Helló Csajok!!
Angyal- Nagyon boldog szülinapot a párocskádnak és igaza van, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát
Csak a reumám mond mást
Ez az esős idő valóban kedvez az allergiásoknak, örülök, hogy jobban vagy
A vv.-re drukk++++
Ancsu-Az Parndorf amire te gondolsz, ez Bécs és Hegyeshalom között van, egy nagy Outlet, én még nem voltam, mert mi sajnos általában mindig este vagy éjszaka megyünk haza, de állítólag tényleg ki lehet fogni jó cuccokat....Csak márka boltok vannak, tehát : Adidas, Nike, Replay, Mustang meg hasonlók!Ha elhagyjátok Hegyeshalmot és Bécs felé mentek, akkor kb 50 km múlva jobb kézre van, lehet látni!!A nyaralás miatt azért nem félek, mert ez a barátnőm már több éve kint lakik és ő fog minket vezényelni, vizet alapból sem iszom, kaját meg vagy főzünk magunknak ( akkor tudom miből van) vagy olyan étterembe megyünk amit ő ajánl nekünk, szóval én nem félek
Gabi- Nagyon várlak az Uh hírekkel, már tuti, hogy óriási a Bébid
Szrityi- Gondolom, hogy most kicsit elkeseredtél, hogy tolódik a dolog, de Brinek tök igaza van, hogy nézd a jó oldalát, hogy mennyire alapos a doki bácsi, hogy tényleg mindent megvizsgál és elkövet, hogy sikeres legyen a lombikod!!!Remélem kezdhettek május végén
Bri- Már csak 2 nap és itt a szerelmed
Ne id mond ezt a kimozdulást, amióta itthon vagyok bazi sok szabad idővel alig mozdulok ki, meg alig csinálok valamit, amikor rohantam akkor mindenhol ott voltam
Zsu- 8 nap és kezdtek, szuper!!Erre a progi szurira kérdezz rá, nehogy tényleg hiánycikk legyen
Betty- Ez jó, a pia amúgy is fertőtlenít, kinyírja a bacikat
Szerintem Apjuk helyettem is vedelni fog , én majd csak az alkoholmentes koktélt szürcsölgetem
Szépen titokban tartottad az eredményeidet te lány, ejnye-bejnye
Megyek és megsasolom, de az jó ha nincs semmi nagy gond
Suzy- Hogy vagy ma??Voltál dolgozni?
Vanili- Jó rég voltál
Melike- Mai punkcióhoz+++++++
Csajok nekem tegnap óta furán szurkál a bal oldalon a hasam....Néha belenyilall egy nagyot, aztán órákig semmi....Mi lehet ez??
Remélem semmi rossz, bár nem érzem, hogy az lenne, valahogy úgy érzem minden okés
Ezért ma már port töröltem, porzsívóztam, teregettem, már csak fel kell mosni , főzni na meg a ruhásszekrényekben rendet rakni
Ja képzeljétek, hogy ma elmarad a kerti bútor nézegetés, mert még mindig a kocsiban vannak a téli gumik, párom elfelejtette kivenni őket, így le van hajtva a hátsó ülés és hát a barátnőm a kisfiával jött volna, de így nem férünk el, azt meg nem vállaltam, hogy kiszedem, mert bazi nehezek