Új privát üzeneted érkezett!

Eszti!

El sem költöztem...kitartok. amíg birok. ugy tűnik kezd viszonylag normális lenni, jövvőhéten megy pszichomokushoz... majd lássuk. Csanika?
kérlek szépen, reggel kerek 6500gr volt, nem akarom elkiabálni, de kakil magátol (éljeeeeeeeeeeeen) már csak néha kell szélcső. iszonyat ahogy hason kinyomja magát. egész nap vigyorog, dumál. kiharcoltam, h a kisszoba a miénk, se gép,se tv... azota kiegyensulyozott nagyon...anyatigris védi :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Ez már jó rég volt, de most belebotlottam.
Amikor apa vigyáz a dedre és apa elalszik. Majd baba is! TÁVIRÁNYÍTÓVAL a kezében!

Kép

Anita!
Tolmácsold kérlek a Nagyfiúnak, hogy Isten éltesse a 3. betöltése alkalmából! :D
Vendég

Nóri! Ez nagyon jó! Szinkronban:
Kép

zarja

Bulcsú nem nagyon nyomja magát ki. Mert egy ideje nem tűri meg a hason fektetést, hiába erőltetem. Így ha hason van csak vinyározik, hogy nem tetszik, ha meg nem nyúlok utána beveti a végső csapást: maga alá hány. Erre mindig megfordítom. :lol:

zarja

Tudtam én, hogy valamit elfelejtettem! :oops: :roll:

Zarja! Isten éltessen sokáig! Szuper, hogy a szülésznő gondolt rátok és kaptok tejet!

Edit drukkolok nektek! Csanád meg nagyon ügyes!

Zsó! Nyugodj meg! Ennél jobb tanácsot nem tudok adni, hallgass Eszterre.

Többgyerekes anyukák (Nóri Juti stb)! Nem tudom Ti hogy csináljátok a gyerek mellett a háztartást. Ezer karotok van mint Sivának? Hogy tudtok bezsúfolni 24 órába 36-t? Mikor alusztok egyáltalán? Ha csak Nóri vasalós képeire gondolok... csigának érzem magam mellettetek.

Boruska! Örülök, hogy jobban érzed magad! Látványos a javulásod!

Nálunk megvolt a vendégjárás, nagyon aranyosak voltak a kolléganőim. Megcsodálták Rékát, kézről-kézre járt, a gyerek meg nagyon jól tűrte. És rekordot döntöttünk ébrenlétből 3-9ig, összesen 30 percet, ha aludt. Kíváncsi vagyok reggel mikor kel fel.

Kép
Kép
molmar

Helló Csajok!

Még élünk ám!
Ma ad hoc jelleggel elmentünk a babamasszázsra, de mivel Apuci dolgozni ment a kocsival, gyalogoltunk oda-vissza. Ez a masszázzsal együtt annyit jelentett, hogy 9-kor indultunk itthonról, és negyed egyre értünk haza. Nem akartam menni, csak eszembe jutott, hogy a Csibe holnap lesz két hónapos és aktuális a védőnőnél a méredzkedés. Hossza 59cm (ez +5 cm születés - és múlt hónap - óta), súlya 4400 gramm. Na, ezt én lehetetlennek tartottam, mert tegnap, mikor minden szopit mértünk, estére már 5 kiló felett volt a mérleg. Hát itthon fürdés előtt jól megmértem: 4800 gramm. Azért nem mindegy. Az csak 40 deka! Kicsit kevésnek tartanám az egy hónap alatt 37 deka hízást (egy hónaposan 4030 grammot mért a védőnő). Szóval 4800 és kész. :lol:
Amúgy kendőben vittem, mert úgy gondoltam, egyszerűbb a fejünk fölé tartani az ernyőt ha elered - de megúsztuk. Épp mikor hazaértünk, akkor kezdett rá.

Hááát... Vasalni nekem is kellene, de majd csak holnap valamikor. Vagy holnapután inkább. Mert holnap be kell vásárolnunk (pacsnit akarok sütni, este meg saját készítésű pizzát eszünk a szomszédokkal), és nem halaszthatom tovább a kutyabundák rendbetételét sem. Lassan olyanok, mint a birkák. :lol:

Már mondtam, de én össze teszem a kezemet a zuram miatt! Mos, főz, takarít, bevásárol, kutyát sétáltat és még szeretget is mindannyiunkat. :) Egyedül vasalni nem hajlandó. :)

NÓRI:

próbáltad már a Limara-féle pizzát? Milyen? És mi van akkor, ha nincs BL80-as lisztem csak BL55? Mi a különbség?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter! :lol: :lol: Pasik!

Molmar! Én 1-től kb 6-7ig alszom. Nem elég, de ez van! :D

Kakti!

Próbáltam. Kicsit vastag lett. De nem rossz. A BL80-as kenyérliszt. Sima liszttel is lehet, az kicsit kevesebb folyadékot igényel. A kenyérliszt a magasabb sikértartalom miatt szebben kel. Én szoktam tartani itthon. De nem létszükség!
Vendég

Mirci és Máté is nagyon kis husinyuszi babóka :D

Nóri!
Távirányítós :lol: :lol:

Zarja!
Csík szájú sandító Bulcsú cukor :)
Tejcsi klassz!

Szerintem Dé-nek a bal lábacskája kissé befele csámpít.
Mikor néznek ilyesmit?
Kövi héten szólok már a dokinőnek, csak példul olvastam, hogy ha ne adj Isten Dévényes tornára kéne vinni, 3 hó a várakozási idő annyian állnak sorba.:roll:

úúú én elfelejtettem lemérlegelni a bébit, pedig ma töltötte a 8. hetet.
Hogy nő a büdös kölke :lol:
És már tud kúszni, legalábbis ma folyton a kiságy bal felső sarkából vadásztam ki, pedig középre szoktam célozni, mikor lerakom. :shock:
Mindig szeretetrohamok törnek rám, amikor elnézegetem az alvó Domókát az ágyacskájában és úgy összepuszilgatnám. Csak az tart vissza, hogy felkelne és ijedtében elsírná magát. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Halihóóóóóó!

Huhh, a tegnap éjjelünk kicsit hajazott Nóriékéra...

1kor aludt el a ded, 4kor klet enni ( 3 óránként eszik minden éjjel)4kor átjött a 3 évesem aludni és 4-6ig folyamatosan akart valamit, inni, csípte a pelus, viszketett a háta stb, 6kor felkiabálta a kicsit, szoptattam és 7-kor keltem a 2 nagyhoz suliba indítani őket. És mivel a 3 évesem nappal már nem alszik, így én sem, és ma annyi kávét ittam, hogy jujjj....Szal hulla vagyok, de most jöttem töltődni tőletek. Meg megyek még szenyákat gyártani holnapra, mosni, stb.

Tegnap még fél 11-kor felmostam, mert nappal képtelen vagyok. Főzök majd minden nap és ha hiszitek, ha nem sütök kalácsotm kiflit, zsömit csajoknak ,mert azt szeretik jobban. Nem tudom, hogy fér ennyi minden bele. Persze édességgel turbózom magam, így már mérlegre sem merek állni. De majd ha nem szoptatok csak lemegy....

Én ilyen " Ringató" foglalkozást tartok, csak más néven, egyedi kidolgozással, lévén néptánc-és drámapedagógus vagyok, és én ajánlom már egyből születés után a babáknak. Enyémekkel is csinálom nap mint nap és döbbenetes hatást lehet általa elérni. Ha bárkit érdekel-szóljatok.

Szal mindenkinek kitartást, most nehéz de lesz nehezebb is:) Most látom kiskamasz lányomat :P :P :P

És mindenkinek VAN elég teje, NYUGI!!!

Na jó éjt!

Móni
kokonya

no! Avvan,h az öklével a szájában vonyít. Patakzik a nyála. Ha nem lesz foga 1hónapon belül,akkor megeszem a kalapom...
Vendég

Zarja! Köszi a hiányolást, jól esett és Nagggyon boldogságos 20. :P szülinapot neked! ( Olyan fiatal vagy a fényképeken)

Móni
kokonya

Jó reggelt!

Na 5-kor keltünk szopizni. :? Ma jön apukám egy picit segíteni, legalább tologathatja az unokáját.

Hmmm.... Tegnap panaszkodtatok milyen keveset van otthon férjuratok így nem tud segíteni. Én azt mondom örüljetek legalább annak, hogy éjszakánként mellettetek szuszog. Enyém csak hétvégén van itthon, egyszál magunk vagyunk ketten a kicsivel. Ha segítségre van szükségem, akkor szervezést igényel a dolog. Helyben egyelőre nem nagyon tudok idecitálni bárkit, a szülők meg 35 km-re vannak innen. Nem panaszképpen írom, csak ilyen lapot osztottak.

Ja, apukás képek tündériek! :D :D :D

Kakti! Nálam a centi csal valahogy. 2 hósan még mindig 59 cm a drágám, de közben meg hosszra sorra nőjük ki a rucikat. :shock: :shock:

Kép
Kép
molmar

Kattkat, kicsi lánynak is befele csámpa. Ha érdekel nekünk mit mondott a doki megírom!

dalika

Molmar Ne aggódj a centin! Lehet még olyan is amikor emberkéd összemegy :lol: . Elég szubjektív az a hosszmérés, amíg fekve csinálják.
pammut

Molmar: ne lepődj meg, nálunk ugyanez a helyzet a centivel. Mi itthon még mindig 54-nek mértük, de a rucik már kicsik... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jó reggelt!

Nagyon szuperek az apukás képek :)

tegnap megvettem a fényképezőt, épp olyan mint a Nóriéké, csak más a sorozatszám sony cyber shot dsc 930, 10.1 megapixeles,3x optikai zoom. Egy élmény volt vele fotózni, már este kiéltem magam.
Mennyivel másabb így Levi
Kép
stephie

Hát Lili bealudt a játszószőnyegen... :) Álomba játszotta magát... :lol:
Eleinte hanyatt feküdt, és dumált a kacsáknak meg a csacsinak, aztán elege lett a hátonlétből. Hasra fordítottam, elnézelődött, meg dumált a bohóckájának, aztán elkezdett szép laposakat pislogni, majd egyszer csak csend lett és elaludt. :)
Kép

És mutatok még én is egy fityiszt, amit a lánymtól kaptam, amiért szopizás közben fényképeztem (na jó, ezt csak én magyarázom így :lol: ):
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!

elővettem a body-t. És még épp hogy jó rá :shock:

Dalika
ha az idő engedi mi délelőtt és délután is kimegyünk a levegőre.

Hétvégén, mikor apa itthon, akkor egész nap a levegőn vannak a gyerköcök- ilyenkor jut idő a kertészkedésre.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Csajok!

Hol lehet kapni azokat a jó kis leporellós babakönyveket??? Én sehol nem találok ilyet a neten... (Persze, mert béna vagyok! :shock: )

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok
zarja-meg mindenki aki irt köszi a hsz-kat

tegnap délután megbeszéltük anyukámmal-aki végigasszisztálja a szerencsétlenkedésemet- hogy én vagyok a hülye és a türelmetlen.
oké
délután 2 cici 100 gramm
oké
este fürcsi, minden jol mennt,azonkívül h. nemsokat aludt elötte a lány..
elérkezünk a kajához1 cici 3 perc 2 cici 3 perc üvöltés, probálom cumisüvegből szívja ha az kell neki én nem akarom ezt a stresszt neki, erre az se kell
30 grammal végigaludta az éjszakát az 1 db fölkelésével, ami kb 5 perc alvásos szopást jelent.
30 gramm gondolhatjátok hogy kész voltam nem is folytatom tovább

szal most éheztetem, nem adok tápot, nem akarom at üvöltést...
estig kivárom hogy mit csinál ezekkel a 30-90 gramm szoopikkal..
sulya stagnál kb 1 hete,de jó kövér..hát ezen tényleg kár izgulnom csak ki ne száradjon

amugy valami rossz élménye lehet mert már ha magamhoz veszem ahogy szopni szokott és be van pöccenve akkor ordít.
reggel nem ordított szopott 100 grammot és kész...
nem értem az egészet...
probálok megnyugodni...

zsó
Kép
pcd1985

nem akartam hülyeséget irni és megnéztem a feljegyzéseimet de
ruhába 6 kg 40 dkg körül mozog az brutál sok, ha így haladna nemsokára megduplázná a sulyát, de nem halad
amibe az is az érdekes, hogy én meg a díszpinty nem vagyunkk valami nagytermetüek,Mirci 52 centivel és 3590 g -mal született
van 1 ismerösünk akiknek novemberbe született kislányuk ők a párjával 170-180 cm magasak és hát jó nagy darabok, a lányuk is nagy sulyal 4 kg fölött született és nagyon nagy baba, de nem volt 8 kg 4 honaposan.
szoval talán tul sok volt az én csöpp lányomnak ez a 2-3 honap....?
megyek mert rí

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!
En is itt, csak nehany napot doglofelben voltam. Szedultem, hanyingerem volt, le voltam konyulva, mint a bili fule. Lehet, hogy az epem volt a bunos, habar sose szokott, de lehet, hogy csak az elemem fogyott ki. Nehany napot dietaztam- szinte csak kekszen eltem, aminek persze az lett a kovetkezmenye, hogy alig van tejem, ugyhogy ma nagy fejesi akcioban vagyok. Ded egy tunder volt, amikor nagyon ki voltam borulva, az en orokmozgo babam egesz nap csak evett- aludt. Az igaz, hogy nappal 2-2.5 orankent eszunk, ejjel meg 3.5-4 orankent, dehat semmi sem tokeletes- biztos a keves tejcsi is kozrejatszik... Es vegre nem kell bimbovedo, viszont az espumisannal meg mindig nagy baratok vagyunk...Amikor ebren vagyunk, rengeteget gugyogunk es nevetunk mindenkire, viszont egy pillanatra sem vagyunk el egyedul, es csak olben vagyunk hajlandok elaludni, akarmilyen almosak is vagyunk.
Apucira en se panaszkodhatok, o meg vasal is- o vasalta ki az osszes babaruhat szules elott, mig en fekudtem- , csak mostanaban nagyon sokaig dolgozik- mar nem itthon- es amikor hazajon meg itthon is kell butykolnie mindig valamit, ugyhogy nem sokat latjuk. :cry:
Babak gyonyoruek egytol egyig, Anita rad kulon irigy vagyok az uj gep miatt, valami hasonlora faj nekem is a fogam.
Na, kajatime...
geri79

Es igy utolag is : boldog szulinapot Eszter!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zso- mostanaban Abel is kevesebbet eszik, nem csak a kevesebb tej miatt. Eddig o is 1kg felett hizott havonta, de most sokkal kevesebbet. Ugyhogy nyugodj meg, ok biztos tudjak mennyi nekik az eleg, foleg ha meg ejjel is ilyen sokat alszik.
geri79

Kakti
Itt van pár link
(sztem a nagyobb bababoltokban találsz, sőt még a tescoban is láttam)

http://www.tisztababa.hu/?oldal=2&terme ... =hordoz%F3

http://www.taftoys.hu/categories.php?cat=1

http://www.pagony.hu/index.php?page=pro ... e&id=16069

bchris

Anita: Levi gyönyörű!

Kokonya: hüpp de rendes vagy! A korom! Na, az már olyan, mint a korom: fekete.

Kokonya Móni: gondoltam már rá, hogy el kéne menni Ringatóra, ne csak az én fa hangomat hallgassa. :D Csak eddig olyan fiatalnak gondoltam hozzá Bulcsút, így itthon énekelgettem neki (képzelhetitek, én, aki talán az egyetlen élő ember, akinek felmentése volt énekből) zenét hallgattunk (100 fok Celziust). Bár a repertoárom nem túl bő, általában a Koncz Zsuzsa: Ha én rózsa lennék című örökzöld slágert énekelem neki. És ha már meghallja az első fals hangokat már röhög és kapálódzik. A másik az Én elmentem a vásárba félpénzzel állatutánzós népdal. Bírja, mikor mekegek neki!

Kakti: hát én varrtam neki kiskönyvet: Nem mintha sajnálnám rá a pízt, de olyan örömet okoz varrni. Olyan szívesen varrnék többet, annyi ötlet van a fejemben: most éppen textilkockákat fogok varrni, már előkerestem sok sok féle anyagot: pamut, vászon, len, selyem, bőr, farmer, sok színben mintában, és a kocka minden oldala másmilyen feladatot rejt majd: egyiken pillangókat lehet rágombolni, másikon cipzár lesz, alatta dekorgumiból varrok rá valami kisállat figurát, a harmadikon kis ablak lesz, amit cipőfűzővel lehet összekötni, a negyediken tépőzár, ötödiken patent és így tovább. Ha megvan a könyvelés (mára terveztem, akkor hétvégén meghódítom a varrógépet!)
Kép Kép

Elnézést, Kakti én már sírósra nevettem magam: nálunk Bulcsú szopi alatt rendszeresen a középső ujját tartja ki, ha nem, akkor számol 3-2-1.
Kép

Zsó: lehet, hogy már írtam sokszor, de szerintem tényleg nagyon hatásos: ha ideges vagy és nem bírsz lenyugodni a legjobb és legkíméletesebb nyugtató napi egy lityi citromfű tea. Finom is jó is. Ez nem befolyásolja a szoptatást sem.

Most kövezzetek meg, de nagyon örülök, hogy Szoptanítozunk. Ha nem is anyatej, de az érzést meg tudom neki adni. Mostanában esténként rászokott arra, hogy először eszik (persze mert a liba anyja mióta nem sötétedik elfelejti, hogy közeleg az este, és szegény Bulcsúnak kell sírásával felhívni a liba figyelmét, hogy fürdésidő van) aztán rájövök, hogy vazze este 7 van, akkor fél óra emésztés, masszázs, fürdés. De mivel eddig megszokta, hogy a végén van kaja és onnan ájult be az ágyba, a szopit igényli most is (bár a pocija tele). Így csupasz mellre teszem, eszik vagy sem, nem tom, de negyed-fél óra alatt álomba nyugtatja magát. Ilyenkor átviszem a Dedet, és szépen alszik reggelig. Ha csak ezt nézem, megérte a küzdelem.

Talpig pasas: van kis játszóhídja, teledobtam mindenféle cuccal. Tippeljetek, mi a kedvence? Nem a kisalma, a bábok, a csörgő. Áááh, nem ez mint le van téve. A RÓZSASZÍN KISAUTÓ! Ezeknek a pasiknak ez genetikusan van kódolva???

Hu, most jó hosszú lettem, na rongyolok a Plébániára.

zarja

Tegnapi Léna képem, amilyen anno Lilluról is készült megmutatta, tényleg nem hasonlítanak a lányaim, íme:

Kép

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Köszönöm a támogatást meg a bíztatást mindenkinek (tudom, hogy soxor elmondtam, de olyan sokat jelent :oops: )!!!

Kokonya Móni: nekem is előjöttek a néptáncos gyökereim, meg az a rengeteg népdal, amit tudok, meg a népzene cd-k - Berci nagyon csípi, amikor énekelek neki, meg táncolok vele. Talán már írtam, de legjobban a kicsit aszimmetrkus, balkáni táncok jönnek be neki :)

Zsó - ehhez a tej-mitézériához nem tudok hozzászólni, minthogy mi táposak vagyunk, de az apakérdést sajnálom. Egyébként én is azt hittem, hogy a férjemet meg fogja változtatni a baba, de nem, ugyanolyan lassú, és bizonyos értelemben önző, nem helyezi a maga érdekei, vágyai elé a babáét... Tök az van, amit Nóri mondott, hogy ő dolgozik, ezzel az ő feladata elintézett a családban. Na jó, ezen a héten szabin van, és többet segít, pl. néha megeteti, átpelenkázza (ha nem kakis... :oops: ), de sírást csitítani, járkálni vele nem szeret (mondjuk ki szeret egy ordító babával a vállán járkálni? De ez van, meg kell csinálni.) Elintézi azzal, hogy ez neki nem megy, vagy hogy 'anyának' ez jobban megy, és átpasszolja. Én meg hülye vagyok, és hagyom.

Ma délelőtt Buci nagymamánál lesz, és a zurammal elmegyünk múzeumban, a Szépművészetibe, a Puskin gyűjteményt nézzük meg, nagyon rá vagyok izgulva a kultúrproggerre :)

Beszéltem a gyerekorvossal, jövő hét pénteken megkapjuk az oltásokat, mert addigra már betölti a 2 hónapot (te jó ég, már ennyi idős!!!). Izgulok, hogyan reagálja le... Kap Dipertét, és Pnenumococcust. Tudom, hogy volt téma, de van, aki beadatja a rotát (majd)? Nekem a védőnő nem annyira javasolta, hogy nem véd minden ellen, meg csak az első két fertőzést védi ki, közben meg rohadt drága... nemtom.

Funky: igen, nandus kendő :)

Édesek a babók ám!! A 'bemutatós' kezek :D
Nálunk is tömi a kezét a szájába, de azt olvastam, hogy ez (amikor nem éhes) inkább az ember- és érintéshiányt kompenzálja, ill. a szájával érzékel, ismerkedik a világgal. Én sem hiszem, hogy a foga jönne (jobb is, minél később jön ki, annál kevesebb ideig romlik).
Nekünk is van apa hasán alvós kép, de a zuram nem engedi felrakni, merthogy őt ne publikáljam...

Ja, vettem egy tök jó könyvet, 'Bölcsek a bölcsőben' - ismeri vki? A legújabb a csecsemők kognitív fejlődéséről, és nagyon jó, olvasmányos, nem túl tudományos, csak alig van rá időm olvasni :(

boruska

aki akar Berci videókat nézni:

http://videa.hu/tagok/1338175

boruska

Jó reggelt mindenkinek.

Az én drágaságom a kiságyban dumál a zenélő forgónak :lol: Nemsokára szopizunk és utána végre megyünk a városba sétálni, mert süt a napocska. Juhéééé

Most egész jól aludt délelőtt. Be tudtam rakni egy mosást, meg rendbekaptam a lakást is.

Apjukról én inkább nem mondok semmit. Ma is összekaptunk mielőtt elment Pestiában kocsiért... Mondjuk mi elég heves vérmérsékletűek vagyunk mind a ketten de a legnagyobb veszekedés után is 10 perccel már minden rendben van, de nekem is meg neki is ki kell magunkból ordítani a dühöt... Hát ilyenek vagyunk :roll: Ma mehettem volna a dokihoz, de rittig ilyenkor kell menni azért a szaros kocsiért és nem bír várni 1 órát amig elmennék a dokihoz. Így hát majd hétfőn legközelebb.

Egy őrült professzoros kép :lol: Kép

Na megyek készülődök amig el van a haverjaival :lol:

bellerreni
Eger

Bchris, akkor te mikor főzöl meg házimunkázol???

Zarja, nekünk van egy jó kis gyerekdalos cd-nk (rajta van aekegős dal is :D ) Ha megmondjátok hogy tudom megosztani veletek nagyon szívesen megcsinálom. Az én lányaim szeretik.

dalika

Sziasztok!

Dalikaaa!
Persze, hogy érdekel a lábas a téma!!!!
Jöhet pü-be is, de szerintem mást is érdekelhet, úgy írd ide!
Kösziiiii

Kattkat

Kép
kattkat

Boruska- nagyon orulok, hogy mar ilyen jol vagy! A videok edik!
geri79

Sziasztok!

Nálatok volt PKU szűrés a kórházban? a miénk nem volt értékelhető és aztán el is felejtődött :oops: :oops: ma vettük észre a védőnővel.
Hogyan lehet ezt megismételni, és ennyi idősen még lehet?

megmértük a csajt, 59 cenyó.
nagy a kutacsunk, erre is majd figyelni kell.

Reni
nekünk is lassan ilyen a hajunk:) mondjuk lánynak kevésbé előnyös, de evvan:) majd növeszt újat.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Képzeljétek menstruálok :shock:
Pedig olyan jó volt nélküle.
És nem kímél....
Éjszakai betét és meristin.....

Kép
bettike830

azt írja a net, hogy ezt a PKU-t 7 napos kor előtt kellett volna nézni....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Boruska:
Berci fiú valami tündéri édes....

Kép
bettike830

Boruska:nagyon cuki Berci!!

zsó
Kép
pcd1985

bocs a sok nyekergésért-részemröl

szoval játszottam a lánnyal + 1 orát, probáltam hasra tenni játékbol, nagyon hamar elfárad a nyaka, szal erre még gyurunk v@zze
evett130g-t és most alszik a tersaszon végre süt a nap, bár hétfötöl megint xar idöt mondanak hurá

probálok felzárkozni..
én azt sem tudom mi az hogy PKU...
haj:
1000x lekopogtam már de nekünk kicsi a hajzat, de nagyon erős egységes és szép, csak hátul ki van kopva de az nem látszik:)
szerintem nem lesz kopi a lányom hanem átmenetesen vált...
remélem kopp-kopp

zsó
Kép
pcd1985

Boruska! Berci nagyon édes a videókon!

Reni! A te fiad se semmi! 8) :lol:

Dalika! Jöhet a gyerekdalos cd és a lábtéma.

Mondjuk ezzel kapcsolatban jut eszembe. Majd el kell mennünk az ortopédiára, mert hiába nem kötött a lányka csípője, de nem egyformán ráncos a két combija. Velem is és az öcsémmel is így volt, de mozgásszervileg nem volt semmi bajunk. Remélem a drágámnak sem lesz.

Zarja! Nekem is felmentésem volt énekből! :lol: :lol: :lol: Csak nálunk a páromnak is bár hangja van. (Bár csak ne hallanám!) Ettől függetlenül énekelgetünk a dednek, akár saját költésű dalocskát is!

Juti! Nekünk volt a kórházban PKU, de az eredményt nem tudom. Azt kiküldik a gyerekorvosnak?

Kép
Kép
molmar

Molmar, ha megmondjátok hogyan kell és hova felrakni a cd-t már megy is.

dalika

Zsó, Pku szűrésen az esetleges anyagcsere zavarokat nézik.
http://www.pku.shp.hu/hpc/web.php?a=pku&o=1156405714

Nekem olyan hangom van, hogy már gyerekkoromban azt mondták az anyák napi ünnepségen a kóruspróbán, hogy inkább csak tátogjak :oops: :oops: :oops:

Szóval nekem is van már egy kis cd gyűjteményem gyerekdalokból.. felteszem én is, ha már tudom hogy kell :roll:
Vendég

Dalika, passz. Nem tudom hogy kell felrakni. :oops: De majd jönnek a többiek és segítenek. Gondolom a gmailra kell(ene) felrakni a cd-t.

:D :D :D Azt hiszem kitelne itt egy fals kórus. :lol: :lol:

Kép
Kép
molmar

Juti
PKU szűrést nekünk is a kórházba csinálták. Azt mondták ha vmi nem stimmel akkor küldenek levelet.

A kórházban mondták h nem értékelhető?
Védőnő nem mondott semmitaz ismétlésre?

Dalika
Akkor főzöm mikor a nagy alszik. Ált-ban 2 napra többfélét, vagy 1 napra levest+főételt. Hétvégére megfőzök ált-ban pénteken h akkor a családdal lehessek. Házimunka meg a főzés mellett, előtt, után, este, hétvégén van a nagyobb takarítás. Hétköznap csak a konyha étkező, nappali ahol egész nap vagyunk.

bchris

Krisz
A kórházi zárón van hogy mivel még nem szopott eleget (mindenkit hamar hazaküldtek mert felújítják és kellett a hely) ezért nem lett jó és pár napon belül ismétlés kell. csak ez elkerülte eddig a figyelmünket és most vettük észre a védőnővel.
ő azt mondta hívjam a kórházat hogy mi van ilyenkor :roll: :roll: kórház nem veszi fel persze. majd próbálom a gyerekdokit.
a neten azt írják 7 napos korig kell levenni, mi meg már 2 hónaposak leszünk lassan...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Vagyok am en is, olvasok, igy kepben vagyok, csak irni nincs idom vagy energiam. Nem egyszeru igy csalad nelkul a picurral, de mar csak bo 2 honap es otthon vagyunk. Fura,hogy mindenki kifele jon, mi meg alig varjuk, hogy otthon legyunk. Na de en nem nevelnek itt gyereket az tuti.

Mi egesz jol eszunk, a tejem tobbnek tunik, elkezdtem az Urtikat, meg kuldek Maci kv-t es azt is iszom, meg alkoholmentes sort. Valami segit, mert alig kell mar hozzataplalni. A jobb mellemben sokkal tobb van mint a masikban. Meretre ugyanakkorak, csak az egyik feszes a masik meg nem :shock:

Mi majdnem minden nap megyunk setalni, esoben is, kulonben szinte alig lennenk kint, bar most nem panaszkodom, mert par napja eleg szep ido van napsuteses.

Emlitettem, hogy vettunk uj babakocsit, hat masodik hasznalatnal elrepedt a tolokar, vittem is vissza es kiderult hogy gyari hibas volt. Kaptunk ujat, na de hat ez az en szerncsem. Sebaj az uj mar jol szuperal.

Villo, nekem is cicn alszik el, es velunk alszik az agyban, de csak ejszaka van ott, nappal a kisagyaban is siman elvan.

Neztem a kepeket, mindenkinek nagyon tunderi a babaja, naggggyon szepek. Megprobalok en is rakni ide, ha sikerul kicsinyiteni.

Egyebkent leanykamnak total voros a haja :D es a szeme meg zold, ami eleg fura, mert a csaladban senkinek nincs zold szeme.

Engem erdekelne ez a Ringato dolog!
En is enekelek neki sokat, meg az Oreg nene ozikejet meselem.

Na megyek osszepakolok kicsit.

Kép

Kép
editmk

Eszter, boldogsagos szulinapot tegnapra :oops:

Kép

Kép
editmk

Meghozták az urticát. 5-ös:)
Hogy is kell szedni?

macikávéból, sörből mennyit isztok egy nap?
sört én még nem próbáltam, macikávét kettőt ittam.

egyébként nagyon elegem van a tejmizériából? miért van az hogy egyik nap 130-akat eszik másiknak alig 70-eket....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Anita, nektek milyen laborértékek mellett lehetett abbahagyni az Ursofalkot?
Szétáztunk a sétában, most megyek etetni.
zuzmooo

Megjöttünk a sétából megkajcsiztunk és most ismét aluszka van :lol: Olyan jó volt sétizni. Este is lemegyünk, ha még ilyen jó idő lesz. Képzeljétek az egyik boltban végkiárusítás van és vékony hosszú ujjú felsőt kis nadrággal vettem 695 Ft-ért plüss melegítő (alsó, felső) + body-t meg 1495 Ft-ért vettem. :shock:

Urtica szedése: Én napi 3x5 golyócskát szedtem, de ha felszaporodik a tejcsi abba kell hagyni.

Én a Maci kv-t még nem próbáltam, de a sör az nekem is szokott használni. Most elfogyott az enyém, de megkívántam tőletek úgyhogy megiszom az embőc alkoholos citromos Gösser-ét. Bekábítom a gyereket, hátha estére jobban alszik :lol: Na jó csak egy kicsit iszom belőle nem az egészet :roll:

A fiamnak a haja direkt van úgy fésülve. Egyébként van neki haja mindenhol csak világos :roll: Egyedül a jobb halántékán hiányzik egy újjnyi helyen, de az születésétől hiányzik. Szerintem a köldökzsinór dörzsölte ki.

bellerreni
Eger

Urtica mehet napi 5x5 is, de maximum 5 napon keresztül! Utána 5 nap szünet után újra mehet 5 napig!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?