Új privát üzeneted érkezett!

Angyal
Persze,hogy megemlitettem a parodat nekem is jolesik amikor mask gondolnak ra :wink: de mondjuk ha nem tudtam volna nem mondtam volna :oops:

Ancsu
Elmeletben jott volna....de nem er ide...a munka :? :roll:

Zsu
Es mi volt az ujabb hcg vizsgalaton? :roll: Fogigatlo jo ha van elotte :wink: bar tudom ez az egy honap csuszas nem hianyzott :roll: milyen protokoll lesz a kovetkezo? :idea: Ari a vonalzid 8)

Betty
Neked az FSH-d miert 12 a 3.cn??????????? :roll: es ez miert is normalis?A prolactinod meg lehet csak kettovel tob de akkor is csak a hatarerteket fogja surolni es a teherbeesest gatolja!!!Fontos lenne osszehozni mer aztan meg majd okolhatod magadat ha ezert nem sikerul.Miert vgy ilyen nyugodt es miert nem jarsz tana a dolgoknak? :roll: Mesz dokihoz kerdeze ra mindenre....mert az 5tamogatott lombik sitty sutty elillan :!: :roll: Ha a borondodet elhagyjak a legitarsasagnak fizetnie kell mert nincs mibe oltozkodnod!!!Napok kerdese mennyit fizetnek :roll: Kerhetted volna toluk :?

Csoki
Mar epp akartam kerdezni miert vgy eltunve? :roll: Nem tudom mert apacska meg megsem jott... :? lehet meg 10nap szamomra nem tudom de most mar nem vgyok nyugodt es nem tudom elvezni az ittletet mert nem tudom mikor tud jonni :?

Gyancsi
A szurkalasok azert vannak mert nyulnak a mehszalagok :wink: magne b6-ot nem tudom szeded-e?De az jo ra :wink: :)

Gabi
Orulok,hogy te is jo hirekkel jottel!!!!!! :D Szeeep a pocid :P es anaci is klafa :shock: Gratula a 12.hethez!!! 8) :lol:

Melinda
Amikor sok petesejtet nyernek altalaban kevesebb aranya marad meg...nem mindegyik lyan,mint kellene :roll: Ugyhogy az a 4 a legjobb legerosebb peteidbol van no para holnapra drukk a beultihez!!!! :wink: Mar hogyne lehetne autokazni :lol: A mehben nem mukodik a gravitacio!!!!De kerdezz ra nyugodtan a dokitol majd o elmondja.Az embrikek amugy is keresik a helyuket majd es ha valaki nem mozog az sem jo... :roll: Te meg csak ulsz a kocsiban!!!De te udod persze :roll: Amugy az elozo oldalon irtam neked :roll:

Szrityi
Dokival tudtal beszelni?Kerdezz ra minnel elobb mert nekem is elegge huzta a szajat,hogy nincs ideje :roll: mondjuk nekem raer agusztus utan is mivel en meg egyenlore mindig nem vgyok egyutt a parommal es azt hiszem most nem is akarom otthagyni egy darabig :roll:

Suzy
Hat februar 16-an ment vissza NY-ba azota nem lattam csak kameran keresztul :? :roll: Ne is beszeljunk rola mert csak felidegesitem magam :x Bizsu gyuru,fulbevalo :wink: maj megmutizom ngyon szep :D En is remelem,hogy mielobb atelhetem azt amit te most itt leirtal nekunk :) gondolom,hogy a fellegekben jarsz most :lol: Micsoda sztarfotooo 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melinda 1-en volt inszem....tesztek csont negak :roll: egyedul az lh-k nem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Basszus es meg lapteture is kerultem :x :roll: :oops: Meg johogynem a masik irasommal :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
köszi a válaszodat!
Majd rákérdezek a dokinál! :wink:
Annyira aranyos a vonid! :P
Időgyorsítókat küldöm, hogy hamar apácskával lehess!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri
Bocsi, nem tudtam, hogy nem tud menni apácska, na most tényleg nem lehet neked könnyű :!: :shock: ölellek drága és kitartás, mást nem tudok hirtelen :!: :oops: :roll:
szívből kívánom, hogy éljétek át, mert valóban fantasztikus érzés, köszi :!: :wink:

én saját magamból kiindulva nem hagynám abba az utrót, de ezt te döntöd/döntötted el :!: :roll: az lh-kat nem értem!?
nem adhatod fel, próbálnám tartani benned a lelket :!: :roll: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Melinda
nincs mit :wink: jonni menni is lehet csak ne emelj es lehetoleg ne sportolj :wink:

Suzy
Nincs gaz senki nem tudta mert tegnap uzent :roll: Annyira csont nega a hcg hogy semmi esely nincs mar szerintem tegnap volt 2hete az inszem?Egy minimum halvany csiknak mar latszodnia kene nem? :roll: Te meddig varnal meg?14.dpo mar szerintem eleg vgy 15 :roll: Es hat legalabb abbahagyom megjon es talan mire apacska ideer nem lesz meg piri :x :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

Szép napot, kellemes hétvégét kivánok :wink:

Gabi :!:

Szépen látszik már a pocid :wink:

gyancsi :!:

Vasárnap tartjuk a szülinapot de csak szerényen nem lesz semmi dinom-dánom, pénztárcafüggő a helyzet :D
Örülök, hogy jól sikerült vásárolnod, én laikus vagyok, de tényleg kevésnek tartom egy heti cuccnak a kis poggyászt :shock:

Suzy :!:

Örülök nagyon, hogy minden rendben van a babával :wink:
Nagyon sokat fejlődött Cipike :wink:

Melinda :!:

Megy a drukk a beágyazódáshoz+++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Sajnálom drága de tudom, hogy erős csajszi vagy és a kitartásodnak meglesz a gyümölcse :!:
Remélem, hogy a párod mihamarább tud menni Hozzád :wink:

Magamról röviden:
A vv eredménye mult havi TSH.:4,79
Mostani: 2,78 nagyon szépen visszaesett egy hónap alatt, a dokinőm legközelebb 3 hónap mulva vár vissza kontrollra :wink:

Nagyon örülök neki, hogy ilyen szépen haladok :D

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal
Hat azen erom is vegletes majd osszekaparom magam..ha nem lennek egyedul jobban menne :roll: tsh-d ngyon szepen lejeb ment!!Azert en a havi kontrollhoz ragaszkodnek mert amig nem tudni biztosra jo-e az adag igenis csekkolni kell akar meg tulmukodesbe is atmehet :shock: Vgy nem akarsz menni jovohoban :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csak igy ismerlek neten keresztül és igen erős embernek ismertelek meg, aki hamar össze fogja szedni magát és továbblép a siker felé tartó uton, nagyon drukkolok Érted++++++++++++++++++
Igen biztos könnyebb elviselni mindent, amikor az ember mellett ott van a párja is,remélem, hogy hamarosan ott lesz Veled.

Nálam ha esetleg valami változás történne pld. hevesebb szivdobogás, ugy beszéltem meg a dokinővel, hogy akkor jövőhónapban megyek de ha nem szükséges minden hónapban nem szeretnék kontrollra járni hacsak közben a 3 hónap alatt sikerülne a baba, akkor feltétlen jelentkezem hamarabb ezt lefixáltuk, mert akkor valszeg változtatni kell a gyogyi adagon :wink:

De ez még a jövő titka :wink:
Vendég

Angyal
Koszonom jolesnek a soraid... :wink: Remelem TSH-d most mar csak jobb lesz!En nezetem minden honapban tovabbra is biztos ami biztos....nem nagy cucc bemenni es kerni egy vv-t :wink: Nekem legalabbis megeri...megnyugtat :wink: :)
Aztan sok sikert a spontankodashoz nekem most legutobb lombik utan megint kicsit felment am 2.8-ra de dokim azt mondta ne aggodjak ez tokeletes!!!Latod neked is lejebb ment a lombik utan...vgy most emeltetek is?Azert is kene nezni :? Na eldugulok mar :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:wink:

Egyelőre nem nézetem minden hónapban csak ha véleten folytán csoda történne :D

A 2,8 végülis jó, de adokinőt most is kérdeztem és azt mondta, hogy kettő alatt kell lennie :wink:

Nem a lombik miatt mehetett lejjebb hanem a mult hónaptól egész szem LETROX-ot szedek 1/2 szem helyett és eddig ugy néz ki, hogy ez az adag beválik :wink:
Vendég

Bri, még adj pár napot magadnak, szerintem, én drukkolok!
A hcg-met nem tudom, nem mondták, gondolom 0 lett. Antagonista lezs a következő is.

Suzy, jövőhéttől megyek fogorvoshoz, már beszéltem anyuval, ő elkísér. :D :oops: Egyedül beszari vagyok!

Angyal, boldog szülinapot kívánok én is a férjednek!

Köszi a vonalzó dicsiket!
Vendég

Zsu :!:

Köszi drága :wink:

Valóban nagyon édi a vonalzód nagyon drukkolok a 2.-ik lombikhoz+++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Helló Lányok!!

Ancsu- Akkor neked is jövő héten lapo???Hogy vagy a melóban??Remélem még mindig tetszik :wink:

Suzy- Nagyon nagy Gratula Cipikétekhez, nagyon fotogén a gyerek már most és szerintem rád hasonlít :D

Betty- Baszki, nem semmi ez az angliás sztori :shock: Azt hiszem én is kihordtam volna lábon egy szívinfarktust, hogy ha elkeverik a cuccaimat :shock: Én úgy értelmeztem azt amit írt a csaj, hogy a kézi poggyász, amit a gépre vihetek magammal ( mármint a fedélzetre), az lehet 10 kg és ha normális bőröndöt ( ami a gép hasában utazik)az plusz 100 euro....Ezért nem értem, mert nálunk itt a Linzi reptéren ahol melózom, ott ilyen nincs, ott van egy bőrönd amit vihetsz ( vagyis leadsz a becsekkolásnál), meg van határozva a súlya, 10 vagy 20 kg és plusz a kézi poggyász( amit a fedélzetre vihetsz), aminek viszont csak a mérete van meghatározva, a súlya nem, ezért nem értem az egészet, de lehet, hogy nem is lesz rá szükség, a hozzászólásom végén kifejtem :roll:

Zsu- Ez tényleg elég szörnyen hangzik :shock: Én ma voltam fogorvosnál kontrollon, minden okés, leszedte a fogkövet és ennyi :wink:

Gabi- Nekem is már kihúzták 2 bölcsességfogamat, de nekem mind a kettő baromira fájt, meg be volt gyulladva az íny körülötte, így nekem maga volt a megváltás, amikor megszabadultam tőlük...Mikor a második elkezdett fájni én könyörögtem a dokinak, hogy azonnal húzza ki :lol:

Vanili- Örülök, hogy jól vagy, kicsit aggódtam , mert annyira ritkán jöttél :wink: Hajrá azért spontánkodás, ki tudja :?: :!: :wink:

Melike- Holnapi beültihez egy nagy kalappal+++++ :D :D

Bri- Nagyon sajnálom, hogy nincs ott Apácskád még mindig , én nem is tudom, hogyan viselnék 2 hónapot nélküle, még belegondolni is rossz :? .....Megértem, hogy nem verted nagy dobra az inszemet :roll: ....Nem is sejtettem, hogy ilyesmire készülsz, de abszolut logikusnak tűnik :wink: Csak sajnálom, hogy nem jött össze, jobb lett volna ha ezt a kis titkodat egy pozi tesztel megspékelve adod közzé :roll: :wink: De tudom, hogy erős vagy és túl jutsz ezen, hiszen a cél érdekében nem szabad elkeseredned, hanem menni kell tovább az úton.....Olyan szar basszus, mert egy idő után már nem tud az ember csak közhelyeket írni, de gondolom, hogy azokból már milyen eleged van :roll:

Angyli- Akkor vasárnapra jó ünneplést nektek!!Mit kap a párod tőled ha nem vagyok indiszkrét?? :wink:

Csajok most tuti full hülyének néztek, de meggondoltam és még sem megyünk Gran Canaria-ra...... :roll: Egyszerűen sajnálok rá ennyi pénzt kiadni, mert nekem a Balcsi épp úgy megteszi, víz van, strand és napsütés, csak éppen negyed annyiért......Nem tudom, szerintetek hülye vagyok???? :? Mert úgy érzem, hogy azért másra is eltudnám az a pénzt költeni, a babára,babaszoba bútor, babakocsi stb, lehet lecseréljük nagyobbra a kocsit, ilyesmikre gondolok.....Lehet valamelyik ősöm skót volt banyek, de én tényleg sajnálok ennyi pénzt nyaralásra kiadni :roll:

KépKép
gyancsi

Köszi :wink:

Sprayt és tusfürdőt, mert erre mindig szükség van :wink:

Nektek kell eldöntenetek, hogy hová mentek nyaralni ha meg van miből, akkor ne sajnáld Magatoktól:wink:
Vendég

VVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, elszállt az egész kib....ott írásom :x :x :x :x :x :x

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Akkor most tömörebben :twisted: (kezdhetem előről) :x

Csoki
hogy mikortól szúrok :?: :lol: :lol:
Egyenlőre azt sem tudom, egyáltalán kezdhetünk-e májusban, meg hogy milyen protkót fogok kapni....stb....
Majd május 4.-én lesz a konzi még csak. :wink:

Meli
rettentően örülök netek, pihizz sokat beülti után, csak semmi megerőtető dolog.....azért majd gyere hozzánk, ha tudsz ááám :!:
Holnapi beültihez++++++++++++++++++++++

Bri
itt is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, ölellek drága((((((((((((()))))))))))))
Azt is nagyon sajnálom, hogy Apinak sok a melója, és lehet, hogy nem ér oda :roll:
Én azért a helyedben nem hagynám abba még az utrot, hátha...
Nekem a 3.-ik cn valójában az 5. cn volt, mert tudod, időben el voltunk 2 nappal csúszva, hogy időben meg legyenek konzira az eredmények.
Az FSH felső határértéke 12, nekem 10,8, úgyhogy határon belül van.
Majd úgyis konzin megbeszélünk mindent, ha csúszunk, akkor csúszunk, már nem nagyon izgat az egész megmondom őszintén...néha én is úgy vagyok, mint Te...hogy azon gondolkozom, valójában lesz egyáltalán az életben gyerekem :?: :roll:

Gyancsi
én is valószínűleg ezt a megoldást választottam volna....jó jön az a pénz, főleg ezután :wink: :wink:

Többieket pusszantom, most gyorsabb voltam, mint az előbb... (pedig színes betűkkel is írtam, meg minden....na mindegy... :roll: )

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt lányok!

Bri!
Sajnálom az újabb csalódást és,hogy még apa se lehet most veled,így biztos nehezebb lesz talpra állni,de te egy nagyon erős lány vagy és,ha csak 1% az esély akkor is bízol és hiszel a sikerben.Ezért tudom,hogy nem adod fel!!!((((B))))

Na nem sajnálkozom tovább,mert tudom nem szereted :wink:
A lényeg,hogy nem feladni!!!Ez neked is szól Betty!az előző hsz-edre reagálva:"..néha én is úgy vagyok, mint Te...hogy azon gondolkozom, valójában lesz egyáltalán az életben gyerekem"
Tudom-tudom,hogy én könnyen beszélek és lehet nem nekem kéne ilyenek írnom! :oops:

Angyal!
Hát ez tök jó,ha egy hónap alatt ennyit visszament,akkor biztos lemegy a határérték alá hamar.

Gyancsi!
Szerintem jól döntöttél a nyaralással kapcsolatban :wink:

Mindenkinek puszi és szép hétvégét! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Bri :( tudod nekem is volt és van ilyen érzésem néha, hogy 'csendre' van szükségem, hogy máshogy szeretném végigcsinálni mint előtte... (és persze tudom hogy a sikernek ehhez sajnos semmi köze - látod már a 4. beültim fog jönni és csináltam így is úgy is). Bri azért még nem hagynám abba az utrót, csak mert inszemnél bármikor lehet beágyi, nem tudjuk.

Betty értem én amit írsz :roll: úgy érzem nem közelebb hanem egyre távolabb kerülök a babától minden egyes próbálkozással (tudod... a legnagyobb százaléknak elsőre sikerül.......). :roll:

Puszi csajok
Vnli
Vendég

Melinda ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Gabi :!:

Én is ebben bizom :wink:

Kellemes napot lányok :wink:
Vendég

Angyal
Nem jol irtam...szal lombik utan szokott megemelkedni...bekavar a lomik es utana szepen visszamegy gyogyszeres kezelessel gondolom mert en is utana kaptam es visszallt.Neked is jott tett az emeles :wink:

Zsu
Ari vgy es koszonom de itt mar semmi esely. :roll:

Gyancsi
Hat ilyen meg nalunk sem fordult elo de garantalom ez volt az elso es az utolso is,hogy ilyen sokat tavol legyunk egymastol :twisted: Amugy amit most irtal az pont nem volt kozhely :wink: Es szerintem nem vgy hulye...en is ha tehetem inkabb otthon nyaralok!!!!Minden nyaron irany Balcsi pedig annyi mas helyre is mehetnek de nekem ez az igazi nyaralas.Ugyhogy balcsira fel!! 8)

Betty
Ari vgy te is de tudod 2labbal allunk a foldon...fizikai lehetetlenseg 14.dpo-n meg semmi halovanyka de meg egy szellemcsikse utan hogy valami is valtozzon :roll: De majd legkozelegg jobban alakulnak a dolgok de elobb neked kell alakitanod :wink:

Az FSH-rol csak annyit hogy 12felett nem is csinalhatnak lombikot!!Ha jol tudom 12-ig lehetseges...ugyanis nem hat a stimu(ezert kell nekem is fogigatlo lombik elott mert amugy nem szurizhatnek :? )szal en csak azert szolok,hogy erre figyelj oda.Es hat ezert kellett volna igenis 3.nap levenni,hogy ne zavarjon most be ez az eredmeny.Igeis oda kell figyelni ra mert gondolom sikeres lombikot szeretnel :roll: a 12-es hatarertek pedig olyan mint a ths ott is 4.valamennyi a hatarertek az megsem jo babasodasra.Tudod hogy nem beszelek hulyeseget ugyhogy ne engedd el a fuled mellett a felto szavakat :wink:

Amugy meg 10-ig jo es es 10felett mar nehezen stimulalhatot mutat :? Es hat a 10is meg csak megfelelo lenne :? :roll:

Follicle Stimulating Hormone (FSH): 3. nap 3-20 mIU/ml Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható

A hulye gondolatainkat,hogy nekunk nem lesz babank meg majd probaljuk kiuzni egyutt!!!Mar alig varom,hogy visszamenjunk NY-ba es elkezdhessem tisztitani az agyamat az ilyesfajta hulyesegektol :x

Gabi
Jol irod :wink: Igenis 1% sem adom fel es latod meg egy inszemet is bevallaltam mert neha a leglehetetlenebb dolgok megis megtortennek...most nem igy lett de majd talan legkozelebb :wink: De miert ne irhatnal nekunk ilyeneket segiteni lehet a masikat meg batoritani :wink: (nem okoskodaskepp irod amit irsz)Az meg,hogy neked elsore sikerult az ugymond a szerencsen mult en mar akkor megmondtam,hogy ngyon szerencses vgy :wink: Nem is tudom ismerek-e olyat akinek szinten elsore sikerult :roll:

Csoki
Nem is az,hogy maskepp szerettem volna csinalni...csak egyszeruen nem akartam errol beszelni minden nap...errol olvasni a sok kerdes :roll: erted mit mondok...most igy csendben jo volt..nem akartam abszolut tudomast venni rola :roll: Tesztem ma is csont nega a doki is azt mondta inszemre ra 2hetre teszt ha nega meg a masik nap teszt aztan ha az is nega hagyjam abba az utrot...mai is csont nega utrot nem nyomom tegnap ota varom pirit holnapra :roll:

Mai drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Melinda mar kismami :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

2 gyönyörűséges buborékot kaptunk ma vissza!Az egyik tiszta apácska! :D
Jól vagyok, pihizek!Ma még feküdnöm kell, holnaptól mocoroghatok!
Mához 2hétre teszt, előbb semmiképpen nem!
Köszönöm a drukkokat!
Puszi!

Igérem, majd valamikor jövök!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok csajok.

Bri, erős csaj vagy, tudom felállsz és tovább lépsz még ha nehéz is. Nem feladni, de tudom nem is adnád fel.
Apát nagyon sajnálom, hogy még mindig nincs veled. :(

Ancsi, nem jövőhét hanem rákövetkező héten lesz 29.én

Melinda, pihizz sokat, drukk megy++++

Jövőhéten megyek a dokihoz az összes eredménnyel, vv, röntgen, ez mind az altatáshoz kell.
Viszont arra gondoltam jövőhéten mondom is a dokinak írja meg a Káliba a papírt, hogy tudjak időpontot kérni, mert most tudtam meg aki április 11.-én ment el az június 23.-án mehet első konzira. szóval több mint két hónap.

Viszont most ki fogok próbálni valamit....
Nézzétek meg:
http://www.energy.sk/hu/menu_x821x.asp

Anyu fogorvosának a lánya "ettől" lett terhes. meg a barátnőjének is talán ez segített, így mi is kipróbáljuk apával.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu:
én már halottam erről a Gynexről és tudok olyat aki ezt szedte és babás lett...

Meli:
Hajrá beágyazódás +++++++++++++++++++++ Szorítok értetek....
Kellenek közénk a kismamik
:wink:
szrityi

Sziasztok!

Tegnap nem voltam, egész nap szinte feküdtem, annyira kínzott a rosszullét, de nem hánytam egyszer sem :!: :roll: :wink: jól vagyunk, apácska ma végre itthon van, tud egy kicsit kertészkedni és meg üldögélek mellette :!: :wink: nagyon szép időnk van ma is :!: :wink:

Angyli
ez valóban nagyon jó hír, hogy lejjebb ment az fsh értéked, drukk a spontánhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
ez fantasztikus :lol: jajj, de jó, akkor küldöm is a baba tapaszokat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
ügyi legyél a fogdokinál, de jó lenne, ha nem lennél olyan messze, mert akkor Én tuti fognám a kezed a székben, mert az nagyon sokat segít, szoktam egyébként olyat csinálni :lol: még is megnyugtatás, hogy ott van veled valaki, jó, hogy anyud el megy veled :!: :wink:

Gyancsi
már miért lennél hülye :?: :roll: meg kell gondolnia az embernek, hogy mikor mire kell a pénz, és ebben az évben egy új családtagotok lesz, akire már most gondolni kell :!: :wink: de gondolom Ti is így vagytok ezzel, olyan nagyon sokat dolgoztatok/dolgoztok, sajnálná az ember azt most csak magára költeni :arrow: ez az Én véleményem :!: :wink:
én nem is mernék utazni olyan sokat, nyaralni tuti nem megyünk, eddig sem jártunk sajnos, de nem is hiányzik :!: :roll:

Ancsu
én 3 gynex kúrát végig csináltam :roll: egy próbát mindenképp megér, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieket is pusszantom és drukkolok, veletek vagyok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép vasárnapot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!

Végre itt a tavasz (legalábbis remélem!)

Bri!
Na örülök,hogy nem tűntem okoskodónak :?
Tényleg szerencsések vagyunk,hogy elsőre sikerült,sokan mondják ezt.
Igazad volt,hogy egy inszemet is bevállaltál,hiszen minden lehetőséget ki kell használni.

Meli!
Babaragik mennek+++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu!
Igen,próbáld ki,soha nem lehet tudni nálad mi segít!

Suzy!
Nekem is volt ilyen sajnos,hogy egész nap rosszul voltam,de már szinte semmi,úgyhogy kitartás!!!!

Mindenkinek szép napot!
Én megyek ma barátnőzni!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy, te mikor csináltad a kúrát?

Gabi, én is így vagyok vele, egy próbát megér, főleg potom összegért jutok hozzá.

Szrityi, remélem nekünk is beválik.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok :wink:

Bizony jól tette a dokinő, hogy emelt a dózison :D
Hogy vagy, kb. mikor fog menni a párod :?:

Megy a sok babatapasz++++++++++++++++++++++

Az nem jó, hogy rosszul vagy de már nem sok idő és elmulik a rosszullét :wink:

Jó kertészkedést a Párodnak Neked meg jó nézelődést :wink:

Köszi én is örülök, hogy lejjebb ment nem az FSH hanem a TSH szint :wink:

Továbbra is spontánkodunk aztán majd meglátjuk mi lesz belőle :wink:

ancsuka :!:

Biztos jó hatással van a szervezetre a GYNEX végigolvastam, amit irnak róla remélem beválik Mindenkinek aki szedi :wink:

További szép Vasárnapot :!:
Vendég

Csak kukkra jöttem :lol: :lol:

Szép hétvégét továbbra is mindenkinek :!: :wink:
Mai drukkjaim++++++++++++++++++++++++

betty615

sziasztok

Lányok, olyan, de olyan boldog vagyok....
Nem szedek semmi gyógyszert, semmi szuri és az LH tesztem full jó, holnapra a csík is erős lesz olyan mint a kontrol csík.
Mondjuk tudom csak annyit jelent lesz tüszőérésem, de ugye kérdéses lesz-e közte domináns, de nekem már ez is nagyon jó, hogy legalább tüszőérés lesz.

Próbálom megmutizni a tesztet.
Nem tudom sikerül-e.

Ancsu

ancsuka

Kép Kép

Ancsu

ancsuka

hát nem nagyon látni, de ott van, nem tudok fotozni :(
a 13.napi már jól látható az a mai
Holnapra szerintem full jó lesz,. remélem

Puszi lányok

Ancsu

ancsuka

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje :!: :?:
drukkjaimat küldöm rendületlenül++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszilok Mindenkit, legyen szép, esőmentes napotok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok SOS!

Aki használt már utrót!
Hiába fekszem utána fél-1órát, visszacsorog!
Azért annyi felszívódott, amennyi kell?
Tanácstalan vagyok!
Tegnap volt ilyen először, meg most is!Mitől lehet?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gabi
Hát egészen idáig tartott a jó idő :shock: :? annyira rossz idő van ma és sötét, nem lehet ebben az időben semmi mást csinálni csak aludni :!: :roll:
kibarátnőzted magad :?: hogy vagytok :?:

Betty
Kitartás, már "csak" 2 hét és mehettek a konzira :!: :roll:

Angyli
Bocsika :oops: elírtam TSH-ra gondoltam Én is, csak mást írtam :!: :oops:

Ancsu
Ez nem is kérdés sztem, hogy lesz peteérésed, hiszen tartanak még a hormonok, benned vannak :wink: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2009. április-május-júniusban ettem a Gynex cseppet :!:

Meli
Babatapaszok mennek továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsyka
Remélem jobban vagy :!: :?: :roll:

Gyancsi
Hogy vagytok :?: akkor Te már nem is fogsz dolgozni :?:

Bri
Hogy vagy :?:

Többieknek is pussz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Lányok!!

Angyli- Hogy sikerült Apa szülinapja??

Betty- Május 4. az mindjárt itt van, 2 hét :wink: Mitől függ, hogy kezdhettek-e akkor??Elvileg minden leletetek jó , hisz most csináltattad újra pl a hormonsort!

CukiGabi- Érzel változást, hogy most túl vagy az első 12 héten??Úgy érzem, hogy tényleg elmúlik az émelygés, hányinger ilyesmi?

Vanili- Abszolut értem amit mondasz....De nem szabad úgy felfogni, hogy minden próbálkozással messzebb kerülsz a babához, hanem igenis közelebb....Mert mindenből tanul az ember valamit, hogy mit kell másképp csinálni legközelebb és egyszer eljön az a pillanat amikor minden klappolni fog :wink:

Bri- Én is így vagyok vele, imádom a Balcsit :wink: A volt barátom ( akivel majdnem 8 évet voltam együtt), egy évig ott focizott, gyakorlatilag egy évig ott laktunk Siófokon, hát az egy fantasztikus nyár volt, atyavilág :D

Melike- Babatapaszokat küldöm++++++++ :D Én úgy tudom, hogy elvileg felszívódik annyi, amennyi a babának kell!

Ancsu- 29-re akkor drukk neked++++ :wink: Én is hallottam már erről a gynex-ről, szerintem egy próbát mindenképp megér, nem vesztesz vele semmit, úgyhogy hajrááááá :D Valamennyire lehet látni a teszted, szerintem is ma -holnap ez pozi lesz :wink:

Szrityi- Neked mikor lesz a lapo?

Suzy- Remélem a rosszullétek hamarosan múlnak :wink: Észrevetted, hogy pont egy hét van közöttünk??? :D Most csütörtökön megyek megint Uh-ra, elvileg ott kiderül, hogy mi lesz, kell-e mennem melózni még :? Nem nagyon szeretnék, annyira jól elvagyok itthon :wink: Azt sem tudom,hogy hova osztanának be, mert ugye a régi melót nem tudom csinálni :roll: Na majd meglátjuk :!:

Nálunk pont fordítva van, tegnap nem volt annyira szép idő, fújt a szél és hideg is volt, ma meg 1000 ágra süt a nap :D Szombaton voltunk Baumaxx-ban, megint vettünk egy csomó virághagymát, meg kapát, meg mulcsot, ilyesmiket.....Aztán tegnap akartunk kertészkedni, de olyan hideg volt, hogy sapkában meg sálban álltunk neki, aztán fél óra után mondtam Apjuknak, hogy ennek így nincs sok értelme, ráadásul szegény beteg, megfázott, fújja az orrát, meg a torka is kapar.....És ma reggel óta érzem én is, hogy kapar a torkom, fasza, remélem nem kaptam el tőle :? Most homeopatias cukorkát szopogatok, hátha segít :wink:

KépKép
gyancsi

Jó reggelt!

Meli!
Nekem is vissza folyt az utró,hiába feküdtem.Mennyit nyomsz?
Baba ragik++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy!
Hát ez az idő már kikészít,így nem lehet semmit tervezni. :twisted:
Igen kibarátnőztem magam,Zbinyeknél voltam :lol: Ő is adott egy könyvet a terhességgel és szüléssel kapcsolatos.Úgyhogy most már van mit olvasni,van 4.
Jól vagyok,már csak kb 3-4 naponta van hányingerem.
És te?

Ancsu!
Lehet látni ez pozi úgyhogy akciózzatok! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi!
A tünetek elmúltak,írtam Suzynak is :lol: Már csak nagyon ritka.Így azért már egész más.
Még mindíg nem írtam a novemberibe :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi
igen, észrevettem, már a napokban akartam is írni, hogy milyen jó :lol: ha teheted maradj inkább otthon, drukk az uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++akkor neked is majd csak egy hónapban egyszer kell menned dokihoz :?:
hozzánk ma ért ide a rossz idő :cry: de nagyon durván esik :shock:
reméljük nem kaptad el, de ha mégis gyors gyógyulást :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Tényleg :wink: és Ő hogy van :?: olyan régen jelentkezett már :roll: :!:
az jó, ha már csökkent a hányingeres napok száma, nálam egy nap többször is, de így van rendjén és így kerek a világ :!: :lol:
Tegnap este 3/4-ed órát küzdöttem a WC-n :shock: :cry: annyira elfáradtam :? nagyon nehezen megy nekem már régóta és mivel nem lehet erősen nyomni így sokat kell várnom, hogy egyáltalán megszülessen valami is :roll: :wink: bocsika, hogy így leírom :oops: :lol: kaptam Bolux Laxan nevezetű bogyót emésztés elősegítésére, de én hülye nem vettem be minden nap és egy héten 2-szer megyek csak WC-re nagy kínok árán, de mától adok a székrekedésemnek azt hiszem, nem cseszek ki magammal :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Ők is jól vannak,csak sokat dolgozik :? Meg ugye a gyerek is ott van.
Nekem a nagy dologgal nincs gondom mióta terhes vagyok,reggel iszok egy 3 az 1-ben kávét sok tejjel és kb fél óra múlva már megyek is. :lol: Védőnéni mondta,hogy 1 kávét ihatok,mert amúgy egész nap kába lennék és a vérnyomásom is jó így.
Egyébként régen nekem is gond volt a naggyal :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Melinda, én úgy csináltam az utróval, hogy a felrakás után fél óra múlva lefeküdtem és a lábaimat felpakoltam, kb 1órára.Így kevesebb folyt ki.

A többieket puszilom, megyünk ügyeket intézni.
Vendég

Kellemes hetet lányok :!:

ancsuka :!:

Nagyon drukkolok a spontán babához+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ne idegeskedj, amennyi kell az ugyis felszivódik a szervezetedben :!:
Minimális nekem is kifolyt anno.
Drukk továbbra is, pihenj ezerrel egyed a sok fehérjét és igyad a folyadékot++++++++++++++++++++++++++++++

Már nem sok idő és elmulik a hányingered drága, kitartás :wink:

Semmi baj, hogy elirtad :D

Remélem, hogy a hányingert leszámitva jól vagytok ebben a sz@r időben :!:

Köszi jól telt a szülinap apjuknak, boros kóláztunk, rántotthust csináltam krumplival és kapott a drága oroszkrém-tortát 40-es gyertyával :wink: :wink:

Jó hideg van Felétek, itt bár nincs hideg de esik ez a vacak eső már megint :(

Mielőbbi gyógyulást a párodnak és Neked is nagyon vigyázz Magadra és gombóckára sok tea, C-vitamin és pihenés a jó meleg szobában :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

sziasztok lányok.

Nekem nem folyt vissza az utró vagyis igen, de szerintem nem vészesen, tisztasági mindig volt bent.

Ancsi, nem tudod magad táppénzre vetetni? hiszen egyből ki kell hogy írjon a doki, mivel nem "magától" fogant, ez nem kérdéses szerintem, otthon kell maradnod. Engem anno a doki azonnal tp-re vett mikor kiderült hogy terhes vagyok, ahogy látta a petezsákod, másnaptól nem dolgoztam.

Suzy, valami természetes készítményt nem tudnál használni? nem tudom mit lehetne, ami ötletem volt azt terhesek nem nagyon használhatják.

Bri, merre vagy?

Tegnap semmit nem csináltunk mert én úgy tudom akkor van full pozi teszt ha a két csík megegyező színű, ez szerintem ma lesz.

Ancsu

ancsuka

Halihó!

Eltűntetek!!!Hol jártok?

Ma végre süt a nap!

:lol:

És lehet,hogy rászánom magam a fogorvosra :?

Puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Áááááá, ezt nem hiszem el, elszállt amit írtam :evil:

Gabi- Sok sikert mára a fogdokihoz!!! :wink:

Suzy- Most megyek ugye csütörtökön dokihoz, aztán szerintem mennem kell 2 hét múlva majd kb a 12.heti vizsi miatt, utána már szerintem csak havonta vagy még ritkábban kell menni ha jól tudom :wink:

Zsu- Jó ügyintézést!

Angyal- Rántott husi és krumpli, imádom :D Hogy álltok egyébként a sporttal,nyomjátok még a futást-felülést??

Ancsu- Én is így gondoltam, hogy az inszem az autómatikusan táppénz, de a doki közölte, hogy nem....Sőt az sem indok, hogy 20 kg-os dobozokat kell a melóban emelgetnem...Orvosi indok kell, pl. hogy vérezgetek vagy hasonló....Én megmondtam a dokinak , én azt hazudok amit ő mond, nem probléma :D
Az Lh teszt akkor pozi, ha a két csík azonos erősségű, vagy a teszt csík erősebb, mint a kontroll, jól tudod :wink:

Bri, Betty, Vanili, Szrityi, Ranita,Ancsy-??

Csajok engem csak elkapott ez a szemét kórság, alig aludtam, iszonyúan fáj a torkom, alig tudok nyelni és már taknyos is vagyok, délután megyek a dokihoz, hátha tud valamit adni, mert az a homeos bogyó nem sokat ért :? Ugye nem lesz baja a babámnak azért, mert én beteg vagyok??

KépKép
gyancsi

Nálunk is az egyik kedvenc :wink:
Igen szigoruan megy a felülés és a futás :wink:

Mieőbbi gyógyulást kivánok, továbbra is egyed a sok vitamint és a homeopátiás szereket biztos, hogy semmi baja nem lesz a babának :!:

Lányok merre jártok, egy kis életjelet adjatok Magatokról :wink:

Vendég

Sziasztok,

Én most csak várakozó álláspontban vagyok még nem tudok semmit, így csak olvasgatlak benneteket.Ha már tudok úgyis írok...
Diétázom meg tornázom én is de a férjecském is tornázik velem nem hagyja, hogy egyedül szenvedjek olyan édes :wink:

Gyancsi:
picit nekem is fáj a torkom meg folyik az orrom. C vitamint szedek meg pici mézet ettem reggel ( elvileg azt nem lehetne a magas IR miatt ) meg vettem be Neocitrant, Mebucaint. De nekem nincs baba a pocimban szóval inkább egy dokira hallgass ez ügyben.

pusszantás mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Gyancsi
Kép

Angyli
itt vagyok a háttérben, csak nem igazán van mit írnom :wink:
Szal nem vesztem el :lol:

Szrityi
neked is jobbulást :!:

Mai drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++
További szép napot :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?