Sziasztok Lányok!
Most jöttünk meg a dokitól. Minden rendben van!
Manó gyerek holnap lesz 9 hetes, 22 mm, vannak helyes kéz és láb kezdeményei és mozgott!
Azt mondta, hogy gyönyörű, erős bébi!!!!
Apa is bent volt és érdeklődve fürkészte a monitort...
Doki nagyon helyes volt, külön mutogatott neki mindent!
Megkaptam a hivatalos igazolást a terhességről és az összes beutalót. Szokásos, vérvétel, vizelet, ekg, mennem kell a védőnénihez és ultrahangra majd a 12. héten. Erre már holnap időpontot kell kérnem a kórházba. (kicsit sokan várnak ultrahangra...
)
Dokihoz csak az vizsgálatok után az eredménnyel kell mennem, ha nincs semmi probléma. Megkérdezte, hogy érzem magam, elmondott mindent, nagyon korrekt volt. Azt mondta, hogy a bogyóimat (C-vitamin plusszban, acidophilus kapszula) nyugodtan szedhetem tovább a femibion mellett. Azt javasolta, hogy tartsam a diétát, h ne legyen hasmenésem feleslegesen, hiszen a görcsök nem annyira tesznek jót és gyógyszert meg nem kellene rá bevenni...
Mondtam, hogy kb. egy hete finoman görcsölget az alhasam és délutánra/estére felfújódok nagyon. Azt mondta, hogy nem is csodálkozik, hogy görcsölgetek, mert szép nagy a méhem ez látszik az ultrahangon! Nem véletlenül akkora a pocakom, mint amekkora...
És persze a méhem növekedése okozza a görcsölgetést, ami viszont teljesen normális!