Kubu, én is úgy örülök, h. ilyen rendes anyukám van! Most élvezi, h. kicsit gondomat/unkat viselheti! Én meg élvezem, h. levesz a vállamról egy csomó mindet!
Bocs, nem emlékeztem, h. mennyit is alszik, csak az szokott ilyenkor lenni, h. későn kel, de későn is fekszik a gyerek
Szép árak vannak a napköziben, megéri csinálni… mi egyik volt munkatársammal/barátnőmmel gondolkodtunk is rajta erősen, de aztán csak terv szinten maradt…
Ildi, köszi, most, hogy nem a konyhában töltöm a fél napomat, helyette a nappaliban „főzök”: nagyon rákattantam Gordon Ramsey-re, mármint a műsoraira! Akkora nagy arc a pali! Eddig egy nagy taplónak tartottam, de ahogy figyelem, rájöttem, h. igaz h. hihetetlenül szókimondó, de igazságos és jól látja a dolgokat, nem mellesleg nagyon jó szakács! Nekem nagyon szimpi és hát mivel időm, mint tenger, nézem a Viasaton és a Paprikán is. Nem tudom, mikor néztem ennyit tv-t utoljára
Beni, gratula, remélem, semmi komoly ez a méhes vércsík… sosem hallottam
Pihenj sokat, ez a legfontosabb!
Sajti, nekem is van egy barátnőm, aki megeshet, h. nem fogja beengedni, ő is kissé paranoiás és iszonyú fura dolgai vannak… volt, h. égett a pofám miatta… Na nem is vagyunk sokat együtt
Vuk-klub, ez teccik, én szeretnék kilépni…ezennel felmondom a tagságomat!
De jó nektek, h. ilyeneket tudtok enni, amúgy én is csípem, csak nem most…
Ma megmasszíroztam a Zuram, de próbáltam nem megerőltetni magam, viszont mondtam neki, h. ezért tartozik nekem egy étterem-látogatással, úh. péntek estére beígérte… na ezt most azért mondom, mert mindig mást ennék, mint ami itthon van… nézem a hűtöt, becsukom, és ezt játszom egész nap, közben meg óránként muszáj zabbantanom, h. ne fájjon a gyomrom… tiszta őrület!
Csucsu, laikus szemmel nézve jónak tűnik a laboreredmény, bár vannak megcsillagozott adatok, de egyrészt nem tudom, mit jelentenek, másrészt mindig a tartományon épp hogy kívül vannak… szal talán nem gáz
Viszont azon meglepődtem, h. a vasam picit sok… szerintem a víz, amit iszunk lehet az oka!
Macs, de jó, h. jól vagytok! Talán most már megúszod! Csak így tovább!
Gyönyörűséges tulipántok
Rony, holnap leszívás! Tuti utána nem fog fájni, azaz holnap még lehet, de ha megszabadulsz a sok tüszőtől, akkor jobb lesz! Viszont ha túl sok a tüsződ, lehet több infúziót kapsz, mint a többiek!
Nagyon szorítok (én is)!!!
Rodi, hidd el, hamar rendbe jön a stramm apukád, csak a pasik nehezen viselik az ilyesmit, mikor úgy érzik, nem ők irányítanak… szerintem is jó helyen van!!!!
Andi, oh, de megható! Biztos megfogadja és küld nektek egy édes babót (Erica Cartmant)!