken jönne 4 napra meglátogatni, erre bizonytalan ideig felfüggeszti a járatokat a légitársaság, Juhász Árpád szerint meg akár évekig működhet az a szar. Marha jó. :evil: Az egy dolog, hogy most nem jön vagy lehet hogy nem jön, de mi van, ha én meg itt megszülök, ő meg kinn ragad??? Nem elég az alap-para, most ezen is izélhetek, hogy itt leszek egyedül. :shock:

Barbazsó: Én még az életben nem voltam az Allee-ban, nem tudom, mi hol van, de szerintem ilyen állapotban nem is megyek sehová. :? Ha valaki még szeretne menni, én regisztráltam, szerintem lehet csereberélni.
Nem tudom amúgy, ki írta, csak eszembe jutott, hogy ha nem lélegzik a baba, a rázás nem a legjobb ötlet, mert van vmi rázott csecsemő szindróma vagy mi, a google-ön rákerestem és lehet ezzel teszünk rosszat épp. Szóval óvatosan. :)

Törpilla: Én ma vettem hálóinget, M-eset, de Anyu szerint kicsi lesz szülés után is, úgyhogy viszem szépen vissza és cserélem L-re. :? :? Megszoktam, hogy S-es cumókat veszek magamnak, olyan fura, hogy most meg L-es meg XL-es óriás ruhákat kell vennem. :( Akinek csak ilyen kigombolós, meddig lehet kigombolni? Végig? Vagy csak mell alattig? Ezen van 4-5 gomb és kész... 1300 Ft volt, nem nagy kiadás, szerintem én összesen kettőt veszek meg úgyis van egy terhes / szoptatós pizsim is, amiben most is alszom, igaz, téli, de ez van. Max. ha nem elég, elküldök vkit, hogy hozzon még egyet...
Jó sok cuccod van, de jó nektek!!! És még kapsz? Te jó ég! A játszószőnyeg tényleg aranyos, hol szerezted?

Amúgy a Tena Extra vagy Super a nagyobb? Vagy ez ugyanaz? És igaz, hogy csak gyógyszertárban lehet venni? Tescoban / DM-ben néztem, de csak normál volt...

Én végül csigaby hatására, aki azt írta, szenvedett a MoliMeddel :) úgy döntöttem, veszek akkor egy Tena Lady-t (30 db) meg egy Always éjszakait (talán 8-10 db)... Az csak elég lesz. Már szereztem 5 db fehér olcsó bugyit, azokat max. kidobom, ha gáz van velük, de még veszek szerintem 5 db nagyobbat is, mert ezek csak normál bugyik, mint amilyeneket most hordok, nem hiszem, hogy ezekbe beleférne egy-egy matrac-szerű Tena... A hálós bugyi nekem bizarr. :lol:

Mayday: Vasalj ülve, én már 4 hete azt csinálom kb. :) :)

A lábam amúgy még mindig iszonyat, a hasam tök kemény, de azért türelmesen várakozunk... :roll:

hibernia

charlott ez a tena bugyi eldobható? ez a hálós cucc?

hibernia

Csak gyorsan benéztem még, de már leragad a szemem.
Hibernia, pont rátok gondoltam emiatt a vulkános cucc miatt :evil: De próbálj meg nem idegeskedni, szerintem csak kitalálnak valamit, az nem lehet, hogy hosszabb időre lebénuljon a repülőgép közlekedés....mindenesetre megértelek, hogy tiszta ideg vagy, nagyon gáz. De még ne tervezzél szülni és napokon belül ez tuti megoldódik!

Holnapra jó talit azoknak, akik mennek a kismamanapra! Majd meséltek, hogy mi volt.

Jó éjt!

KépKép

KépKép
nadina01

Hibernia: tena bugyi mosható és egy csomagban 2 db adnak. :-)
Nekem is kemény a hasam, de fent van, nem ereszkedett le, azaz még nem akar kibújni idő előtt. Valószínűleg az alkatom miatt feszül jobban a hasam. Szerintem nálad is ez lehet a helyzet.
:wink:
Sajnálom, hogy ez a vulkán egyáltalán kitőrt és a férjed nem tud meglátogatni. :( :evil:

KépKép
charlott

Ugye milyen gáz? :? Most beszéltünk, hogy ha ez hosszabb ideig fennáll, igencsak fel fog lendülni a kompközlekedés. :roll: A május még szerintem oké, max. hazaautózik valahogy / valakivel több nap alatt, van, aki kocsival teszi meg ezt a távot is, de mi lesz így a hétvégénkkel?! Az most lenne, 23-tól-27-ig... :? :? Az alatt haza sem ér kocsival. :evil: Szar vulkán.

Jó éjt!

hibernia

charlott köszi, akkor én is veszek tena bugyit is. :) én a császár miatt filózom kicsit jobban, mert ha az lenne, akkor ugye a normál bugyi nem túl jó, mert pont ott van a teteje, mint a vágás. :roll:

ja és mekkorát vettél? M? L? úúúútálom ezeket a méreteket, sosem tudom, miből mekkora kell...

hibernia

Hibernia: L-t vettem, de lehet, hogy túl nagy lesz rám. Nem bontottam ki, majd ott fog kiderülni, ha nagy. Bár úgy sem fogok rohangálni szülés után a kortermek között, nem tud lecsúszni rólam. :lol:

KépKép
charlott

halihó csajok látom mindenki ezerrel készülődik
nekem egész éjszaka erős görcseim voltak 20 percenként most meg semmi de a hasam már lement
egyesek szerint már az utolsókat rúgom

tényleg babanet chatre nem jár innen senki Anitán kivül ?

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kismami lement a hasad?Akkor ez már tényleg a vége lesz!! :D

Többiek,még egyben vagytok?

Kép

KépKép
mayday

Helló mindenkinek!!!!!

Kismami azóta nem volt fájásod?

Akkor nemsokára meglesz a második topik baba!!?? :wink: :lol: :roll:

Honnan lehet tudni hogy lent van már a baba a szülőcsatornába?

Mikortól nem számít koraszülöttnek?

Nekem a védőnő azt mondta hogy legalább még 3 hetet kéne bent tartani a drágámat.Jó mikor ezt mondta 33 hetes voltam de ma 34 hetes vagyok :wink: :lol:

Éppen most csuklik a drágám. :oops:

Kép

KépKép
torpilla

Charlott köszi, lehet akkor én is L-ezem, de majd rákérdezek a patikában is. :) Állítólag a csípődet kell lemérni, mekkora, de mondjuk így terhesen, ekkora hassal ez nem túl nyerő módszer... Alapból nekem 90 körül volt a csípőm asszem, L-es meg 100 cm-től kell... Határeset.

Kismami: drukk, ez már izgi... :roll:

Törpilla: Még nincs a szülőcsatornában Kismami babója (szerintem), a lenn a hasa, mint olyan, csak annyi, hogy a baba feje beilleszkedett a medencéhez, azaz lejjebb csúszott... Ha nem ezt kérdezted, bocs.

Koraszülöttnek 36 + 1-től nem számít az én olvasatom szerint, ez a 37. hét. De szerintem mást is néznek, teszem azt súlyt... Az, hogy egy 3 kg-s baba, aki 36 + 0-nál született, koraszülött-e, nem tudom; mint azt sem, azzal mi van, aki 2000 grammal születik a 38. héten... :lol:

Mindenesetre a lényeg: Ha már több, mint 2500 gramm a baba és a 37. hét (vagyis 36+1) után születik, akkor tuti nem koraszülött.

hibernia

Halihó!

Hibernia, sajnálom a vulkánt! Bartyóm is kinnragadt amszterdamban...remélem azért jövőhéten haza tudnak jönni....

Jó sok téma kering.... bugyik, nekem eldobhatóak vannak + extra betétek.Csak jó lesz. Hálóinget 2 dbot vettem elölgombolósta, de csak olyat amit mell aláig lehet gombolni, szerintem az elég.

Nadina, én tegnap beszéltek a kórházzal, a babaának pelust és popsitörlőt kell vinni, azt nem adnak. Én azért viszek neki kiskesztyűt, hogy ne karmolja szét magát meg sapit is ha esetleg nem kapna....+ cumit, mert szeretném ha abból a cumiból kapná a cukrosvizet amit vettem neki. De remélem azért majd hamar beindul a tejem :D

Ja, előtej..nekem egy csepp sincs, megkérdeztem anyut neki sem volt..talán szülés előtt 1-2 nappal...tök egyén függő....

Kismamai...azta nagyon izgi :D Azért ha tudod valahogy üzend meg bámi van :D
Ja..mi egyben amúgy, és hétfőn 36. hét szóval koraszülés kizárva, és várhatjuk Gabit :D Bár én május15 előtt semmiképp sem hiszem hogy megérkezne...de azért felkészülök minden lehetőségre :)

na..nesze nekem elfelejtettem mit akartam még :oops: Ez van, nincs mit tenni :lol:

Majd jövök ha eszembe jutnak a dolgok :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

mayday_hát mindenki azt mondja lent a hasam védőnő szerint a feje totál beágyazódott a szülőcsatornába ahogy kitapogatta

torpilla: azóta fájásom nem volt csak keményedésem és utána olvastam pár dolognak
http://www.kismama.hu/babavaras/szules_ ... elei/2907/

onnan tudni hogy a bab beilleszkedett hogy nagyon húz lefelé a pocakod sokat jársz pisilni és be tudod tenni az öklödet a gyomrod és a hasad közé ott lesz egy lyuk és könnyebben kapsz levegőt

elvileg koraszülöttnek a 37 hét előtt született babákat nevezik
de ha betöltött 36 hét után már nem történhet baj mert a bab tüdeje már kifejlődött az önálló légzéshez

http://www.kismamablog.hu/szules/a-szul ... anak-jelei

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

http://www.vital.hu/themes/baba/kilencho7.htm

hibernia köszi a drukkot már nagyon izgulok doki szerint azért van állandóan hányingerem mert tágulok jövő héten pénteken nst re megyek remélem mondanak valamit csütörtökön pedig uh alig várom

zsu_látom nem csak én felejtel el mindent amúgy ez kismamabetegség :D már izgulok kedden 36 hetes leszek doki szerint eg yhéttel idősebb vagyok tehát nemgond ha megszülök de azért érdekelne a súlya de csütörtökön úgy is megtudom

nadina:néztem a pocakodat tök cép

ja és raktam fel új képeket gmailre

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Zsu,cukrosvíz?Miért kell?Még nem is hallottam róla... :oops: Nem vagyok elég naprakész. :oops:

Hibernia kitartás,tuti megoldják az okosok a közlekedést odafennt. :wink:
Bugyitéma...Én se tudom mekkora kéne az eldobhatóból.S-es voltam "régen",bár sima bugyiból vettem most M-st is,de az is csalóka,mert van akkora S-es,ami szerintem inkább L-es,szóval cifra... :?
Tena Ladyből normált vettem,de szerintem még befektetek egy extrába,és egy Always éjszakaiba.Csak elég lesz a kórházba,nem?
betétekhez nem értek,kb 16 évesen használtam utoljára,mikor a tampon még nem... :oops: Értitek.
Kedden uh,remélem minden rendben és Bálint szépen nődögél. :wink: Már nagyon várom,hogy megpillanthassam az én nagy fiamat. :D Persze május 4 előtt nem szeretném.
Még jövök,puszzzzzzzzzzzzzz

Kép

KépKép
mayday

mayday: tudod sok kórházban amíg az anyukáknak nem indul be a teje vagy nem elegendő a babáknak cukros vizet adnak a csecsemőknek tápszert nem mert az bezavarna a szoptatásba

ttp://www.hazipatika.com/articles/Ha_sz ... 0718131431
A babát két-három hetes koráig szükség esetén 5 százalékos cukros vízzel itatjuk. Ez úgy készül, hogy 1 deci vizet 1 csapott kávéskanál cukorral felfőzünk, és hagyjuk kihűlni. A cukor nem az édes íz miatt szükséges bele, hanem azért, hogy a víz ún. ozmotikus nyomása (a benne lévő oldott anyagok mennyisége, az oldat töménysége) megegyezzen a szervezetben lévővel, mert ellenkező esetben hasmenést okozhat. Idősebb csecsemőkorban a cukor elhagyható az oldatból. Teát, limonádét ne adjunk három-hat hetes koráig - tanácsolják a szakemberek. A babatea világos, szalmasárga színű. Az első hetekben a virágpor-allergia lehetősége miatt a babának nem készítünk virágból (kamilla, hársfa, akác, bodza) teát. Csakis tiszta, minőségileg ellenőrzött tea alapanyagot sza

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

tudom hogy még korai de itt van néhány jótanács a szoptatáshoz
http://katagabornori.blogspot.com/2007/ ... z-els.html

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Na milyen volt tegnap a kismama nap????

Mayday: kismami már elmondta a cukrosvizet. A szoptatási tanácsadáson azt mondták ha mégotthon sincsen tejcsi akkor sima forralt ásványvizet adjuk neki... de elvileg kb 3 nap mire beindul, császárosoknál 4...szóval csak nem lesz baj :wink:

Ma reggel lemértem magam..gondolom már az agyatokra megyek a súlytémával de engem ez teljesen padlóra küld... pedig nem zabálok! Komolyan mégis havi kb 3 kiló amit hízok ha nem 4....
NAgyon remélem hogy szoptatás alatt majd csak úgy olvadnak le rólam a kilók :D
Amúgy úgy, de úgy mozognék valami komolyat..amikor majd meghalsz úgy "kínzod" magad..de hát nem lehet csak szép nyugisan :? Na mindegy....

Holnap megyek dokihoz, első ctg-m is lesz, illetve du gyerekorvos és védőnő..igazából tőle félek biztos kapok a kilókért....

Ja babacuccok én már ami tuti kell azt kimostam/vasaltam. De rengeteg babarucit kaptunk kb 1, 1 és 1/2 éves koráig lehet azokat most kimosom hogy később ne kelljen azzal vacakolni....

Beszerzések is haladnak..pl megvan a kiskád... már tényleg nem kell sok és mi is készen leszünk..el sem hiszem :D

Kismamai, köszi a linkeket!! Mindíg jól jönnek.
Pocakod meg...olyan szülés előtti :D :wink:

Hibernia, férjed valami alternatív úton eljutott hozzád?

Pusz

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

A kismama nap "szuper" volt, a második előadásnál felálltunk, és kijöttünk vásárolgatni, aztán a végére, vagyis a sorsolásra mentünk vissza. Én nem nyertem, de Ercsi nagy mázlista volt... :) Igaz, nem pont erre a nyereményre vadásztunk... Nem akarom lelőni a meglepetését, majd Ő leírja, mit kapott. Az én szemem a Sudocrem-re állt rá, mindenhol kiszúrtam, így szerintem nem lesz már gondom a popsikrémmel, amíg Samu szobatiszta nem lesz. :D Kaptunk egy-egy nagy csomag újszülött Pampers Premium Care-t is, mert kiscsoportban jelentkeztünk. Remélem, nem 5kg fölött születik a babám! :D Kicsit égett a fejem, hogy kihagytuk az előadásokat, de ez az őssejt dolog valahogy engem nagyon nem érdekel, pénzem sem lesz rá sosem. Aztán amikor visszamentünk, épp egy magyar nyelven alig beszélő nőci tartott beszédet a bébiételekről, de annyira unalmasan, hogy úgy gondoltuk, nekünk bőven elég volt annyi, amit hallottunk... :oops: :) Azért a találkozás meg az ajándékok miatt megérte bevonatozni. :D

KépKép

KépKép
barbazso

zsu:nekem 7 hónapos korom óta van előtejem általában akkor amikor nagyon fáj a cicim és utána ez abbamarad folyik eléggé

hát a linkeket szivesen megosztom veletek hiszena legtöbb hasznos és örülök hogy ha valakinek segít!

barbazso:örülök hogy te is úgy látod szülés előtti a pocakom jövő hétvége körülj ó lenne szülni már nagyon húz és ezeka jósló fájások hát nekem eléggé fájnak

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

zsu:ja neked szólt amit barbazsonak címeztem
bocsika szóval remélem igazad vanés szülés előtti a pocakom :D

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Ti levetetitek a köldökzsinórvért? Most annyira nyomatják ezt a témát. Igazából nem tudom, hogy ha lenne pénzünk rá, élnék-e a lehetőséggel. Csak bízni tudok, hogy soha nem lesz rá szükség, mint ahogy az életmentő tanfolyamra sem. :)

Zsu, le kell tojni, amit a súlyoddal kapcsolatban mondanak, változtatni már úgysem tudsz rajta, mert azt nem várhatják, hogy kezdj el fogyózni a terhesség végén. :roll: Én képtelen vagyok számolni a CH-t, és arra is, hogy napi 5-6-szor egyek, szóval sajna nem tudom úgy betartani a diétát, ahogy a doki szeretné, de már egy jó ideje egyáltalán nem híztam számomra érthetetlen okokból. Csak annyi a változás, hogy közben tavasz lett, és néhányszor kertészkedtem, de azt sem nevezném rendszeres testmozgásnak. :D

Kismami, kicsit irigykedem, hogy már így közeleg Nektek a vége. Olyan kíváncsi vagyok már a Kisfiamra! Én most úgy érzem, nagyon lassan telik az idő, és még irtó sok van hátra... Nagyon izgi, hogy már beindul a szülési hullám itt, a fórumon. Kovmarti nagyon hallgat, lehet, ő már bent is van a kórházban? Kovmarti, jelentkezz! :)

Hálós bugyiból szerintem nyugodtan vegyetek akkorát, mint amekkora most a csípőméretetek (a hasatok alatt), mert nem hiszem, hogy szülés után a combotok és a csípőtök hipp-hopp összemegy, leesni viszont nem fog a nagyobb sem, és az eleve kényelmetlen, fájós helyzetben legalább a bugyi ne szorítson... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Tényleg, Kismami, tudtál ilyen 20 perces fájások mellett egyáltalán valamit aludni? Egyszerűen nem is tudom, mit csinálnék ilyen helyzetben. Tuti, azt hinném, jön a baba, és elkezdenék zuhanyozni, készülődni, aztán fektetném vissza a férjem, hogy bocsi, téves riasztás... :D Már nagyon izgulok, hogy fog beindulni! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Ja, a chat-et kérdezted még! Én még sosem próbáltam.

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Épségben hazaértem!Megpróbálok visszaolvasni!

KépKép
Kép
csöpplány

barbazsó, köszi,igyekszem letojni :D
kovmartira én is kiváncsi vagyok nagyon-nagyon mi is lehet vele :D
Köldökzsinor..mi beszéltünk itthon róla de mivel x százezer a levétele és tárolása...de ha valaha fel akarod használni az még + vagy 1 milla inkább kihagyjuk. Abból jó, hogy elvileg egyenes ági rokonnak is segít pl tesó vagy szülők..szóval max lehet a kistesónál eltetjük..de ez még olyan gyerekcipőben jár...hiába vezsegetik le évek óta mégsem hallani csoda beavatkozásokról Arról nem is beszélve, hogy ha az olcsóbb megoldást választod az azt jelenti, hogy nem csaka tiéd az őssejt hanem bárkié aki ki tudja fizetni..ergo ha most nem is veteted le de pl 20 év múlva milliomos leszel és szükséged van rá ha a vércsoport jó vagy mi a szösz akkor vehetsz magadnak őssejtet....
Szóval a válaszom nem, mi nem vetejük le :D

Csöplány! Halihó! Örülünk Neked! Jajj nem is reagáltam anno anyudra meg az okosságokra amikkel elárasztanak..hát sajnálom igazából hogy az emberekben annyi empátia nincsen, hogy amikor kismamával beszélget, akikről közismert hogy érzékenyebbek és nem kellene felizgatni őket akkor sem tudják a véleményüket megtartani..de ez van...majd mi remélem jobbak leszünk, és nem fogjuk a rokonainkat ismerőseinket azzal traktálni, hogy bezzeg én amikor terhes voltam......

Kismami, ha szülni szeretnél, akkor megy a drukk :D
Valakinek azért lemented a számát és küldesz sms-t ha megérkezik a csöpség? Kiváncsi leszek mi lesz veled a dokinál.

Jajj ma már málnalevélteázom..kis is próbálom :D

Ja, betét: barátnőm 2 csomaggal vett extrát abból 1 csomag + a másikból 1-2 darab fogyott utána jó volt neki a sima éjszakai is.....
De lehet ez sem kiindulási pont mert gondolom azért egyénfüggő....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Halihó!

Mayday:nekem nincs még előtejem,anyumnak se volt.Viszont néha írtózatosan tud égni a mellbimbóm.Nem tudom mitől lehet.Ilyenkor tök meleg és viszket is.Én a pénzt a szülés után adnám,mert állítólag akkor jobban fognak veled foglalkozni a kórházban.

Hibernia:lakáshoz sok sikert,biztos hamar lakhatóvá teszitek!Hasmenésem nekem ritkán van,de akkor tuti hogy kaja miatt,mert imádom a csípőset és nem tudom megállni,de aztán mindig van has-mars.Én nem fogadtam se orvost,se szülésznőt,szóval én csak ügyeletesnél fogok szülni.Elvileg mindenhol van szülésznő meg orvos.Elvileg a szülésznő vezeti le a szülést,az orvos csak akkor jön,ha gond van,vagy ha gyógyszert kell adagolni,vagy gátmetszés kell.

Barba:De ari vagy! :D Ti is hiányoztok nekem ha nem tudok jönni.Olyan jó hogy vagytok nekem,mert sajna akikről azt hittem hogy a barátaim,azok szarják le a fejemet nagy ívben mióta terhes vagyok.Addig meg mindig jóban voltunk,meg szerettek.Most meg.....Na mindegy!A lényeg hogy ti itt vagytok! :D

Játszószőnyeg:nekem apu most vette egyet,mármint a Balázsnak,nem nekem! :lol: 3800ft volt a Profiba.Tök aranyos macis.

Törpilla:Hát én a bugyin még nagyon filózok.Én alapból tangát hordok,de szülés után nem hinném hogy egy ideig felvenném.Vagy veszek pár normál bugyit,az itthonra is jó lesz,vagy eldobhatót,és bele tena betét.Vagy a molimeden filózok nagyon,de az kicsit drága.Teljesen bizonytalan vagyok ilyen téren.Elvileg a 32-36. hétig számít koraszülöttnek,a 36. héttől már nem.Hálóingből én 2-3 db-ra gondoltam.Egy ami rajtam van,egy ha átáznék,egy meg ráadásnak,biztos ami biztos.Rucira nekem is azt mondták hogy egyel több réteg mint ami rajtad van.Én is viszek kardigánt és majd meglátjuk hogy kel-e vagy sem.
Babaruha mosás:én még el se kezdtem.Majd a 36. héten akarom elkezdeni.Addig meg megcsinálom ami még hiányzik.

Charlott:én nem veszek semmilyen szoptatós alkalmatosságot.Egyrészt mert nincs helyem,másrészt meg baromi drága.Én valszeg az ágyon ülve fogok szoptatni.Felkuporodok a fejtámlához és ott.

Onlánynak:drukk!+++++

Kismami:húúú...de izgi! :D Csak nem te leszel a második topik anyuka itt? :D Neked is megy a drukk!+++Kitartást és gyere az infókkal!
Na még megnézem a gmailt és arról is irok pár sort,aztán élménybeszámolót! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

törpilla:ugyanilyen játszószőnyeget kaptunk mi is! :D

Szoba jól néz ki,szép a tapéta!

babaszekrény:azta mennyi ruci!!! :D

pocakok:hatalmasak!Minden pocak csudiszép! :D

kiságy:nagyon aranyos!Tetszik! :)

Mamámnál tök jó volt,sokat pihentem,nem is fájt a vesém! :D Csinált nekem mamán finom húslevest,rántotthúst,töltött káposztát!Meg fánkot!Nagyon jó volt.Olyanokat zabáltam :oops: Ha most nem híztam ezalatt a hét alatt 2 kilót akkor egyet sem.Balázs is nagyon elégedett volt,sokat mocorgott,a csuklását meg is tudtam mutatni mamának.Jajj mamám egyébként úgy üdvözölt hogy megpuszilta a hasamat! :D Nagyon aranyos volt,folyton takargatott,meg fűtött hogy nehogy megfázzunk! :D Kidöntöttük nála a birsalmafát,már nagyon el volt kórhadva,szinte csak a szentlélek tartotta.Úgyhogy tavaly az árnyékában hűsöltünk,most meg a melegedtünk mellette! :D :lol: Még egy töltényt is találtunk benne!Valszeg a 2 VH-ból maradt benne.Kaptam csokikat a szomszédságtól,de azt szerintem párom fogja megenni.Összességében nagyon jó volt.De mégis a legjobb otthon!Na ennyi hirtelen! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Csöpplány végre megint itt vagy köztünk! Akkor összességében jó volt a családlátogatásotok. Nagymamád nagyon aranyos lehet :D És a kaják miatt nagyon irigyellek.

Kovmarti
, mi van veled??? Jelentkezz, mert már izgulunk!

Akkor jól jártatok a kismama nappal, kaptatok csomó mindent. És azért az előadásnak valami kos értelme volt legalább, amin bent voltatok?
A köldökzsinórvérrel én is pont így vagyok, ahogy Zsu is írta. Nem vetettjük le, még gyerekcipőben jár szerintem is, és ha majd esetleg a második gyerkőcnél több pénzünk lesz, akkor is le lehet, és az jó eséllyel felhasználható mindenkinél, ha ne adj isten kéne...de ne kelljen!

Én L-es hálós bugyit vettem, egyet kibontottam, és szerintem épp, hogy jó lesz....mondjuk a combom nekem elég tömb formájú lett :oops: Akinek vékonyabb, annak szerintem az M-es is jó.

Kismami, még vannak fájásaid? Most milyen időközönként? Nagyon izgi! Valakinek a számát mindenképp mentsd el, hogy tudj jelentkezni, ha menni kell.... én drukkolok! Akkor a jövő hétre tervezed, ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

A cukros vízről én azt hallottam, hogy ha valaki külön kéri, hogy ne adjanak a babának, akkor nem adnak. Bár amit Kismami bemásolt ide, az elég meggyőző volt, hogy akkor ez nem az édes íz miatt kell nekik. Mert azért elég bizarúl hangzik első hallásra, hogy már cukorral itatják...

Én ma voltam megint a diabetológián, vettek vért, eredmény pár nap múlva. Így engedtek el: "Reméljük még mindig jó lesz az eredmény..." Hát nagyon ajánlom, mert mégegyszer tuti nem fekszem be a kórházba, már majd csak, ha szülök!
A hízáson szerintem ne aggódjatok, a szervezet a végén már a vizet is jobban visszatartja, és az elvileg szülés után pár nappal lemegy. Szóval az is lehet, hogy jóval kevesebb kilók leszünk utána. Mondjuk engem nem igazán érdekel most a súlyom, pedig 79kg-ot mértek ma is. Majd leadom szoptatás után.
Megyek is enni, bár sajna csak egy kis barna rizst párolt csirkével.
Most Csöpplány nagymamájának a fánkját enném legszívesebben :oops: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Nadi: én is ma voltam cukorszint ellenőrzésen. Ez már a harmadik vizsgálat volt és eddig mindig jó eredményeket produkáltam. :-) Ma még megtoldótták, hogy a súlyom sem növekedett három hét alatt!!! (70 kg) :lol:
Azt hittem, akkor már többet nem kell mennem, erre beírtak a naptárba a következő ellenőrzés miatt. :?

KépKép
charlott

most iszom a málnalevél teát...hát az ízé az nem rossz de nagyon erősnek hat nekem a tea..marja a mellkasom...
Az állaga mondjuk furcsa vot a málnalevélnek..olyan volt mint a moha...összetapadtak a levelek..lehet párát kapott? Ettől függetlenül lehet inni, nem? elvileg 2011-ig jó a szavatossága

Védőnőm is hívott vele nem találkozom holnap csak a gyerekorvossal...legalább nem lesz kilóellenőrzés :D Pedig akartam volna most kérdezni tőle pár dolgot, de hát ez van....

Ti milyen takaróval fogjátok takarni a picit? mi vettünk ágyneműt (olyan mint kismamaié) de a takarója nekem nagynak tűnik....
+ szerintetek lapos párnát lehet használni, vagy csak inkább pelust tegyek a feje alá?

Nadina, kitartást pár hét és kaphatsz fánkot is :D
Charlott neked meg gratula a jó eredményhez!
Csak így tovább mindkettőtöknek és kitartást..

Csöplány, nagyid egy tündér lehet :D
Ez az álapot meg ilyen..kiderül kik is a arátaid..rosszulesik az embernek, ha elfelejtik vagy eltávolodnak tőle, de akkor talán nem is voltak igaz barátok....!!!

És hát igen, itt vagyunk mi egymásnak és milyen jó lesz a babaák mellett is felnőtt emberekkel társalogni, (aki nem rokon) és aki átérzia problémákat..mégha ilyen formán is....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Nadina:hidd el szívesen küldtem volna neked igazi nagyi fánkot! :D Kapásból benyomtam belőle 7-et aztán estére megint vagy 5-öt :oops: Nagyi meg csak mosolygott és mondta hogy egyek csak egyek,hagy hizzon a dédunokája! :D Mondom még ha csak ő hízna ettől,de az a baj hogy rajtam is meglátszik! :D

Charlott:grat a jó eredményekhez.Biztos jó lesz most is.Ne aggódj,örülj neki hogy többször is nézik,így tuti nem lesz baj.

Zsu:én is ma kezdtem inni a málnalevél-teát.Szerintem ne aggódj,nekem is ilyen mohaszerű volt,én is csak lestem.Nekem nem ízlik,de a cél érdekében mindent.Végülis meg lehet inni,de attól baromi messze áll hogy azt mondjam hogy ízlik! :D Én mondjuk nem ízesítem semmivel,csak leforrázom,hagyom állni 10 percet,leszűröm és míg langyos elkortyolgatom.
Takaró:hát ha az ágyban gondolod,akkor én nem takarni fogom,hanem hálózsákban fog aludni,vagy egy body,rugi kombóba.Én félnék hogy a takaró felcsúszik rajta :oops: .Én úgy tudom hogy nem szabad lapos párnát a feje alá tenni,csak textilpelust.

Én ma délután kitakarítom a bébihordozót amit kaptunk.Elég dzsuvás :? Ecetes vízzel átmostam.Mindjárt mosom a huzatot is,de azt rendes babáknak való folyékony mosószerrel.Öblítőt viszont ebbe nem teszek.Szerintem fölösleges.Szerintetek?Még egy óra mire odaérek hogy kimossam,addig válaszoljatok! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

köszi az infot!..tényleg lehet hálózsákot be kellene szerezni.....

Szerintem sem kell az öblítő...a lényeg, hogy a mosószer kihozza a koszt, a tiszta víz meg kiöblíti a mosószert.... régen se használtak öblítőt :D

A tea azért nekem sem ízlik, de iható, bár én bemézzeztem.... megnyugodtam hogy akkor nem valami rossz minőségű teám van :D
Amúgy az adagolása? Én most napi 1 csésze de azt mondták érdemes fokozatosan növelni...Ti hogy tervezitek?

Ma az egész napom azzal telik hogy tesómat próbáljuk hazajuttatni... bár buszjegyet szombatra tudtak foglalani tehát leroszabb esetben vasárnapra itthon vannak....

Én lehet a helyében élvezném a +1 hét utazást az idegeskedés helyett :D persze könnyű itthonról...

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu:én úgy csinálom hogy most egy hétig egy bögre naponta(2.5 dl),aztán kövi héten már 2 bögre/nap,aztán héten már 3 bögre/nap,aztán meg amennyi jólesik! :lol:
Én úgy csinálom hogy 1 teáskanál levelet leforrázok 2.5 dl vízzel.Ezt olvastam neten,meg ez van a hátuljára is írva.
Szerintem se öblítőzök,arra jutottam! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Írtam kovmartinak egy sms-t.Idézem a választ!

"Szia Csöpplány,köszönöm az aggódást,jól vagyunk,és még egyben:-),csak rengeteg vizsgálatra kell mennem mostanában,1-2 eredményem nem a legjobb de semmi komoly,+rengeteg utolsó pillanatos intéznivaló,amikor lehet,meg akkor fekszem,mert már csak az esik jól...holnap megpróbálok gép elé ülni és írni a fórumba."

Ennyi! :)

KépKép
Kép
csöpplány

köszi csöplány a kovmarti info-t..akkor most megy a verseny marti meg kismami között ki szül előbb :D

Én is így csináltam a teát, csak én kevertem bele palástfű teát is mert hogy az is jó.... meglássuk majd egy hónap múlva :wink:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Jövök én is, de délelőtt úgy nem volt kedvem semmihez, inkább csak heverésztem az ágyban! :D
Voltam védőnőnél. Kb. 1,5 órát töltöttem ott. Sok mindent megkérdeztem tőle, és mindenre tudott értelmes választ adni! A recepteket, amiket majd ki kell váltani Kendrának, jövő héten kapom meg. Holnap megyek laborba, és a jövő héten már a védőnőnél is lesz, akkor megyek majd érte amikor a receptekért! :D

Kismama nap!
Hát szerintem bánhatja aki nem jött! :D :D:D:D Nagyon szuperül éreztem magam, és remélem Zsófesz is! :D Mint már tudjátok nyertem valamit, egy ÉVA magazin 1/4 éves előfizetését! Igaz, hogy egy víztisztító kancsót szerettem volna nyerni, de ez sehogyan sem jött össze! A lényeg, hogy pelenkát és egy csomó promóciós ajándékot sikerült beszerezni! Sudokrémből nálam sincs hiány! :D Ugye Zsófesz? :lol: :wink: Aztán ma megnéztem ezt a víztisztító kancsót, és úgy döntöttem, hogy rendelek egyet, mert nagyon rá vagyok kattanva, és szerintem okos dolog, főleg, hogy a babáknak is lehet adni ilyen tisztított vizet! :D

Zsófesz! - Barbazsó! - Bocsi, de nekem már csak Zsófesz! :wink:
Szuper volt a vasárnapi nap! Jól éreztem magam! Sokat nevettem! A gatyákat már el is vittem varrónőhöz, szerdán készen is lesz! Párom azt mondta, úgy jártál keltél az Allé-ban, mintha minden nap oda járnál! :D De jó volt, mert Te voltál az idegenvezetőnk! :D Egyébként nálam 4 doboz Sudokrém van! Nálad??? :lol: De Sudo-ról mindig TE jutsz eszembe! Amikor pakoltam ki, a "pohártartós" eset jutott egyből az eszembe! :D

Kismami!
Sokat emlegettünk ám! Ugye Zsófesz? :lol: :wink:
Volt egy kérdőív és volt rajta több homeopátiás kérdés, egyből mondtam, hogy Te biztos tudnád! :D
Hogy állsz a fájásokkal? Gondolom már alig várjátok Alinát! Józsika várja már? Hogy viszonyul ahhoz, hogy kislány testvére lesz?

Csöpplány!
Köszi az infót Kovmártiról! Rendes vagy, hogy így gondolsz ránk is! Megszáradt minden ruhád? Mert itt nálunk olyan sz@r idő van! Egyszer kisüt a nap, egyszer meg úgy beborul, hogy fel kell kapcsolni a villanyt a lakásban, mert olyan sötét van! Én is úgy terveztem, hogy ma mosni fogok, de ez nem jött össze, mert egész délelőtt szakadt! :( ÚÚÚÚtálom!

Nadina!
Én XL-es bugyit vettem, majd kiderül mekkora! Mondjuk már kibontottam, de nekem az a "bajom", hogy a combjaim vastagabbak és nekem muszáj, hogy ott is "feljöjjön"! Szóval ezért választottam inkább XL-es méretet! Lecsúszni nem fog szerintem, mert nem leszek sétálós kedvemben szülés után szerintem! :D

Most megyek, de jövök még! Ígérem! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Lányok,igazán nincs mit.Megsúgom,hogy van havi 20 ingyen sms-em,úgyhogy nem okoz problémát.Meg aztán azért vagyunk itt,hogy biztassuk egymást,és hogy együtt éljük meg a sok kis csoda születését!Ami ráadásul már itt van a küszöbön.Hamarosan babaeső lesz itt! :lol:

Ercsikati:ruháim még száradnak,ki tudja meddig.Bent vannak a lakásba,mert emiatt az idő miatt nem akartam ki-be cipelni ha elered az eső.Ráadásul itt úgy lehűlt a levegő,hogy vissza kellett indítanom a fűtést.

Na megyek ledőlök,mert kemény a poci. :? Meg lányok nekem napok óta vannak mensis görcseim,de csak középerősek.Pocikeményedés nincs párhuzamosan vele.Remélem nincs gond.

Jajj a kismamis táblázatot elküldtem a g-mailre.Páran el vannak tűnve!Dixus,anita,pepitanna,Kriszta????Merre vagytok csajok????Minden rendben van?Tessék jelentkezni!!!!!

KépKép
Kép
csöpplány

barbazso:igen elmentettem a számokat majd írok valamelyikőtöknek
baccus szombaton azt hittem már élesbe megy a műsor :D
amúgy semmit se aludtam 3 kor maradtak abba a fájásaim és ma is voltak jósló fájásaim a hasam pedig csak csúszik lefelé :) ami ugye jó jel szerintem a homeopátiás szerek is segítenek hát izgulok nagyon és várom a csütörtöki vizsgálatot addig csak nem szülök még meg
Hát énis zuhanyoztam meg minden mégse múltak el a jóslófájások de valahogy tudtam hogy nem lesz még szülés
amúgy chateniskismami22 vagyok 5 éve járok oda és nagyon jó mert élesbe tehetsz fel kérdéseket kismamiknak anyukáknak
csak ajánlani tudom nektek a chatet akár ha csak eg yjó recept kell vagy bármilyen jótanács ide csak anyukák járnak meg 1 szemapuka

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

zsu?:mindenképp üzenek valakin keresztül remélem a csütörtöki
vizsgálatig kibírja érdekelne a doki véleménye de ha pénteken is ilyen

csöpplány: hát még 1 hetet bent maradhatna de már szivesen szülnék
ekora hassal nem lehet élni és úgy viszket megőrülök tőle :roll:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

nadina:el vannak mentve a számok hát csöpplány mamájának töltött kápijából bírnék enni rám jött a zabálhatnék :D

nadina:vannak fájásaim főleg este felé de rendszertelenek sajnos viszont rohadtul fájnak :cry: na de sebaj hadd edződjön a méhem

ercsikati:Józsika folyton rajtam lóg imádja a pocakomat simizni puszilni amikor kérdeztük mit akar azt mondta hogy hugit :D
és az is lett nagyon várja sokat nézegeti a kiságyat és megkérdezte hogy amíg Alina nincs itthon a babája aludhat -e a kiságyba ?olyan édes meg mindig leveszi a cipőmet

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Nem tudom, honnan jött ez a Zsófesz név, Katinkám, de sebaj, nem zavar... :) Hát elég gyakran járok az Alléba, sajnos... De tegnap nagyon büszke volt rám a férjem, hogy nem vettem semmit! :D Azért egy olyan terepgatyára 5000.-ért lehet, hogy én is benevezek. Ugye mondtam, hogy a H&M a tuti?! :D Azért az a rózsás fölső a C&A-ban... Nekem tényleg tetszett!
Te 3-at belemarkoltál a sudocrem-es dobozba?!? Én 3 kicsit hoztam haza, plusz a nagyot, amit a pohártartóban találtam. :)
Hol veszed a kancsót? Nem akarlak lelombozni, de én úgy hallottam, hogy csecsemőknek nem elég a víztisztító. A klinikán mondta a csecsemős doki a szülésfelkészítőn. Mondjuk ezt a csapra szerelhető átfolyósra mondta, de azért nézzetek utána, nehogy baj legyen!
Amúgy én is egész este és ma a tegnapi napon röhögtem, most meg azon, amiket írtál... :D :D :D
XL-es bugyi... Akinek 46-os gatya kell...! :D :D :D Az nagyon durva volt, hogy Laci ránézésre megmondta, mekkora fog kelleni! Na, meg az is, hogy nem is vagyunk nagyok, és 46-os a H&M-es gatyaméretünk... :)

Csöpplány, tényleg olyan rendes vagy, hogy így odafigyelsz mindenkire! A nagymamád is egy angyal lehet! Elképzeltem, ahogy pocakpuszival üdvözölt... Nagyon édes lehetett! És az a sok finomság...! Fánkból én is megbírnék ennyit enni! :)

A cukros víz tényleg visszataszítóan hangzik, de a szoptatásos előadáson azt mondta a szülésznő, hogy volt, aki nem kérte, hogy az ő gyerekének nincs rá szüksége, aztán 3 nap múlva jöttek vissza szegény babával a kórházba, mert a kiszáradás határán volt, infúziót kellett neki adni, és újra befektették. Hát a két lehetőség közül inkább a cukros víz... Nekem szülésznő azt javasolta, hogy ha akarnak felírni tápszert semmiképp se utasítsam vissza, még akkor sem, ha van tejem, mert bármikor jól jöhet. Állítólag receptre nem drága, és biztonságosabb, ha mindig van otthon.

Kismami, tényleg emlegettünk tegnap! Végül telefonos segítséget kértünk a válaszokhoz... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt!
Látom a mai napon így 1/2 9 felé én vagyok az első! Én már megjártam a labort, és már egy adag ruha a gépben! Levették a drága véremet! :D De úgy, hogy még utána kb. 15 percig ömlött a vér a kezemből! Még jó, hogy mindig el szoktam feküdni, mert a vérvételtől alapból rosszul vagyok! :D

Zsófesz! - úgy illik rád ez a név! -
A 44-es gatya is jó lett volna, de a 46-osban jobban éreztem magam! :D Meg hát még azért több mint 1 hónap hátra van, hízni is fogok még, gondoltam azért még beleférjek! A terepgatya meg tényleg jó, sőt, még fogok venni, legalább egyet. Megnéztem Camponában is van H&M, úgyhogy nem kell ALLÉ-be menni hozzá! :D A víztisztító kancsót a www.mosolygoviz.hu - n rendelem! Ott írják, hogy jó a kisbabáknak ételt készíteni ezzel a kancsóval szűrt vízzel! :D Hát majd meglátom milyen! Nekem első olvasásra bejött, nézd meg Te is, hátha neked is bejön! :D

Kismami!
Merre vagy? Hiányolom a "hajnali" linkeket! :D Ugye még nem mentél sehová a mi értesítésünk nélkül?! :P Hogy vagy? Vannak még fájások? Valakit értesíts majd, ha mégis elindulnál! :D
Józsika aranyos lehet, ahogy a babáját akarja altatni Alina ágyában! :D

Csöpplány!
Ha esetleg maradt a fánkból, akkor szólj nyitom az ablakot, és fénypostával küldheted is! :D

Most megyek eszem valamit, mert az ma még nem történt meg! Majd jövök még! Nálunk egyébként nagyon szépen süt a nap, és klassz idő van kint! Már minden ablak nyitva, és az erkélyen a szárítókötél csak arra vár, hogy ismét tele legyen! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Csak röviden jöttem, mert elég szarul vagyok :? Tegnap este óta iszonyat fejfájásom van. De nem csak olyan sima: az a baj, hogy a fogam is belefájdul. És nem tudom eldönteni, hogy a fogam miatt fáj a fejem, vagy a fejem miatt a fogam.... mert hát nem mindegy. Lehet bejelentkezek a fogászatra, mert talán van egy lukas fogam, de gondoltam kihúzza még egy kicsit. Félek terhesen tömetni, mert eleve parázós vagyok a fogorvostól és nem kell most a stressz. Másrészt meg nem tudom mennyire káros az inekció, meg a fúró hangja (én minden hangosabb dologtól rosszul vagyok mostanában) Viszont olvastam most a neten olyanokat, hogy ez tök veszélyes, mert egy gyulladt fog koraszülést is okozhat :shock: Szóval most jól beparáztam. Megyek visszafekszem hátha elmúlik.

KépKép

KépKép
nadina01

nadina: szerintem nézesd meg a fogaid inkább... nem kellett menned a legelején ellenőrzésre?
amúgy nekem a 12. hét körül tömték két fogamat és eddig (koppkopp) semmi hátrányát nem érzem.

most már tuti egyedül leszek minimum május közepéig. tök jó. :cry: semmink sincs még, se kiságy, se ruhák, se pelenkázó, se semmi. arról nem beszélek, mi van, ha mire hazaér, már nem leszünk egyben...

hibernia

Sziasztok, ismét megérkeztem, gondolom Csöpplány beszámolt a tegnapi sms-váltásunkról. Hihetetlen, de múlt hét kedd óta ma van az első olyan nap, amikor nem kell végigrohangásznom minimum a fél napot, hogy aztán a másik felét azzal töltsem, hogy kipihenem a rohangászást :roll: :? . Persze mára is volt program, reggel jött a védőnéni látogatásra - csak hogy ma se maradjak program nélkül...hihetetlen hét van mögöttünk, de nagyon sok dolgot el tudtam intézni meg beszereztünk már szinte mindent az induláshoz, úgyhogy azért volt értelme a hajtásnak :wink: , csak most úgy érzem, egy hétig tudnék aludni...
Persze a jó öreg magyar egészségügy is bonyolított az elmúlt hetemen nem keveset - csütörtökön voltam laboron, pénteken felhívtak, hogy nincs vizelet mintám, vigyek már egy adagot - ami azért vicces, mert csütörtökön is adtam le pisit, ez biztos :shock: . Mindegy, pénteken már nem tudtunk bebumlizni (kb. 1,5 óra csak oda pénteki forgalomban), tegnap bementem délelőtt egy újabb adag pisivel, mire közölték, hogy ellenanyagot találtak a véremben, ezért meg kell ismételni a vérvételt is, de azt ma már nem lehet, mert 9-kor elvitték az összes vérmintát, így fáradjak vissza még egyszer a héten egy újabb vérvételre... :evil: :evil: HIHETETLEN, ez nekem minden alkalommal egy kb. 3 órás projekt még akkor is, ha hoz-visz párom kocsival, de ez rajtunk kívül senkit nem érdekel... :twisted:
Az ellenanyagon kívül, amit még meg kell vizsgálni, hogy mi okozza a termelését pontosan, még mindig baromi alacsony a vasam, és ezzel együtt elkezdett eléggé csökkenni a vérnyomásom is, ezért is érzem magam ennyire fáradékonynak. Dokim azt mondta, hogy most már nem javasolja gyógyszer szedését, csak pihenjek sokat, meg megemelte a vas tablettámat - azt mondta, hogy igazából a szülésnél annyiban jelenthet problémát, hogy könnyebben el fogok fáradni, de bízzunk benne, hogy nem lesz 10 órás vagy hosszabb vajúdásom, és akkor semmi gond :o. Gyógyszert már tényleg nem szívesen szednék, csak így meg folyamatosan úgy érzem magam, mint akit agyonvertek. Folyt.köv.
kovmarti

Sziasztok!

Ma voltam először CTG vizsgálaton! Nagyon izgis volt, vajon mit produkál Krisz ebben az esetben? De szerencsére tökéletes szívhangot mutatott a gép és hatalmasokat rúgott is. :lol:
Egyik doki meg is jegyezte: szépen ketyegek! :oops: :D

Méhszájam zárt és fent van a trónörökös. Azért egy kis fertőzést megint összeszedtem :roll: , erre kaptam gyógyszert.

Jövő héten a CTG mellett UH is lesz. Alig várom már!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.04.20 10:23-kor.

KépKép
charlott

Egyenlőre ennyit a panaszkodásról, bocsika :oops:
A jó hírek: a pelenkázós komódon kívül minden megvan a gyerekszobába, a komód hó végére fog elkészülni. Tegnap végre ágyneműt is találtunk, most van mosásban, ha felkerül az ágyra, küldök fotót a gmailre a szobáról :). Ezen kívül még babaápolós dolgok közül kell venni 1-2 dolgot, de ezek már bármikor beszerezhetők. Kórházi pakkom gyakorlatilag kész, kamera, fénygép beélesítve, szóval készen állunk bármire :D. Dokim a múlt heti méhszáj vizsgálaton közölte, hogy már érzi a baba fejét, ezt ma mondtam a védőnéninek, mire elcsodálkozott, hogy akkor már tényleg nagyon készülődhet Nórika kifele - hát én ebből azért még nem sokat érzek, néha görcsölgetek de egyenlőre rendszer nélkül, viszont rendszeresen van ilyen szúrásszerű feszülős érzés a hüvelyemben, erre a dokim azt mondta, az jó, a tágulás jele, meg hogy készülődik a méhem a feladatra :). Úgy legyen :D. Lelkesen iszom a málnalevélteát, meg szedem a homeós bogyókat, remélem segítenek :).
Na, megyek, visszaolvasok 1-2 oldalt.
kovmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?