Szép reggelt!
Ildi,
gyönyörű neve van Noéminek
A férjednek igaza van, teljesen fölösleges a sok könyv. A frankó anyai ösztönnél még senki nem talált ki jobbat ;) (amúgy én mindig erre hivatkozok, mert ez soha nem hagy cserben). Én is sokat paráztam, de szerencsére nagyon jó védőnőm volt a terhesség alatt és ő mindig megnyugtatott. A mai napig tartom vele a kapcsolatot és ha kérdésem van, bármikor hívhatom.
A védőoltást minden baba másképp éli meg, hallottam olyanról, hogy meg sem mukkant, de olyat is, hogy végigsírta. Teljesen egyénre szabott.
Egy ismerősöm mondása: ha nem akarsz magadnak fájdalmat okozni, ne kérdezz.
És milyen igaza van?!
(Mert akkor betáplálod magadnak, hogy Noémi is sírni fog és végigaggódod az egészet. Közben lehet, h érzi rajtad a feszkót és csak az a baja)
Karmen,
kössz a gratulát, mostmár kész a csaj teljesen a mászástól
A járólapra még nem megy, sztem az még hideg, de a padlón már nagyon aranyosan csattognak a kezecskéi. Szoktam hívni, h gyere anyához. Olyankor felderül az arca és csak úgy kavar! Jó, még nem gyorsan, de annyira igyekszik
Orsika nagyon édes, milyen szépen a tudtodra adta, h anya, itt fogacska lett megint!
Gabi3,
milyen volt a Mikkamakka? Beszéltem Incikével, azt mondta, mostmár teljes munkaidőt kell pénteken is dolgoznia, ezért nem lesz ott ezentúl. Nagyon sajnálom
Dancsi,
én is akartam járokát, de én olyat, ami olyan, mint a kiságy, csak négyzet alakú. De kaptunk a tesóméktól egy hálósat és Eszter szinte irtózik tőle. Sajnos így kihasználatlan, mert abban, amit én akartam, még aludhatna is. Állandóan fetreng összevissza a kiságyában. Ja, meg fel is tudna kapaszkodni benne. De a járóka sztem tök fölösleges. Jól elvan a szőnyegen.
Ági,
szépek Angiék a képen. Én ma akartam felhívni a látogatás miatt, de Apa beszélt Virág-Bogiapuval, h ma jönnek haza.
Megkeresem a mesés, verses oldalakat és majd leírom.
Bocsi, hogy sok voltam
Kriszti