Új privát üzeneted érkezett!

Boniko, nagyon jól látszik,hogy Zsigusz kiknek a gyermeke.) Tehát ahogy én látom, a párod szemeit és a te álladat örökölte.
Vendég

Sziasztok,

tegnap a nagy viharban a villám belecsapott a mellettünk levő villanyoszlopba, rengeteg mindenünk tönkrement (számítógép, fénymásoló, tv, sütő... stb.), egész nap intézkedtünk, nagyon elfáradtam.
A picivel tegnap minden rendben volt, majd holnapra igyekszem összeszedni magam és teszek fel képet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic, Atya Ég! Remélem, hogy a biztosító kifizet mindent!
Hasonlít ketteske Dancira? Mint két tojás?

Itt ma jégeső volt, kicsit meglepődtem! Szerencsére csak kicsi szemekben esett, így a kocsim szélvédője ép maradt. Olyan nyomasztó egy idő van mostanában:-(

Ditus, mi újság Milókával? Most már ugye jól van?
Köszi a csuklás elmúlasztási tippeket! Nálunk még egy adag anyatej a megoldás, de van, amikor annyira tele van a baba, hogy nem kéri. Így csuklik tovább szegényke.

Boniko, ma a boltban voltam a mei tai-jal. Nagyon kényelmes volt, tényleg nem lógott az arcomba a baba. A mély kerekes bevásárlókocsi kirámolása nem volt kényelmes, de megoldottam, felálltam vele egy lépcsőre és nem kellett így olyan mélyre nyúlnom:)
Nálunk ma Kovács Lázár főzött a CBA-ban!!! Ilyen híres ember, azta!
Vendég

Monic baccus.. :cry:
Vendég

Bonimami,

miből lesz a cserebogár :wink: Szép szülőknek szép gyereke Zsigi :wink:
Annyira szép kisfiú :!:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok

A gyerekeitek gyönyörűek legyenek akár svédek vagy brazilok.... :)

VIKIMAMI
Nekem ennyi idősen tejföl szőke hajam volt. :P

MONIC
Sajnálom hogy beütött a mennykő. :twisted: Remélem fizet a biztosító!

Van egy újabb storym ami még durvább a múltkorinál amikor számon kérte páromat is húsvétkor a H.P. hogy miért akar hazamenni hétfő helyett vasárnap a gyerek.
Tegnap kerestem a telefonom de nem találtam, megcsörgettem magam a páromén és akkor láttam hogy többször is beszélt a H.P-val és a gyerekkel is. Majd ezután ismételten szólt a telefon és beszéltek valamiről de nem teljesen értettem mert Miló hangoskodott. Kérdeztem hogy mi volt ma olyan fontos hogy ennyiszer beszéltek, valami gond van a gyerekkel? Mire mondja a párom hogy nem akar hétvégén jönni mert megbeszélte valami srácokkal hogy bicajozni mennek mire az anyja azt mondta hogy nem mehet mert jönnie kell hozzánk. Ezért hívogatta a páromat hogy beszélje rá hogy ne maradjon otthon és jöjjön hozzánk a hétvégére. Hát ez aztán már túlmegy minden határon, pedig a múltkor is megmondta neki párom hogy erőszakkal nem tudjuk itt tartani ha egyszer haza akar menni mit csináljunk vele??? Itt unatkozik mert ha az egyetlen barátja épp nem ér rá senki nem foglalkozik vele, mert én örülök hogy luk van a fenekemen..... és különben is van saját gyerekem, vele sem tudok annyit foglalkozni mint amennyit szeretnék, ebben a francos házban annyi a meló.

TWIST
Köszi az érdeklődést, Miló már hétfőn teljesen tünetmentes volt.

dita75

mindig úgy alszom el hogy valamiben kapaszkodni kell (alvósjáték épp nem volt a közelben :) )

Kép

Kép

szorult helyzetben (szeretnék hasrafordulni de a macik nem engednek)

Kép

Kép

ezt csórtuk a szomszédból :) :) :)

Kép

dita75

Móni, sajnál, rem rendbe jöttök hamar, lényeg az egészség, ilyenkor ezt ildomos mond.... :roll: :oops:

Boni, nekem akkor is Te vagy, Zsigi Barát!! :roll: :lol:

Ditus, nem baj az ha már ebben korban tudja hogy érdemes vmiben kapaszkodni :lol: :wink: :wink:

Kép
pgsuska

sziasztok lányok,

köszi a köszöntést!

Boni: Zsigi szeme és szemöldöke, talán még az orra is apáé, szája és mosolya tényleg a tied, jól összegyúrt gyerkőc!! :lol:

Vikimami: kivánom, h álmod teljesüljön! Lackó csodás helyes kiskrapek!

Monic: nagyon édi Danci, sajnálom a tönkrement műszaki eszközöket, még szerencse, h nem lett nagyobb baj, azok pótolhatók, még ha drága is , jó, h minden rendben volt uhn.

Linácska: szerintem is az a jó amit te csinálsz, és ok , h van Lili összehasonlitási alapnak, de vannak nemtörődöm szülők, akiknek kényelmesebb, h nem foglalkoznak a bajokkal és homokba dugják a fejüket. sógornőmnek szerintem tök kényelmes volt, h a gyerek nem mozog annyit és nem kell annyit rohangálni utána.

Ditulika: remélem egyszer már felnő a párod is, mert ha igy folytatja, akkor Miló fogja őt felnevelni és nem forditva. nem tudom elégszer kifejezni , h mennyire sajnállak!! de van egy csodás fiad!!! biztos vagyok benne, h te úgy fogod Milót felnevelni, h a te menyed nem fog annyit bajlódni a fiaddal, mint te a pároddal!

mi jól vagyunk. bár 3 napot 2 éjszakát egyedül voltunk, a párom dolgozni volt, hát nem volt sétagalopp. a legnagyobb problémát az okozta, h esett 2 napig az eső, és nem tudtunk kimenni. hát ha 10 percig nem foglalkoztam Nándussal, akkor az egyik virágot szüretelte (szó szerint, lecsipkedte a kis leveleket) , majd másnap tövestül letörte, a másikat kiboritotta, úgy, h láttam, h mire készül és többször is kértem, h ne tegye, de megtette, miközben nem is nézett a virágra, hanem velem nézett farkasszemet. :evil: unatkozott szegénykém, már hozzászokott, h 2szer is kimegyünk a játszóra egy nap, jól érzi magát a gyerekek között. ez van! már úgy várom a jó időt!!
tegnap megleptem anyukámét, olyan jó volt, nagyot sétáltunk! majd szombaton lesz a folytatás, kerti sütés-főzés, remélem jó idő lesz! anyósomék is meg lettek hivva, kiemeltük, h jó lenne szombaton talizni, mert vasárnap jó lenne magunkban lenni, pihizni, de ők vasárnapra jelentkeztek be hozzánk, délelőttre :shock: mondtam, h Csaba de teniszezik, 11re ér haza, Nándi 12től alszik 3ig, mi is pihenni szeretnénk. amúgy sem vágyok a Czinkékkel a szülinapozásra, mert nagyon akarják az ajándékozást és csak nyögés a vége. karira sógornőmtől olyan pólót kaptam,h amikor megláttam majd sirva fakadtam, és kedvesen azt mondta,h szerinte az én stilusom, hát látszik, h nagyon nem ismer!! anyósoméktól kb 2 számmal kisebb szabadidőt kaptam, ami 1 dolog, de mondtuk, h vettünk már 2-t Csaba nevében karira. uh én már akkor mondtam, h nekem ruhát senki ne vegyen, mert 2szer is el kellett mennem 2 különböző helyre becserélni a ruhákat. ezután mondtam, h nekem csak nivea adott arckrémet, dove tusfürdőt és szappant (testápolót és kézkrémet ne!!), mosóport, öblitőt vegyenek. semmi értelme , h hülyeségeket vegyenek kinjukban! annyira erőltetett az egész! miért nem elég ha összeülünk enni, sütizni ? nem értem! amire szükségem van, úgyis megveszem, és azt jobb ha én magam választom ki. a sogornőmből azt is kinézem, h megvesz egy 1000. szakácskönyvet.
szombaton voltunk először állatkertben, Nándus nagyon élvezte, de a mozgó állatok érdekelték csak. az alvó jegesmedvénél a medencében úszó hatalmas labda volt csak érdekes! :P a leopárd, fóka, zsiráf, orrszarvú, gólya érdekelte. olyan kis okos volt, egy csomót felismert!!
voltak nálunk barátok, és megmonduk nekik kistesót, de az egyik baráti pár már elment a bejelentés előtt. szerintem azt gondolhatták, h jól meghiztam . pedig azt hittem, h amint belépnek rögtön vágni fogják a helyzetet, hiszen már félidős vagyok és elég nagy a hasam. jót nevettünk azért rajta a párommal.

puszi mindenkinek!! és kivánok mindenkinek mindenhol szép napos és esőmentes időt!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Ditus!
Csak lesek mekkorát nőtt Miló! Gyönyörű!!! Méééééggggg képet!

Moncsi!
Sajnálom a károtokat! Biztosításotok fedezi a kárt?

A híg agyammal elfelejtettem megdícsérni Danci állatkertes képeit! Nagyon ott van a tigrises kép! A lábas-sapka nagyon jól áll neki.

Czinki!
Anyóséknak toll a fülébe! Inkább adják oda a pénzt, amit ajándékra szánnak.

Boni!
Jók ezek a retro-s képek! Na én is keresek majd anyuéknál, rám se fogtok ismerni a szőke loboncommal. Még a végén kiderül, h én is svéd voltam :lol:

Twist!
Még neked akartam írni,h Laló cumizik, de a gonosz anyja csak alváshoz adja oda neki. Elcummázna egész nap, de nem kapja meg.
20150601134430

Sziasztok!

Monic,
Nagyon sajnálom a villámcsapást! Remélem, a biztosító fizet mindent!
Danci nagyon helyes pasika! :D

Dita,
Hát, úgy látom a párod nem akar változni...
Miló mennyit változott! :shock: Nagyon édes! Gyakrabban rakjál fel képeket! :D

Boni,
Zsigi tényleg jó kis keverék! :D

Czinke,
Nálunk ezért nincs már évek óta ajándékozás! Csak a gyerekek kapnak ajándékot, de azt is a szülőkkel megbeszélve, hogy ne kapjon 100. kisautót, stb.
Mi is tervezzük az állatkertet, de ez az időjárás nem kedvez mostanában nekünk.

Mi jól! Réka hihetetlen nagyokat alszik mostanában! :lol: A 12 órákat lehúzza éjszakánként. :wink: Tegnap beiratkoztunk bölcsibe, és végül úgy néz ki, ha lesz hely, akkor már szeptembertől elkezdjük a beszoktatást. Igaz, én csak januártól szeretnék visszamenni dolgozni, de a hölgynek igaza van, hogy az elején sajnos sokat betegeskednek a gyerekek, így valószínűleg többet lesz itthon, mint bölcsiben. Meglátjuk, először is legyen hely, és legyen szimpatikus is! Viszont hazafelé nagyon eláztam, mert a babakocsi tolása közben nem tudok még esernyőt is fogni, így nem vittem magammal.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Viki várom a Svéd képet :wink:

Némó nekem esőköpenyem van évek óta imádom és ZSigának is :lol: gumicsizma és esőben is mentünk sétálni.

tegnap angolra nem vittünk esőköpenyt, boltból hazafelé jól el is áztam.Zsiga nem,mert ő a babaerszényben csücsült. kismotor is alvázmosást kapott :lol:

jövő héten megyünk ligetbe ha végre jó idő lesz jó?

Dita MIló édes cukorfalat! talán ha sokat jöttök mamihoz talán egy városligetezés belefér majd és akkor megnyunyorgatom.

Zsiga pedikűröz Kép
Vendég

pizza hawaii
Kép

fogak! Kép
Vendég

Ditus, azta, meg sem ismerem Milót, akkorát nőtt, nagyon jó fej:)))
Kis szöszi baba lett, jól látom? Nagyon cukin alszik.
Szívás lehet ez a volt feleség, előző kapcsolatból származó gyermek - dolog, nagyon zavaró lehet, hogy mindig hozzájuk is kell alkalmazkodni. Más sem hiányzik az embernek a saját bajai mellé, mint egy ilyen kolonc a hátára. Minden tiszteletem azoké, akik ilyen nehézségekben élnek, le a kalappal! :wink:

Boniko, de ügyi Zsigusz! Hozzánk is jöhet, jól megfizetjük!

Némóka, de szuper, hogy 12 órákat alszik Réka! De szuper lehet! Biztosan te is kipihentebb vagy.

Jaj, mennem kell, mert megunta a játszószőnyeget Dorka és sír, hogy vigyem el onnan....
Vendég

Sziasztok,

nagyon remélem, hogy fedezi a biztosító az összes kárt, szerencsére majdnem mindenre külön vagyon biztosítás is lett kötve tételesen, úgyhogy elég durva lenne ha nem fizetnék ki.
De az üzletkötő azt mondta, hogy nem lesz baj, a kárszakértőt még ezután várjuk.

Czinki,

ajándékozással ugyanez volt régebben amit írtál, de mostmár nálunk is a Nemone-féle a módi, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot. Nagyon meg vagyunk könnyebbülve, mert elég nehéz volt, hogy minidg hetekig törjük a fejünket, hogy mi se adjunk hülyeséget és ne is kapjunk.

Dita,

gyönyörű MIló! Nagyon formázza a párodat!
HP-t sajnálom nagyon.

Twist,

hát nálunk is sajnos van gyerek előző házasságból, nem egyszerű a helyzet....

Nemone,

de jó, hogy Réka ennyit alszik! Nagyon ügyes kiscsajszi!

Vikimami,

akkor te vagy a svéd :lol: Bár a te szemed barna. :wink:

Délután teszek fel képeket, ultrahangost és fotel összeszerelőst is, Dani volt a fő munkás, mindent ő akart kipróbálni először az új fotelen :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Köszönjük Miló nevében a dicséreteket.

MONIC
Hol a kép Dávidról?

CZINKE
Én mióta megvan Miló (sőt amikor még pocakbaba volt) azóta csak annak tudok örülni ha ő kap valamit. Szerencsére karácsonykor így is tett a család mert szinte csak neki hoztak ajándékot. Igaz volt ott is olyan aminek soha nem fogjuk hasznát venni, mert kaptunk pl. micimackós cumisüveget, de én csak az aventosat használom.
Anya kérdezte hogy hányas pelenkát hord Miló. Akkor még az 1-es hordta de szinte mindenki vett pelenkát. Annak ellenére hogy napjában 20-25x pelenkáztam Milót (akkor volt a hasmenése a tejtől) még így is maradt másfél csomaggal.
Én is annak a híve vagyok hogy kérdezzék meg mit szeretnénk vagy adják oda a pénzt amit nekünk szántak és mi megvesszük amire szükségünk van.
Húsvétra anya nyuszis motort akart venni Milónak, nem tudom hová mikor még csak a megfordulásnál tartunk, odébb van még a motorozás. Végül nem is hozott neki semmit de ez ebben a korban még úgyis teljesen mindegy mert kap akkor is ha épp nincs alkalom hisz én magamon megspórolom hogy neki mindene meglegyen.

A barátnőm nyitott bababizományit. Már sikerült elpasszolni néhány cuccost (mellszívó, kismamanadrág, babahordozó) ezeket mind Milóra költöm, de azért most már jövő héten eljön a fodrász és megcsinálja a hajamat mert spec. fél éve nem voltam. Olyan hosszú már hogy rám sem ismernétek.

BONI
Pedikűröshöz is kéne mennem de látom van itt a csapatban egy nagyon profi. A ligetbe hozzátok majd a felszerelést én meg viszem a két praclimat :)

Mi i voltunk már esőben "sétálni" mert a bolt nem jön házhoz! :twisted:

NEMOCI
Örülök hogy ilyen jókat alszik Réka. Végre kipihenheted magad.

kb. 500 kép van fent a fotóalbumban..... bemásolni elég hosszú néha még egy képet is mert ez a hordozhatós net elég tetű.... :twisted:

dita75

Tegnap este Lili elkezdett hányni. Vagyis délután az oviban. Este már szurit is kapott, mert semmi nem maradt benne, de úgy néz ki, most már jól van.

Twist,
ha eddig nem szopta a lányod az ujját, valószínű már nem is fogja. Az a legjobb, ha se ujjszopi, se cumi. Lili már lassan 4,5 éves, és még mindig cumizik, és jó nyitott lett a harapása tőle. De ez olyan, mint felnőtteknél a cigi, már nem tudja egyik napról a másikra letenni. Pedig valahogy nyáron, az új ovi előtt meg kellene oldani.

Monic,
mi volt 4d-n? Kép???
Remélem ti is úgy játok a kárszakértővel, mint mi. Húsvét vasárnap, keresztelő előtt vettük észre, hogy folyik a kazán. 6000-be került kijavíttatni, na meg kicsit átázott a házfal, na de majd kiszárad, azzal nem tudunk mit csinálni, és kaptunk 55000Ft-ot :lol:

Csajok,
annyira édesek a képek, majd én is letöltöm már a gépről.

Képzeljétek, Levi tegnap elkezdett kúszni. Igaz nem túl szabályosan, meg főleg azt csinálja, hogy négykézlábra áll, és előreveti magát, de a lényeg, hogy halad, és eléri, amit szeretne. A gyógytornász meg majd kikorrigálja.

Zsuzska,
megnézed nekem, hogy mekkora volt Olcsa 8 hónaposan? Levi már 9500g, és 71 cm.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Desviki, köszi a cumis hozzászólást. Hm, ez is jó megoldás, végül is így nem szokik rá annyira a cumira:)

Linácska, hatalmas gratula Levi kúszásához, na végre, hurrá:))))))
Na, pontosan ezért hanyagolnám a cumit, amiket leírtál. Végül is Dorka az egész öklét szokta bekapni vagy 4 ujját egyszerre. És mindent a szájába tömköd.

Ditus, ezer éve meg akarom kérdezni, hogy mit mondtak a hajhullásra és mit kaptál rá? Mert nekem csomókban hullik, nem lesz egy így jó, megkopaszodom.
Vendég

Nem is írtam, milyen kispasim van...8 hónaposan már a Debreczeni Zitával kokettált :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

LINÁCSKA
Jól jártatok! Anno a legelső lakásomban penészedett a plafon. Kaptunk a biztosítótól 80.000- ft-ot festésre, pont karácsony előtt jött meg a pénz a számlámra. Vettünk belőle 40 ft-ért egy flakon hypot és letisztogattuk a penészt. Még hónapokig ott laktam addig nem jött ki újra, az új lakó lehet hogy azóta is szíd mert lehet neki már kijött, de végülis nem fizetett ki fél millió forintot a vételárból úgyhogy csak hallgasson.
(most hogy nyugdíjas lett vonják a nyugdíja 33 % - át, még jó mert pont ki tudom belőle fizetni a személyi kölcsönömet)

Nagyon ügyes Levi. Nem emlékszem hogy hány cm-rel született?
Csak 1 cm-rel több mint Miló pedig több mint 3 hónap van köztük :)
Asszem kosaras lesz a fiam :) Képzeld hogy még a 62-es nadrág simán jó rá derékban (még lötyög is) de kb. halásznadrágnak elmenne. A 68-as bodyk meg majdnem a könyökénél érnek véget.
Olyan mint az apja neki sem lehet vásárolni mert 52-es a mérete de ha hosszú ujjas felsőt kell vennünk akkor mindig 2 számmal nagyobbat hozunk el a boltból hogy elég hosszú legyen.

TWIST
Hát először is vettem vasat mert azt hittem vérszegény vagyok el is kezdtem szedni de aztán megjött a véreredmény és kiderült hogy minden rendben van (leszámítva hogy a koleszterin-szintem egy kicsit magas, bár még nem olyan vészes)
Szóval írt fel valami hajszeszt a doktornő (jó hogy mondod mert ma mostam hajat és be is ecsetelem vele, ha nem kérdezed simán el is felejtem)
Már kétszer használtam és lényegesen kevesebb hajam hullik. Valamint vettem a DM-ben egy Médea nevezetű sampont ami korpásodás ellen is jó. (nem tudom ez örökölhető-e de anyu ágán korpásodik az egész család, nizoralt használ anyu csak attól múlik el nekem a head&sholders is jó szerencsére. Ezt a médeát még csak most vettem nem tom beválik-e.)

Nálunk is cumimizéria van. De zömmel alváshoz szükséges, meg ha nagyon nyügis, fáradt. Amúgy nem igényli. A játékokat harapdálja.

dita75

Dita,
54 centivel született Levi. Amúgy kb 3 hónapja 69-70 cm volt Levi, de azóta csak széltében nőtt. Amúgy szerinem a kispasiknál megfigyelhető, hogy a felsőteste nagyobb, mint a lábai. Levire is jó még a 68-as gatya, de felsőből lassan a 80-as kell. De szerintem ez símán anatómia. Ha megnézel egy felnőtt férfit, nekik is arányaiban rövidebbek a lábai, mint a nőké.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok lányok,

Boni: fiad nagyon édi!! olyan vicces!!!

Linácska: gratula, h Levi ilyen ügyes, most meg már olyan gyorsan be fog indulni, h futhatsz utána!

Némóka: de jó, h Réka ilyen jókat alszik!! pihend ki magad!! hú, szept-től bölcsi? mostanában mindenkitől azt hallom, h 1 évvel korábban megkezdi a beiratkozást, és még akkor is kétséges. én ezt tök nem értem. mi lesz most, h már mindenki csak 2 évig lehet majd otthon. jól megszedik majd magukat a magánovik. kiváncsi vagyok h lesznek e bölcsik?

jól vagyunk. szombaton végül eljöttek anyósomék anyuékhoz, és még a sógornőmék is gyerekestül. szerintem jól sikerült. sógornőmék tuti jól érezték magukat, a gyerekek labdáztak, hintáztak, 1 m2 földben homokoztak homokozó hiányában :lol: , pipiket és nyuszikat néztek, etettek, végig levegőn voltunk 13től 18.30ig. anyósom egy kicsit fancsali volt, de az ő baja. volt bogrács gulyás leves , rostonsült husi és sali, sütik. minden tök jó volt. kivéve azt, h a párommal jól összevesztem , mert anyósomék étkészletet vettek nekünk :shock: :twisted: a sparban lehetett venni pontokért és vettek 4 lapos, mély és kistányért, 4 salátás tányért és kávéhoz cukortartót és tejkiöntőt. hát baromira nem hiányzott az étkészlet, baromira nem tetszik és nem tudom hova rakni, mert televan a konyhaszekrény. nem értem , h minek vettek cukortartót és tejkiöntőt. kb 1 éve vettem egy kotyogós kávéfőzőt, mert ha anyu jött, mindig hozta a sajátját, mert mi nem kávézunk, és már olyan ciki volt. de anyunak megfelel a nagy cukortartóból kivenni a cukrot 2hetente, anyósomék meg ha otthon a dobozból ki tudják önteni a tejet a kávéba, akkor ne kelljen már nálunk az urat játszani. szóval tök felesleges , nem tudom,h mennyibe került, de totál pénzkidobás, és még kerülgessem, még örüljek neki és vágjak hozzá jóképet. mondtam a páromnak , h meg fogom már egyszer sérteni a szüleit, h végre megértsék, h nem kell semmi nekünk szülinapra, karácsonyra, mert megveszünk mindent magunk. pedig azt hittem , h a karácsonyi nagy melléfogás után, miután kihangsúlyoztam, h nem kell semmi, tanultak belőle, de nem! persze a párom is egyetért velem, de nem tud mit kezdeni a szüleivel. tavaly a párom 6 hollóházi sütis tányért kapott a szülinapjára :shock: mondanom sem kell ez az egyetlen ilyen cuccunk, és 1szer vettük elő mindeddig. de lehet, h előveszem ezeket és ebből fogom etetni Nándust, és sajnos sűrűn lesz nálunk tányértörés :roll:
pedig tényleg olyan jó volt kint fél nap a szabadban, Nándus úgy élvezte, de az esti veszekedés az ajándék miatt kicsit beárnyékolta a dolgot.
Nándus olyan édes!! mindent utánoz, mint egy kis ,,részeg,, papagály, hiszen többnyire rosszul mondja a szavakat. de nagyon igyekszik és van egy csomó minden amit nagyon szépen mond. ma lehidaltunk, mikor du a séta közben mondja, h hegedű. reggel a mesekönyvben látott hegedűt, hogy jutott eszébe akkor? meg felmutatja a vontató autóját, és mondja, h hibás. mindig azt szoktam mondani, h a vontató autó elszállitja a hibás autót a szerelőhöz. annyi esze van!!
ma megint elaludt a babahordozóban. kihozta a nappaliba és be kellett ültetnem és ringatnom, 2 perc alatt szuszogott :lol: .

puszi mindenkinek!! remélem elkerül mindenkit a rosszidő!!

Boni, Dituli, Némóka: ha taliztok városligetben, szóljatok!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok! Tegnap írtam, de mikor ellküldtem, akkor kidobott a rendszer és elszállt, amit írtam. :evil:
Kicsit ideges lettem....

Szóval, Dituli, köszi, hogy leírtad a hajhullás dolgot. Nekem azt mondták, hogy szülés után ez hormonális dolog és természetes. Csak mondjuk én sem akarok megkopaszodni teljesen. A hajsampon és hajszesz jó ötlet, majd nézek valamit.
Ittam Karamalz sört és nagyon bejött tejszaporításra:)
Dorka egyszerre csak 100 g-ot szokott szopizni és ezért gyakran akar enni, ezek szerint kevés tejem volt, ezért próbáltam ki a "sört".

Czinke, megy a privi!
Vendég

b]Jó reggelt![/b]

Czinke hú én elfogadnám a készletet, nekem tetszett :lol: ráadásul én mostanában török zúzok ...nekem csak a műzlistálak vannak meg. jó tejkiöntő és cukortartó nekem sem kellene. :lol:

örülök,hogy jó volt az uncsi tesózás legalább

ajándékozás nálunk is gyerekeknek van.. felnőtteknek úgyis mindene megvan. :lol: :lol:

Lina d a kis pasid nem semmi :lol: teszel fel friss képet is? :lol:

Dita
én hajam is nagyon hullott
:cry: aztán abbamaradt :lol:
Vendég

Czinke én a héten vezsek bérletet állatkertbe, úgyhogy sokat leszünk ott :wink: :lol:
Vendég

Boniko és mi lett a hajhullással? Magától maradt abba? Mennyi idő után? Azóta dúsabb lett?
Állandóan figyelnem kell a babát, mert minden nap 3 hajszálamat húzom ki a szájából. Mindenhol ottvannak a szálak.

Hétvégén a mei tai-t vittem mindenhova. Már a párom is mondja, hogy kössem magamra Dorkát, mert látja, hogy kényelmes mindkettőnknek:) Akkorát aludt benne a kiscsaj, hogy öröm volt nézni:) Már arra is rájöttem, hogy a kocsiból kiszállva hogy tudom magamra kötni, az ülésen tartom a hosszú pántjait.
Vendég

Sziasztok!

Na, de szuper idő van megint.... :twisted:

Czinke,
Sajnálom, hogy anyósodék nem értik meg ezt az ajándékozást! :( Érdekes, mert nálunk egy évig tudta megállni anyósom, hogy nem vett ajándékot, de azóta mindig hoz valamit. Igaz, ő szerencsére csak hasznos dolgokat (pipere csomagot általában, vagy a férjemnek Jagert), amit azért el tudunk használni. Viszont nekem meg kínos, hogy mi meg nem veszünk nekik semmit, de ha egyszer megbeszéltük, akkor tartsa be ő is!
Nagyon édes lehet Nándus, ahogy beszél! :D Réka sajnos még mindig csak a szótagokkal van elfoglalva, pedig állandóan beszélek hozzá.

Boni,
Mi voltunk tegnap állatkertbe, és vettünk bérletet! Jó volt, csak sokan voltak. Akkor akár ott is talizhatunk, ha nektek is lesz bérletetek! :wink:
Zsigi nagyon édes!

Dita,
Ilyen nagy már Miló?

Linácska,
Sajnálom Lilit, remélem azóta sincs semmi baja!
Levi nagyon ügyi a kúszással!

Twist,
Sajnálom a hajhullást! Remélem, hamar elmúlik majd! Nekem is hullott, de egyszer csak abbamaradt.

Rékának végre kijött a 7. foga, és nem is volt nyűgösebb, talán csak annyi volt, hogy volt 2 napja amikor napközben nem akart aludni, csak a sétánál aludt 30 percet, de éjszaka meg sem nyikkant. :)
Igen, a pihenés terén már egész jól állok! És végre a házaséletünk is kezd rendeződni... :wink: :oops:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

a hétvégi jóidő miatt szinte egész végig kint voltunk, nem volt időm netezni, de most hoztam a képeket (Danciról is vannak szuper fotók, de a fényképezőt ott felejtettem anyuéknál...)

Szóval, a felső kép Danika 28+3-n, a alsó Dávidka 28+2-n:
(szerintem nem hasonlítanak :oops: )

Kép Kép

Kép}
monic80

Sziasztok!

Megint jól lemaradtam. :oops: Múlt héten üdülni voltunk Szilvásváradon. Volt ugyan internet a szálláson, de nem jutottam el addig, hogy írjak is.
Most megpróbálok írni az utolsó oldalra, remélem, Niki nem ébred fel közben. :)

Boni: Zsigit ha akarnátok se tagadhatnátok le! Az álla és a mosolya a Tiéd, a szemei meg tiszta Apja. :)

Monic: Sajnálom a villámcsapást! :( Remélem, a biztosító jól "FEL"becsüli a kárt! :wink: Nagyon jó képet sikerült csinálni Dávidkáról! :) Mintha Danikának kerekebb arca lenne, mint a tesónak.

Twist: Csuklást mi is szopival oldottuk meg, ha nem kellett, akkor meg jött a Linácska által leírt önmegoldó mechanizmus. :oops: A mei-tai-t mi is nagyon szeretjük. Ma is úgy mentünk bevásárolni, mert ilyen esős időben nem szeretek babakocsizni a tócsák között. Így meg beférünk egy esernyő alá. :) Csak az a bajom vele, hogy Niki mostmár elől hordozva kezd kényelmetlen lenni, zavar a kilátásban a feje, hátra meg valahogy nem sikerül jól felkötnöm, mert sokkal nehezebbnek érzem, mint amikor elől van. Valószínű feljebb kellene kötnöm, de akkor a derékrész kötés a bordáimon menne, és nagyon nyomna. :roll:

Dita: HP menjen a p...-ba! :evil: Tündéri a kispasid! :)

Czinke: Sajnálom az ajándékozás miatti veszekedést! :(

Nemone: Örülök, hogy Réka jókat alszik, és így Ti is tudtok pihenni! :) Nálunk is kezd rendeződni az alvásprobléma. Gratula a 7. fogacskához! :)

Linácska: Gratula a kúszáshoz! :)

Nálunk mostanában a játszótér a sláger. Ma eső ide vagy oda, muszáj volt elmennünk bevásárolni. Messze próbáltam elkerülni a játszóteret, mert esőben nem tudunk ott semmit csinálni, de Niki így is kiszúrta, pedig most még gyerekzsivaj sem hallatszódott. Mutogatott felé, és amikor elhagytuk, jött egy kis hiszti. Azért az itthoni hintázás kicsit kárpótolta. :)
Még nem dicsekedtem, hogy kezd Niki lépegetni. :) Már 6-8 lépést megy kapaszkodás nélkül.
És kezd megtanulni önállóan elaludni. :) Este fürdés után megissza az ölemben a tápszert, aztán választunk egy plüsst vagy babát, amivel aludni megy, altatódalt éneklünk neki, jóéjt puszit kap, betesszük a kiságyba, megsimizzük kicsit az arcát, szép álmokat kívánunk, és otthagyjuk nyitott ajtónál, hogy beszűrődjön a fény. Kb. 10-15 percig dumál magában, forgolódik, és végül elalszik, Aztán bemegyünk betakarjuk, és becsukjuk az ajtót, és miénk az este. :wink: Éjszaka sem szokott már rendszeresen felsírni. Szóval egész jókat tudunk aludni mi is. :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

sziasztok

MONIC
Először csak a képet néztem és még fel is kiáltottam hogy Dávidka egy az egyben Danikára hasonlít. Aztán láttam hogy alatta van egy másik kép amin meg nem annyira és végül el is olvastam hogy mit írtál. :lol: :lol: :lol: :lol:

Te kis hamis. Most aztán találgathatunk hogy kitől is van ez a gyerek, főleg hogy spontán sikerült ??? :wink: :lol:

CZINKE
Jajj ne is mond az én családom tök normális ilyen szempontból mindig megkérdezik mire van szükségünk, mondjuk anyu szokott csak általában venni nekünk ajándékot, mert másnak nincs pénze.
de az én anyósomék is dettó. csokinyulat a Milónak!!! Még ha nem lenne tejallergiás akkor sem ehetne ilyeneket és később sem akarok neki édességet adni max. minimálisat.
Aztán hallom hogy névnapjára meg neves törölközőt akarnak neki csináltatni és kérdezték hogy Milán vagy Miló legyen rajta.
Minek neki törölköző? Vegyenek játékot, homokozót vagy adjanak az autósülésbe lóvét mert valszeg nem lesz 20-30 ezer ft-om rá ha senki nem ad bele. Nyáron kinövi a hordozót és muszáj lesz új ülés. Pedig már kétszer is pedzegettem hogy ezt szeretnénk de mint akinek egyik fülén be a másikon meg ki.
A múltkor is megkérdezték hogy milyen pelust használunk mondtam hogy pampers vagy huggies erre ideállít egy csomag tescossal. Na szóval!!!! Úgy látszik a párjaink szülei mind egy anyától vannak! :roll:
Ja és még egy amikor még tudtam Milónak fejni fele-fele arányban ivott tápit és anyatejet. Folyton kivivel, mandarinnal meg naranccsal bombáztak hogy kell a vitamin, hiába magyaráztam el nekik hogy nem ehetek ilyeneket. :twisted:

Nándus nagyon okos kisfiú :)

NÉMÓKA
Azért gondolom ettől függetlenül be sem áll a szája a kis csajodnak. Mostanában Miló is annyit magyaráz. Olyan cuki kis hangja van. Reggel is böködött párom hogy ébredjek mert éhes a Miló. Hallottam hogy magyaráz, de amíg nem nyökörög csak blablázik addig hagyom. Jelzi ő ha kell neki valami. Meg is kérdeztem hogy honnan veszi hogy éhes? Netán érti hogy mit jelent a hábűűűű meg bláblá????
Amúgy tudja mondani hogy hamm. Ha meglátja a kaját és nem adom neki rögtön akkor mondja, meg evés közben is. :)
Ha látja hogy eszünk majd kiugrik a kezemből, csak akkor tudunk előtte enni ha már tele van a hasa. De akkor is majd kinézi a kaját a szánkból. Bajban leszünk ha megmarad a tejallergia mert akkor nem tudunk mindenből adni neki amiket mi eszünk.

TWIST
Én is mindig találok Miló szájában hajat. A kiságyba ahogy behajolok oda is belehullik, folyton szedegetem mielőtt beleteszem Milót.

Most már talán alábbhagyott egy kicsit.

BONI
Ha sikerül eladni a házat (ma meghirdettem) akkor még a nyáron elköltözünk. Igaz nem pestre, de lényegesen közelebb hozzátok.
Dunakeszin néztem lakóparkban lakást saját kis telekrésszel (kb. 50 m2).
Vonattal 5 megállót kell mennünk (Rákosrendezőtől pedig 15-20 perc gyalog az állatkert) :)

dita75

Sziasztok!

Némóka!
Örülök,h jól alszik a csajod!!!

Boni!
Zsigi hozzám is jöhet pedit csinálni. Jól megfizetem ;)

Moncsi!
Dávid is nagyon jóképű manus lesz!!!!! Sztem a hasonlóságot úgy is csak akkor látjuk meg, ha kibújt.

Mikorra is várod pontosan?

Czinki!
Én is örültem volna az étkészletnek :oops:

A szülőktől mi mindig pénzt kapunk, ezt ők is mondják, h nem tudják mire van szükségünk. Lalónak hoznak 1-1 játékot, apróságot, de inkább neki is odaadják előre a pénzt, h mi vegyünk meg. Aztán én meg visszaadom, h ők adják át.

Linácska!
Hogy van Lili?

Denika!
Nyárra Niki is társasági ember lesz a játszótéren! Készítettél mostanában neki vmit?

Ditus!
Embered is keres már melót a fővárosban? Na, ha beköltöztök Dunakeszire megyünk majd látogatóba. Uncsitesómék ott laknak és Fóton, nagyon sokat jártunk oda.

Mi jól vagyunk. Öcsisajt már alszik lassan 1 órája. Bedobott egy nagy adag lencsefőzit és kidőlt, még a thomasos kardigánját se tudtam róla levenni.

Beszélőkéje neki is beindult nagyon, kedvenc szava a víztorony

:mrgreen:
20150601134430

Vikimami ne már, akkor jöhettek hozzánk is egyszer ha unoaktesóztok , mert nem lakunk messze. naaaaaaaaaaaaaa

http://maps.google.hu/maps?f=d&source=s ... =UTF8&z=12

Ditusde jó lenne!!! ! nagyik azért egy r8ugóra járnak mert egy generáció :wink: :lol: akkoriban mindent etettek már 4 hósan a gyerekkel!
Vendég

[quote="monic80"]Sziasztok,

Szóval, a felső kép Danika 28+3-n, a alsó Dávidka 28+2-n:
(szerintem nem hasonlítanak :oops: )

Kép Kép

szerintem sem :lol:
Vendég

Boni!
Megbeszéljük! Június végén úgy is megyünk Védáékhoz megint. Olyan fura ám! Már a 2. fórumos szülinapi buli lesz a törpöknek.
20150601134430

Viki jó lenne! hol fogjátok tartani? valakinek a kertjében? mert a mi tavalyi balcsis talink "kudarcba"és rotavirus fertőzésbe fulladt ...van ötlet? jöhet priviben is :wink:
Vendég

Ugyanott, ahol tavaly. Egy kedves fórumostársunk biztosítja a kertjében a hepajt (a házukban pedig az altatást, stb). Rossz idő esetében pedig B tervként uott a helyi műv.házban lett volna megtartva.

Lesz megint össznépi főzés, ajándékozás, sok játék a gyerekeknek.
20150601134430

VIKI
Az szuper lesz, Fót egy köpésre van :)
Ember marad, csak mi megyünk! :?

Lackó nagyon édes ahogy délutánra kifárasztja magát és eldől mint kocsma előtt a bicajok :) te meg 2-3 órán át szabad vagy addig :wink: 8)

Miló most aludt el, én is mennék vele mert 5.30 óta talpon vagyok de most elkezdtem elővenni és mosni neki a nyári ruhákat úgyhogy esélytelen..... megyek is mert akkora kupleráj van.... és pont ilyenkor szokott valaki beállítani általában :roll:
(gondolom le is vonja a következtetést hogy nálunk mindig ekkora kupi van)

ja akartam kérdezni hogy ilyenkor 15 - 20 fokban elég egy pulcsi-kardigán nekik, nem kell már kabát? 25-30 fokban mit adtatok rájuk? Gondolom a bodyt, napozót csak kánikulában.

dita75

a kislányok most forduljanak el

Kép

dita75

Dituli, hatalmas fiad van, gyöngyörűség, és nagyon jó húsban van, láccik hogy a mindened!!!!!!!!!!!!! Valahogy akárhányszor ránézek, mindig a fiam jut eszembe róla!!!!! Nagyon cukker!!!!!! Vigyázz nagyon rá!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Ditus!
Kép

Miló combijára, popsijára, karjára, cicijére, kis tündérhájára megy a puszi!
20150601134430

Jó reggelt!

Ditus naggyon édes Miló!

apa nem megy? összevesztetek vagy csak hétvégente megy utánatok? :roll:

szerintem elég egy hosszúujju body és egy kardigán illetve pléd..mert azt le és fel tudod tenni ha arról van szó

Twist boldog vagyok,hogy neked is annyira bejött az MT mint nekem :lol: jó helyre került. :lol:

képzeld suska még mindig nem jöttek meg a pudlingok.biztos kifosztottad a raktárat mi? :wink: :lol:

képzeljétek tegnap délutáni szunya után elkezdtünk itthon pelus nélkül lenni.

mondtam ZSIginek hogy szóljon ha pisi van. az elsőnél nem szólt. mondtam neki ha kell csücsüljön rá a bilire anya tudni fogja és akkor levesszük nadrágot. következőnél szólt, csak nem rendesen ült rá és telibepipilte magát :oops: este meg elé raktam a bilit a fürdőbe, mert fürcsihez készültünk, így nem tudott szólni..

ma reggel is már ráült és utána belepisilt.. kiváncsi vagyok mennyi idő múlva érünk célba :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Dita,

Miló gyönyörű kisfiú! Annyira formás!
Hát igen, az uh óta vicces téma nálunk, hogy a két tesó nem hasonlít. Férjem kérdezte, hogy biztos nem jártam félre (persze nevetve), azt mondja lehet olyan gyors volt a dolog, hogy észre sem vettem.
Én meg mondtam neki, hogyha a 7 hónapos gyerek, a háztartás és a könyvelés mellett még erre is jutott volna időm akkor eleve gratulálhat, hogy milyen jól beosztottam, hogy ilyesmire is ráértem.

Bonimami,

Nagyon ügyes Zsigi. A pedikűrös fotón szétnevettem magam, annyira aranyos.
én vettem bilire szoktató pelust, a Brendonban kb 1000 Ft-ra volt leakciózva és ajándék bili is járt hozzá. Így vettem rögtön kettőt, anyuékhoz is kell a bili :lol:
Én nyáron gondoltam elkezdeni, amikor csak kevés ruha van és könnyű leszedni Danciról ha szól, hogy pisilni kell.
Bár még nem nagyon beszél semmit, így nem is tudom hogy fogja majd jelezni

Kép}
monic80

MOnic ráül a bilire :wink:
Vendég

Moncsi!
A férjurad nagy humoránál van! Dávidkának készül a stafirungja? Gondolom nem kell sok mindent vennetek.

Boni!
Ügyes Zsigibuci! Kép

Mi voltunk délelőtt játszóházban, jól le is fáradt Lacusom. Ebédelt és ki is dőlt 2 perc alatt.
20150601134430

Vikimami,

elég vicces férjem van. 8) :lol:
Danika is kidőlt az előbb (ebéd közben elaludt), mert ma 9 helyett 8-kor kelt, délelőtt nem aludt, így most beájult.

Kép}
monic80

Danika nagyon jól nyomja az evés közbeni bealvást! Ezt már kifigyeltem. :lol:
20150601134430

Vikimami.

érdekes ahogy csinálja, amint telik a pocak neki úgy csukódik le a szeme.
Vagy az is lehet, hogy túl kényelmes az etetőszék? 8)

Kép}
monic80

Monic, nagyon cuki a ketteske baba az UH képen:)) Szerintem hasonlít, a szemei. Drukk a bilire szoktatáshoz majd. És tök jó akciósan vetted a pellust a bilivel!

Ditus, majd én is csatlakozom néha, ha ideköltöztök:)) Mi is közel leszünk:)

Desviki, egy barátunk is szereti a játszóházat, odaviszi a gyermekeit, jól lefáradnak és utána csodálatosan nagyot alszanak:) Jó is az.
Vendég

Sziasztok!

Monic,
Nagyon aranyos Dávidka! Én is gondolkozom a bilizésen, de szerintem csak nyáron kezdjük el.

Dita,
Nagyon-nagyon sokat változott Miló!!! Belenéztem a fotóalbumba is, és tényleg szép fiúcska lesz ő is!
Na, én most valahol lemaradtam... Eladod a házat, és költöztök Dunakeszire? Hogy hogy így döntöttetek?
Bár, annak nagyon örülök, hogy akár sűrűn is talizhatunk majd! :D

Denika,
Gratula Niki lépéseihez! Észre sem veszed, és már szaladni fog! Lassan vehetsz is neki cipőt. :wink:
Készültök már a bulira?

Viki, Boni,
A 15 hós oltás után gyerkőcetitek belázasosott?

Ma voltunk a 15 hós oltáson, és ahogy meglátta a dokinénit Réka elkezdett üvölteni. Pedig kint a váróban nagyon jó kedve volt, még fiúzott is. Állandóan ment egy 1,5 éves kisfiú után, és neki akarta adni a kiskönyvét. :wink:
Viszont most már tuti orvost váltok!!! Ez a doktornő nem normális! Először is amikor kérdezte, hogy miket eszik Réka, akkor ugye mondtam, hogy ebédelni nem nagyon akar, erre megkérdezte hogy indul a napunk. Mondtam, hogy ma pl. 1/2 9-kor kelt, 9-kor tápszer, erre rögtön lecseszős hangnemben, hogy miért alszik ilyen sokáig ez a gyerek. Nem is értettem a dolgot, hiszen este 9-kor rakom le, ami azt jelenti, hogy kb. 1/2 10-kor alszik el, és amúgy általában legkésőbb reggel 8-ig fel szokott ébredni. Ez szerintetek sok? Aztán mondom tovább, hogy uzsonnára babajoghurtot, vagy pudingot kap, erre közli, hogy azt ne adjak neki, mert már okosak ezek a gyerekek, és mivel ízlik neki lehet, hogy azért nem eszik sok főzit, mert azt várja. Ja, és az esti 8 órás pép után 10-kor adjak még neki tápszert is. Kérdezem, hogy de akkor már alszik, ébresszem fel? Erre ő, hogy jön a nyár úgyis később fog elaludni. Hát, én fel nem ébresztem Rékát, ha egyszer már elaludt! Ráadásul szerintem nem is enne túl sok tápszert, miután este 8-1/2 9-kor bevág 3 dl tápszer-pép keveréket. Amúgy is van napi kétszer kakija, így nem hiszem, hogy kevés lenne a tápláléka.
Bocsi, hosszú voltam, de nagyon felbosszantott! :evil:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Monic,
Itt ül Réka az ölembe, és meglátta Danikát, és rögtön mondja, hogy baba-baba. :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?