Sziasztok Lányok!
Ilangom barátnőzik, Apa füvet nyír én meg netezek
.
Kistörpe,
mi a baj? Miért nem jössz? Jó, hogy ilyen jó baba Bálint, szerencsés vagy vele!
Ildi,
nagyon szépek a lányok és tényleg milyen mások! Én is nagyon kiváncsi leszek a kislegényre, hogy kire fog hasonlítani... Lillának ezek a fürtjei tőled vannak? Nagyon szépek és bájosak
Nita,
mi van Barnival???? Voltál vele dokinál?
Bree,
méghogy büdi
, nem vettem magamra
Gittus,
tényleg attól is függ, hogy hízásilag mennyi az annyi, hogy honnan indulsz, ahogy Ildi is írta. Ma tartok 3 kiló plusznál a 23. héten, de még van 4 hónapom, amikor is a baba e legtöbbet szedi magára. Nincs pocifotód?
Kitty,
köszi a dícséretet!
Neked is hasonló szép gömbölyödő pocit kívánok mielőbb!!
Tegnap voltak nálunk anyukámék. Tegnap árulta el, hogy levettek róla vmi anyajegy félét, de szerencsére nem melanóma volt, ennek ellenére 1 éves onkológiai megfigyelés alatt tartják. Szerencsére rendbejön majd a helye is, de azért megijedtem, hogy bármikor jöhet egy ilyen szörnyű dolog, eléggé felzaklatott a dolog.
Persze nagyon örülök, hogy rendben van, de azért az aggodalom innentől ott van az emberben. A párom és én is járunk 2 évente bőrszűrésre, sajnos ismeretségi körben 24 éves lánynak volt nagyon komoly bőrrákja, amiből szerencsésen kigyógyult.
Ilangomnak tegnap megvolt a néptánc fellépése (majd hozok képeket), nagyon ügyes volt, ott büszkültünk
. Beírattam a héten az iskolába, remélem a kiszemelt tanítónénihez kerülhetünk.
Vettem a teszveszen egy nagyon jó kis hordozót használtan 5e pénzért, így annak is örömködök.
A héten megyek méhszáj vizsgálatra, meg cukor beutalóért a védőnőhöz, meg melózom is egyfolytában, így kevesebbet tudok jönni.
Vigyázzatok magatokra, gyerekekre, pocakokra!