sziasztok lányok,
köszi a köszöntést!
Boni: Zsigi szeme és szemöldöke, talán még az orra is apáé, szája és mosolya tényleg a tied, jól összegyúrt gyerkőc!!
Vikimami: kivánom, h álmod teljesüljön! Lackó csodás helyes kiskrapek!
Monic: nagyon édi Danci, sajnálom a tönkrement műszaki eszközöket, még szerencse, h nem lett nagyobb baj, azok pótolhatók, még ha drága is , jó, h minden rendben volt uhn.
Linácska: szerintem is az a jó amit te csinálsz, és ok , h van Lili összehasonlitási alapnak, de vannak nemtörődöm szülők, akiknek kényelmesebb, h nem foglalkoznak a bajokkal és homokba dugják a fejüket. sógornőmnek szerintem tök kényelmes volt, h a gyerek nem mozog annyit és nem kell annyit rohangálni utána.
Ditulika: remélem egyszer már felnő a párod is, mert ha igy folytatja, akkor Miló fogja őt felnevelni és nem forditva. nem tudom elégszer kifejezni , h mennyire sajnállak!! de van egy csodás fiad!!! biztos vagyok benne, h te úgy fogod Milót felnevelni, h a te menyed nem fog annyit bajlódni a fiaddal, mint te a pároddal!
mi jól vagyunk. bár 3 napot 2 éjszakát egyedül voltunk, a párom dolgozni volt, hát nem volt sétagalopp. a legnagyobb problémát az okozta, h esett 2 napig az eső, és nem tudtunk kimenni. hát ha 10 percig nem foglalkoztam Nándussal, akkor az egyik virágot szüretelte (szó szerint, lecsipkedte a kis leveleket) , majd másnap tövestül letörte, a másikat kiboritotta, úgy, h láttam, h mire készül és többször is kértem, h ne tegye, de megtette, miközben nem is nézett a virágra, hanem velem nézett farkasszemet.
unatkozott szegénykém, már hozzászokott, h 2szer is kimegyünk a játszóra egy nap, jól érzi magát a gyerekek között. ez van! már úgy várom a jó időt!!
tegnap megleptem anyukámét, olyan jó volt, nagyot sétáltunk! majd szombaton lesz a folytatás, kerti sütés-főzés, remélem jó idő lesz! anyósomék is meg lettek hivva, kiemeltük, h jó lenne szombaton talizni, mert vasárnap jó lenne magunkban lenni, pihizni, de ők vasárnapra jelentkeztek be hozzánk, délelőttre
mondtam, h Csaba de teniszezik, 11re ér haza, Nándi 12től alszik 3ig, mi is pihenni szeretnénk. amúgy sem vágyok a Czinkékkel a szülinapozásra, mert nagyon akarják az ajándékozást és csak nyögés a vége. karira sógornőmtől olyan pólót kaptam,h amikor megláttam majd sirva fakadtam, és kedvesen azt mondta,h szerinte az én stilusom, hát látszik, h nagyon nem ismer!! anyósoméktól kb 2 számmal kisebb szabadidőt kaptam, ami 1 dolog, de mondtuk, h vettünk már 2-t Csaba nevében karira. uh én már akkor mondtam, h nekem ruhát senki ne vegyen, mert 2szer is el kellett mennem 2 különböző helyre becserélni a ruhákat. ezután mondtam, h nekem csak nivea adott arckrémet, dove tusfürdőt és szappant (testápolót és kézkrémet ne!!), mosóport, öblitőt vegyenek. semmi értelme , h hülyeségeket vegyenek kinjukban! annyira erőltetett az egész! miért nem elég ha összeülünk enni, sütizni ? nem értem! amire szükségem van, úgyis megveszem, és azt jobb ha én magam választom ki. a sogornőmből azt is kinézem, h megvesz egy 1000. szakácskönyvet.
szombaton voltunk először állatkertben, Nándus nagyon élvezte, de a mozgó állatok érdekelték csak. az alvó jegesmedvénél a medencében úszó hatalmas labda volt csak érdekes!
a leopárd, fóka, zsiráf, orrszarvú, gólya érdekelte. olyan kis okos volt, egy csomót felismert!!
voltak nálunk barátok, és megmonduk nekik kistesót, de az egyik baráti pár már elment a bejelentés előtt. szerintem azt gondolhatták, h jól meghiztam . pedig azt hittem, h amint belépnek rögtön vágni fogják a helyzetet, hiszen már félidős vagyok és elég nagy a hasam. jót nevettünk azért rajta a párommal.
puszi mindenkinek!! és kivánok mindenkinek mindenhol szép napos és esőmentes időt!!