Új privát üzeneted érkezett!

Vbeni: Én is örülök a jó hírednek! :)

Kaptam időpontot :)
Május 27 :)
Most már mi is sínen vagyunk :)

hofeherke

Mensimeghzó, de csak aki akarjaaaaa Kép

Ja nekem is amikor mondtam, hogy mintha a progeszteron gél egy kicsit elszineződne amikor kijön, Tanár úr egyből Rutascorbint rendelt el 3x2-t, recept nélkül lehet kapni. Azóta tényleg nem olyan, bár már levettem az adagot 3x1-re, illetve este még 2-t veszek be. Lányok, ez a rengeteg pirula, amit marékszámra szedek, az csúcs, épp mondom páromnak, még jó, hogy csak terhes vagyok és nem beteg. Tényleg marékszámra.....

Rony???????

Avarka Kép

Maccs
vörösmacska

Hófehérke küldök idősürgetőt :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Sajt:
Köszi az infót, hány órát kell bent lenni a beavatkozás után, én májusra tervezem. Gondolom az egész napot rá kell szánni. Lilahagymás zsírosdeszka, az fini én is imádom.

Macsek:
Igen, csütörtökön voltam, csak nem arra jártál te is?
luca4

Elkezdtek kinyílni az újdonsült, gyönyörű tulipjaim :lol: :lol:
Egy kis vidámság:

Kép

Maccs
vörösmacska

Macsek: köszi :)

hofeherke

Hali Lányok!

Mire fel tudok jönni a fórumra, addigra annyit írtok, hogy alig tudom követni :D

Lugikám!
Na végül akkor csak elhatároztátok magatokat az örökbefogadás mellett. Ha van kedved, mesélhetnél erről hogy zajlik, akár itt, akár MSN-en is.

Sajti!
Bakker, akkorát nevettem ezen a sértődős dolgon :D :D :D

Pancsi!
Rókakomához kitartást. Csak elmúlik valamikor... :roll:

Ancsy!
Holnap du. nyugiban leszek és válaszolok a privire, ok?

Köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon jólesett. Holnap megyek leszívásra. Már nagyon-nagyon várom, mert lassan 1 hete folyamatosan fáj az alhasam. Na hátha holnap már elmúlik. Ja és az uccsó UH-nál már csak 13 tüszőt számoltam össze, szóval megy ez még lefelé

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony juhéjjjjj :lol: :lol: :lol: mennek holnapra a gigadrukkok :arrow: :arrow:, hogy minden rendben menjen sok szép tüsződ legyen és mind termékenyüljön meg szépen :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Ismeritek ezt a babatervezős oldalt? http://www.hellobaby.hu/hu/index.html

Maccs
vörösmacska

Luca, de ott voltam. Ultrahangon voltunk. 1/2 5-ös paciensek voltunk a férjurammal.

Maccs
vörösmacska

Pancsikám!
Ez a fránya hányinger engem is ki szokott készíteni és ez nekem is rányomja a bélyegét a hangulatomra. Szóval no para, h elmúlik majd, akkor a lelked is helyre jön!
19-én megyek uhura és pénteken védőnőhöz! Már nagyon izgulok!

Avarka!
Minden rendben lesz, meglátod! És a sok izgalom után, 1 hónap múlva kismami leszel!

Csucsu!
Hát nagyon nehéz szívvel hagytam ott! Az én apukám egy nagyon vagány, magabiztos férfi. Most meg úgy hagytam ott, mint egy kisfiút! A szívem szakadt meg! Soha nem gondoltam volna, hogy így fogom látni. Most nagyon látszott rajta, hogy lelkileg meg van zuhanva! :cry: Kicsit megviselt!

Kubu!
3 hétig lesz ott, majd szombaton megyünk látogatni! Örülök, hogy a dédi jobban van, hidd el, nagy erejük van az élethez!

rodina74

Sziasztok!

Még mindig a hülye helyettesítős helyen vagyok, amitől estére dög leszek, azért valamennyire követem az eseményeket...

Beszállok én is a mensiváró csapatba......... Macsekom suhints már errefele is egy bazinagyot, hogy jöjjön végre ez a rohadék.. azt kezdhessünk... :)

Lelkecske kicsit jobb az unokaöcsi kapcsán, Neki már sokkal jobb így... ez azért "vígasztal"..... Mondjuk tegnap úgy elsírtam magam, beszéltem a nővérével telefonon, és mesélte, hogy anyukájuk nagyon kivan.. de tegnap egy "tisztább" pillanatában azt mondta, hogy "beszélt" a fiával és azt kérte a Zsoltikától (merthogy így hívták az unokaöcsit), hogy nekünk meg egy másik lánynak a családban, aki hasonló cipőben jár.. küldjön egy-egy kisbabát... Még most is megkönnyezem ahogy írom..
andrea-1

Luca:
10 körül altattak, a beavatkozás kb. 15 - 20 perc, előkészületek nélkül, aztán hamar felébredsz és kb. egy óra múlva teljesen menetképes voltam, talán 2 körül már át is slattyogtam a BMC-be a zárómmal. Remélem nem mondtam butaságot, én így emlékszem... :roll:
Ami nagyon fontos, hogy ha azt mondják 7-re ott kell lenned, akkor már inkább fél hétre legyél ott, mert én 15 percet késtem (hóhelyzet+BKV+a felvételis nővér le sem sz@rt, pedig tőle is megkérdeztem, hogy jó helyen várakozok-e erre a vizsgálatra) és már nem volt ágy. A dokim pipa volt erre a hölgyre, ment a bolhacirkusz, aztán szépen mindenki lenyugodott és lett helyem.
Bizony rámegy a napod, mert ha reggel veled kezdenek, akkor is csak du. tudsz kereket oldani a Jánosból. Amúgy mindenki tündéri volt, akadt egy cuki cicafiú (tudod, aki amúgy lány...) műtős, jól elvoltam vele, nála nem kell félni, hogy kukkol! :lol:

Macs:
Csodásak a virágok, köszi a csiribát! :)

Rony:
Azannya!!!!!!!!!!!!! A 13 a szerencseszámom, neked is be fog jönni! :) Annyira drukkolok, sokat gondolok majd rátok! :)

Rodina:
Szegény apukád, biztos meg volt riadva a helyzettől az állapotában. Majd összehaverkodik vkivel hamar és üdülésnek fogja érezni azt a három hetet, nagyon fognak vele törődni, te meg biztos meglátogatod, telefonoztok. Elrepül az a pár hét és megerősödve, jókedvűen tér haza. :)

Andrea:
Hú, ettől nekem is sírhatnékom támadt...

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Na, látom közeledik a házassági évfordulónk, mert duplán tettem be véletlenül (?) a tickert...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Ne haragudjatok, ritkábban tudok most jönni kicsit sok most a munka, vizsgálatok meg keresztfiam pesztrálása. Ráadásul mostanában nem alszom jól éjszaka napközben meg eldőlök 1-2 órákra.

Andrea részvétem :( megható amit mondott unokaöcséd anyukája én hiszek ezekben hogy fentről tudnak intézkedni.

Judit :( ne add fel lesz baba. az jó hir hogy mehettek lombikra

Sajti egypetéjű tojások vagyunk nagyjából ugyanolyanok. örülök hogy múlóban a betegség. én párocskám is megfázásos nyavajával küzd már kb 2 hete de láza nincs szerencsére. már azt sem tudom mikor bújtunk össze de igy nem engedem közel magamhoz szegényt még puszit is csak messziről dobhat

én egy picit örülök ennek az időnek olyan jó levegő van. persze ilyenkor én sem szivesen megyek ki de ha kinyitom az erkélyt annyira jó levegő jön be. meg én jobban szeretem ezt mint a frontos időszakokat

Navi akkor védőnő jó társaság volt :)

Lugi drukk az örökbefogadáshoz biztosan nagyon boldogok lesztek a pici babával.

Vnbeni drukk neked. nagyon szoritok hogy minden rendben menjen

Sajti ez a lilahagymás zsirosdeszka gyilkos volt. imádom és legszivesebben most is befalnék finom friss kenyérrel. na de engem erről letiltott a védőnő legalábbis este :( de én sem vagyok semmi ehelyett csinálok egy kis hurka kolbászt. puffasztott rizzsel fogom enni :(

lányok bocs ha nem reagáltam mindenkinek muszáj mennem dolgoznom kell egy kicsit mert a délutánt végigaludtam :(

szóval lehet most ritkábban jövök de nagyon szoritok mindenkinek és néha azért belekotyogok majd

Kép
vayacon

Beni azt akartam irni hogy gratula :D

Kép
vayacon

Benni nagyon jó hírek ezek. Ma voltál a hanyadik napon? Akkor két hét és szívhang is lesz. De jó végre már hogy eljött a siker nálatok is. Apa gondolom nagyon örül.

Andi mensihozót neked egy nagy adaggal :arrow: :arrow: :arrow:
És kezdtek ti is de szupi. Hát ha belegondolok a legrosszabb az édesanyának eltemetni a fiát szörnyű.

Sajti ez a Norbis dolog, hát jó hogy jöttél ezen a szomorú napon.
Ma frankfuri levest csináltam, imádom. De valamire rágondolok akkor nem nyugszom amig meg nem csinálhatom. De jó ez a hagymás zsiros kenyér,nyami nyami de most már nem eszek, mert winetooval fogok álmodni. Hogy készül ez a medvehagymás cucc, jól hangzik.

Ronny drukk a holnaphoz. Nem a db számít vagyis az is fontos, mert nekem csak kettő volt és mégis babucis vagyok. Kívánom hogy neked is sikerüljön.

Macsi gyönyörű a virág. Tényleg az idő miatt valami depi van rajtam, remélem hamar kiderül nálam is. Már azt hittem hogy csak engem merít ki a főzés és társai, de akkor látom hogy neked is épp elég.

Rodina 19. már mindjárt itt van. De izgi lesz. szoktál terhes könyveket olvasni? Most az enyém akkora mint egy rízsszem, micsoda hasonlat.
Anyukám is volt füreden három hétig, nagyon jó hely. Totál kivizsgálták és nagyon alaposan foglalkoztak vele. De rögtön fogyókurára fogták valami 1000kcl bevitelre. Apudon van felesleg?

Most csak ennyi tellett tőlem, holnap jövök addig is pá drágáim.

Kép
Kép
pancsi76

Vikus, üdv itt, én a bmc-ről eddig csak jókat tudok mondani, meg vagyok elégedve velük, minden tőlük telhetőt megtesznek.Ha konkrét dologra vagy kíváncsi akkor nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok!A gyóygszert vedd be szerintem, megjöjjön, egyik bnőmnek is csak ezzel jön meg majdnem mindig, nem volt eddig baja vele.Egyébként tesztet csináltál már?

Beni, gratulálok!

Sajti, most törülgetem a szám a jó kis lilahagymás zsíroskenyér után! :D

Macs, szépek a virágaid nagyon!
Vendég

Kubu, én is úgy örülök, h. ilyen rendes anyukám van! Most élvezi, h. kicsit gondomat/unkat viselheti! Én meg élvezem, h. levesz a vállamról egy csomó mindet!
Bocs, nem emlékeztem, h. mennyit is alszik, csak az szokott ilyenkor lenni, h. későn kel, de későn is fekszik a gyerek
Szép árak vannak a napköziben, megéri csinálni… mi egyik volt munkatársammal/barátnőmmel gondolkodtunk is rajta erősen, de aztán csak terv szinten maradt… :roll:

Ildi, köszi, most, hogy nem a konyhában töltöm a fél napomat, helyette a nappaliban „főzök”: nagyon rákattantam Gordon Ramsey-re, mármint a műsoraira! Akkora nagy arc a pali! Eddig egy nagy taplónak tartottam, de ahogy figyelem, rájöttem, h. igaz h. hihetetlenül szókimondó, de igazságos és jól látja a dolgokat, nem mellesleg nagyon jó szakács! Nekem nagyon szimpi és hát mivel időm, mint tenger, nézem a Viasaton és a Paprikán is. Nem tudom, mikor néztem ennyit tv-t utoljára :D

Beni, gratula, remélem, semmi komoly ez a méhes vércsík… sosem hallottam :oops:
Pihenj sokat, ez a legfontosabb!

Sajti, nekem is van egy barátnőm, aki megeshet, h. nem fogja beengedni, ő is kissé paranoiás és iszonyú fura dolgai vannak… volt, h. égett a pofám miatta… Na nem is vagyunk sokat együtt :shock:
Vuk-klub, ez teccik, én szeretnék kilépni…ezennel felmondom a tagságomat! :lol:
De jó nektek, h. ilyeneket tudtok enni, amúgy én is csípem, csak nem most…
Ma megmasszíroztam a Zuram, de próbáltam nem megerőltetni magam, viszont mondtam neki, h. ezért tartozik nekem egy étterem-látogatással, úh. péntek estére beígérte… na ezt most azért mondom, mert mindig mást ennék, mint ami itthon van… nézem a hűtöt, becsukom, és ezt játszom egész nap, közben meg óránként muszáj zabbantanom, h. ne fájjon a gyomrom… tiszta őrület! :shock:

Csucsu, laikus szemmel nézve jónak tűnik a laboreredmény, bár vannak megcsillagozott adatok, de egyrészt nem tudom, mit jelentenek, másrészt mindig a tartományon épp hogy kívül vannak… szal talán nem gáz :roll: :wink:
Viszont azon meglepődtem, h. a vasam picit sok… szerintem a víz, amit iszunk lehet az oka!

Macs, de jó, h. jól vagytok! Talán most már megúszod! Csak így tovább!
Gyönyörűséges tulipántok :D

Rony, holnap leszívás! Tuti utána nem fog fájni, azaz holnap még lehet, de ha megszabadulsz a sok tüszőtől, akkor jobb lesz! Viszont ha túl sok a tüsződ, lehet több infúziót kapsz, mint a többiek!
Nagyon szorítok (én is)!!!

Rodi, hidd el, hamar rendbe jön a stramm apukád, csak a pasik nehezen viselik az ilyesmit, mikor úgy érzik, nem ők irányítanak… szerintem is jó helyen van!!!!

Andi, oh, de megható! Biztos megfogadja és küld nektek egy édes babót (Erica Cartmant)! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Lányok!

Köszi a szurkolást, igazán jól esik.. nincs időm tüzetesen olvasni... mindig sietek. Nem fáj semmim és nem érzek semmit.

Kislányom a kézilabda meccs 2 percében lesérült.. holnap sportkórház :roll: De nyertek! :D

Vbeni gratula az 1 cm-eshez... a csík pedig húúússs és elfog szállni! :P

Macs köszi a varázslatot! Kérek belőle sokat csütörtökre!
Megnézné valaki a stimulációs papírján, hogy a 4-5 napon mennyi volt az E2-s értéke? Köszi!

Bocsi, hogy felületes voltam!

Kép
avarka

Csucsu:
Hogy hívják a barátnődet és honnan ismer engem? :?:

Kép
avarka

Rony: Én is nagyon drukkolok holnapra!!

Macsek: Mi fél 7-re mentünk, ott lehettetek még? Szerintem pont elkerültük egymást.

Sajt: Köszi az infót, azért gondolom van előtte egy konzultáció a dokival, hogy hogyan lesz ez az egész. Ha majd közeledek az időpont felé, mert még az sincs, akkor azért kérdezek még egy-két dolgot. Jaj, hogy is van ez a kukkolós dolog? Korábban, mikor még csak egyszer-kétszer olvasgattalak Titeket, akkor azt hiszem pont valami ilyesmi téma volt, csak már nem emlékszem.
luca4

Sziasztok!

Pedig olvastalak titeket közben is csak időm nem volt irni! De annyit irtatok 2 nap alatt, alig lehet követni.

Én már jobban vagyok, most inkább benti virágaimat csodálom az utolsó 2 bimbó is kinyilt most 18 virág van 2 száron. A kintiekhez pocsék az idő, pedig tulipánok nyilnának de az ujakat el is veri az eső, és még nagyon sok nárcisz is lenne, ha tudnám őket csodálni a jácintokkal együtt. Fujj eső!

Macsek: csodásak a te virágaid is, fogok még küldeni képeket! T és cicusod is pihenjetek sokat, milyen a hagymaleves hogyan kell csinálni?

Rodina. remélem az idő ellenére jó utatok volt és használni fog a kezelés.

Zsu: már csak pár nap!

Sajti: hát a fitness liba lilahagymával - klassz már csak olvasni is. Na nálunk a hétvégén kacsa lesz végre.

Kubu: hogyan nem találsz babyszittert, drága? A családi napközi hát igen, magánóvoda is 70 körül kezdődik. Fogakkal mi van?

Vbeni: pihenj sokat, azért a négyból csak marad egy babód, minden jót.

Pancsi: remélem te jól vagy, vigyázz a pöttömre!

Eszter: nagyon sokat gondolok rátok!

Örökbefogadás: nagyon szép gondolat és nehezen kivitelezhető, rengeteget kell rá várni, minden tisztelet nektek ill aki ezt vállalja és véghez is viszi.

Akit most nem említettem ne haragudjon, szorítás mindenkinek megy csak hát már tényleg nehezen követni a dolgokat

üdv

kispatak
Vendég

Luca mi öt körül távoztunk.

Avarka, nekem a 8. stimus napon nézett K ügynök E2-t és 1492 lett, de ezután fél ampullával csökkentette (3=>2,5) a Menopurt, tehát ez egy kicsit magas volt. A második stimumnál nem tudom mennyi volt, mert nem írták a papíromra.

Andi mensimeghozó :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Köszi Macs :!:
A stimus papíron a 8. nap max: 1500 az érték. A görbék szerint az ideális a : 600... Múltkor nekem a 7. napon is csak 163 volt... :cry:
Most biztos elérem az 5. napon 200-400 közti értéket! 8)

Kép
avarka

Avarka eléred Kép

Maccs
vörösmacska

zsíros kenyér partiról annyit, hogy vasárnap óta én is eszek, pedig nem is olvastalak benneteket minden nap, most látom hogy nem csak nekem kívánós kaja :)
vasárnap a bödönt kitakarítottam, beraktam hűtőbe meg fagyóba a zsírt aztán megkívántam....
ma voltam én a védőnéninél, meg lettem dicsérve mert össz 4kg-ot híztam eddig, csak az a baj hogy előtte megmaradt a túlsúlyom, úgyhogy lesz mit majd ledolgozni szülés és szoptatás után.

beni
gratula én is tessék sokat pihenni és minden oké lesz.

rony
mennek a drukkok neked is.

üdv az újaknak nálunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Bocs a jövetelért, de ha valakit érdekel 4 hűtőben tárolt Decapeptyl injekció ez év novemberig jó, kedvező áron megválnék tőle. Ha valakit érdekel priviben jelezze. Köszi.

remény73

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek ebben a rettenetes időben :?

Hú, ez igen!!! Annyit írtatok, nem győzöm olvasni, pedig ma reggel is jó korán kezdtem :shock: :shock: :shock:

Rodi,
ne aggódj, apud nagyon jó helyen van, újult erővel távozik majd, aztán már csak várja a nagypapi státuszt :wink:

Beni,
pihizz csak, feküdj szépen, rendben lesz minden, hiszen egyként szorítunk nektek :!: :!: :!:

Mensimeghozókat küldöm Sajtinak, Andinak és Csucsucsunak :arrow: :arrow: :arrow:

Rony,
megagigadrukk a mai sikeres leszíváshoz :!:

Avarka,
jobbulást a leányzónak, és gratula a megnyert meccshez :)

Vaya,
szundizz is néha a sok meló közepette, nehogy felborulj :o

Macsi,
gyönyörűek a virágok, rendelhetek egy kis csokrot ide az íróasztalomra, ha már itt kell rohadnom :?

Pancsi,
jól rúgd seggbe a rókakomát, mindjárt jobb hangulatod lesz tőle :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok Lányok!
Én a SOTE-ra, jelenleg fagyi babás lombikprogramra járok és evvel kapcsolatban lenne hozzátok egy, két kérdésem.
Az első lombikprogramunk sajnos nem sikerült, viszont akkor sikerült jó pár babát lefagyasztani, így most a második programkor őket ültetik majd be. Kérdésem evvel kapcsolatban az, hogy most jelenleg a petefészkek működését állítják le nálam, viszont utána, hogy mi jön azt nem tudom, hiszen tüszőnövelőre már nem lesz szükségem, csak valami méhnyálka megvastagodására való tapaszra vagy ilyesmire.
Tudom, hogy sokszor intézménye válogatja, hogy hogyan zajlanak ezek a programok, de ha valamelyikőtök írna róla, hogy körülbelül hogy is néz ki ez, azt nagyon megköszönném! :D
Nem tudom mik az esélyek, de gondolom a fagyibabáknál talán nagyobbak nem, hiszen az első programkor is várni kellett egy, két napot, hogy mennyi termékenyült meg, itt meg már a meglévő babák "álló" képessége miatt kell várni napokat, hogy melyik éli túl, marad meg a fagyasztás után, tehát még életképesebbek, erősebbek, fejlettebbek azok amik a fagyasztást túlélték.. :roll:
Még egy kérdés: ki mit evett amikor a beültetés után otthon volt?
Vendég

Ja, válaszotokat és tanácsotokat előre is köszönöm! :D
Vendég

Szia Röpcsi, itt úgy működik,hogy megnéznek a 10. és a 13.napon u.h-val...előtte semmit nem kell szúrnunk...ha van domináns tüsző,akkor kapunk tüszőrepesztőt és utrot vagy progiszurit vagy hüvelyzselét...a repesztő utáni 3.naptól számolják,hogy hány napos korában lett lefagyasztva az embrió és annak megfelelően rakják vissza...nekem 6 napos lett volna ha felébred,tehát kedd este kaptam a repesztőt és rákövetkező kedden délelőtt mentem és reggel kezdték el ébrezgetni...
Ha a fagyik felébrenek valóban erősebbek :D

Egyél sok túrót,sajtot,halat,csirkehúst,magvakat...igyál napi 3-4 liter vizet :!: :!: :!:

Írjál ,majd légyszi,hogy ott hogyan zajlik,mert azért ez is valóban bizti intézménytöl is függ :roll:

Sok sikert Neked/tek :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navi-Mami: küldtem p.ü-t...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kiss Angyal, nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál :!: :D
Remélem sikerrel járunk és természetesen megírom majd, hogy a SOTE-en, hogyan is zajlik, megy ez a kezelés! :wink:
Szabad megkérdeznem, hogy Te hol tartasz, milyen kezelésre jársz?

Neked/Nektek is és Mindenkinek nagyon szorítok :!: :!: :!: :D :wink:
Vendég

Judit, igen-igen, mindenképp mi is lentebb fogunk kerülni egyszer a táblában :lol: Én már a lombikos szekcióban vagyok, annál lentebb csak a sikerültek vannak
:lol: Hú, holnap este 7-re megyek, szorítsatok nagyon! Sajnos még a műtét gondolatába nem sikerült belenyugodnom, szóval inkább ne legyen ott semmi-semmi.

Nagyon fura, mert én nem érzem, éreztem sem az endot, sem a cisztát, pedig ez most 6 centis… Fura, hogy valaki ezeket megérzi. Mondjuk én az ovulációt sem.

Lugi, ha most nekünk nem sikerül a lombik, mi is elindítjuk… Folytatjuk a lombikot, de muszáj, hogy legyen egy másik kapaszkodónk is.
Gyoriné, mikor kezdtétek el? Mármint mikor indítottátok el a folyamatot? És hol?

Angi, hívd fel és kérdezd meg. Nekünk júniusiak a vizsgálatok és a májusihoz nem kellettek újak.

Ha jól követem, most csak Avarka és Rony stimuzik? Rajtatok a szemünk, nagy hajrá!

Beni, nagy-nagy gratula!!! Tudom, hogy feküdnöd kellene, de érdemes lenne elmesélned, hogy milyen megpróbáltatásokon vagy túl, hanyadik, ilyesmi… (ami nagyon rossz, azt nem kell :oops: )
mieza

Csajok, ugye jól látom, hogy szép kis csapat alakulgat itt április vége, májusra?
Judit, Zsu, Sajti, Kissangyal...

Szóltok, még ha valakit kihagytam?

Kisbeeka? Andrea? Kpn? Zsuzsi? Dorkabab (nagyon eltüntél!), Csucsu, Mako, Anchy? Ki mikor kezd?

(Navi, látod, milyen szépen áttanulmányoztam a táblát? :)
mieza

Mieza,
tényleg jól összeszedtél minket egy csokorba :D
Remélem a + tesztek is így fognak sorakozni :wink:

Nyugi, én sem érzem a cisztát, bár az enyém "csak" két centis :? , és naggggyon ajánlom neki hogy tűnjön onnan, de gyorsan :twisted:
És neked is itt küldöm a legeslegmérgesebb cisztaűző ördögöt :twisted: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Sziasztok,

Jövök egy picikét.

Gyoreneildi,
Fog: Ne irigyelj 8) főleg ne a ma reggelért, brutál volt. De tényleg rövidesen vége. Tessék elmenni Neked is orvoshoz. :!:
Köszi dédi nevében is.
43-ról 30-ra mennyi idő alatt értetek el ?

Sajt,
Örülök hogy jobban vagy már !
XX-ban vagyok, úgyhogy aránylag messze. Miért kérdezed ?
Nagyidrukkokat kööööszi.
Nyaminyami de megéheztem én is. Mindjárt gyártok valami jó kis melegszenyát.
Megjött már Miki ?

Vikus,
Hááát én lehet beszedném a norcolutot, február régen volt már, vagy toooorna !

Csucsu,
Ma sem jobb az idő, brrrrr.
Hát ja aranyárban mérik a magánbölcsiket, államiba esély sincs. (én Marcit beírattam tavaly májusban, hogy idén szeptemberben indulna bölcsibe, így voltunk a várólistán a 135. helyen !!!) ja persze most hogy jön kistesó ez a lehetőség kiesik mert otthon ülő anyuka ne vigye bölcsibe a gyermekét. Így most újabb beíratás két gyereknek, akkora szívás hogy nem is igaz.
Így alkalmanként ha pl el kell mennem valahova (vizsga) ahova tényleg nem vihetem be a gyereket, kell valami. Maradnak a Csanák (családi napközi) ahol az óradíj 600-1100 között mozog. Ez még rendben is van hiszen közösségben van, gyerekek között, és tényleg nem sok alkalomról van szó.
Havi szinten teljes időben, már tényleg megterhelő lenne.
Dédi gyógyulgat :lol:
Remélem megjött már.

Vnbeni,
Hajszálér repedése ? Rutascorbin ? ja olvasom Sajti is ezeket írja.
Neked szigorú pihi.

Mara,
Szupi hogy elsikerült érni őket.

Macs,
Gyönyörűek a virágok.

Rony,
Gondoltam sokat Rád, remélem minden rendben volt leszívásnál.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Rodi,
Mit mond apud ? hogy érzi magát ? Milyen volt az első éjszakája ? Jaj de jó szombaton már újra taliztok.

Andrea,
Istenem sírok, azon amit írtál. Nincsenek szavak.
Mensihozókat küldök Neked is.

Vaya,
Jobbulást párodnak is.
Na azért a hurka-kolbász is ott van ám !

Nava,
Szerencsém van mert tényleg sokat alszik és nem mondható el hogy későn kel, későn fekszik (gyorsan le is kopogom).
Lenne helyem és lehetőségem simán belevágnék egy családi napközibe. De annyi követelmény van hozzá.

Avarka,
Hogy van lánykád ?

Kispatak,
Nem tudom kit merjek beengedni a lakásba, mert amikor az ember szittert fogad a két legfontosabb dolgot bizza rá. 1., gyermeke 2., otthona.
Meg akiket idáig találtam ők úgy gondolták hogy én alkalmazom őket, ergo havi 20-22 napban, na ne már ! nekem alkalmanként kell, hetente max 4-5-6 órában.
Valószínűleg az lesz hogy keresünk egy szimpi legális csanát és oda beadjuk Marcit alkalmakra.
Fogmizéria folytatódik, + egy alkalom sajna, de ilyen becsületes, lelkis dokit, nagyon nagy szerencsém van.
Küldök napocskát.

Lukácsné,
Ügyi vagy súlygyarapodással.
Én is ma voltam védőnéninél 4 héthez képest fél kilót híztam, persze rajtam is van mit fogni, maradt még Marcitól. De ez azért jó !

Mieza,
Szorítok nagyon.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Megjött a N A P O C S K A,
a kedvem már nem ócska!!! :lol:

Szióka Mindenkinek!!! :)

Na, elkiabáltam ezt a gyógyulást... Semmi bajom, de ma du-ra elkezdett fájni a mandulám helye, lehet nem úszom meg a pirulázást... Azért még adok esélyt a gyógyteáknak, méznek.
A tegnapi zsíros deszkából libatöpörtyű lett végül, kis savanyalébe fürdetett lilahagymával és minimális kenyérrel, de annyira jól esett! :)
Bládi eltévedt, biztos gagyi kínai a GPS-e.
Ma szerelték az új kábelcsomagot otthon, anyóspajti átjött emiatt, mert mi ugyibár dolgoztunk. Felhívta a szerelő a Zuramat, hogy ezt+azt hova dughat, mellesleg megkérdezte (látván a gép előtti szimulátort), hogy
- szokott játszani online?
- Igen.
- Melyik ligában?
- XY-ban.
Kiderült, hogy egy liga tagjai és ismerik egymást a netről! Na ennek mekkora az esélye, hogy pont hozzánk és pont ő jött szerelni? :lol: :lol: :lol:
Ez még semmi! Ma a melóhelyemen öszefutottam egy régi kolléganőmmel (már kilépett ezer éve), nem is voltunk nagyon közeli csapatban, csak köszönőviszonyban. Megérdezte, hogy mennyi idős a gyerekem (iwiw-en be vagyun jelölve), erre mondom, hogy nekem még nincs, de dolgozunk az ügyön. Adott egy szórólapot, a spirituális központjukról, ahol ezzel a "problémával" is foglalkoznak többféle módszerrel is. Jól kikérdeztem és a lávaköves masszázs meg is tetszett, eközben vmi spirituális jeleket is írnak a testre, asszem kérek majd időpontot, bár árakat még nem tudok. Na? Ennek mekkora az esélye??? Szerintetek? :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vaya:
Párodnak jobbulást kívánok.
Ez a dinka időjárás lehet a ludas, hogy nem alszol éccaka, de legalább nappal pótolsz egy picinykét.
Azért a hurka-kolbi is ütős ám! :)

Pancsi:
Én minden krémlevest egykaptafára csinálok, csak a fűszerezés más picit. Általában a zöldsége(ke)t+víz+leveskocka+fűszerek (só, bors, fokhagyma, chili) megfőzöm, aztán megküldöm a botmixerrel és belekeverek tejfölt, vagy tejszínt. A medvehagyma krémlevesnél tejszínt használtam. Ha nem elég sűrű, pici liszttel sűrítem.

Navi:
A végén még éttermet nyitsz az emeleten, annyira kiokosodsz Gordonkától - és nem a Bajnaira gondoltam! :wink:
A hűtőnyitogatással vigyázz, mert olyan karod lesz, mint Popeynek! :)

Avarka:
Lánykádnak gratula, hogy van?

Luca:
Ó, ez a kukkolás igazi joker, mindíg előkerül időnként. Szóval a BMC-ben dolgozik Mulder (Misibá :arrow: betegszállító+műtőssegéd?), aki bizony pofátlanul rászáll a nyíló virágra és addig nézi, amíg nyálelszívót nem dugnak a szájába, vagy mégtovább! Kb. így néz ki a szitu:
Kép
:lol: :lol: :lol: Bocsi, ha vkit bánt a kép...
Persze akadtak itt nagyon szerencsések, akikre rá se bagózott,de ez a ritka.
Jó hír viszont, hogy a hysterót nem itt csinálják, hanem a nőgyógyászat-szülészet épületében. :)

Lukácsné:
Ez igen, látom sokan rákattantatok a zsírra! :lol: Hát amit megkíván az ember, abból enni kell, mert szerintem olyankor a szervezet jelzi, hogy szükség van rá vmiért. A súlyod majd szépen lemegy, ha már szoptatsz. :)

Judit:
Köszi! :)

Rony:
SZORÍÍÍÍTOK!!!! :D

Röpcsi:
Angyalka már mindent leírt. Üdv és nagyon sok sikert kívánok! :)

Mieza:
Jaj, neked is nagyon szorítok holnapra!!!

Kubu:
A hugim néha vállal bébiket, azért kérdeztem... De a XV-től az tényleg messze van. Egyébként én tősgyökeres :lol: XX-as vagyok, csak a Zuram miatt kellett költözni a nyócba, nembírtam őt rávenni, hogy inkább ő költözzön...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szép Napot Mindenkinek!

Vbeni gratulálok, és vigyázz a kicsidre továbbra is :)

Én tegnap voltam Hcg kontrollon, ami még mindig 326 volt, úgyhogy baromi lassan fog kiürülni belőlem :( Beszéltem Sz. ügynőkkel és abban maradtunk, hogy ha akarjuk akkor ők is megtudják csinálni ott a genetikai vérvételt és nekem az immunológiai vizsgálatot, de mivel most még nem indokolt a protokoll szerint, ezért 50 ezer körül lesz az ára... hát megcsináljuk, rögtön mikor apának lesz egy kis ideje bejönni a vérvételre... Szóval, jövőhéten kedden ismét kontroll, mert még mindig nem tudja kizárni a méhen kivüli terhességet...

Ja, csajok, Fontos kérdés:

Nem tud valaki valami irodai munkát, a drága főnökeim azt mondták a kollégámnak (aki persze egyből szólt nekem), hogy most végképp kirúgnak hétfőn, mert betegácsiban mertem lenni 3 napot és amúgy sem buli nekik, hogy én beültetésekre járkálok :(
Ezért, please, ha valaki tudna valamit azt megköszönném :)

És remélem tudjátok, hogy most bármilyen rossz is az én életem és a lelkivilágom, mindenkinek nagyon drukkolok+++++++++++++++++
ancsyka

Ancsyka:
Nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeitek. A HCG-d reméljük szépen csökken, aztán kiürül, nem lesz semmi baj! Sajna munkaügyben nem tudok segíteni, de ha mégis hallok vmit, akkor szólók. De nem rúghatnak ki, kérdezd csak meg a többieket, akiket ez érintett, úgy rémlik, hogy 2 lombik között sem rúghatnak ki! Fene a pofájukat! :evil:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi Sajti.

Nem vagyok én ebben olyan biztos, hogy két lombik között nincs kirúgás....plusz én csak kb. június felé tudnék menni a fagyis beültire,mert most még azt sem tudom mikor fog ideérni piri :(
És júniusig mi legyen, érted.....hivatkozzak a lombikra?! Elég vicces, és konkrétan senki nem tudta a választ a közte lévő szüneti időre :(:(
ancsyka

Sajt: Nagyon jót mulattam a válaszodon, akkor egy darabig én még nem találkozok vele.

Ancsyka: Engem is foglalkoztatott ez a lombik-kirúgás kérdés. Konkrétan én a M. Min.-ba írtam e-mailt, hogy erre a kérdésre választ kapjak, hogy meddig van a munkahelyen védelem stb, mert telefonon nem tudták megmondani. Megpróbálom valahonnan előbányászni a válasz levelüket, mert azóta sajna meghalt egyszer a gépünk. Ha sikerül akkor bemásolom, én úgy emlékszem, hogy a stimutól kezdődik a védelem, bár eléggé "nesze semmi fogd meg jól" választ kaptam. Azért én biztos nem hagynám magam, ha a munkáddal eddig megvoltak elégedve, akkor ilyen nincs, hogy a lombik miatt rúgjanak ki.

Rony: Már nagyon izgulunk!!!!
luca4

Csajok!!!

Valaki másolja be lécci-lécci, azt az állásfoglalást, ami szerint a lombikok között is fennáll a védelem! Tudom, h, vki már többször is betette, de ugye mindíg jönnek új anyucijelöltek. :)

Mieza, talán neked is van vmi hasznos infód a lányoknak...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Bocsesz, már nem kell, megtaláltam! :)

Szóval Lányok, idesüssetek:
"A bírói gyakorlatban a terhességgel kapcsolatban - ami úgyszintén felmondási vélelmet jelent - korábban volt olyan álláspont, miszerint ha a terhes nő előzetesen nem közli állapotát a munkáltatóval, s ezzel megszegi a tájékoztatási kötelezettségét, akkor felmondás esetén nem hivatkozhat a védettségre. Később aztán "helyre tették" ezt a problémát akként, hogy kimondták: a terhesség objektíve védettséget jelent, s akkor is megilleti a védelem a dolgozót, ha korábban nem tájékoztatta a terhességéről a munkáltatót, sőt, akkor is jogellenes a felmondás, ha annak közlésekor esetleg még ő maga sem volt vele tisztában, mert olyan korai stádiumban volt, s csak később derült ki, hogy már a felmondáskor is terhes volt... Hasonlóképpen a "lombikbébi-programban" való részvétel is objektív védelmet kell jelentsen, tehát az abban résztvevő - illetve ahogy a törvény fogalmaz: az azzal összefüggő kezelés alatt álló - munkavállaló akkor is felmondási tilalom alatt áll, ha erről nem tájékoztatta előzetesen a munkáltatót. Az Ön részéről azonban a tájékoztatás megtörtént, azt nyilván tudomásul is vették, ha nem kértek erről külön igazolást, ami nyilván becsatolható lett volna... A magam részéről ugyancsak azon az állásponton vagyok, amit az Ön által megküldött "Orvos válaszol" részben szerepel, hiszen a két program közötti várakozási időszak is a kezelés részének tekintendő a véleményem szerint. (Sajnos kifejezett törvényi szabályozás erre vonatkozólag nincs, bírói gyakorlatban sem találtam közzétett döntést ebben a témában, ezért elvileg előfordulhat a szűkebb értelmezés lehetősége is... De abban is lehet bízni, hogy a bírói gyakorlat sokszor munkavállaló-párti..."

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat és a drukkokat.

Köszi, hogy megpróbáltok segíteni, de sikerült megoldanom. A házidokihoz le kellett mennem a hülye főnöknek igazolásért és irattam egy receptet is. A párom meg kiváltja.

Vércsíkot mondott és valami olyat, hogy ott még nem tapadt meg rendesen.

Rodi

Nem akarok semmi rosszat mondani, de apukámat egy hét után el kellett hoznom, mert nem bírta.

Pancsi
Ma vagyok 5 hetes és 2 napos. Apa ugyan úgy mint én nem mer még örülni.
vnbeni

Ez a volt kolléganőm által említett spirituális központ, ha vkit érdekel:

http://www.kyusen.hu/index.php

Úgy látszik, ma infosztrádát nyitottam! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jippííí! Ééés laptetűűűű!!!! Hú de rég volt ilyenem!

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?