Kakti,
ha Lili alszik, nem sír folyamatosan, valószínű ez a mennyiség is elég neki, ill. ha ma mérnéd lehet sokkal több lenne...
Lillát sose mértem, mert nem volt értelme, látszott, hogy nem nagy evő. 15 hósan amikor este és reggel a szopi elhagyása után tápot kapott 70 ml-t volt képes meginni egy alkalommal. Mondjuk bele egy étkezésre pl. bébikajából is max. fél üveget tudtam benyomni, más gyerek egy alkalomra simán lehúz 1,5 üveggel is.
Nekem a ti mennyiségeitek nagyon jónak tűnnek, főleg ha a két vacsit egybe nézed. Amin segíthetsz uzsira, tízóraira kicsit tovább szoptatod.
Lénát én nem mérem csak este, ez is több, mint ami az elveim szerint való, de ugye neki itt a betegség kicsit bekavart. A kórházban amikor már elkezdett enni kiderült, hogy egy nap 600-700 gr között eszik, én emellett fejni is tudtam, más kérdés, hogy itthon nem teszem. Ő ennek ellenére is csak 4600 gr körül van, pedig ő idősebb Lilinél. Kis fényevő Lilla gyerekem ekkor már 5 kg-t meghaladta, szóval itt nincs egyenes aranyosság.
Szerintem ne stresszelj a mérleggel
Eszter,
én csak ezt az Eszát nyertem meg, kútba ugrom, ha jön a többi is.
Mindig minden stimmel, erre nagyon adunk, de ezt nem egy szopis gyerekkel a kezemben akarom órákig bizonygatni... Lilla nyolc hós volt az első minisztériumi ellenőrzésen, most is várhattak volna kicsit. Az ellenőrzés ok, papírok rendben, de ez a macera idegesít.
na megyek, nem untatok másokat ezzel