Új privát üzeneted érkezett!

Ahhát !! 8) :lol:
Vendég

Helló!!!

Megint szaladásban vagyok, csak a testrészemre reagálok: igen, csípő. :lol: (Csak bugyi volt rajtam fújásnál :wink: )

Szép napot, este jövök csak, addig írjatok sokat!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Milyen :lol: :lol: :lol:

uszi
akkor eltaláltam :lol: :lol:
Szép barnus lettél, gondolom akkor a bugyid odalett :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jah, és lapaljám van 8) hehe

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok,nálatok is ilyen takony idő van??? :cry:
Vendég

Mire felkeltem mar volt fel 1 ugyhogy neki is indultam,biztositasom intezni,bevittem a laptopom a szervizbe ahol nem fogjatok elhinni ugye kepernyocsere kene ami 200ezer ft :shock: ujjonan a laptopom meg 300ezer :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: szerintetek?Normalisak ezek?200ezerert barmilyen laptopot kapok :roll: na mind1 utana irany cipoket nezni fulbevalot is vettem meg gyuruket(ugyhogy a gyurus ujjam mar nem ures :oops: :lol: )Az egyik magyar lannyal taliztam o jott velem aztan o ment haza en meg felmentem Patihoz aki csinalt vacsit igy naluk vacsiztam neki van a lassan 10honapos babaja.

Embor felhivott itt 6orakor delutan ami ott NY-ban hajnal 5 :shock: es aszongya keltsem mar fel 3ora mulva :shock: basszus csori,hogy ez mennyit dolgozik :roll: alig varom mar itt legyen es kicsit pihenjen :roll:

Most ertem haza es meg mennek el de mar holnapra is va program ugyhogy lehet csak tusolok aztan agy :oops:

De mar visszaolvasni is almi vgyok lattam irtatok 8) Ugyhogy ha ma mar nem is jonnek vissza reggel irok nektek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mai munkinapnak vége, szerencsére.

Puszi: állati a bőröd, bár szerintem is drága kicsit. De nagyon jó,teccc.

Miylen. én is uuutálom ezt a szutymák időt, nagyon nem szeretem....

Betty: Tudod, mit? Gyere el, nekem az is sokat ér, hogy megregulázz személyesen, már csak ezért sem csinálok tesztet :D

Viccet félretéve, higyjetek már nekem. Nem érzek semmit, nem fezsül cici, nem fáj semmi, néha görcsölgetek, de icipicit, reggel megmérema hőm, bár minden nap kellene, hogy viszonyítani lehessen, de szerintem semmi nincs odabent. Szép ajándék lenne szülinapra, valóban, de enm élem bele magam, mert évente egyszer van ilyen időszakom...... Ma vagyok a 41cn-en.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Sziasztok!

Nálam helyzet változatlan, minden rendben, de ellep a meló. Ami nem zavar most különösebben, mert tök jól vagyok, totál jó hangulatban telnek a napok, csak arra nincs sok időm, hogy írjak nektek.

Puszi, szép barna lettél tényleg!

Lujzi, na hát azért mi még reménykedhetünk, nem? Ha Te nem is hiszed, azért csodák igenis vannak!

Panny, nagyon sajnálom, ami történt. Sok erőt Neked.

Milyen, ide estére ért ide ez a sz@r idő, rettenetes, mintha ősz lenne! Pedig dél körül még futást terveztem mára. :?

Bri, szegény Apácskád, sajnálom. Azért melózik, hogy hátha el tud utazni hozzád. Szegény. Még jó, hogy egészségesen él, máshogy ezt nem is lehetne csinálni...

Betty, hogy vagy?

Csibuc?

chrissy81

Bri
sajnálokm Apácskát, hát elege lehet neki az biztos :roll:
Reméljük már találkoztok, és végre ki tudja magát picit pihenni :!:

Chrissy
köszönöm kérdésed, én jól vagyok :wink:
Délben akartál futni menni :?: Azt hittem este jársz...

Lujzi
ne húzd ki a gyufát :lol: :lol:

betty615

Betty, dél körül gondoltam, majd este futok. :lol: Mert itt még délben sütött a nap.

chrissy81

Jaaaah, értem :lol: :lol: :lol: azééé mondom :lol: :lol:

Mostanában kicsit ki van az agyam :lol: :lol:

betty615

Milyen
Hat azert haladas ez itt is mert ilyen feltoltos telefonokhoz mintha anno me gnem jart volna.Persz csak itt japanban hasznalhato es csak japan ado van rajta :lol:

Babicsek
REs mik a terveitek?Vgy kerdeztem mar? :oops: Jelentkezzel a massazsra :!: megkonnyiti majd a munkahelyeden a melot meglatod :wink:

Chrissy
Apacska valoszinu jon nem beszelunk rola mert tudod nalunk mindig minden meg az uccso nap is valtozhat :x Mennek a drukkjaim!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Hoddel nem tudom mi lehet :roll: Kép

Puszi
4000 10 napert kisse huzos :roll: inkabb fekudjetek majd ki a napra 8) na nem csucsidoban :oops: :)

Lujzi
Micsoda kepet keszit a telod :shock: aztaaaa :o es a tulipok is szepek 8) Szerintem is elnyomhatnal egy tesztt mar csak a magad megnyugtatasa erdekeben mert ha jovo hetig varsz addig remenykedsz...en legalabbis ilyenkor szeretem tudni mivan :roll:

Betty
Hat latod de ezt mar akkor tudtam mikor valtozott a terv :roll: Te mikor mesz dokkerhez megbeszelni az eredmenyeidet? :roll:

Puszi
Marha jo szined lett szerintem...ma en meg elmegyek szoliba :wink: Es tenyleg a bugyi ilyenkor kuka? :shock:

Puszantyuuuu es drukkok mennek Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csináltam tesztet, negatív, de nem ért váratlanul,mert tudtam. Jó,egy gagyi tesztet vettem, de nem is akartam másfélét, mert tudtam, hogy nincs baba.

lujzedli

Lujzi
sajnálom a negát :roll: pedig tényleg azt hittem, van valami mááááááááááááá :roll:

Bri
eredmények a blogomban :wink:

betty615

Lányok,

Írt Panny,tegnap bevérzett, ezért rögtön meg is műtötték,de este már mehetett is haza.

Hihetetlen,hogy mennyi pozitív energia van benne.Már meg is rendelte az LH teszteket és mennek is tovább. :)

Nagyon becsülöm a kitartását,nagyon nehéz úton haladnak most,és remélem,hogy az út végén végre egy kis csajszi vár majd rájuk.
Tipikusan egy olyan ember ő,akit minél többször a földre nyomnak annál többször áll fel és mutatja meg,hogy igenis engem nem lehet legyőzni. Engem már úgy kellene darabjaimban összeszedni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Helló!!!

Lujzi: de kár!!! :( Jó lett volna pedig!!! Én drukkoltam!

Bri: 4000ért én sem mennék, de ingyen volt. Kipróbáltam, de innentól napozni fogok! Dehogy kuka a bugyi! Kimostam, ennyi.

Panny: puszillak!!!!

Milyen, Csibuc: babaszobaképeket kérünk!!!

Betty: hogy telnek napjaid? Melózol?

Chrissy: alig várom a pozi teszted!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Judy
köszi Panny híreket megen :wink:
Ezt máshogy nem is lehet, csak erővel elviselni, és túljutni...ú

Puszi
jah, melózok itthon :lol: házimunkázok 8)
Amúgy telegetnek a napok, de üresek nagyon....
És Te? Neked hogy telnek drága :?:

betty615

Sziasztok!

Lujzi: Sajnálom hogy nega. :( Hogyan tovább nálatok? Dokihoz mikor mész?

Csibuc: Tényleg: hogy haladtok?

Bridget: Nagyon jó az a tesztes képecske. :)

Nekem tegnap megjött. Úgyhogy mai HCG-s vérvétel sztornó.
Holnap van 3 lyukasórám, úgyhogy rohanok el a Kaáliba hüvely UH-ra. Remélem eltűnt a jobboldali tüszőm ami nem nőtt és indulhatunk a 4. nekifutásnak. :)

Itt egész nap esik az eső, most állt el egy kicsit. Nagyon szutykos idő van. Felétek is?

Kitöröltem a vonimat és most nem találok vissza arra az oldalra, pedig olyan jó volt. Már nézgettemmás topicokba is hogy hátha rátalálok egy olyanra, mint az enyém volt.

Betty: Te melyik oldalon csináltad? Mert hiába kattintok a vonalzódra nem jön fel az oldal.
babicsek

Kép

Szép álmokat!
babicsek

Babi,Lujzi

:cry:

Betty

Szeretsz vasalni??Akkor jöhetsz hozzánk is :wink:

Puszi

Lesz kép,de még rohadt nagy kupi van!Szétválogattam egy tonna bébicuccot és az kupacokban hever mindenfelé,most mosom és vasalom őket,de igen lassan haladok...a tesóm irtózatos mennyiséget vásárolt annak idején(na jó,én is segítettem :lol: )

Bri

Anyósék nem hívtak,h ott lakj?Vagy nem is akarnál?

Chrissy

Család témát folytathatjuk msn-en alkalomadtán :wink:

Már csak 51 napom van papírforma szerint...hasam hatalmas,viszont fél kilót fogytam!Hogy ez normál állapotban miért nem így megy???5 és fél kg-nál tartok most,pedig esküszöm nem teszek ellene!!
Vendég

Betty: férjem cégében melózgatok,.... :wink:

Milyen: az igen!!!! Ügyes vagy!!!! Várom a pocifotót is!!! :D

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Babi

itt készült a vonim:
http://ticker.7910.org/eng
válogass :lol:

Milyen
én imádok vasalni, úgyhogy érkezem hozzád... :lol:

betty615

Bettykém

Kitárt vasalódeszkával várlak :lol: :lol: :lol: (portörléssel hogy állsz ?? :wink:)

Tegnap kivasaltam a rugikat-háááát,az a sok kapocs meg csücsök meg miegyéb.... :roll: ,alig várom, hogy a textilpelusok kerüljenek sorra :D

Puszi

Köszönöm! :wink: lesz kép is,csak fel kell tenni a gépre,aztán kicsinyíteni...szal türelem! :wink:
Vendég

Milyen
a portörléssel hadilábon állok, úgyhogy azt kihagynám :roll: :lol: :lol:

betty615

Betty

Az a gond, hogy én is kihagyom :lol: :lol: Panelban is volt por,de itt a családiban... :roll:
Vendég

Jó estét kííííííívánok!

lujzedli

Ne haragudjatok de bemásolom amit egy másikba is írtam, mert most magam alatt vagyok, és nincs kedvem megint bepötyögni.

Sziasztok!

Nagyon el vagyok kenődve.
Voltam ma a Kaáli ba hüvelyi Uh-on és sajna lett egy cisztám, ami 31*40 mm-es a bal oldali petefészkemben. Inszem kizárva, a stimulálás is és ami a legrosszabb fogamzásgátlót kell szednem mától.
Miért van ez? Miért vagyok ennyire szerencsétlen. Most érzem azt hogy feladom. Úgy érzem többé már nekem nem adja meg a sors, hogy átélhessem a babavárás örömeit.
Úgyhogy örülök annak, aminek eddig is nagyon örültem, hogy van nekem Marcikám.

Sajna nem olvastam most vissza, de majd próbálok.

Most azt mondták hogy majd a következő menzi 3. napján menjek UH-ra, aztán majd akkor eldől hogy mi a szitu.

Ne haragudjatok, de most csak ennyi telik tőlem.
babicsek

Betty: Neked köszönöm szépen a vonalzós oldalt. Erre gondoltam, csak nem tudtam hogy találom meg.
babicsek

Sziasztok!

Ez nem az én napom: összetörték a kocsimat. Megálltam a lámpánál,csak mögöttem a 12-nek alig látszó kis Fittipaldi anyuci kocsijával "nem az útviszonyoknak megfeleően vezetett" és beletolt az előttem állóba.... :evil: ott állt bambán a kis hülyegyerek,mondtam neki,ha a gyerekemnek valami baja van,neki annyi!!!
Az öv megfeszült a hasamon,a baba eszeveszett rugdosásba kezdett,berohantunk a kórházba,szerencsére minden rendben van.

Csak q...ra nem hiányzott ez a tortúra,biztosító,szervíz stb
Vendég

Milyen :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: hát ez nem semmi :!: :!: :!:
Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj :roll: szegény bébike biztos nagyon megijedt a pocakban :roll: :roll:

Babim
sajnálom, ami veled történik, ölellek drága :roll:
Múltkor engem is szíven ütött kicsit, mikor cisztát találtak a jobb petefészkemben, de látod, kövi ciklusra fölszívódott....reméljük nálad is ez lesz, de persze, értem, közben megy az időőőő :evil:
Még szerencse, hogy neked azért ott van Marci :roll: talán úgy jobban el lehet viselni ezt a fajta kudarcot :roll: bár nemtudom, nincs gyerekem...
Kitartás drága :!:

betty615

((((((((((((((Babi)))))))))))))))))) Kívánom, hogy a köv. ciklusra elmúljon!!!

Milyen: :twisted: :twisted: :twisted: A lényeg, hogy Nektek semmi :twisted: bajotok nem lett!!!!

Többiek???

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Milyen, :twisted: :twisted: :twisted: , adjunk hálát az égnek, hogy nem lett semmi baj, szegény kiscsaj mennyire megijedhetett! Pocisimit küldök neki! Add át, kérlek! Puszillak.

Betty, blogodban láttam az eredményeket, az Fsh-d az ilyen szokott lenni, mint most?

Csibuc, merre vagy?

Puszi, milyen a barnaságod?

Bri, hogy vagy drága? Gyere, írj nekünk, hogy érzed magad!

Babi, aggodalomra semmi ok, cisztám nekem is volt az előző ciklusban, mensivel kiürült. Nem kell ettől elkeseredni, rendben lesz minden.

Lujzi, sajnálom a negát. D már közeledik az új korszak kezdete.

chrissy81

Bocsi Lányok,tegnap csak magamról írtam önző módon :oops:
Köszönöm az együttérzéseteket!

Babi

ölelés :(

Chrissy

Simogatást átadtam,mára már megnyugodtunk mindketten :)

Végül is a szerencsétlenségben szerencsésen alakulnak a dolgok,mert nemrég hívott a kárbecslő,mindjárt itt lesz a ,eddig gyorsabban megy,mint gondoltam!Meg hát ugye már nem járok dolgozni és az elkövetkező 3 hétben a férjem office time-ban dolgozik,tehát nem ütköznek a programjaink,gyereket is tudom/tudjuk vinni suliba,szóval be tudjuk osztani a másik kocsi használatát simán!

Betty

Én is akartam kérdezni,amit Chrissy az FSH-ról...jók ezek az értékek?Nem magasak?

Többieket is puszilom,aztán írjatok!!
Vendég

Eloszor is azzal kezdenem,hogy apacska nem tud jonni mert kozbejott egy masik biznisz igy ma elis utazik megnezni az ingatlant :? abszolut nem tudom mikor jon ugyhogy ne is kerdezzetek :roll:

A masik pedig tartozom egy vallomassal :oops: En mielott kijottem volna Japoba meginszeminalodtam :oops: tegnap volt 2hete es hat nem sikerult :roll: Ne kerdezzetek miert nem soltam marha egyszeru a valasz...jo volt ugy magamban lerendezni ezt az egeszet mindenfele huho nelkul :roll: Nem voltam egesz nap emlekeztetve arra mi van ha ez meg az...minden reggel nyomtam egy lh-t es egy hcg-t. Amugy az egy ero tuszomre mentunk ra semmi gyogyszeres kezeles nem volt ugyanis egy eleg hirtelen kipattant otlettol vezerelve kerdeztem meg a dokimat mi lenne ha es igy jott... :) Lh-k szep pozik mar...de Hcg-im csont negak ugyhogy matol abbahagyom az utrot vegre :x Ennyit a joslotesztekrol az en esetemben amugy 2hete volt csutortokon az inszem 8) ahol talalkoztam egy lannyal aki megismert :shock: innen a bnetrol :shock: o nem irogat csak olvas es tudott mindent :shock: de fura volt :lol: azota privizunk 8) Remelem neki csikerult majd minnya irok is.

Hat ennyit a gyonasrol.Most mondhatni eleg kakiul erzem magam :roll: ez mar a 2.csalodas igy kutyafuttaban es apacska sincs itt nem lattam 2honapja szal most mar az idegeim nemsokara felmondjak a szolgalatot :twisted: :roll: :?

Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Briii: óóóóóóó,..... mekkora meglepi lett volna!!!!!!!
Ölellek és fel a fejjel, remélem Apácskára nem kell sokat várnod!
Szomorú lettem én is most,.... ölellek!

Kép

Kép

*puszedli*

Lujzi
Sajnalom a nega tesztet...en is ugy vgyok vele hogy ismerem a testemet nem tud becsapni :? :roll:

Betty
En epp a masikban kerdeztem meg az eredmenyeidet.Most tudtam csak belekukkantani a blogodba :oops: majd itt is valaszolhatsz vgy ott :idea:

Judy
Talan Pannynak pihenni kene 3honapot vgy 6ot!!!!!Aki ennyit elvetel annak igazan rakene keszulnie a kovetkezore :roll: lehet nem azzal van a baj de en nem kockaztatnam meg mar nem is tudom hanyadjara :? Kikell varni az a bizonyos idot es punk tum...aki meg nem varja ki...az meg csakis magara kenheti a dolgokat.Mindenki annyira akar gyereket olya n felelotlenul dontenek nehany kerdesben(most altalanossagban irom)szoval egy kicsit odakene figyelnie mindenkinek a teste jeleire :roll:

Puszi
Tudom,hogy neked ingye volt de 4000ert 10 nap majd ha fizetos lesz se mennek :roll: nalunk szoli 500valamennyi M.orszagon 6perc de nekem a 9perc maximalisan megfelel szep szinem lesz ngyon :wink:

Babcsi
Neked utro mellett jott meg? :roll: Sajnalom!!!!!!!!!!!!! :( Milyen vonalzid is volt? majd minnya segitek asszem ez volt a tied:
http://ticker.7910.org/ A stimu hatarasa sok embernek lesz ciszta miert tojtal be tole ennyire?????????Ez kiurul majd!!!!Nekem tavaly volt ott 3honapig az elso lombik utan es igy a 2.jol kitolodott de azota volt mar 2 es Betynek is most volt egy eltunik no para!!!Egy cisztatol meg nem dolt ossze a vilag en inkabb azon gondolkodnek el,hogy milyen vizsgalatokat csinaltassak meg hogy az inszemem sikeresebb legyen mert valamit meg tuti lehet vizsgalni :roll: Nyugodj meg. Jo? :wink:

Milyen
AAAAAAH nem hivtak de ugyis tudnak nem mennek amugy is ok Yokohama-ban laknak az meg kocsival is majdnem 1ora :roll: en meg itt vgyok a kozpontban meg nem is mennek oda :oops: Most olvasom basszus :shock: de te nem hordassz olyan kismama biztonsagi ovet???????? :shock: kocsi ngyon osszetort?Csak kocc volt vgy bumm? :idea:

Chrissy
Azert nem irtam tegnap se mert ha tehetem megyek el a hotelbol...ha ideulok az 2ora legalabb :x azert ezt az idot masra is fordithatom most kikell elveznem,hogy itt lehetek :wink: Drukkjaim tovabbra is mennek ismet rajtad a vilag szeme 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Hat nagy meglepi lett volna az biztos azert is biztam benne annyira mert a lombikban hisz mindenki es ez meg olyan termeszetes dolgog vegulis meg annyira sokan nem hisznek benne mondom hatha ez igy lesz a jo :roll: Csak az keserit el,hogy sokszor eszembe jutnak hulye dolgok....pl mi van ha nekem sosem lesz babam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, kérlek hessegesd el az ilyen gondolatokat! Nagyon szomorú lehetsz, ha ilyeneket írsz. Te nem szoktál. Hogy segítsek? Sajnálom a történteket... Most kipihened magad, szellemileg is és lelkileg is, aztán rendbe jönnek a dolgok. Menjél le akupunktúrára! Használd ki a lehetőséget! És ne keseredj el, mi Veled vagyunk!

Hm, rajtam a világ szeme. :roll: most kb. 7.dpo-n lehetek. A ferty nem jól számol, az tutkó... Tesztem nincs, úgyhogy ne is kérdezzétek, hogy mikor tesztelek, mert így nem tudom... Gondoltam rá, hogy venni kellene, de végül nem vettem... Jövő héten szerdán vizsgázom, addig le van kötve minden percem, nem jut idő ezen agyalni...

Mindenkit puszilok, kicsit elkenődtem... Nem tudom mi az oka. :roll:

chrissy81

Bridget drága!!

:cry: :cry: :cry:

Ne magyarázkodj...így érezted jónak,nem haragszunk érte!!Pontosan tudom, hogy miért nem verted nagydobra,emlékszel :én is titkoltam sokáig az állapotomat...

Nincs kismama övterelőm-megnéztem ,és nem volt meggyőző számomra,annyival nem húzta lejjebb az övet.(így nem adtam érte 12ezret) Most úgy használom,hogy előre bekapcsolom és csak a felső részbe bújok bele.

Látszólag nem vészesen tört,de közelében vagyok a gazdasági totálkárnak :roll: (amit a hitel miatt nem szabad elérni)
Már itt is volt a kárbecslő,hétfőn szerintem visszük is javításra.

Chrissy

Mitől van rossz kedved??

Többiek,pusszancs!
Vendég

Milyen, nem tudom, tudod, az az állapot, amikor minden ok nélkül tudnál sírni... Pedig a héten olyan jó kedvem volt, most sem tudom megmagyarázni, hogy mi történt. Mintha a lelkemre ült volna valaki vagy valami. :roll:

chrissy81

Chrissy, chrissy
rossz kedv nem jóóóóó, valahogy próbálj meg kikapcsolni, hisz, ahogy írtad is, most rajtad a világ szeme
:wink:

Bri :shock: :shock: :shock: :shock:
Így néztem mikor olvastalak, de ahogy írtad is, én sem kérdezek, és mondok semmit, mindenesetre nagy meglepetést okoztál....elhiszem, hogy kaki a hangulatod, és megértelek, hogy nem mondtad el a dolgot senkinek sem...
Sajnálom, hogy Api nem tud jönni még...ez a sok meló...
:roll:

Az értékeim azért "mások", mert más tartományban vannak mint eddig :roll: csak hogy én se tudjak rajt kiigazodni...
Megvannak az endokrinológiai refiértékeim, csak nem ilyen tartományban, és addig még nem jutottam el, hogy az átváltással foglakozzak...
Felkiáltó jellel jelzik, a papíron ahol gond van, és a prolaktin volt felkiáltójeles csak..és a doki is csak arra mondta, hogy kicsit több, de nem vészes.
Valami újítás volt biztos a kórházban, mert eddig normális tartományban volt minden, most meg majdnem mindegyik hormonszint más, és másban van
:roll:

betty615

Sziasztok!

Milyen:sajnálom a kocsit,de az megnyugtat,hogy nektek nem esett bajotok.
Bri:micsoda titok,igazán jó meglepi lett volna. Sajnálom,hogy 2 csalódás is ért.

Többiek:pusy nektek

lujzedli

Chrissy
Szerintem a gorbuszod szep mondjuk en a leesesnek jobban orultem volna kicsit kesobb de sebaj.Miert vgy elkeseredve????????Ne maaa plane ha nincs ra okod :shock: Engem most apacska hianya keserit el es sajnom meg egyre jobban csak belelovalom magam :oops: kikell vernem a fejembol es megkell nyugodjak :roll:

Lujzi
Latod meg enis tudok meglepeteseket okozni :wink:
Nalatok is lassan jon a csoda!!!

Betty
Masikban megirtam a hormonrol kepzelt velemenyem :roll: Hat gondolkodtam is hogy fogom elmondani :oops: Merthat nem akartam en hazudni vgy titkolozni de ngyon jo volt nem beszelni rola...mert annal rosszabb nincs mikor te elni akarod az eleted es a kerdesekkel zaklatnak,hogy na mi van meg teszteltel-e mar meg nyugi :x Nyugodtan szerettem volna elni a mindennapjaim...mentem teniszezni.A beulti napjan valo teniszt mondjuk lemondtam :lol: De masnap mentem mert normal esetben sem all meg az elet nem maratont futottam de normalisan eltem es olyan jo volt ures fejjel jonni menni :)

Milyen
Nem is akartam magyarazkodni...hisz nem tartozom vele ezert sem kertem bocsanatot hisz azt tettem ami nekem volt a legjobb....en dontesem volt igy es hat hiaba kertem volna ne beszeljunk rola mert zavart volna meg maga a tudat is,hogy ti arra vartok mikor lesz esetleg valami hir...ez igy volt jo...Es ha lehetne mindig igy csinalnam :wink: :lol:

Teszveszen nem lehet occson ilyeneket kapni hisz mindnekinek csak 9honapra kell :?: hat a totalkar fogalmat ne is mond :twisted: amikor anyumekra radolt a fa a kocsira a nyaron akkor az enyem meghaladta a totalkar osszeget igy rafizettunk 500ezret a csinaltatasra :evil: :evil: :evil: :evil: azaz rafizettettek :twisted: Kulonben megse csinaltak volna wazze pedig nekem is van casco de lizinges basszus....ez is jol megvan oldva :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Betty,
távol álljon tőlem a kötekedés, de az Fsh értéket nem lehet átszámolni, mivel azt csak egy mértékben tudják mérni. Tehát ezen nem nagyon tudsz mit átszámolni, én ezért kérdeztem, hogy már a múltkor is magas volt-e vagy csak most? Mert ez a 12 körüli érték lehetne jobb is... :roll:

Bri,
nem vagyok elkeseredve, csak tudod, van néha az az érzés, amikor nem tudod megmagyarázni, de olyan mintha a világ fájdalma rajtad lenne... De mára már jobb, okom meg tényleg nincs rá.
Neked pedig fel a fejjel, hamarosan viszont látod apácskát!

Emlékeztek januárban volt egy vizsgám, plusz határidő is volt a munkámban, teljesen ki voltam készülve idegileg... Most meg? Ugyanúgy vizsga lesz a jövő héten meg határidő is, de én olyan, de olyan kiegyensúlyozott vagyok, hogy el sem tudom mondani... Nem tudom mi az oka, de egyáltalán nincs bennem se stressz, se ideg csak valami végtelen nyugalom. Pedig ma is dolgoztam, 7-re értem haza és még most ülök le tanulni, de jól vagyok!

Többiek?
Puszi mindenkinek.

chrissy81

Chrissy
az FSH-m 10,8 (nem erre az értékre gondoltam :wink: )
12 az értékhatár...nem volt megjelölve sem hogy gond lenne, doki sem mondta, hogy gáz. A 3 cn.-i v.v.-em az 5. cn.-en volt egyébként időhiány miatt.
Majd a konzin megmondják, mi újság, addig nem kapálózok semerre, mert lehet akkor még rosszabb lenne.
Ha meg nem javasolja még a kezdést, mert gyogyit kell szednem, akkor ez van, csúszunk...szal addig nem tudok mondani semmit...
Gyönyörű a görbéd 8) :wink:

betty615

Szia Betty!

Elfelejtettem, hogy az 5. cn-en voltál vv-n, tényleg befolyásolhat ez is. Persze, hát most nem is tudsz mit csinálni, én csak kérdeztem, hogy ilyen szokott-e lenni vagy alacsonyabb (mármint az FSH) . Mert a ciklus végén szépen visszamegy. :roll: Max a prolaktin miatt kell gyogyit szedned, de ott meg annyira kevés az eltérés, hogy az ennyi idő alatt biztosan beáll.
Jaja, szép a görbém, igen. 8)

Milyen, Csibuc, ti ma bandáztok együtt? Most jut eszembe, nem ma van a bababörze?

Többiek?
Lujzi biztos F-1-et néz, lehet dupla adagban... Reggel is meg délután is. :lol:

chrissy81

Sziasztok Lányok!

Tegnap csavarogtam egész nap, ma meg kertészkedtünk, ezért nem jöttem. Holnap azt hiszem leszek már gépnél,...
Mindenkit puszilok!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó estét!

Chrissy:f1eztem,de csak reggel,délután bevásároltunk apának,alsónaci,szabadidő naci,ami a kórházba kell. De ma még lesz a sportklubon is a futam,majd nézem ott újra.

Reggel azt láttam,hogy a tickerem azt mutatta,29éves vagyok. De még neeem.

lujzedli

Sziasztok!

Kivagyok purcanva. Hétvégén vendégeink voltak.

Szombaton főztem egész nap, aztán mosogattam egy fél napot. :)

Ma csavarogtam délelőtt, elmentem a piacra virágokat venni, elültetgettem őket, aztán este lett. Alig élek a fáradtságtól.
Jó lesz így kezdeni a hetet. De legalább vannak szép muskátlijaim.

Bridget: Én a cisztától nem parázok. az idegesít, hogy elmegy egy hónap feleslegesen. :? Neked is köszi a vonalzó oldalát, ez volt az!
Csak most meg csináltam egyet, de nem tudtam beilleszteni.

Nemtudom rátudom e venni majd a párom mégegy inszemre. Ő eddig sem hitt benne, most meg ezek után megerősödött a véleménye, hogy hülyeség. Mindig azt mondja, hogy én biztosan élvezem, hoy szurkálom magam, meg nyomom a gyógyszereket.

Megyek, mert a babócám kiabál a kádból.

Puszi

Kép
babicsek

Sziasztok lányok!

Csak gyors bekukk, mert készülök a szerdai vizsgámra. Van valami barnázásom. Reggel ezzel keltem. Nem értem. Mit keres barnabás nálam a 10-11. dpon? Múlt csütörtök este nyomtam a tüszőrepit. :roll: :? :?:

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?