Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!!

Angyal- Nagyon boldog szülinapot a párocskádnak és igaza van, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát :D Csak a reumám mond mást :D :D Ez az esős idő valóban kedvez az allergiásoknak, örülök, hogy jobban vagy :wink: A vv.-re drukk++++

Ancsu-Az Parndorf amire te gondolsz, ez Bécs és Hegyeshalom között van, egy nagy Outlet, én még nem voltam, mert mi sajnos általában mindig este vagy éjszaka megyünk haza, de állítólag tényleg ki lehet fogni jó cuccokat....Csak márka boltok vannak, tehát : Adidas, Nike, Replay, Mustang meg hasonlók!Ha elhagyjátok Hegyeshalmot és Bécs felé mentek, akkor kb 50 km múlva jobb kézre van, lehet látni!!A nyaralás miatt azért nem félek, mert ez a barátnőm már több éve kint lakik és ő fog minket vezényelni, vizet alapból sem iszom, kaját meg vagy főzünk magunknak ( akkor tudom miből van) vagy olyan étterembe megyünk amit ő ajánl nekünk, szóval én nem félek :wink:

Gabi- Nagyon várlak az Uh hírekkel, már tuti, hogy óriási a Bébid :D

Szrityi- Gondolom, hogy most kicsit elkeseredtél, hogy tolódik a dolog, de Brinek tök igaza van, hogy nézd a jó oldalát, hogy mennyire alapos a doki bácsi, hogy tényleg mindent megvizsgál és elkövet, hogy sikeres legyen a lombikod!!!Remélem kezdhettek május végén :wink:

Bri- Már csak 2 nap és itt a szerelmed :D Ne id mond ezt a kimozdulást, amióta itthon vagyok bazi sok szabad idővel alig mozdulok ki, meg alig csinálok valamit, amikor rohantam akkor mindenhol ott voltam :D

Zsu- 8 nap és kezdtek, szuper!!Erre a progi szurira kérdezz rá, nehogy tényleg hiánycikk legyen :wink:

Betty- Ez jó, a pia amúgy is fertőtlenít, kinyírja a bacikat :lol: :lol: Szerintem Apjuk helyettem is vedelni fog , én majd csak az alkoholmentes koktélt szürcsölgetem :D Szépen titokban tartottad az eredményeidet te lány, ejnye-bejnye :wink: Megyek és megsasolom, de az jó ha nincs semmi nagy gond :wink:

Suzy- Hogy vagy ma??Voltál dolgozni?

Vanili- Jó rég voltál :roll:

Melike- Mai punkcióhoz+++++++ :D

Csajok nekem tegnap óta furán szurkál a bal oldalon a hasam....Néha belenyilall egy nagyot, aztán órákig semmi....Mi lehet ez?? :roll: Remélem semmi rossz, bár nem érzem, hogy az lenne, valahogy úgy érzem minden okés :wink: Ezért ma már port töröltem, porzsívóztam, teregettem, már csak fel kell mosni , főzni na meg a ruhásszekrényekben rendet rakni :? Ja képzeljétek, hogy ma elmarad a kerti bútor nézegetés, mert még mindig a kocsiban vannak a téli gumik, párom elfelejtette kivenni őket, így le van hajtva a hátsó ülés és hát a barátnőm a kisfiával jött volna, de így nem férünk el, azt meg nem vállaltam, hogy kiszedem, mert bazi nehezek :shock:

KépKép
gyancsi

Helló lányok!

Megjöttünk!Nincs kép :cry: mert apa kicsit elbambult és csak áll és nézte ahogy a baba fickándozik :lol:Nagyon kis cuki volt és élénk,azt mondták az a jó.

Nyakiredő:1.8mm (3mm alatt jó)
CRL:49mm
BPD.19mm
TAD.16mm
Placenta a mellső falon,átlagos mennyiségű magzatvíz,ép koponya-mellkas-és hasfali kontúrok.Mozgó ép végtagok.

És november 1-re írt ki a doki :roll:
Levették a kombinált teszthez a vért is,most aztán várhatom az eredményt.
Legközelebb 16.hét AFP.Addig csak a védőnő.

Később jövök még csak kicsit le kell pihennem,mert éjjel megint fent voltam 2 órát :?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Csak jöttem életjelet adni magamról, dolgozom elég sok a munkám, sztem ma nem is leszek, de a drukkjaimat küldök és mindenkit puszolik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szrityi!
Sajnálom,h megint húzódik,de jól mondják a lányok,legalább nagyon alapos a doki.

Zsu!
Ma találkoztunk a dokinénivel a kórházba (biztos áthívták a meddőségiből) és mosolyogva kérdezte,hogy minden oké-e?Nagyon meglepődtem,hogy megismert minket :lol:

Betty!
Olvastam az eredményeidet,bár nem sokat értek belőle,mint mindíg,de írtad,h a prolaktinra csak bromo kell.Akkor az jó :lol:

Gyancsi!
Nekem is volt hogy így beszúrt az oldalam,de a doki mondta,h ez normális.Nyúlnak a szalagok.
Szabadidővel én is így vagyok....

Angyal!
Férjednek BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
vv eredmények?

Meli!
Gyere majd,ha tudsz a hírekkel!!!

Suzy!
Holnapi uh-hoz
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Köszi az aggódást,m és a drukkokat!
Hazaértünk!
Azt mondta az orvosom, hogy rettenetesen elégedett, 10petesejtem lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit még görcsölgetek, úgyhogy pihiznem kell.
Holnap 11körül kell telózni, hogy hányan termékenyültek meg, de én azt nem fogok, majd a férjem!NEkem rossz emlékeim vannak ezzel kapcsolatban!
Szóval most nagyon boldogok vagyunk, de azért az izgalom az megvan rendesen!HA holnap nem mondanak semmi rosszat, akkor talán megnyugszom egy kicsit!
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli!
Hát ez nagyon jó!
Drukk,h mind megtermékenyüljön+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És akkor holnap megtudod mikor lesz beülti?

Kép
cukigabi
Budapest

Meli:

Gratula a sok Petikéhez....
Termékenyüljön meg minden kis Petike...
Holnapra mennek a drukkok+++++++++++++
szrityi

Bri:
Ma-holnap kell megjönnie pirikének aztán 1 hét múlva csinálnák a laparo-hysterot és májusi ciklus 21. napjától kezdődne a stimu. Szerintem így megvan az a 6 hét amit írtál…De ez csak akkor működik ha a dokival össze tudom egyeztetni amit még nem tudok sajna….
Persze nem az a gáz, hogy meg kell csinálni, mert így tényleg sikeresebb lehet a lombik csak, hogy bármikor megyünk mindig újabb dolgokkal tud előállni a doki amire nem számítunk. De elvileg ez az utolsó már más nem lesz és tényleg kezdődhet a stimu.

Gyancsi:
tényleg nagyon sok ez a bünti nem is tudom én mit kezdenék a férjemmel ilyen esetben…?

Angyal:
Istenke éltesse apát!!!!

Gabi:
De kár, hogy nincs kép pedig biztos ari édes lehet már a baba…
szrityi

Hello Csajok!

Jöttem egy kicsit, délután aludtam 5- fél 8-ig, most tusoltam, de már nem volt pofám újra aludni, így gondoltam jövök egy kicsit :!: :wink:

Nem tudom Gabi és Gyancsi hogy vagytok vele, de nekem piszkosul ég a gyomrom :shock: iszom a Salvus vizet, de semmi :!: :roll:

Meli
Várom majd a képet a fáról :wink: biztosan fog virágozni :roll:
Nagyon örülök a szép eredményednek, továbbra is nagy-nagy drukk megy Neked, igazán elégedett lehet Veled a doki, jó pihit :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++reméljük a legjobb híreket fogják neked holnap mondani :!: :wink:

Bri
Már csak két nap, gondolom már mennyire várod :roll: :wink: úristen mikor is találkoztatok mostanában :?: szép együtt töltött napokat kívánok :!: :wink:
Milyen gyűrűket vettél :?:
köszi a vonalzó dicsit
:!: :wink:

Gyancsi
Akkor most már Te is érted, hogy miről beszéltem, mi az a folyamatosa kaja undor és mennyire válogatós tud lenni az ember, ha egy "más" állapotba kerül :wink: de Én ennek változatlan módon nagyon örülök :!: :wink:
nálunk itthon kér bírság ennyibe kerül egyébként :!: :roll: tudom ez nem vígasztal :roll: apácskának mond ne siessen annyira hozzád, mert most már ketten várják otthon és az a legfontosabb, hogy épségben, bírság mentesen érjen haza, lassan kell az a pénz másra :lol:
nyaralás :roll: de jó is lehet az, nagyon régen nem voltunk már, Én még tengert sem láttam csak képről, de ami késik nem múlik, tudom, hogy egyszer az az álmom is sikerülni fog :!: :wink:
nagyon telnek otthon a napok gondolom, de azért ennyi munka mellett egy kicsit többet pihizzél drága :!: :wink: mondom ezt Én, aki állandóan dolgozik, de otthon kipihenem magam :!: :wink:

Szrityi
Nem lehet könnyű most neked, de reméljük időben megoldódnak a dolgok és mehet a sikeres lombik, ehhez megy a sok-sok drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hogy vannak a kutyusok :?:

Gabi
örülök a szépséges eredményednek és akkor most egy kicsit nyugi, pihizzél :!: :wink: majd lesz kép máskor, úgy is kell menni még egy párszor :!: :roll: :wink:

Betty
Vettem nagy sokára leveles tésztát, úgyhogy meg fogom csinálni azt a finomságos receptedet :!: :wink:

Angyli
Sok boldogságot a férjecskédnek, ünnepeljetek :wink:

Zsu
Nagyon drukkolok a következő sikeres lombikhoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
remélem nem kaptál papírt bírsággal kapcsolatban :?: :!:

Vanili
jó régen nem voltál, remélem minden okés veled :!: :?: :roll: :wink: ha van egy kis időd gyere :!: :wink:

További szép estét :!: :wink:

itt már megen zuhog az eső :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi,
szerintem holnap kiderül, hogy mikor kapom vissza őket, de ez még nem biztos!
Kár, hogy nincs képetek a picikéről, pedig szívesen megnéztem volna!

Szrity,
sajnálom, hogy ismét egy probléma áll elétek, de próbáld a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, ha nem csinálják meg, akkor könnyen lehetne méhen kívülid!
De így igaz, hogy később kezditek, viszont tuti, hogy sikerrel jártok!

Suzy,
te kis álomszuszék! :D
Tényleg nagyon szép a vonid!
Már énis szeretnék ilyet! :D
Holnapi uhuhoz drukkok mennek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok lányok!

Bocsi hogy ritkán jövök, persze olvasni szoktam, csak picit ritkábban.

Melinda millió drukk megy!!!

Ancsyka, ölellek :( .

Kismamáknak és babikáiknak nagy-nagy puszi!

És a várakozóknak sok-sok türelem!

Puszi
Vanili
Vendég

Melinda
nagyon drukkolok holnapra, majd gyere a hírekkel :wink: tuti nem lesz semmi gáz, ne aggódj....a múltkori egy véletlen "baleset" volt.

Szuzy
végre vettél levelest :lol:
Ha esetleg elakadsz, csörögj :lol: :lol: de ügyes vagy te, biztos nem fogsz :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt!!!

Csak gyorsan küldöm a drukkjaimat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Aztán később jövök!

Puszi mindenkinek! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Köszönöm Csajok a drukkokat, azt hiszem az mindig jól jön és segíteni fog :!: :wink: igazán kedves mindenki :wink:

már hajnal 3 óta fent vagyok, mert hányinger volt, de nagyon, sóhajtozok nagyokat aztán eltelik az idő :!: :roll: :wink: elég jól viselem, de már örülnék neki, ha inkább kijönne valami :roll: :oops: kiskoromban Én hányós voltam, mert sokat zabáltam, csak a gyomrom nem bírta és sokat nem mentem emiatt iskolába, elrontottam a gyomrom folyton :!: :roll:
tegnap épp kérdeztem anyumat a terhességeiről és mondta, hogy Ő szinte végig hányta az egészet :!: :shock:

Én is küldöm a drukkjaimat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
mikor telózol :?: köszi a vonalzó dicsit, neked is lesz hamarosan meglátod :wink:

Többieket is pusszantom, vidám, szép napot :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
én nem telózok, mert a múltkori rossz élmények még frissen élnek bennem!
Majd a férjem fog dél körül, szegény dolgozik, és majd ha mindent megtudott,akkor fog felhívni engem!
Jól megbonyolítottuk! :D

Már izgulok egy kicsikét! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli

Megértelek :!: drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++igen, minden fontos dolog nagy-nagy izgalommal jár :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na itt vagyok!Védőnő elintézve.

Suzy!
Nekem csak 1-2 alkalommal égett a gyomrom,így nem nagyon tudom mit kéne még enni-inni. :? Én is sokszor örültem volna,ha jön valami amikor hányingerem volt.De egyszer sem jött.
3 óta fent vagy?Akkor ebből megint lesz délutáni alvás!
Most eléggé megnyugodtam az uh után,bár van szívhang hallgató is itthon,de még nem hallani csak ilyen kutymorgást.

Vanili!
Neked is nagy puszi!Miért nem jössz sűrűbben?

Meli!
Érthető a félelmed,a lényeg,h megtudjátok a híreket és persze nekünk is hozd majd. :wink:

Bri!
Igen ez :arrow: idősürgető :wink:
Már nincs sok és apa megérkezik! :lol:

Zsu!
Már biztos kész vagytok a BMC-be!

Betty!
Mi van a mosógéppel?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
a mosógépet kicserélték hál isten, sok sok telefonos ügyintézés után (mert először nem igazán akarták) :roll:
Ezzel az újjal nincs semmi gond :wink: csupán az volt a baj, hogy én választottam....én mindig a balszerencsébe nyúlok :lol: :lol: de ezt már nem én választottam :lol: :lol:

Drukkok mennek mára mindenkinek+++++++++++++++++++++

Szuzy, Melinda nektek főleg++++++++++++++++++++ :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok lányok :!:

Mindenkinek köszi a köszöntést, arik vagytok :wink:

gyancsi :!:

Sejtem milyen lehet a reuma nekem izületes a kezem, bár most nem fáj :lol:

Tegnapi vásárlás mára eltolva :?:

Gabi :!:

Sajnálom, hogy nincsen kép de a párod nem csodálom, hogy elbambult, amikor meglátta a monitoron a kis szépségét :wink:
Majd legközelebb tuti csinálni fog :D
Nagyon szépek az eredmények, örülök, hogy minden rendben van a babával :wink:

Ügyi vagy, hogy a védőnőt is elrendezted ma :!:

VV eredményért holnap megyek majd utána az endokrin dokinőhöz.

szrityi :!:

Most egy kicsit csuszol de legalább a dokid alapos a biztos sikerre megy :!:
Nemsoká május és kezdhetsz meglásd minden rendben lesz :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

A bromo hamar beállitja a prolaktint és utána már tuti lesz a siker drukkhegyek++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Drukk az UH-hoz várunk a jó hirekkel++++++++++++++++++++++++

Melinda :!:
Gratulálok a szép eredményedhez nagyon szoritok továbbra is++++++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Már csak egy nap és ott lesz Veled a párod :wink:
Spontánkodjatok sokat++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Zsu :!:

Már csak 1 hét és indul a mandula nagyon drukkolok Érted is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Gabi
nem hiszem, hogy alszok délután, hiszen megyünk 5-re :lol: majd este :!:
mi volt a védőnőnél :?: vagy Ő volt Nálad :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
4 embrikénk lett mára!
Nem tudom, hogy ez jó arány-e, de mi ennek is nagyon örülünk!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Angyli
hogy van az allergiád :?: köszi a drukkot :wink:

Betty
köszike, drága vagy :wink: írok, hívlak vagy még nem tudom :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli
hát persze, hogy jó :wink: örülök nagyon, továbbra is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Melinda :!:

A négy szép eredmény megy a további drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Köszi most, hogy esett az eső két napig igy jobb, mert leverte a polleneket :wink:

:D :D
Vendég

Lányok!

ET után lehet autózni?Mert szeretnénk majd meglátogatni apósomat, másfél óra az út kocsival, de nem szeretném, hogy a rázkódás gondot okozzon!
Mit gondoltok?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
4 embrike nagyon jó! :lol: És mikor lesz a beülti?
Én kihagynám az autózást :wink:

Suzy!
Majd gyere a hírekkel!!!
Védőnőnél én voltam,semmi különös,beszélgettünk,kitöltötte a kiskönyvet......május 27-én kell mennem megint.

Betty!
És ez is whirlpool?Nekünk mióta a szervízes kint volt és nem csinált semmit azóta jó.Biztos megilyedt :lol: :P

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Melinda, gratulálok a 4-eshez! :D

Suzy, nem kaptam csekket, remélem nem is fogok!

Köszi a sok drukkot, de mégsem kezdünk jövőhéten, foggátlót kell szednem a lombik előtt.Így jövőhéten amikor megjön, mennem kell 3napi hormonvizsgálatra, aznaptól kell kezdenem a fogigátlót, és, ha elfogy akkor az 5.napon kell menni a kh-ba!
Jaj, de utálok már várni, de legalább maradt elég idő a fogorvosra, amit eddig csak halogattam,mert félek visszamenni! :D

Most nagyon nem jó kedvem van! :( De remélem átmegy rajtam hamar!
Ma volt azért egy jó hír is, a bnőm-nek hétfőn lesz az inszem, ők is már régóta várnak babára!

Mindenkit puszilok! és persze mennek a drukkok! +++++++++
Vendég

És akkor az igért képek:
Kép
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

ÓÓÓ Zsu!
Sajnálom az újabb várakozást!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Lányok!!

Suzy- Nagyon sokat gondolok rátok és várlak a szuper hírekkel és sztárfotóval :wink:

Melike- A 4 embrike nagyon szép, gratulálok :D :D Hányat szeretnél visszakapni???Ezt az utazást nem tudom, de majd jönnek a csajok és megmondják :wink:

Gabi- Gratula ehez az óriási nagy bébikéhez, szuper, hogy minden rendben, de hát nem is volt kérdés :wink: Nincs kedved csatlakozni a 2010.novemberi babák topikhoz??Köszi amit a szurkálással kapcsolatban írtál, kicsit megnyugodtam és ma már nem is szurkált úgy egyáltalán :wink:

Szrityi- Szerintem most már ha ez a lapo-hystero meg van akkor már más nem jöhet közbe, de ezek tényleg kellenek ahoz, hogy nyugodt szívvel ültesse be az embriket, most már tényleg a finishben vagytok :wink:

Vanili- Nagyon elvagy tűnve, remélem minden ok :roll: Olyan ritkán jössz!!!

Betty- Te nem vagy túl szerencsés mosógép terén, többször is rossz volt, vagy volt vele valami :wink: Na de majd most!!Remélem 20 évig nem lesz vele gond, mint nekünk azzal a régi tekerő gombos Hajdú mosógéppel....Kinek volt még olyan???Nekünk vagy 20 évig frankón működött, mikor én születettem akkor vették Anyuék :D :D Na az aztán tudott valamit :D

Angyli- Hogy sikerült a férjed köszöntése??Volt dínom-dánom?? :D

Én ma nagyon jót vásároltam a barinőmmel meg a kisfiával, annyira cuki kisgyerek, megzabálom :D Én is ilyet szeretnék :wink: .....Ikeáztunk, ahol vettem a zoknis -bugyis komódba ilyen szövetből készült kis tároló rekeszeket, én a kis naív félrenéztem és azt hittem 2 db kerül annyiba, aztán itthon kinyitottam és látom csak 1 db van benne :? Így most muszáj még kettőt vennem, mert azt hittem összesen 8 db lesz, e helyett van 4 ami semmire sem elég, na de most már mindegy, ügyes Ancsi :D Mert amúgy nagyon állat, csak hát fele ennyiért......Na mindegy :wink: ...Ja képzeljétek írt nekem a barátnőm aki az utazásunkat intézi ( Gran Canaria) és írja, hogy a repülőre csak fejenként 1 db 10 kg-os kézi poggyászt vihetünk, ha bőröndöt is akarunk vinni az fejenként még plusz 100 euro :shock: :shock: Hát ilyet én még nem hallottam, hogy ne vihessen az ember magával alapból bőröndöt :shock: :shock: Mert én azt a kis kézipoggyászt bazi kicsinek találom, hát abba nem fér bele semmi, nem hogy nekem egy heti cucc :? Szerintetek???

KépKép
gyancsi

Zsu- Sajnálom, hogy várnotok kell :roll: De ahogy írod legalább a fogorvoson túl leszel :wink:

Gabi- Nagyon cukker a pocakod :D Nekem nincs semmi még :roll: Vagy is hát én nem látom :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Írogattam párat az októberibe,de nem tudok megszokni egy új társaságot :roll: Annyira megszoktalak titeket :oops: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi:
Édes ez a poci

Suzy:
mennek a drukkok gyere majd a hírekkel

Meli:
gratula az édes négyeshez! mennyi embrikét kérsz vissza?
szrityi

sziasztok!

Meli, nagy gratula neked, de jóóóó, megy a drukk.

Szrityi, akkor majdnem egyszerre lesz a laponk, majd részletesen kérek mindent, mi és hogy volt. A műtőbe betolástól kezdve, tudom közben alszol is egy kicsit ;)

suzy, nem semmi ez a hányinger, nekem ilyen durván nem volt.

Gabi, nagyon édi a pocid, és nemsorára meg is mozdul, furi érzés, de nagyon jó.

Zsu, sajnálom, hogy nincs kezdés, de ami késik az nem múlik szokták mondani. Kitartás.....+++++++

Betty, akkor már van mivel mosni a bébi ruhákat :)

Bri, apa holnap ér oda? jól tudom?

mindenkinek sok puszi

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka:
a tavalyit el tudom mesélni ha érdekel sok különbség nem lesz szerintem.
A munka dolgot nem felejtettem el csak még én várom a bátyám mi legyen, mert meg akarja nézni az oldalatokat csak nincs ideje géphez ülni...

puszi
szrityi

Szép estét Csajszik!

Köszönöm a drukkokat először is, nagyon kedvesek vagytok :wink:

Egy hatalmas, felejthetetlen élmény volt az orvosnál :roll: :lol: annyira boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani, le sem tudom írni ezt nektek :roll: :wink:

nem kellett sokat várni, bementem és az orvosom kérdezte hogy vagyok, azonnal mondtam, hogy a legjobban, hányingerem van sűrűn, erre mondta, hogy a legjobb és legbiztosabb jel :wink:
ajánlotta erre a magne b6-ot, vettem is azonnal :!: na és utána mentünk az uh-hoz, ja és vett le HVT-t, mert van egy kis folyásom, de nem sűrű, hanem sárga színű és szaga is van, más,mint előtte volt :!: manuálisan is megvizsgált, azt mondta minden rendben és már hívta is az asszisztens nő apácskát, aki megint hozta a formáját, de szerencsére már a dokim is ismeri, hogy mekkora bohóc, jót nevettünk megint, mondjuk vicces volt úgy nevetni, hogy van bennem valami, de hát ezen :shock: :lol: azt mondja mikor bejön és meglát felrakott lábakkal, bennem az uh rúd (Betty kedvéért 8) ), hogy "micsoda szex folyik itt kérem" :roll: :lol:
tiszta hülye :roll: :wink: megmutogatta, hogy mi micsoda, már 1 cm-es Cipike, van szép fotóm is és hát, amikor majd elájultam a várva várt pulzálás volt :wink: annyira nagy boldogság ez nekünk, hogy tényleg le sem tudom írni Nektek, ezt tényleg át kell élni, de minél előbb :!: :wink: hát ez volt a mi kis történetünk, egy örök emlék azt hiszem megint csak :!: :wink: :roll:
egy hónap múlva kell mennem, addig pihi és hányinger csillapítás, de már egészen jól megszoktam, mert tudom, hogy miért van és ez jó nekem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Sajnálom, hogy várnotok kell :!: olyan furcsa ez nekem, hogy szinte mindenki fél a fogorvostól :roll: túl leszel gyorsan rajta, ne halogasd túl sokáig :!:

Gabi
Már van egy kis pocak, nagyon édi vagy :wink:
nekünk is olyan ikea-s cipőtárolónk van :!: :wink:

Betty
Hun vagy :?:

Bri
Holnaptól jó apácskázást, érezzétek jól magatokat, pihizzetek, spontánkodjatok :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És itt a fotó Cipikéről már akkorát nőtt :roll: :wink:

CRL: 9mm
már 1cm a magzat, április 2-án még a petezsák volt csak ekkora

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli
gratulálok a 4 embrihez, jó eredmény :wink:
Drukk a továbbiakhoz is++++++++++++++++++++++
Nekünk azt mondta a doki, hogy az autózás nem árt, (ugye nekünk 70 km a kórház), ET után valahogy haza kell jönni :lol:
Azt mondta, ,egalább addig a helyükre rázódnak a kismukik :lol:

Gabi
ez is whirlpool, ugyanolyan, mint az előző 8)
Hát remélem be is szart a gatyájába :lol:
Szépen látszik már a pocid a képen 8) jó a gatyó is :!:

Zsu
sajnálom, hogy még nem kezdhettek, de hamar elmúlik ez az egy hónap nyugi :wink: Jó lett a vonalzid :!: :wink:

Gyancsi
igen, repülőn így van sajna, hogy magadnál lehet egy kis táska, retikül, vagy ilyesmi, és amibe a ruhád van bőrönd, azt le kell adni, és utazik veletek az is, csak a gép hasába lesz (persze azért is fizetni kell, meg mi is itthon méricskéltük, hogy hogyan férünk bele :roll: :lol: ).
Amikor Angliába mentünk, mikor odaértünk, kiszórják a bőröndöket egy forgó bigyóra, és simán lekaphatod róla, csakhogy az enyém nem pörgött ott :roll: :roll: akkor be is fostam a gatyába, mert mindenem abban volt....csak vártunk, már mindenki elment, a tásim sehol, rengeteget sírtam, mert tele volt cuccal....aztán szóltunk a recepciónál, ott vígasztalt egy néger csaj, felét nem is értettem mit mondd :? aztán a lényeg, hogy elkérte a telószámunkat, és megígérte, hogy meg fogja találni a táskámat....másnap éjjel 1 körül hívott, hogy megvan a tási, csak valahol leesett, és azért nem találták (először arra gyanakodtak, hogy én angliába vagyok, a tásim meg talán a franfurti gépen volt, elcserélték, de hál isten nem így lett.)
Aztán másnap kihozta egy futárszolgálat. Nna de ilyet :!: 2 napig semmi nélkül :shock: naggggyon szar volt :roll:
És azért is szoktam mondani: aki velem van, van én választok, vagy bármi, az előbb-utóbb balszerencsébe nyúl általam :lol: :lol: :lol:

Szuzy
nagyon édi a fotó, nemsokára én is ilyennel szeretnék szolgálni nektek :lol:
Jó lehetett az UH, párod megint hozta a formáját :lol: :lol:
Drukk a továbbiakhoz is, remélem most azért kicsit megnyugodtál 8)

Bri
holnaptól jó Apácskázást neked, pihizzetek és ....... sokat :lol: :lol:

betty615

Suzy, gratalulálok Cipihez! Pihenj sokat!

A fogorvostól én sem tartottam tavaly őszig, akkor sokkot kaptam, amikor vésővel és kalapáccsal húzta ki a bölcsesség fogamat, elég sokáig tartott, pedig én csak a mellette lévő fogamat akartam fehértöméssel újratömetni!Persze igaza volt a drnőnek, hogy rossz volt, de akkor is!Még nem hevertem ki ezt a csapást!
Vendég

Szép jó reggelt Csajszik!

Ma reggel is 3-kor keltünk, nagyon szarul voltam, apácskát ugrasztottam egy Magne B6-ért, aztán sikerült egy kis időre visszaaludnom, de fél 6-kor, amikor is szoktam kelni, ugrottam és mentem hányni, na végre sikerült is :wink: :shock: igaz, hogy epét hánytam, de nem volt bennem semmi, még vacsira sem ettem :!: egy nagy meg könnyebülés volt egyébként utána!
már bent vagyok a melóhelyen :!:

Betty
Nem semmi dolog történt veled anno :shock: még jó, hogy meg lett a cuccosod :!: :wink:
köszi a fotó dicsit :!: :wink:

Zsu
Megértem, de lehet, hogy nem azzal kellett volna a dokinőnek kezdeni :!: idő kell hozzá, hogy elmúljon a rossz érzés :!: és most is tömés kellene :?:

köszi, kedves vagy :!: :wink:
nagyon édi a vonalzid :wink:

Mai drukkjaimat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot lányok! :lol: Végre süt a nap! :lol:

Suzy!
Nagyon aranyos a kicsi,kicsit hasonlít az enyémre :lol: :lol: :lol: amikor ennyi idős volt!
Cipőtárolóhoz megvan a kalaptartó is.
Sztori jó,párod is tud alkotni! :lol:

Zsu!
Nekem 2 bölcsességfogamat húzták már ki,mondjuk én azért mentem,de akkor is sokkoló volt.Az egyiknek a helye 4 órát vérzett.És mindkettőnek akkora gyökere volt,h amikor a másodikat húzták azt mondta a doki,h ne is álmodjak róla,h még egyet kihúznak.Ha elromlik akkor tömni kell.1 már be van,már csak egy romolhat el :lol: ,de annak tavaly ilyenkor még nem volt semmi baja,remélem most is így van.
Szép a vonid,kár,h megint ilyen sokat kell várnotok!Mától neked is küldöm az idősürgetőt :wink:

Betty!
A történetedről az Apádra ütök c. film jutott eszembe :lol: 2 napig minden nélkül?Hát én bele is halnék :oops:
Na hát a sok balszerencse után most már biztos jön valami jó is!!!És a jobbról érkező fekete cicákat meg kerüld ki.Balról jövő az jó. :lol:

Lányok!
Köszönöm a poci dicsiket!
Ma kipróbálom megint a szívhang hallgatót.Hátha!

Mindenkinek nagy pussssz!!!

Kép
cukigabi
Budapest

És a drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
hát ha már Ben Stiler (vagy hogy kell írni) -hez tudsz hasonlítani engem az apádra ütökből, akkor már nagy baj lehet nálam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot :!: :wink:
Drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++

betty615

Melinda drukkok a 4-esnek!!!

Suzy édes a Cipike, tényleg nagyott nőtt :D .

Betty mikortól szúrsz 8) ?

Bri meddig maradtok Japánban?

Gabi szép a pocid!!! Sokat dolgozom mostanában és tudod most szünetel a téma (így a fejemben is szünet van :lol: ).

Gyancsi köszi minden rendben, csak most sokat dolgozom és a bébi ügy szünetel kicsit (persze azért spontánozunk... csak tudod mi a szitu nálunk......).

Szrityi drukkok a laparohoz!!!

Puszika
Vendég

Sziasztok!

Suzy

Gratulálok a kicsihez :)

Meli

Neked is gratula a 4 kicsihez :) és drukkkkkk nekik :)
ancsyka

Most telefonáltam, mind a 4 picurkánk gyönyörűen fejlődik, holnap fél 11re kell mennünk, akkor be is kerül 2 a pociba, és ott is marad minimum 9hónapra!
Holnapig már nem leszek gépközelben, puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Eloszor is azzal kezdenem,hogy apacska nem tud jonni mert kozbejott egy masik biznisz igy ma elis utazik megnezni az ingatlant :? abszolut nem tudom mikor jon ugyhogy ne is kerdezzetek :roll:

A masik pedig tartozom egy vallomassal :oops: En mielott kijottem volna Japoba meginszeminalodtam :oops: tegnap volt 2hete es hat nem sikerult :roll: Ne kerdezzetek miert nem soltam marha egyszeru a valasz...jo volt ugy magamban lerendezni ezt az egeszet mindenfele huho nelkul :roll: Nem voltam egesz nap emlekeztetve arra mi van ha ez meg az...minden reggel nyomtam egy lh-t es egy hcg-t. Amugy az egy ero tuszomre mentunk ra semmi gyogyszeres kezeles nem volt ugyanis egy eleg hirtelen kipattant otlettol vezerelve kerdeztem meg a dokimat mi lenne ha es igy jott... :) Lh-k szep pozik mar...de Hcg-im csont negak ugyhogy matol abbahagyom az utrot vegre :x Ennyit a joslotesztekrol az en esetemben amugy 2hete volt csutortokon az inszem 8) ahol talalkoztam egy lannyal aki megismert :shock: innen a bnetrol :shock: o nem irogat csak olvas es tudott mindent :shock: de fura volt :lol: azota privizunk 8) Remelem neki csikerult majd minnya irok is.

Hat ennyit a gyonasrol.Most mondhatni eleg kakiul erzem magam :roll: ez mar a 2.csalodas igy kutyafuttaban es apacska sincs itt nem lattam 2honapja szal most mar az idegeim nemsokara felmondjak a szolgalatot :twisted: :roll: :?

Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
sajnálom, hogy nem sikerült!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Ölellek)))))))))))))))))))))))))))))))
Biztos, hogy abbahagyod az utrót?Nem adsz még pár napot magadnak?Hátha! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?