Sziasztok!
Köszönöm a támogatást meg a bíztatást mindenkinek (tudom, hogy soxor elmondtam, de olyan sokat jelent
)!!!
Kokonya Móni: nekem is előjöttek a néptáncos gyökereim, meg az a rengeteg népdal, amit tudok, meg a népzene cd-k - Berci nagyon csípi, amikor énekelek neki, meg táncolok vele. Talán már írtam, de legjobban a kicsit aszimmetrkus, balkáni táncok jönnek be neki
Zsó - ehhez a tej-mitézériához nem tudok hozzászólni, minthogy mi táposak vagyunk, de az apakérdést sajnálom. Egyébként én is azt hittem, hogy a férjemet meg fogja változtatni a baba, de nem, ugyanolyan lassú, és bizonyos értelemben önző, nem helyezi a maga érdekei, vágyai elé a babáét... Tök az van, amit Nóri mondott, hogy ő dolgozik, ezzel az ő feladata elintézett a családban. Na jó, ezen a héten szabin van, és többet segít, pl. néha megeteti, átpelenkázza (ha nem kakis...
), de sírást csitítani, járkálni vele nem szeret (mondjuk ki szeret egy ordító babával a vállán járkálni? De ez van, meg kell csinálni.) Elintézi azzal, hogy ez neki nem megy, vagy hogy 'anyának' ez jobban megy, és átpasszolja. Én meg hülye vagyok, és hagyom.
Ma délelőtt Buci nagymamánál lesz, és a zurammal elmegyünk múzeumban, a Szépművészetibe, a Puskin gyűjteményt nézzük meg, nagyon rá vagyok izgulva a kultúrproggerre
Beszéltem a gyerekorvossal, jövő hét pénteken megkapjuk az oltásokat, mert addigra már betölti a 2 hónapot (te jó ég, már ennyi idős!!!). Izgulok, hogyan reagálja le... Kap Dipertét, és Pnenumococcust. Tudom, hogy volt téma, de van, aki beadatja a rotát (majd)? Nekem a védőnő nem annyira javasolta, hogy nem véd minden ellen, meg csak az első két fertőzést védi ki, közben meg rohadt drága... nemtom.
Funky: igen, nandus kendő
Édesek a babók ám!! A 'bemutatós' kezek
Nálunk is tömi a kezét a szájába, de azt olvastam, hogy ez (amikor nem éhes) inkább az ember- és érintéshiányt kompenzálja, ill. a szájával érzékel, ismerkedik a világgal. Én sem hiszem, hogy a foga jönne (jobb is, minél később jön ki, annál kevesebb ideig romlik).
Nekünk is van apa hasán alvós kép, de a zuram nem engedi felrakni, merthogy őt ne publikáljam...
Ja, vettem egy tök jó könyvet, 'Bölcsek a bölcsőben' - ismeri vki? A legújabb a csecsemők kognitív fejlődéséről, és nagyon jó, olvasmányos, nem túl tudományos, csak alig van rá időm olvasni