Új privát üzeneted érkezett!

Nahát, mennyi Tömörkényes! Én meg Kossuth Zsuzsás voltam. 88-92 között.

Tünde, jól megjártátok. Biztos a stressz miatt fájdult meg a fejed.

Enikő, szeded a bogyókat?

Angihoz bemegy majd valaki?

Benedek most olyan nyűgös, nem tudom, miért, lehet, hogy a foga jön.

Szép napot !

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Tunde, nagyon ugyes Tomika! Angiekrol olvashatsz az indexen a korababas topikban. (Tenyleg jol megjartatok az autoval.)

Erika, en szeretnek bemenni Angihoz, de kerdeses, hogy mennyire orul ilyenkor a latogatoknak...Szombaton tudnek menni, mert megyek suliba, es ebedszunetben at tudnek ugorni a klinikara. (De az is lehet, hogy addigra itthon lesznek.)

Remeljuk Karmen jol utazik Orsikaval.

Agi
agi77

Szerinem ne menjetek Angihoz, bár ez csak az én véleményem. Én nagyon nem örültem volna a látogatóknak, főleg császár után.
Vendég

Sziasztok!
Szerencsére nekem reggelre elmúlt a fejfájásom. Remélem, a sorstársaimnak is.
Szerintem a front miatt volt, mert a kocsin nem idegesítettük magunkat, hanem igyekeztünk a humoros oldalát nézni. Csak amiatt idegeskedtem, hogy Tomika meddig bírja. Szerencsére gázzal jól megy (mármint az autó), szóval nincs nagy baj.

A látogatás-ügyben szerintem meg kéne Angit kérdezni. Én addig szívesen fogadtam látogatókat, amíg Tomika velem volt (bár én nem voltam császáros), de mikor a sárgaság miatt elvitték, még a családnak is mondtam, hogy együtt jöjjenek be. Olyan rengeteg dolom volt mindig (szopi, fejés...). Persze azzal nem volt gond, aki csak úgy bekukkantott, de amikor a rokon leányzó 40 percig "szórakoztatott", miközben majd szétesett a fejem...

Ági!
A szüléstörténetet (Apa beszámolóját elolvastam ott) Azóta is van újabb hír róluk? Majd megnézem!

Na, megyek, mert még sehogy nem állunk. 3/4 9-kor ébredtünk Tomikával.
Szép napot mindenkinek!
Tünde+Tomika

Ja, nem tud valaki ajánlani egy normális bőrgyógyászt? Minden ősszel kijön a kezemen valami ekcéma, és eltart tavaszig. Most megint nagyon ronda. Előre is köszi!
ptünde

Sziasztok!

Ági,
sztem kérdezd meg telefonon Angélát a látogatásról. Sokszor én is a francba kívántam a látogatógat. De inkább beszéld meg Vele, hátha ő nem így gondolja Kép
Bízom benne, h minden baj nélkül megússzák Karmenék az utat.

Tünde,
Tomika nem semmi Kép biztos nagyon tüneményes, ahogy halad. Örökítsd meg nekünk és dobd fel, hogy megnézzük Kép

Eszter is elindult a haladás útján. Ma reggel porszívóztam (nagyon imádja) és kapkodott a kefe után. Majd elindult négykézláb Kép!!!
Annyira édes volt! Mint a kismacskák, amikr elindulnak és a fenekük viszi őket. Eszter is olyan óvatosan tette le a kis kezeit meg a lábacskáit. Nagyon kis tündéri volt Kép

Gabi,
nem megyünk a Mikkamakkába, égi jelnek tekintem a kéményseprést.
A szomszéd kisfiú is lebetegedett, remélem, Eszter nem kapta el tőle.

Azt hallottam, hogy a csipkebogyó nyugtató hatású. Tegnap este ittam teát és ma egész jól vagyok. Próbáljátok ki fejfájásra, hátha jót tesz.

Szép napot Mindenkinek!

Krisztina

Kép

Kép
eszteranyu

Tünde,
a klinikán van egy nagyon jó dokinő, Oláh Judit. Régebben volt magánrendelése a Jósika utcában. Lehet, h van most is, nem tom, én a bőrklinikára jártam be hozzá. Nekem fényallergiám van, én több, mint 10 éve járok Hozzá. Nagyon aranyos és nagyon jó orvos.
Járj sikerrel!
Nem semmi volt a tegnapi sztoritok. Még szerencsere, hogy ennyire jól kezeltétek a szitut Kép

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Az a nyakbavaló izé egy téglalap alakú szövet, aminek a közepén van egy lyuk, ott kell a fejet bedugni, tulajdonképpen olyan, mint egy gallér. Szerintem ha tudsz varrni, akkor könnyen meg lehet csinálni valami jó nedvszívó anyagból. Én minden este kiöblítettem és reggelre meg is száradt. A mienk tescos gyártmány, de hogy honnan szerezték, azt nem tudom.

Cora: tegnap kint voltunk, rengetegen lehettek már délelőtt, mert a cipőből elég kevés volt, szerencsére még találtunk egy 24-est. Az olcsó sapka és sál meg kesztyű nem volt, vagyis mi hiába kerestük, de ahogy hallottam, többen is morogtak, más sem találta meg.

Vannak nagyon klassz baba farmerek, bár Lucának már van ilyen, de 1570 ft-ért nagyon megéri és csinos is. A többi áru is jó, vannak, amik tényleg olcsók, de a szegedi bababoltokhoz képest mindenképpen.

Sok sikert a keresgéléshez.

Remélem, Angiék jól vannak.

Tündi, ez a hülye idő mindenkit megvisel, nekem is napokig fájt a fejem. Mellesleg a szülés óta egész érdekes változások vannak, sosem voltam kimondottan fejfájós fajta.

Gyerekek, megjelent a egy cd, amin óvodások mondanak mondókákat és énekelnek. Nem ismeri valaki? Esetleg a címét tudja valaki?
H
babamama

Sziasztok!
Megint itt vagyok. Na nem sokáig, mert Tomika az ölemben ül, és eszi a mobilomat. Rontani már nem tud rajta, hátha megjavítja.

Krisztina!
Kösz a drnő tippet, majd megkeresem. Jó lenne már egyszer kideríteni, hogy mitől van, vagy legalább egy hatékony szerrel kezelni.
Eszter nagyon ügyi.Majd lefotózzuk Tomikát.Tegnap a szüleimnél annyira csodáltuk a gyermeket, hogy el is felejtettük megörökíteni a nagy pillanatot. De pótoljuk.

Babamama!
Nekem is elég sűrűn fáj a fejem a szülés óta, de szerencsére az egész napos hányássa járó migrénes rohmaim - amik előtte igen sűrűn voltak - elkerülnek. Kopp. kopp, kopp.

Na, Tomika már nagyon dolgozik itt, be kell fejeznem!

Üdv, Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Karmen: Én nem vágnám le kopaszra Orsi haját, Flónak is ilyen volt sokáig, aztán egy éves kora után el kezdett nőni, és látod milyen szép hosszú, igaz nem a legdúsabb, de ha ezt örökölte sztem hiába vágnám nem lenne dúsabb.

Tünde: Nem semmi, ahogy jártatok. Pont ezért nem kapok régebbi autót, nehogy ledögöljön valahol Szeged és Algyő között, két gyerekkel mit csinálnék. Bár az utcánkban az összes szomszéd autószerelő...Kép
Nikolin Klárához járt a férjem, a József Attila sgt-n lakik, ott van a magánrendelője is. Ha Tomikát is viszed soronkívül bejutsz hozzá és nem kell órákat várnod nála.

Kriszti: Pedig most akár beszélgethettünk is volna. Mi azért elmegyünk. Gratu Eszter mászásásához.

Babamama: Engem is érdekelne az a cd, bár még nem hallottam róla.

Angihoz sztem tényleg előzetes egyeztetés után menjetek, pihenjen egy kicsit, otthon úgy sem fog tudni túl sokat,főleg hogy csaszis volt neki többet kéne pihizni. Majd ír ha ráér.

Bátor mintha el kezdene mászni, már fel tudja emelni a fenekét is. Előre még nem láttam haladni csak hátra.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül a köv. dal szövegét? Vagy ahol meg lehet nézni?
Egyszer egy királyfi
Mit gondolt magába
Hihihi hahaha
Mit gondolt magába
Be kéne öltözni
Kocsisi ruhába
Hihihi Hahaha
Kocsisi ruhába

Ez lenne az.
Nagyon jó lenne.
Köszi,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Kriszti!
Elküldtem emailben!

Tünde
ptünde

Na, végre működik a rendszer!
Köszi a doki tippeket, majd rászánom mgam, és elmegyek, mert most különösen rondán kezdődött.

Itt egy kép Tomikáról, és a bartánőéről, Grétiről. Nem lehet elég korán kezdeni!
Kép

Szép napot!
Tünde+Tomika
ptünde

Kipróbáltuk Gréti hintáját is:
Kép
ptünde

Sziasztok!

Tünde,
magkaptam a mélt, köszi Kép, meg is hallgattunk pár dolgot.
Találtam viszont még nagyon jó oldalakat, ahol versek, mesék, dalok találhatók.
Tomika nagyon aranyos, nemhiába buknak már Rá a csajok ´;)
A szomszéd kisfiú, Tomika is lebetegedett, úgyhogy most egyedül sétálunk meg játszunk Eszterrel.
Ma meg jönnek kéményt ellenőrizni, meg gázkazánt fél 11 - fél 2-ig. Most kezdtem gondolkodni ezen, hogy én tuti nem ülök itthon.
Ha a délelőtti sétánk elmarad, Eszter nagyon nyűgös.
Majd meglátjuk.

Szép napot Minden Anyukának és Babának!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok,ha befogadtok.Ildinek hívnak,itt élek Szegeden.
2004.július 9-én született a kislányom,Noémi.(3200g,48cm)Már régóta olvaslak benneteket,ilyenkor pihenek egy kicsit.
Mit tudtak a babáitok majdnem 3 hónaposan?
Noémi még csak a fejét forgatja,hangosan nevet,gügyög.A fejét már jól tartja,ha kézben van.Ez elég?

Gratulálok a babáitokhoz!

Üdvözlök mindenkit!
Ildi
tfildiko

Tündi! Gratula Tominak a mászáshoz, nagyon gyorsan fog ügyesedni remélem. ORsi még mindig csak hátrafele mászik (na ezt igaz nem bánom még) meg hasrol se tud visszafordulni.
JOl megjártátok a kocsival, tiszta ideg lettem volna már!
Köszi, Gréti nagyon csini kiscsaj és mennyi haja van!!

Fejfájás, nekem nagy szerencsére még soha nem fájt. Remélem igy maradKép

Mi 2en voltunk császár után a szobában, nekem nem jött be csak a férjem, de a másik csajhoz az egész család, barátok a nyakára jártak pedig kérte ne jöjjenek, már nagyon kivolt, a pokolba kivánta öket, szoval nekem jobb volt hogy békén hagytak. Söt haazjövetel elötti napra rendeltem be a 2 családot, idöpontra amikor tudtam valszeg nem szoptatok és igy le volt tudva a látogatás.

Tündi! Én a Dr. Tóth-Kása Izabellához járok, a Kálvin téren rendel, szerintem nagyon jo orvos!
Ja és ha babával mész meguszod a 2 orás várakozást én vinni szoktam OrsitKép
Oláh Judit is jo, annál is voltam régen.

Kriszti! Gratula Esztinek is!! pont 3 napja szedtem le én is a babanetröl ezt az éneket.Kép

Ildi! Ahogy olvashatod Orsi még miket nem csinál láthatod mennyire másképpen fejlödnek, ne igedesitsd magadat azon hogy ha más gyereke ügyesebb!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja ez lemaradt:
Pest jo volt, de babakocsit felesleges volt vinni.Kép Olyan kicsi a hely, még az elötérben se fért el, mert vagy valamelyik ajto elé tettem akkor a leszállok lépték át v. az átjáro ajtok elé fért volna el. Utastérben odafele 2 ülés közé befért, de vissza már örültem jutott kettönknek 1 hely, sokan állva tudtak csak utazni.
Persze odafele 45 percet késett vissza 20at. A vonat nagyon koszosKép
Pesten meg a villamosvezetö meg rámcsukta az ajtot és elindult a végállomáson mert azt hitte nincs fent több utas, de én tiszta ideg lettem mert a 2. kocsiban voltam, ahol nem lehet elöremenni szolni. Akik lent álltak, ütögették a kocsi oldalát meg kalimplták míg végül jopár méter után észrevette a vezetö és kinyitott az ajtotKép

Amugy máskor is megyünk majd de jobb lenne IC-vel. Ja és persze szopizni is kellett a vonaton, visszafele egy fiatalember mellett ültem, hát elég ciki volt de nem volt választásom mert Orsi cicit akartKép Mondjuk lehet a srácnak kellemetlenebb volt. A babakocsit magátol levitte valaki, és megvárt vele (kint hagytam ugye az elötérben) meg a szatyrot is kivették a kezemböl egy 3. utas meg leszálláskor fogta a karomat hogy nehogy gyerekkel megbillenjek, szoval ennyi segitséget én még 8 honap alatt nem kaptam!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ildi, udv kozottunk, es gratula a babahoz. Nagyon szep neve van. Szerintem boven eleg amit most csinal.

Beszeltem Angival, holnap hazamehetnek, ugyhogy elmarad a latogatas. Jol vannak, Bogi szopik rendesen, es egyutt vannak. Majd nemsokara jon Angi es szemelyesen beszamol mindenrol.

Rakok ide egy kepet, remelem nem baj. Gyonyoruek! Kép

Kép

Karmen, orulok, hogy minden rendben volt az uton, mi csak ic-vel vagy elso osztalyon utazunk. A mav meg ugy katasztorfa, ahogy van.

Tunde, nagyon szepek a gyerekek! Kép

Kriszta, ha unatkoztok atjohettek valamikor hozzank.

Tenyleg megmondjatok honnan toltottetek le a dalt?
Ismeritek ezt az oldalt?:

gribedli.eblap.hu

Agi
agi77

Bőgök, olyan aranyosak a képen. Kép Kép

Ildi,
gratula a babához, kép van?

szerintetek meddig lehet járókába szoktatni a babát? 5-6 hósan nem lesz késő? Mert ajándékba kapnánk egyet és nem szeretném ha felesleges lenne. Ahhoz túl drága.
Vendég

Dancsi, nem keso, de szerintem felesleges, mert amint elkezd kuszni-maszni ugysem marad meg benne. Inkabb erdemes ugy kialakitani a lakast, hogy biztonsagban legyen a gyerek. Kivancsi vagyok a tobbieknek van-e.

Agi
agi77

Sziasztok!
Köszönöm,hogy befogadtatok.
Kármen !

Én egy kicsit sokat aggódom.Aggódom,ha kevesebbet eszik,ha többet bukik.De az a lényeg,hogy szépen fejlődik.Már 5200g és 58cm.
Megpróbálok kevesebbet idegeskedni.

Dancsi!

Sajnos nincs digitális fényképezőnk,nem tudok képet küldeni.(Tervezzük,hogy veszünk.)

A 3. hós oltás megviseli a babákat?

Ági!
Köszönöm.
A nevét együtt adtuk a férjemmel,azt jelenti,hogy gyönyörűségem.

Most már én is kiváncsi vagyok,hogy kinek mi a véleménye a járókáról.A nagypapi most adott rá pénzt.Vegyek vagy ne???

Sziasztok!
Ildi
tfildiko

Tünde:
A hinta amiben Tomika ül honnan van? Úgy értem hol vettétek és mennyibe került? Én is szeretnék egy ilyet, de horror az ára a Micimackóba Kép
Egyébként nagyon édes a fiad! Állati jó pasi Kép

TfIldi! üdv! Tényleg szép a kislányod neve Kép Sztem is elég amiket már csinál. nem egyformán fejlődnek a babák. Ha gügyörészik, figyel rád, élénk, akkor nincs semmi gond Kép

Pusz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nekünk csak azért van járokánk mert anyuéknál ez van kiságy helyett, ebben alszik Orsi. Ugyanis anyu kikötötte anno hogy összecsukható legyen (a 8 hónap alatt egyszer sem tettük elKép) az utazóágy meg drága lett volna.

Ági! Én a babanet ötletek-tippek alatt szoktam gyermekverseket, dalokat keresni. Ill. http://www.csucsposta.hu/setti/KEDVENC/kedvenc.htm

Karmenarmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Képzeljétek, most hallom csikorgatja Orsi a fogát, mondom ez hogy lehet? Megnézem, tapogatom hát felül is kint van a hegye a mellette levö meg napokon belül szintén előbujik. Na beindult bár még az elsö se látszik a fotókon, olyan lassan nö. 5 perce nem hagyja abba a csikorgatást élvezi, hiába szolok rá.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Nem is fogja abbahagyni. Deörülök,hgoy kinn van a felső is. Flóra is szokta néha, de ő már mondhatni megérti.
Kész krimi a villamos....Kép

Flóra írtó élvezte a csúszdás klubbot, még soha nem volt ennyire feloldódva. Még sikongatott is.

Ildi: Üdv.

Gyönyörűek a kölykök!

Angi: Tegnap nem csuklottatok? Nagyon sokat gondoltam Rátok, milyen jó is Nektek! Egye milyen jó a két kis csöppség!

Járóka: Tök fölösleges, csak a helyet foglalja. Ha nem tudsz rá vigyázni, akkor beteszed az ágyába, egyébként a lakást kell biztonságosság tenni, ha már megy ill. mászik úgy sem marad egyhelyben.

Gabi3
inecsg

Gabi,
2 szintes lesz a házunk, csak úgy nemtom majd betenni az ágyába. Ez a baj. De ahhoz túl drága és túl sok helyet foglal, hogy naponta 10 percet legyen benne. Még hezitálok. Hát igen, lakás biztonságossá tétele: asszem lemondok a kandallóról, eddig nem is gondoltam rá, hogy ez veszélyes. pedig építettünk neki külön kéményt.
Vendég

Enikő!
Köszi. Most már megnyugodtam, hogy nincs lemaradva a fejlődésben. A férjem azt mondta, hogy kidobja az összes könyvet az ablakon. (Abban nézem meg, mit kellene tudni a lányomnak.)

Kármen!
Tök jó, hogy már nő a foga. Nyűgösebb azóta, hogy fogzik? Mire számíthatok?

Gabi 3!
Lehet, hogy nem veszek járókát. (Majd eltüntetem a gipszoszlopokat és még minden mást.)

Tünde!
Nagyon édesek a gyerekeid.

Sziasztok!
Ildi
tfildiko

Ildi! nem vettem észre megint hogy kibujt a foga, csak onnan hogy csikorgott. Illetve tegnap óta folyton betöm valamit a szájába, szoval eddig nálunk nem volt gond a fogzással.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi,
szerintem tök normális, hogy parázol mindenen. Én a terhességemet végigparáztam, és Jozsóval is aggódom minden baromságon, szerintem a lányok agyára kezdek menni. De ez szerintem első gyereknél természetes, a következőnél nagy ívben fogunk mi tojni arra, hogy hogyan fejlődik, eszik-e eleget, stb. Látnád mennyi terhes könyvem van, kisbabásom csak azért nincsen, mert nem jutok el könyvesboltba, csak ha a férjem is ott van és ő nem engedi megvenni őket.

Jozsó megduplázta a születési súlyát, most 4,5 hónapos és 7500 gramm. Kép Kép Kép
Vendég

Karmen, gratula az ujabb fogacskahoz, lassan lehagytok minket. Kép

Dancsi, szerintem meg nem annyira termeszetes, hogy valaki vegig parazik az elso gyerekkel. Oke, az elso hetekben meg ertheto, de utana minek??? Inkabb elvezni kellene az egeszet.

Agi (aki szinten szokott parazniKép)
agi77

Karmen, koszi az oldalt, megneztem es nagyon tetszik.

Agi
agi77

Karmen!
Remélem, nálunk sem lesz semmi gond. Ezen a héten fogzás nélkül is nagyon nyűgös. Akkor érzi jól magát, ha ölben van vagy beszélünk neki.

Dancsi!
Én is végigizgultam a terhességemet is.Táppénzen voltam,ráértem gondolkodni.Nekem is sok terhes könyvem van,mindig azt bújtam,mikor pocakos voltam.Mindig attól féltem,hogy pici lesz a baba.De hála az égnek,hogy nem így lett.(Én 152cm magas vagyok és 42kg.)Terhesen is csak 50kg voltam.(Mondjuk ennek örültem,hogy nem híztam sokat.)
Nem semmi súlya van Jozsónak,gratulálok hozzá!

Jó éjszakát mindenkinek!Remélem,nem sokszor kell cumit dugdosnom az éjjel.

Sziasztok!
tfildiko

Ildi,
én is végig táppénzem voltam, sok időm volt, sokat olvastam, nem kellett volna. Nekem is a fő parám az volt, hogy pici a baba, akit még a szülés előtti napon is 3 kg alattinak mértek, mégis 3740-el született (mint ANgiéknál).

Ági,
szerintem majd' minden első babás túlaggódja a dolgokat, nem? Pl. sokáig sterilizáltam Jozsónak, aztán rájöttem, hogy a ruhánkról sok sok szutykot benyel, akkor meg minek? Ma jutottam el odáig, hogy nem erőltetem a kaját, ha 3 percig szopik és utána nem kell neki, akkor nem eszik, majd szól ha éhes lesz. Ha nem alszik napközben,akkor azt sem erőltetem már.

na, jóccakát mára eldugultam.
Vendég

Sziasztok!Kép

Rendszeresen olvasgatlak benneteket, nagyon klassz kis csapat vagytok, remélem minnél hamarabb csatlakozhatom hozzátok!Kép
Sajnos nekünk nincs még babánk, pedig nagyon szeretnénk!

Meg szeretném kérdezni tőletek, hogy nem tudjátok-e véletlen, hogy Szegeden valamelyik doki alkalmazza-e a pesti Siklósi prof. módszerét (hétfő este volt az Rtl klub híradójában)!
Lehet, nem pont ide való a kérdésem, de ezt az egy élő szegedi topikot találtam!
Ha valaki tud segíteni, előre is köszi!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Szép reggelt!

Ildi,
gyönyörű neve van Noéminek Kép
A férjednek igaza van, teljesen fölösleges a sok könyv. A frankó anyai ösztönnél még senki nem talált ki jobbat ;) (amúgy én mindig erre hivatkozok, mert ez soha nem hagy cserben). Én is sokat paráztam, de szerencsére nagyon jó védőnőm volt a terhesség alatt és ő mindig megnyugtatott. A mai napig tartom vele a kapcsolatot és ha kérdésem van, bármikor hívhatom.
A védőoltást minden baba másképp éli meg, hallottam olyanról, hogy meg sem mukkant, de olyat is, hogy végigsírta. Teljesen egyénre szabott.
Egy ismerősöm mondása: ha nem akarsz magadnak fájdalmat okozni, ne kérdezz.
És milyen igaza van?!
(Mert akkor betáplálod magadnak, hogy Noémi is sírni fog és végigaggódod az egészet. Közben lehet, h érzi rajtad a feszkót és csak az a baja)

Karmen,
kössz a gratulát, mostmár kész a csaj teljesen a mászástól Kép A járólapra még nem megy, sztem az még hideg, de a padlón már nagyon aranyosan csattognak a kezecskéi. Szoktam hívni, h gyere anyához. Olyankor felderül az arca és csak úgy kavar! Jó, még nem gyorsan, de annyira igyekszik Kép
Orsika nagyon édes, milyen szépen a tudtodra adta, h anya, itt fogacska lett megint!

Gabi3,
milyen volt a Mikkamakka? Beszéltem Incikével, azt mondta, mostmár teljes munkaidőt kell pénteken is dolgoznia, ezért nem lesz ott ezentúl. Nagyon sajnálom Kép

Dancsi,
én is akartam járokát, de én olyat, ami olyan, mint a kiságy, csak négyzet alakú. De kaptunk a tesóméktól egy hálósat és Eszter szinte irtózik tőle. Sajnos így kihasználatlan, mert abban, amit én akartam, még aludhatna is. Állandóan fetreng összevissza a kiságyában. Ja, meg fel is tudna kapaszkodni benne. De a járóka sztem tök fölösleges. Jól elvan a szőnyegen.

Ági,
szépek Angiék a képen. Én ma akartam felhívni a látogatás miatt, de Apa beszélt Virág-Bogiapuval, h ma jönnek haza.
Megkeresem a mesés, verses oldalakat és majd leírom.

Bocsi, hogy sok voltam Kép
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Szia Zita,

én sajna nem ismerem a módszert, amit kérdeztél. Ez valami lombikos dolog? Mert ha igen, akkor kukk be ide:

http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=27
Vendég

Szia Dancsi!Kép

Nem lombikos dolog, hál'istennek ott még nem tartunk!
Sárgatest pótlása Closty-val, amit sokan alkalmaznak, de a módszer sajátossága abban van, hogy a gyógyszer adagot egyénre szabják, egy 3-as vérvétel (progeszteron) átlag értéke alapján.
Elég időigényes a sok vérvétel miatt, ezért szeretném ezt Szegeden végigcsináni, ha lenne rá lehetőség!
Köszi, hogy válaszoltál!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Ági,

íme néhány cím:
http://egyszervolt.hu
http://gedeon.freeweb.hu
http://marci.co-net.hu/mondokak/htm
www.ztimea.gportal.hu

találsz még mondókákat ebben a topikban is, meg további címeket:

http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=1876

Jó böngészést Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Zita,
szerintem mégis nézz be a Családinetesekhez, mert ők minden ilyenen végigmentek, ők biztos tudnak segíteni neked.
Vendég

Zita,
és mióta próbálkoztok? Nálad kimutatták a sárgatest elégtelesnéget?

KLasszak a képeitek. Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
CSak egy gyors jelentkezes, eppen programozas oran vagyok. Kép

Voltam Anginal, bevittem a mellszivomat, sajnos nem mehetnek ma haza, mert nem hizott eleget Bogi.
Szerintem nem erdemes latogatni, mert faradt, es jobb, ha pihen. Holnap valoszinuleg hazamehetnek, es akkor majd mindenrol beszamol.

Kriszta, koszi a cimeket, majd megnezem oket.

Zita, udv kozottunk, remeljuk hamarosan Ti is babazhattok.

Agi
agi77

Dancsi!Kép

Októberben lesz 1,5 éve, hogy próbálkozunk.
Volt átjárhatósági vizsgálatom, PCT tesztem, hormon profilom - igaz, ez már akkor, amikor gyógyszert szedtem, mert 4 hónapig szedtem, most 3. hónapja pihi van. Uh-n figyelte a doki a peteérésemet, és a párom is volt vizsgálaton.
Eddig mindent rendben találtak, aminek örülök, de mégsincs babó.
Erre modják, hogy "ismeretlen eredetű meddőség", és erre (is) találták hatásosnak az említett kezelést.
Egy problémám van, ami a dokim szerint nem probléma, hogy nagyon gyenge vérzésem van, kb 2 napig tart, ha 3 nap, akkor az már sok. A mostani extra gyenge volt, jóindulattal tartott 1,5 napig.Kép Szerintem ez nem normális.Kép
Szóval ez a mi történetünk "röviden".Kép

A ti képeitek is szépek! A kisfiad nagyon aranyos!KépKép
Úgy látom, neked is Darlingos esküvői ruhád volt!Kép Nekünk is tavaly júniusban volt a lagzink, csak 3 héttel később, mint a tiétek!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Ági!Kép

Aranyos vagyKép,dumcsizok veletek máskor is, hátha "rám ragad" a babásodás!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok

Angi, gratulálok Bogihoz, gyors felépülést, sok boldogságot és tejet kívánunk. Kép Szépek vagytok a képen.

A betegeknek jobbulást.
Gratula a babáknak a felüléshez és a mászáshoz. Kép
Virág felállt a múlt héten, tettem fel képet az albumba.

Tünde, jól megjártátok a kocsival, én felrobbantam volna. Tomika olyan hosszú már, mekkora?

Karmen, gratula a fogacskákhoz. Kép

Eszteranyu, nagyon szép Eszti, látom nálatok kezdődik a hajcsatos időszak. Kép
Itt is vannak gyerekdalok
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/126.html?1044736183

Nina, jó hogy írtad ezt a paradicsomos süti receptet, régen mi is sütöttük, csak elveszett a recept.

Ildi, szép súlya van a lányodnak. Kép

Zitus, mielőbbi pocaklakót. Kép

Gigi
gigi1

Zita,
hát én is csak azt kívánom nektek, hogy minél hamarabb kezdj el pocakosodni!!!! És gyere bátran, de szerintem tényleg nézz be a lombikosokhoz is, ők tuti tudnak segíteni.

Igen, a ruhám Darlingos volt. Kép Kép Kép Neked is?
Vendég

Zitus,

endokrinológusnál voltál már?
Csak azért, mert nekem pl azt állapította meg, h nem minden menzeszkor van peteérés. Ez így elég furán hangzott. Azt is mondta, hogy teljesen véletlenszerű lesz a teherbeesésem, ne is tervezzek a peteéréshez...
Ezután vettek le egy újabb adag vért.
Az anyukám cukorbeteg és minden évben 2-szer kell befeküdnie ellenőrzésre. Ekkor is benn feküdt, ezért kértem, hogy érdeklődje meg az eredményemet a drnőnél.
Meg hogy be kell-e mennem.
Visszahívott 1 óra elteltével és közölte, hogy a drnő üzeni, csináljak egy tesztet. Kép)))
Akkor voltam a 8. hétben ;)

Ha nincs semmi szervi bajotok a férjeddel, ami megakadályozná a teherbeesést, akkor minden rendben. Csak türelem.

(egyébként azért mentem az endokrinre, mert volt egy elhalt terhességem és utána a nődoki antibébit szedetett velem, amitől kb. 15 kg-ot híztam. szerettem volna kideríteni, nem-e volt túl sok a hormon.)

Sok szerencsét Nektek, remélem, mihamarabb fogsz velünk babás hírt közölni Kép

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Képzeljétek, Eszter kimondta, hogy APA!!!
A BABA szót régóta használja, az APA most lett tudatos Kép))))

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!Kép

Igen, Darlingos volt az enyém is!Kép Szívesen felvenném mégegyszer!Kép (persze ugyanezzel a pasivalKép)
Benéztem a Családi lapra is, már írtam is nekik!Kép

Kriszti!Kép

Endokrinológusnál nem voltam! Hogy tudok oda elmenni ez ügyben???
Minden lehetőséget meg szeretnék próbálni!Kép
Gratulálok az "APA"-hoz!KépKép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Szörnyű éjszakánk volt.Negyed 1h-kor aludt el.(Addig szórakozott velünk.)Ma délelőtt viszont aludt 3 órát.Nem sokat alszik,a 24 órából csak 11-13 órát.

Kriszti!

Nagyon nehezen éltem meg a 2 hós oltást.Noémi jobban viselte,csak akkor sírt,amikor szúrták.(Én is könnyeztem.)
De jó,hogy Eszter már kimondta azt,hogy apa!

Zita!

Én sajnos nem néztem a híradót.
Nagyon drukkolok neked,hogy összejöjjön mielőbb a baba.

Dancsi!

A szülés előtt 2nappal már tudtam,hogy 3kg körül van a súlya.Ekkor már nem aggódtam.

Gigi!

A védőnő szerint kicsit sokat eszik.Szerintem viszont nem.Pont jó a súlya,nem kövér.Sajnos már nincs tejem(3napja már csak egy-két csepp)Pedig megtettem mindent.(gyakori mellretétel,homeopátiás bogyó,állandó fejés,sok folyadék)Valószínű,hogy genetikailag nincs.(orvos mondta)Anyunak sem volt,az unokatesóimnak sem.Nagyon bánt,de ennél többet nem tudok tenni.Örülök,hogy eddig is tudtam szoptatni(1 hómapig rendesen,majd pótlással)

Ildi
tfildiko

Ildi: Sztem nem természtes, hogy az elsőt végig aggódja az ember lánya, én Flórával tök nyugis voltam, pedig elég nagy durranás volt a vége. Sőt még a kórházi ápolás alatt is nyugis voltam. Az adagjait itthon nem is tartottam be. Bátorral meg végig izgultam, nehogy túl korán jöjjön, hát majdnem sirkült...

Zita:Üdv!Ne azon járjon az agyatok, hogy gyereket csináljatok, hanem élvezétek ki minden percét, míg csak ketten vagytok az ágyban. Gyors babásodást! Lelkileg biztos kihat ha túlságosan akarod.

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?