Sziasztok
Hát halljátok, tiszta stressz az élet, most pl ez a kicseszett vulkán...
A férjem pénteken jönne 4 napra meglátogatni, erre bizonytalan ideig felfüggeszti a járatokat a légitársaság, Juhász Árpád szerint meg akár évekig működhet az a szar. Marha jó.
Az egy dolog, hogy most nem jön vagy lehet hogy nem jön, de mi van, ha én meg itt megszülök, ő meg kinn ragad??? Nem elég az alap-para, most ezen is izélhetek, hogy itt leszek egyedül.
Barbazsó: Én még az életben nem voltam az Allee-ban, nem tudom, mi hol van, de szerintem ilyen állapotban nem is megyek sehová.
Ha valaki még szeretne menni, én regisztráltam, szerintem lehet csereberélni.
Nem tudom amúgy, ki írta, csak eszembe jutott, hogy ha nem lélegzik a baba, a rázás nem a legjobb ötlet, mert van vmi rázott csecsemő szindróma vagy mi, a google-ön rákerestem és lehet ezzel teszünk rosszat épp. Szóval óvatosan.
Törpilla: Én ma vettem hálóinget, M-eset, de Anyu szerint kicsi lesz szülés után is, úgyhogy viszem szépen vissza és cserélem L-re.
Megszoktam, hogy S-es cumókat veszek magamnak, olyan fura, hogy most meg L-es meg XL-es óriás ruhákat kell vennem.
Akinek csak ilyen kigombolós, meddig lehet kigombolni? Végig? Vagy csak mell alattig? Ezen van 4-5 gomb és kész... 1300 Ft volt, nem nagy kiadás, szerintem én összesen kettőt veszek meg úgyis van egy terhes / szoptatós pizsim is, amiben most is alszom, igaz, téli, de ez van. Max. ha nem elég, elküldök vkit, hogy hozzon még egyet...
Jó sok cuccod van, de jó nektek!!! És még kapsz? Te jó ég! A játszószőnyeg tényleg aranyos, hol szerezted?
Amúgy a Tena Extra vagy Super a nagyobb? Vagy ez ugyanaz? És igaz, hogy csak gyógyszertárban lehet venni? Tescoban / DM-ben néztem, de csak normál volt...
Én végül csigaby hatására, aki azt írta, szenvedett a MoliMeddel
úgy döntöttem, veszek akkor egy Tena Lady-t (30 db) meg egy Always éjszakait (talán 8-10 db)... Az csak elég lesz. Már szereztem 5 db fehér olcsó bugyit, azokat max. kidobom, ha gáz van velük, de még veszek szerintem 5 db nagyobbat is, mert ezek csak normál bugyik, mint amilyeneket most hordok, nem hiszem, hogy ezekbe beleférne egy-egy matrac-szerű Tena... A hálós bugyi nekem bizarr.
Mayday: Vasalj ülve, én már 4 hete azt csinálom kb.
A lábam amúgy még mindig iszonyat, a hasam tök kemény, de azért türelmesen várakozunk...