Helló Lányok!!
Ancsu- Akkor neked is jövő héten lapo???Hogy vagy a melóban??Remélem még mindig tetszik
Suzy- Nagyon nagy Gratula Cipikétekhez, nagyon fotogén a gyerek már most és szerintem rád hasonlít
Betty- Baszki, nem semmi ez az angliás sztori
Azt hiszem én is kihordtam volna lábon egy szívinfarktust, hogy ha elkeverik a cuccaimat
Én úgy értelmeztem azt amit írt a csaj, hogy a kézi poggyász, amit a gépre vihetek magammal ( mármint a fedélzetre), az lehet 10 kg és ha normális bőröndöt ( ami a gép hasában utazik)az plusz 100 euro....Ezért nem értem, mert nálunk itt a Linzi reptéren ahol melózom, ott ilyen nincs, ott van egy bőrönd amit vihetsz ( vagyis leadsz a becsekkolásnál), meg van határozva a súlya, 10 vagy 20 kg és plusz a kézi poggyász( amit a fedélzetre vihetsz), aminek viszont csak a mérete van meghatározva, a súlya nem, ezért nem értem az egészet, de lehet, hogy nem is lesz rá szükség, a hozzászólásom végén kifejtem
Zsu- Ez tényleg elég szörnyen hangzik
Én ma voltam fogorvosnál kontrollon, minden okés, leszedte a fogkövet és ennyi
Gabi- Nekem is már kihúzták 2 bölcsességfogamat, de nekem mind a kettő baromira fájt, meg be volt gyulladva az íny körülötte, így nekem maga volt a megváltás, amikor megszabadultam tőlük...Mikor a második elkezdett fájni én könyörögtem a dokinak, hogy azonnal húzza ki
Vanili- Örülök, hogy jól vagy, kicsit aggódtam , mert annyira ritkán jöttél
Hajrá azért spontánkodás, ki tudja
Melike- Holnapi beültihez egy nagy kalappal+++++
Bri- Nagyon sajnálom, hogy nincs ott Apácskád még mindig , én nem is tudom, hogyan viselnék 2 hónapot nélküle, még belegondolni is rossz
.....Megértem, hogy nem verted nagy dobra az inszemet
....Nem is sejtettem, hogy ilyesmire készülsz, de abszolut logikusnak tűnik
Csak sajnálom, hogy nem jött össze, jobb lett volna ha ezt a kis titkodat egy pozi tesztel megspékelve adod közzé
De tudom, hogy erős vagy és túl jutsz ezen, hiszen a cél érdekében nem szabad elkeseredned, hanem menni kell tovább az úton.....Olyan szar basszus, mert egy idő után már nem tud az ember csak közhelyeket írni, de gondolom, hogy azokból már milyen eleged van
Angyli- Akkor vasárnapra jó ünneplést nektek!!Mit kap a párod tőled ha nem vagyok indiszkrét??
Csajok most tuti full hülyének néztek, de meggondoltam és még sem megyünk Gran Canaria-ra......
Egyszerűen sajnálok rá ennyi pénzt kiadni, mert nekem a Balcsi épp úgy megteszi, víz van, strand és napsütés, csak éppen negyed annyiért......Nem tudom, szerintetek hülye vagyok????
Mert úgy érzem, hogy azért másra is eltudnám az a pénzt költeni, a babára,babaszoba bútor, babakocsi stb, lehet lecseréljük nagyobbra a kocsit, ilyesmikre gondolok.....Lehet valamelyik ősöm skót volt banyek, de én tényleg sajnálok ennyi pénzt nyaralásra kiadni