Most 3 napig nem olvastam, totál le vagyok maradva.
Az életmentő tanfolyam végül is jó volt, bár nem ugyanaz, mint az egészségügyi a jogsi előtt. Szóval megmutatta a néni egy babán, aztán ennyi. Kipróbálni nem lehetett, meg nem is olyan mellkas-emelkedős baba volt. Igazából nagyon sok újdonságot nem mondott. Viszont a szoptatásról elég sok hasznos dolgot hallottunk. De tényleg jó hosszúra nyúlt az előadás. A végén már csak a néni szlogenjére figyeltem fel, amikor azt mondta, "egy cici, egy szopás"...
Nem tudom, lehet, hiányzik egy kis entyem-pentyem?!?
Hibernia,
Ha van fogadott szülésznőd, mindenért őt hívd a végén. Ha nincs, a dokidat, de azért ezt beszéld meg vele előre a következő vizsgálaton...
Írj le minden kérdést, és zúdítsd rá!
Nehogy aztán ő másképp gondolja, mint a mi orvosaink, aztán felelőtlennek tartson, mert nem hívtad hamarabb... Én annyi hülyeséget kérdezek, mert nem bírom a bizonytalanságot. Férjem szerint élvezi a doki, mert ilyenkor mindig mosolyog, biztos jókat röhög magában rajtam...
Nekem különben azt mondta a szülésznő, akkor telefonáljak, ha már másfél órája 5-8 percenként rendszeres, egy-másfél percig tartó fájásaim vannak. Na, vagy ha elmegy a magzatvíz. Akkor már zuhanyozni sem szabad, hanem rohanni be a fertőzés miatt. A dokit majd a kórházból értesítik, ő végül is nem baj, ha nincs ott az elején.
A barátnőd pasija... Ne foglalkozz velük! Figyeld meg, ha terhes lesz a lány, ő lesz a legóvatosabb!
Persze, én is felhúznám magam az ilyen beszólásokon.
Te regisztráltál külön a kismama napra, vagy sms-ben kaptál visszaigazolást? Mert én regisztráltam a nevedben is, és az e-mailre az jött vissza, hogy egy főre jelentkeztem. Neked viszont csak a számodat adtam meg, mert e-mail címet nem tudok.
8:30-tól lehet a helyszínen bejelentkezni. Találkozunk akkor, vagy előtte pár perccel? Mármint mindenkivel, aki jön közülünk. Én sajna egyedül megyek. Forma 1 van 9-től...
Charlott, ha jönni akarsz, még gyorsan jelentkezz, mert nekünk péntek du. 2-ig kellett a végleges visszaigazolást elküldenünk!
Nadina, a légkiegyenlítő kamra jó ötlet! Csináld meg, frontos időben tele lesz kismamával!
Csöpplány pókmegbotlásán is jót röhögtem.
Nehéz lehet, hogy anyukád így gondolkozik! Nagyon sajnállak miatta!
Én is úgy érzem, néhány embernek magyarázkodnom kell, hogy miért maradtam itthon a legelejétől, ez tök kellemetlen. De igazából akkor is így tettem volna, ha nyáron nem vetéltem volna el, és nem lett volna ennyire stresszes a munkám a 40 gyerekkel a suliban. Nekem a leginkább az egyik barátnőm kampányol az itthon maradás ellen, aki szinte végigdolgozta a terhességét, emiatt meg sem lelkileg, sem beszerzésügyileg nem tudott felkészülni a szülésre, főleg, hogy a végén hirtelen még be is fektették a kórházba. Soha nem fogja tudni már pótolni azt az elvesztegetett időt, amit a munkával töltött... Azóta is csak sodródik az árral. Hónapokig nem tudta feldolgozni magában, hogy anya lett. De még így is kitart a véleménye mellett!
Csigaby, a nehezén szerintem már túl vagytok. Anna végre gyarapodik, ez olyan jó! Annyit gondolunk Rátok!
Manófa, ne akarj már elbúcsúzni! Tök jól beilleszkedtél közénk! Olyan jó volna, ha jönnél máskor is! Őszintén tök szomorú lettem attól, hogy búcsúzni akarsz!