Timka,
A Gergely Fanni nagyon jó név
Az én védőnőm nagyon aranyos. Most számoltam meg, én már 6-szor voltam nála. Egyszer már volt is itt nálunk, bár mondjuk ennek nagyon nem örültem. Tök véletlenül betoppant, hogy megnézze, hogy vagyok.
Én teljesen úgy érzem, hogy többet foglalkozik velem, mint az orvosom, mert hozzá bármikor fordulhatok, bármit kérdezhetek
Szerencsém van vele.
Remélem miután megszületett Kristófom, utána is elég rugalmasan fogja kezelni a dolgokat és nem amolyan konzervatív védőnéni lesz, merthát már elég idős (kb. 55-60 éves) és lehet, hogy ő még sok dolgot másképp tanult. Na majd akkor meglátjuk
És képzeljétek, éjszaka jó alaposan megboxolt a kissrác
Többször is éreztem kisebb rúgásféléket, na de hajnalban?! Fél 6-kor felébredtem, éreztem, hogy szépen gyengéden mocorog, gondoltam megsimizem a pocimat és ott is hagytam a pocimon a kezemet. Erre egy akkorát rúgott, hogy megdöbbenésemben még a kezemet is elkaptam onnan
Aztán magamhoz térve újra kezeket a pocira, és még 2-szer csinált ilyet. Rendesen éreztem kívülről is a rúgásait
Hát nem édi?
Teljesen elérzékenyültem tőle
Persze mióta felkeltem és járkálok, meg főzök, azóta semmi. Hiába, na, a nyugalmat szereti a srác, mozgás közben inkább meghúzza magát
Tényleg, ti tervezitek, hogy jöttök a Bababörzére okt. 24.-én? Csak úgy eszembejutott
Mi mindenképpen megyünk
Babus