Sziasztok!
Hajrá, lányok, látom, mindenki irtó elfoglalt mostanában. És végre kisütött a nap is
Tina, jó kis illatáradat lesz nyáron nálatok, most kár, hogy neten csak a színek jönnek át
Szilvás, ki nem állhatom a buszozást, de most én is milliószor nyugodtabb lennék a buszon a repülő helyett. De majd legközelebb Galyatető
Csillag, jó készülődést, kíváncsi vagyok a tortákra
Clárika, jó sokáig őrizgetted, gyűjtögetted
Egyébként, ez a méretzkedés a rendelőben precíz előkészületeket igényel. Kábé nagyjából ugyanazokban a ruhákban és cipőben érdemes megjelenni. Nos, én a legnagyobb pulcsimban mentem tengapelőtt, meg a hasam is rengeteget nőtt, így 61,5 kg-mal büszkélkedhetek.
Dia, úgy látom, Bence megkapta a megfelelő orientációt
és nemcsak messziről szemléli a munkát
A múltkori fenyegetés, hogy Te következel, arra vonatkozott, hogy a Te blogodba fogok majd belenézni végre!
Egyébként rájöttem, hogy a vásárlási láz azért rajtam is kitört, csak más formában. Szakirodalmat tekintve
Találtam egy tök jó kis könyvet, kölcsönkaptam, de muszáj leszek megvenni, mert tele van sok hasznos és gyakorlati tanáccsal.
Faber-Mazlish: Testvérek féltékenység nélkül.
A párját nem olvastam, de azt is be fogom szerezni, biztos van mit pótolnom belőle:
Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje.
Van valamelyikőtöknek ötlete, hogy mi az, amit még érdemes lenne beszerezni? Nemcsak testvéres könyv érdekel, bár tény, hogy most erre vagyok kihegyezve
És, hogy ne "csak" magamra gondoljak (bár nem öncélú a fenti olvasmánylista sem), ma jelent meg, ha nem néztem el a dátumot, Marék Veronikától a
Boribon focizik c. új része a sorozatnak. Mi nagy rajongók vagyunk, tavaly ilyentájt a Boribon-könyvekkel kezdtük a mesélést és nagyon jól bevált! Azt mondanom sem kell, hogy lelkesen folytattuk a sort a
Kippkopp-könyvekkel, most születésnapjára pedig megkapta Kristóf az
Öcsi és bátyó gyűjteményt.
Melisch? Katka? És a többiek?