Új privát üzeneted érkezett!

Ja én D-ről indultam Lilla előtt :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

én is rég voltam, de volt sok dolog, meg jó pár napot nem is voltunk itthon.

Ildi,
azta ez nagyon druva amin átmentetek Lénivel? Hogy a búbánatba kaphatta szegény el ezta komoly betegséget? De jó, hogy most már elhárult a veszély, kívánok sokkal nyugodtabb, egészséges napokat nektek!!

Brigi,
nocsak, egy elveszett bárányka, jó, hogy jelentkeztél! Szegény Jázmin, jól kikaptátok ti is ezt a csúnya betegséget! Nagyon gyors gyógyulást nektek is! DObhatnál képet a gyerekekről!

Bree,
tessék pihenni, a barnázgatás, görcsölgetés az elfáradás jele! Nem mész el a dokidhoz, hogy nézzen meg? Vagy felhívtad? Lehet, nem ártana picit visszavenned a tempóból, Lucádnak még van bőven ideje odabent :wink: Nincs friss pocakképed?

Kitty,
olvastam vhol följebb hogy milyen szemét volt a dokid, sztem mindenképpen cseréld le! Ilyen bunkót! Találtál azóta másik dokit?

Nita,
ti jól vagytok? Anyós? Fogaid?

Mi jól vagyunk, én dolgozom június 18-ig, és végre megkezdték az utódom keresését így emiatt már nem aggódom. Egyébként is a munka miatt már nem rágódom, egyik fülemen be a másikon ki, ha bunkók velem. Pocakom szépen növöget, ma tervezek képet csináltatni róla, ha meglesz földobom nektek! Voltam a héten fogdokinál is, nagyon megdícsért, hogy szépek a fogaim, leszedte a nagyon kevés fogkövet, lepolírozta a fogaimat, majd közölte ha nincs panaszom, a szoptatás elhagyását követően vár egy kontrollra. Nagyon boldog vagyok emiatt. :D :D

Jók legyetek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Voltunk 4-D-n szombaton :D

Luca fúrta magát a lepénybe, az első 5 percben hátat fordított nekünk, aztán kérésre (PARANCSRA!) :-) megfordult végre és elég hatásos volt a "bevonulója", mert mosollyal az arcán fordult felénk..:-))))
676 gr. a kis drága és 26 cm:))

Egy két képet kivágtam a dvd-ből, azért remélem látni valamennyire,hogy milyen édi!

Kép Kép Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Sucer örülök,hogy jól vagy, én is júni közepe a biztos, de ha nem tudom elsunyulni valamivel, akkor júni végéig dolgozom...
remélem....
A jelzéseket vettem, igyekszem pihenni, szedem a magnéziumot, vitaminokat stb. remélem nem lesz gond idő előtt...de sajna nem feltett lábakkal mosolyogva telnek a napjaim, hanem munkával, köcsög főnökkel, idegeskedésekkel és sok bosszúság is ér..
De azért nagyon boldog vagyok természetesen és imádom a lányomat...
Itthon van a kiságy is, megvettük a polcot is a hétvégén..komód következő és majd jövő hónapban valami szőnyegféle is kéne...valami nagyon olcsó 3000-5000 Ft közötti kicsi szőnyeget keresek az ágy elé...

Jók legyetek...

Puszi

Holnap meló :cry:

Kép
bree

Sucer megvagyunk köszi!!!!!
kéne nekem is visszamennem a fogdokihoz.mert a calici miatt halasztanom kellett........

Bree gyönyörű a kép a kis puncisról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vigyázz magadra.SEMMI SE ÉR TÖBBET A LÁNYODNÁL!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita!
Te meg ne költözz má a fogdokihoz :D :D jó sokat jársz....
Amúgy én fél évente megyek és örökké tömni kell...ezek az új tömések nem bírják túl sokáig sajna...és örökség a szar fog..
Utálom!

Jó éjt Mindenkinek!!!

Nita jók a vonalzóid :lol:

Kép
bree

bree az tuti.de most már komolyan inkább húzza ki a francba.van jobb dolgom is mint hozzá járni :) :) :)
köszi a vonalzó dicsit.nem tudok egynél sokáig maradni.szeretem változtatni....... :oops: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sucer
már megvan az endokrinológus, egy szegedi doktornő, de még nem voltam nála. a héten úgyis megjön a bogyótól, aztán megyek vérvételre, és utána megyek hozzá az eredményekkel.
Munkahelyet meg sz*rd le, ezt a két hónapot már röhögve kibírod :wink:

Bree
Luca nagyon édes :D Vigyázz rá! és persze magadra is!
Vendég

sziasztok!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jó, hogy még emlékeztek rám :wink: Akkor képek:
Kép

Kép

Persze most ébredt fel Marci is :evil: Na megyek, uzsonnáztatok, aztán elmegyek tornázni, és még este visszaolvasok, és reagálok is :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csak gyorsan:

Brigi,
nagyon szépek a gyerekek, mindketten milyen kis mosolygósak! Büszke lehetsz rájuk!

Hoztam egy pocifotót, tegnapi, remélem sikerül föltennem:
22. hét

Kép

Jó éjt nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
tündéri Luca babád :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Brigi
nagyon aranyosak a gyerekek! Jázmin is milyen nagy már!

Sucer
nagyon csini kismama vagy, és csini a pocakod!
Vendég

Kitty,
köszi szépen! :) :)

Ha én írok mindig mindenki eltűnik.... :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer büdi vagy biztos, azért tűnünk el.... :P

csak viccelek 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval "kabbe" milyen karcsú vagy és csinos ennyi idős terhesen :oops: :D :D :D irigyellek, nagyon szépséges a pocakod, jó lenne ha rajzolnál már egy fejet is hozzá, hogy lássunk :)

Hékás!

Szép gyerekek gyártásához könyvet adhatnál ki :) gyönyörűek ezek a gyerekek, Marcell cuki a rózsaszín cumis üveggel :P Jázminra meg nem is tudok mit írni...igazi Jázmin hercegnő...csodaszép...remélem Luca is ilyen pusziarcú lesz....jajj de megenném a kis pofiját :D :D

Szólok Lucának,hogy tuningolja fel magát bent szépséggel, mert ebben a topicban olyan szép az össze gyerek :shock: :P :P :P nehogy kilógjunk majd :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty mikor is jön meg?A héten?

Kép
bree

Én is büdös vagyok :D :D :D :D :D

Kép
bree

Hékás gyönyörűek a gyerekek!!!!!!!!!!gyorsan nőnek:)))))))
Sucer gyönyörű kismama vagy!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sucer!
Tényleg csini kismami vagy! :D :D :D Irigyellek :D Én még most kezdek pocisodni. Idáig inkább csak a csípőm szélesedett.

Bree
Édes a kis Luca!! :D :D Ha jól látom, már hajacskája is van? Szép lányod lesz Neked is, meglásd. Egyébként már mondani akartam, hogy annyira tetszik nekem a Luca név. De a párom ragaszkodik az Amirához :D :D :D Már ha egyáltalán puncis lesz.

Hékás
Tündi-bündik a gyerekek!!! Olyan édesen mosolyognak. Látszik rajtuk, hogy boldogok. Egyem a kis cuki pofijukat!!! :D :D

Nitácska
Én is a fogorvost járom kb. 1 hónapja. Csak lennék már túl rajta. Így is olyan nehezen vettem rá magam,hogy elmenjek. Most nem azért, de egy kismama kaphat érzéstelenítőt? Én szóltam a fogdokinak, hogy kismama vagyok, amit úgy gondolom, hogy tudomásul vett, de azért aggódom egy kicsit.

Tényleg csajok! A 16. hétben vagyok, és idáig 3,5 kg-ot híztam ahhoz képest, mikor még nem voltam kismami. Szerintetek az sok? Az biztos, hogy enni azt tudok rendesen. De azért néha próbálom visszafogni magam. :D :D

Azt hiszem, meg leszek fázva. :( Mit tudtok javasolni? Mert gyógyszert azt nem szeretnék bevenni.

KépKép
KépKép
gittus0726

Jelentem meggyógyultunk :lol:

Gittus, a 3,5 kiló átlagos, bár ugye attól függ mennyiről indultál. Ha vékonyka vagy csak így tovább, az én testalkatommal ez sok lett volna a félidőre :oops:

De ugye minden relatív.
Lillával 13 kg híztam a hányás mellett. 3550 gr lett.
Lénivel annyiról indultam, amennyivel Lillát szültem. A cukor probléma és a hányás miatt őt 4 kilóval kevesebbel szültem. Léni a -4 kg hízásból 3460 gr lett.
Szóval ebből is láthatod a babó úgyis szépen nő :lol:

Szépek a pocakos és gyerekes képek is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Sucer, Bree :lol: egyikőtök sem büdös :wink:
Én tegnap takarítottam, meg egy csomó helyen voltam, délután megint vetettünk, azért nem voltam :wink:

Gittus
nátha ellen: rengeteg c vitamin, mézes tea, jó melegen öltözz fel (mondjuk ezt amúgy is muszáj, mert rossz idő van :( ).

Bree
ja, a héten kell megjönnie, aztán ápr. vége, május elején vérvétel.

Álmomban 9 hós terhes voltam, és már fájt a hasam, szóltam is anyunak, hogy én ma megszülök :shock: Nem vagyok normális, az már biztos :?
Vendég

Gittus persze hogy kaphatsz érzéstelenítőt!!!!!!!
Kitti természetes hogy ilyeneket álmodsz................anno én is..sőt melyiknap álmodtam h megint terhes vagyok........... :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
csak nem? :wink:

Május 3ra van időpontom uh-ra és akkor megyek vérvételre is! :D Végre már én is haladok előre :D
Vendég

Sziasztok!

Hát csak nem sikerült jönnöm hétfőn, hiába ígérgetek én Nektek :cry: Viszont visszaolvastam, mi történt azóta.

Köszi a dicséreteket a gyerekeket illetően. A rózsaszín cumisüvegnek is van története. Amikor hazajöttünk a kórházból, NAGYON sárga volt. A doki szerint vészesen. Sokat kellett itatnom, de nem volt teás cumisüvege. Elküldtem hát Sanyit a Minimanóba, hogy hozzon teásat. És beállított ezzel a rózsaszínnel. Merthogy amikor azt mondták, teás kell, ezt nyomták a kezébe. És eszébe sem jutott megkérdezni, milyen színben van még esetleg :lol: Kicsit ciki volt úgy sétálni járni, hogy a fiamat toltam, a pohártartóban meg ott kukucskált a rózsaszín cumisüveg, de hát istenem :lol: :lol:

Kitty, a 90 naposba kezdtem bele újra. A múltkor sikeres volt, remélem most is az lesz. És mellette elkezdtem tornázni járni. Az ilyen álom meg teljesen természetes.

Ildi, veletek mi volt? És melyik kórházban voltatok? (Bocsi, tuti írtad már, de annyi időm sosincs, hogy képbe kerüljek a "régi" dolgokat illetően)

Bree, Luca baba nagyon édi! És milyen profin pózol már :lol:

Sucer, szép nagy pocid van már! Röhej, hogy rohan az idő, nem?

Gittus, ne törődj a kilókkal, majd szoptatás után leadod. Most az a lényeg, hogy jól érezd magad :wink: Megfázásra oscillococcinum. Homeós, nem gyógyszer. És hatásos.

Nita, csak neeeeeem? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép

Hékás jó,hogy itt vagy 8)
Ildi vigyázz magatokra, most egy darabig ne legyetek betegek :D
Többiek ? Volt egy lány, talán Szilvi? ő már biztosan megszült...Másfél hónapja még pocakos képet is rakott be asszem..

Kép
bree

Brigi,
tüdőgyulladással a Madarász utcai kórházban voltunk egy hetet. Remélem most először és utoljára :roll:

Köszi mindenkinek a sok gyógyulós kívánságot, hatott és remélem így is marad sokáig :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi új fotó a csajokról???? :) :D :P :P :P
Babákat AKAROK NÉZNI!!! :D :D :D :D (szeretnék, akarni a WC-n kell apukám már mondaná.... :oops: )

Kép
bree

Bree, a kedvedért:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!!!

Barnikám ma megint lázas volt.38.7...én a fogra gyanakszom mert semmi más baja nincs.jó kedvű,vidám..

tegnap csináltam neki jó sok babahamit.banán-alma.alma-keksz........és répapürét....

Bree nagyon nem szeretnék terhes lenni............... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ildi hol vetted azt a Új pestes combidresst,????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Óóóhhhhhhh lldi de jóóóóóóóóóóóóóóó
Annyira jó mikor képeket raktok be a gyerekekről:-))))
Édesek...és mennyire szépek ők is....Lilla azokkal a hatalmas gyönyörű szemekkel :oops: :oops: :oops: :oops:
Cukik!!

Nita remélem nem lesz beteg Barni...talán tényleg a foga...

Kép
bree

holnap azért elviszem azért dokihoz de ha megint elkezdi hogy csak mert lázas a gyerek ne rohanjak hozzá.én esküszöm hogy orrba baszarintom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, nem akarlak ijesztgetni, de nekem azt mondták a kórházban, hogy ha csak láza van, és más tünete nincs egy gyereknek, akkor érdemes egy vizelet vizsgálatot kérni, mert nagy az esélye egy húgyúti fertőzésnek. Nálunk is az volt, hogy csak láza volt a kiscsajnak, semmi más tünete...

Ildi, sajnálom, hogy ilyen picivel kórházban kellett kezdeni rögtön. Remélem már minden oké Veletek. A csajok tündériek!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás pedig most meg ijesztettél!
holnap doki!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok
Nita remélem kisfiadnak nincs semmi komoly baja,és lehet,hogy a foga miatt van láza...
Hékás-Jázmin nagyon szép baba,hát igen én is mindig a kisruháit válogatom,most jó neki a 68-as.
Bree-sokat gondolok rád,hipp-hopp elrohan ez a 3 hónap és nemsokára te is anyuci leszel.....
Ildi csodaszépek a lányok,Lilla haja mesés.......
kitty-nagyon szoritok neked,kitartás.
Rólunk annyit Bálint nagyon rendes fiú,este 8 kor elalszik negyed háromig alszik-eszik-és 10 perc múlva vissza is alszik-nyomja a szunyát reggel 7-7.30ig.Nappal is nyugis,annyit gőgicsél,meg már néha hangosan "kacag"is,olyan vidám egy kis fickó....egy hete szegényem náthás,de már kezd kikopni belőle....
mindenkinek szép napot.

Kép

Kép
kistörpe

Nita, tesóm lesz Léni keresztapja, ő oszlopos Újpest drukker, minden meccsen ott van, tőle kapta. Kérdezzem meg Neked?
Azt tudom, hogy 2500 Ft volt és mivel ez egy C&A body (ez 790 Ft) jól megkérik az árát :roll:

Kicsit csajosabb képek mára, Lilla és Léna összehasonlítására, tök mások a kiscsajok tegnap ezzel szembesültem:

Kép

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Nita, nem akartalak megijeszteni, csak gondoltam jobb, ha tudjátok, hogy nálunk is így kezdődött. Persze millió oka lehet a láznak. Mesélj, mi volt a dokinál? Ma is lázas még Barni?

Ildi, tényleg nagyon mások. Melyik ki? :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, a képek sorrendje megegyezik a születési sorenddel :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Édesek a lányok..már tegnap is írtam, de mindkétszer mikor beléptem bejöt valaki az irodába és nem tudtam elküldeni a levelet.. :evil:
Szóval arik:))))
Nita hogy vagytok?
Ildi Te meg nem tudsz aludni??? :shock: :shock: :D :D :D

Kép
bree

Aha, Ildi, értem már. A gyerek változik, csak a baba az örök :lol: :lol: :lol:

Bree, szerintem Ildi etet, azért hajnalozik :D Tényleg, milyen alvó Léni?

NITA, HOL JÁRSZ? MI ÚJSÁG BARNIVAL? JOBBAN VAN MÁR??? Gyere már, mert kezdek aggódni!!!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen, etetek ha olyan korán írok :lol: szopi közben nettel ütöm el az időt hajnalban :lol:
Léna amúgy 1x kel, egyre később, így elégedett vagyok :lol:
szerencsém van, nekem Lillu még ennél is jobb alvó volt :oops: azt hiszem sok éjszakázó anyuka elégedett lenne ilyen alvásokkal.

KépKép

KépKép
beneildi

MINDEN JÓT LÁNYOK, TÖBBÉ NEM JÖVÖk.SZIASZTOK.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok Lányok! :)

Ilangom barátnőzik, Apa füvet nyír én meg netezek :oops: :oops: .

Kistörpe,
mi a baj? Miért nem jössz? Jó, hogy ilyen jó baba Bálint, szerencsés vagy vele!

Ildi,
nagyon szépek a lányok és tényleg milyen mások! Én is nagyon kiváncsi leszek a kislegényre, hogy kire fog hasonlítani... Lillának ezek a fürtjei tőled vannak? Nagyon szépek és bájosak :)

Nita,
mi van Barnival???? Voltál vele dokinál?

Bree,
méghogy büdi :wink: , nem vettem magamra :lol: :lol: :lol:

Gittus,
tényleg attól is függ, hogy hízásilag mennyi az annyi, hogy honnan indulsz, ahogy Ildi is írta. Ma tartok 3 kiló plusznál a 23. héten, de még van 4 hónapom, amikor is a baba e legtöbbet szedi magára. Nincs pocifotód?

Kitty,
köszi a dícséretet! :wink: Neked is hasonló szép gömbölyödő pocit kívánok mielőbb!!

Tegnap voltak nálunk anyukámék. Tegnap árulta el, hogy levettek róla vmi anyajegy félét, de szerencsére nem melanóma volt, ennek ellenére 1 éves onkológiai megfigyelés alatt tartják. Szerencsére rendbejön majd a helye is, de azért megijedtem, hogy bármikor jöhet egy ilyen szörnyű dolog, eléggé felzaklatott a dolog. :( Persze nagyon örülök, hogy rendben van, de azért az aggodalom innentől ott van az emberben. A párom és én is járunk 2 évente bőrszűrésre, sajnos ismeretségi körben 24 éves lánynak volt nagyon komoly bőrrákja, amiből szerencsésen kigyógyult.

Ilangomnak tegnap megvolt a néptánc fellépése (majd hozok képeket), nagyon ügyes volt, ott büszkültünk :D :D . Beírattam a héten az iskolába, remélem a kiszemelt tanítónénihez kerülhetünk.
Vettem a teszveszen egy nagyon jó kis hordozót használtan 5e pénzért, így annak is örömködök.

A héten megyek méhszáj vizsgálatra, meg cukor beutalóért a védőnőhöz, meg melózom is egyfolytában, így kevesebbet tudok jönni.

Vigyázzatok magatokra, gyerekekre, pocakokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Kistörpe írtam Pü-t! :( :?
Képzeljétek Luca ágya a helyén összerakva és a bordűrt is felraktuk este 10-re naggggggggyon széééééép, reggel így ébredtem:
-Jó reggelt bordűűűr, jó reggelt szépséges kiságy:D :D :D :D
Annyira jó,hogy már ott vannak..
Tegnap egész nap takarítottunk,főztem, praktiker, vásárlás, stb.

Ma meg vidéken voltunk a nagymamánál...friss levegő..kicsit napoztam is...de fejgörcs kísérte a napomat...mostanra múlt el úgy ahogy...
És vége a hétvégének holnap munka!:cry: :cry: :cry: :cry:
Kedden viszont szabin vagyok, megyek a cukorra én isazt sem tudom, hova, hogyan stb. Majd holnap felhívom a kórházat mit kell csinálnom....

NITA!
MI VAN VELETEK???

Sucer
Ha megvolt a cukorvizsgálatom, majd írok.. :roll: remélem túlélem:)

Ildi!
Ezek szerint szopi közben kell valami elfoglaltság?:-)))én is majd jövök írni Nektek olyankor:-)))Bár remélem Kitörpe kisfiához hasonlóan Luca is este csucsuka és csak egy hajnali ébredésünk lesz...:)))azért jó lenne alvós baba:)))

Suzy
merre jársz???Napok óta nem voltál itt.. :?

Mindenkinek szép hátralevő hétvégét...
Puszi

Kép
bree

Kistörpe, miért, mi a baj, remélem nem mi sértettünk meg :oops: :?:

Bree, hogy szopi közben mit csinálsz, ez is alkati kérdés... valakinek bejön a csend, félhomály projekt, nálam ez nem működik napi 4-5 órában. Lilla mellett én olvastam vagy tvztem, most már hogy laptopom van, netezni is tudok. Na meg egy 3 évesem is van zajforrásnak :lol: :lol: :lol:

Lillus a haját tőlem örökölte, kedves kis fürtjei vannak, de sajna elég vékonyszálú és nem is annyira dús a haja, tiszta anyja... apának erősebb haja van, remélem Léna azt a vonalat örökölte. Látnátok kerilányom haját, na azt lehet irigyelni, gyönyörű dús, erős, göndör haja van.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Nitával mi lehet??
Most már aggódom nagyon... :? :shock: :(

Holnap megyek cukorra....majd lehúzom azt a szar, mint egy felest ....remélem :oops: és nem fogom kihányni...nem cseszhetem el, mert erre a hónapra ezt a szabit vehetem ki...következő hónapban más vizsgálatra fog kelleni az egy nap....
Persze vehetnék ki többet is, de ennyit engedélyeztem magamnak, mert nem akarok szívességet kérni a Sátántól...

Holnap támadónénihez is megyek, meg apehba is, de remélem 2-ig végzek mindennel és fogok tudni pihenni kicsit....
Meg jó lenne ha nem lenne ilyen redva idő... :evil:

Kép
bree

Bettike, Gani, Suzy, Kitty..tessék jönni aláírni a jelenlétit... :)

Kép
bree

Sziasztok!!!!!!!!
tegnap elbúcsúztam mamámtól!!!
és ma reggel örökre elment!
nagyon hiányzik!!!!!!!!!!!!!!
most apuék bementek a korházba.
remélem nem haragszotok hogy jövök?!!!
ha nem jövök begolyózok.és csak sírok.....

Barni jól van.16-án kibujt a foga!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Részvétem!
Gyere mi meg hallgatunk!

Kép
zuzmo4
Érd

Nita sajnálom :cry:
Kitartás!
Kép

Kép
bree

Sziasztok!

Sucer
örülök, hogy nincs komoly baj!
Ilangról várjuk a képeket :wink:

Bree
drukkolok a cukor vizsgálathoz, csak nem hányod már ki :wink:
Támadónéni az a védőnő? :oops:

Én hétvégén megünnepeltem a névnapomat egy barátnőmmel, aki szintén Andrea. A fiúk meg tejfakasztó bulin voltak. Amúgy nem sokat voltunk itthon, szokás szerint.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?