Lujzi
Sajnalom a nega tesztet...en is ugy vgyok vele hogy ismerem a testemet nem tud becsapni
Betty
En epp a masikban kerdeztem meg az eredmenyeidet.Most tudtam csak belekukkantani a blogodba
majd itt is valaszolhatsz vgy ott
Judy
Talan Pannynak pihenni kene 3honapot vgy 6ot!!!!!Aki ennyit elvetel annak igazan rakene keszulnie a kovetkezore
lehet nem azzal van a baj de en nem kockaztatnam meg mar nem is tudom hanyadjara
Kikell varni az a bizonyos idot es punk tum...aki meg nem varja ki...az meg csakis magara kenheti a dolgokat.Mindenki annyira akar gyereket olya n felelotlenul dontenek nehany kerdesben(most altalanossagban irom)szoval egy kicsit odakene figyelnie mindenkinek a teste jeleire
Puszi
Tudom,hogy neked ingye volt de 4000ert 10 nap majd ha fizetos lesz se mennek
nalunk szoli 500valamennyi M.orszagon 6perc de nekem a 9perc maximalisan megfelel szep szinem lesz ngyon
Babcsi
Neked utro mellett jott meg?
Sajnalom!!!!!!!!!!!!!
Milyen vonalzid is volt? majd minnya segitek asszem ez volt a tied:
http://ticker.7910.org/ A stimu hatarasa sok embernek lesz ciszta miert tojtal be tole ennyire?????????Ez kiurul majd!!!!Nekem tavaly volt ott 3honapig az elso lombik utan es igy a 2.jol kitolodott de azota volt mar 2 es Betynek is most volt egy eltunik no para!!!Egy cisztatol meg nem dolt ossze a vilag en inkabb azon gondolkodnek el,hogy milyen vizsgalatokat csinaltassak meg hogy az inszemem sikeresebb legyen mert valamit meg tuti lehet vizsgalni
Nyugodj meg. Jo?
Milyen
AAAAAAH nem hivtak de ugyis tudnak nem mennek amugy is ok Yokohama-ban laknak az meg kocsival is majdnem 1ora
en meg itt vgyok a kozpontban meg nem is mennek oda
Most olvasom basszus
de te nem hordassz olyan kismama biztonsagi ovet????????
kocsi ngyon osszetort?Csak kocc volt vgy bumm?
Chrissy
Azert nem irtam tegnap se mert ha tehetem megyek el a hotelbol...ha ideulok az 2ora legalabb
azert ezt az idot masra is fordithatom most kikell elveznem,hogy itt lehetek
Drukkjaim tovabbra is mennek ismet rajtad a vilag szeme