Sziasztok,
még össze vagyok rogyva, mint a pettyes labda, de azért már jobb.
Nagyon megható volt olvasni, milyen szeretettel írtatok, bár újra elbőgtem magam, de legalább végre rendesen kisírtam az utcsó cseppeket is.
Tücsök persze eleinte kifordult magából, azóta is gyengéden pakolgatom helyre, de tanácsolhatom mindenkinek, aki ilyesmin megy keresztül, hogy nekünk három dolog segített:
- kicsit fiatalabbnak tekintettem őt, mint amilyen, és többet hordoztam, simiztem, engedtem, hogy csak 2 kanállal egyen az uzsiból, mellé telepedtem az első nyüssznél, kivettem a járókából, ha nem akart benne maradni, azaz minden módon igyekeztem kellemessé tenni a napjait nagy újdonságok nélkül
- Gyengéden bár, de ragaszkodtam a napirendhez, fürcsihez stb.
- Amint kettőt ásított, elcsendesítettem mindent, sétáltam, dúdoltam neki, és 5 perc múlva letettem aludni. Egyetlenegyszer sem kellett visszamenni hozzá, aludt, mert még kimerült volt.
Mára már elég jól mentek a dolgok, bár a fog nekünk is nehezítés.
Irdab írta talán a jobb felsőt, nahát nálunk a bal felső tört át, picit vérzett is, szóval szegénykémnek nem volt jó két hete...
Tényleg, Irdab, nálatok azóta mi a helyzet, a másik is jön? Nálunk az is duzzadt, esélyes a dolog.
Kenyér: mi is adunk neki puha kis falatokat, és sokkal jobban élvezi, mint gondoltam.
Ma sóskát főztem krumplival és csirkét, hát hogy a friss sóska micsoda macerával jár!!!:shock: Ráadásul én mindvégig olyan savanyúnak éreztem, amitől még a kecske is elmekegné magát.
Ja, és bepróbálkoztam a gesztenyével is. Nekem nagyon ízlett, de Tücsök csak meredezett rám és ügyesen tologatta ki a száján a kis huncut.
Madaran - Én is forralt-, lehűtött vizet adok Ákosnak, odabent is ezt adtak; nagyon szereti, a kórház óta kifejezetten sokat iszik.
Igazából én teát nem adok neki
, eddig valahogy azon voltam, hogy a vizet szeresse meg, most meg nem is tudom, mit kellene, talán csipkebogyó? Hasa nem fáj, szóval gyógyteát nem adnék.
Amúgy azóta is gyakran eszembe jut a hozzászólásod ("szirem-szarom csőrös poharak":lol:), és lelkesen próbálkozunk minden nap pár korttyal pohárból. Mivel most nagyon figyelek rá, hogy a lábadozásnál elegendő folyadékhoz jusson, nem akarom pont most teljes egészében elvenni tőle a csőrös...
poharát, de rajta vagyunk az ügyön.
bener - Én még nem számoltam, mennyit van lent a földön Ákoska, talán egy picit többet. A többi ölben, babakocsiban, kiságyban és járókában. Miért kérded, te kevesled? Ákoska sincs el nagyon mostanság egyedül, de ha szemmel tarthat, akkor egy fokkal jobb a helyzet. Én beindítom a játékát, együtt játsszunk, mesélünk, építőzünk, labdát gurítunk, pelus, tükör stb., aztán szépen megsimizem a buksiját, és kilépek a kordonon - nálunk még az van a szobában, jövő héten tudjuk átrendezni teljesen, hogy az egészet bebarangolhassa. Na mostanában ezért ilyenkor feláll a kordonnál, és nem játszik semmivel, csak néz engem, amint vasalok vagy ruhát pakolok... Néha elég fárasztó.
Koviszsizka, Angelita: A képek gyönyörűek!!!! Emma egy mosolygós angyal, mindenhol annyira derűsnek látszik. a Valóságban is ilyen? Koviszsiszka, ezek klassz fotók, a gyerekek biztos remekül érezték magukat!!!! Tegyél gyakrabban!!!
Mindjárt megnézem az előző oldaliakat is.
Tücsök felébredt, még jövök, reagálok!
Puszi mindenkinek, küldök én is egy kis tavaszi integetést és napsütést!
Anya, látod ezt a tavaszt?