Új privát üzeneted érkezett!

Új hírek...lisztériával fertőzött párizsit, sonkát találtak Reál áruház polcain! :shock: :shock: :shock:

Emi

Emi

email4
Budapest

Freyja: Mesélj! :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

3 órás hírek: Lisztériával szennyezett párizsi és sonka a Reál boltok polcain....

Namostakkor mik is a lisztériás tünetek?

Amilyen a formám... sosem eszek szinte párizsit és pláne sosem vásárolok reál boltban, de asszem Lellén reál bolt a Lila.... és onnan volt a vasárnapi reggelim (párizsiszsömle). :shock:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Hát most se derült ki :( hihetetlen... :shock:
viszont jelentem a méhszáj rendben :D ZÁRT :D:D:D
sőt :? most meg lehet h méhlazitót kell szedbem ha nem múlnak a görcsök és a keményedések :shock: csömörből vödörbe :)
na mindegy. lényeg h rendben van... :D

Kértem egy igazolást erre ir egy olyan papirt a doki ( önkormányzatnak) h beteg kórházi felvétele javasolt :shock: :? ez most mi? be kéne feküdni? senki nem mondta :oops:

Visszaolvastam:
Meme: mennek a drukkok!!!! várjuk a fejleményeket :)
de tudod kivánság topic.... :wink:

Zsani örülök h jó a cukrod :)

Bibar, lényeg h jól van Oli. És te?

folyt köv csak itt a szerelő :S

Kép
freyja

Meme, nagyon drukkolok!!!! :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme!
Nagy drukk!!!

De gáz ez a sok élelmiszer szennyezés!!!!! :shock:

Freyja!
Ne huzz minket!!!! Szerintem lány! :lol:

d.dodó

Freyja! Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok megint!
Olyan lusta vagyok, nem nagyon megy semmi, bocsi visszaolvasni sem. :oops: Beállított a védőnő, így lemaradtunk a dokkról.Sebaj, majd legközelebb.Sok kétségemet neki is el tudtam mondani, és meg is nyugtatott pár dologgal kapcsolatban.
Ma is bent ragadtunk, olyan ronda idő van. :(

Meme, nagyon drukkolok a DOLOG miatt!!Hátha összejön végre tényleg!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Freyja!
Kis szégyenlős!!! Mondom én hogy kislány lesz!! :lol:

d.dodó

Barbuss Lidl-el kapcsolatban nálunk is hasomló az álláspont, sosem voltunk még, bár most nagyon nyomulnak ők is amagyar cuccokkal.
Igen, alapvetően az emberek felfogásán kellene változtatni, mert attól, hogy valami olcsó, még egyátalán nem biztos, hogy megéri.
Egy pl. Mindig Forest Premium minőségű konyhai papírtörlőt szoktunk venni. Drága igaz, de magyar, és jó. Múltkor volt beakciózva valami másik fajta, na mondom én majd most itt spórolok, és megvesszük ezt, végülis olyan nagy különbség nem lehet. Nem a sz@rt nem!
Pontosan 2x annyit használtam el belőle, mint a Forestesből! Így árban ugyanott voltam (ha nem drágábbra jött így ki), a környezetet meg pont 2x annyira szennyeztem....
Saját márkás cuccok: nem mindegyik rossz azért!
Én anno mindig megnéztem, hogy a saját másrkást ki gyártja. A TESCO gazdaságos őszibaracklére rá volt írva, hogy gyártja a Heyho. No én vettem egy dobozt a tescósból, meg egy dobozt a heyhoból, és színre szagra, formára, ízre, mindenre tök ugyanolyan volt a kettő, nem tudtad megküölönböztetni egymástól, mert ugyanaz volt benne.
Egy barátnőnk Rauch képviselő, ő mondta, hogy pl. a Sparos 100%-os gyümölcslébe ugyanazt töltik, mint a Happy daybe....SZóval enm minden saját márkás sz@r, csak jól meg kell nézni, ki csinálja :)
Egyébként meg én azt tartom gusztustalannak, mikor meberek megveszik a silány minőségű élelmiszert, mondván, hogy az az olcsó, és neki nincs másra pénze, de közben szívja a cigit, meg issza az alkoholt, meg még sorolhatnám.
Nem akarok én senkit sem megbántani, csak annyira elkeserítő ez a helyzet, és főleg az, hogy az emberek még midnig nem ismerik fel azt, hogy saját maguk alatt vágják a fát azzal, hogy megveszik a szlovák "tejitalt" a jó minőségű magyar tej helyett....
na abbahagyom, nem zsibbasztalak Titeket tovább a hülye nacionalista szövegemmel :D

Meme drukkolok továbbra is a DOLOGhoz! :D

Fryja rendben volt mindne dokibácsinál?

zsofka83

Itt hétágra süt a nap. Mindjárt megyünk el itthonról, mert egy héten 2-szer mi vigyázunk barátnőm kislányára, hogy be tudjon menni suliba (a férje más városban dolgozik).
És most nem ők jönnek át, hanem mi. Szóval majd estefelé leszek.

d.dodó

Melyek a liszteriózis tünetei?

Az első tünetek már a fogyasztást követő napon felléphetnek, de akár egy hét is eltelhet, mire panaszok jelentkeznek. A betegség súlyosabb változatánál a lappangási időszak a fogyasztást követő 90 napig is eltarthat. Az általános tünetek, mint pl. hányás, hasmenés, fejfájás, alapján sokszor nehéz megkülönböztetni egyéb élelmiszer-fertőzésektől. A kialakult betegségnek - főként a várandós nők körében - igen súlyos következményei lehetnek. Szövődményként agyhártyagyulladás, vérmérgezés alakulhat ki. Terhesség esetén vetélés, halvaszületés és az újszülött fertőzése is előfordulhat. Az esetek 20-30%-ában a betegség akár halállal végződhet.

Zsofka: Teljesen egyetértek veled!

Dodó: Irigy-irigy-irigy...nálunk borult az idő! :(

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi! Köszi.... én is pont ezt olvastam.... :(

Nem vagyok egy parás, de sztem onnan volt a párizsi és tegnap.... hát szóval alíg értem el a fürdőszobáig olyan hasmenés jött rám....
Klassz....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/04 ... a_realban/

Ezek most akkor az előre csomagolt termékek, nem?

Mert az enyém a pultból jött, frissen szeletelve....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Freyja :lol: tuti lán :lol: :D :wink:

Zsofka -azért a gyümilé a kevés kivételek egyike és azok ált. nem is sokkal olcsóbbak, sőt! Ez minden sajátmárkással így van: vmelyik nagy cég bérgyárt nekik, de azért túlnyomó részt sokkal butább receptúrákat :?
Na, kiveséztük ezt a témát :lol:
Engem csak az bosszant még ezekben a élelmiszeres botrányokban, hogy a büntetés a cégek mércéjével minimális :( Így semmi sem készteti őket, hogy hosszú távon változtassanak :? Ahelyett hogy bezárnák őket mondjuk egy fix időre :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme: drukkkkkkkkk a DOLOG-hoz!!!!!!!!!!

Freyja: szupi, hogy rendben vagy! Biztosan pinkid van, ha ennyire takargatja :) Elfordult a kis betyár vagy pedig a kezét tette oda?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dóri!
Ez durva!!! :shock:

d.dodó

elfordult :) pedig ugrált egész nap!!! még a doki is érezte vizsgálatnál :shock: :D nevetett is :) meg hát persze a megjegyzés:
szubjektiv mi a nagy has, de nagy a hasa :shock: :lol: :oops:

no. Bibarnál tartottam :D
Edi: derekam nekem is fáj,épp este kérdeztem apát h ez a pakolászástól fáj vagy ez már AZ A bizonyos hátfájós derékfájós nehéz a hasam... mindkettő :roll: kitartás!

Kutyusról várjuk a hireket, csupa jókat! neked is mondom, kivánság topic :wink:

Dórinak akartam még... de mit ??? :? :shock:

Kép
freyja

megvan :lol: - kicsit szétesett vagyok -
a pakolás... én igyekszem lassan és ovatosan és stb. de valóban nem csinálja meg más engem meg idegesit h a zoknimat egy dobozból kell kiturni, és jellemző h ilyenkor kellenek azok a dolgok amik amugy nem kellenének minden nap. pl egy irat vagy egy kábel... szóval csinálni kell :)

megyek is pakolni :D majd jövök :D

Kép
freyja

Azért a lisztériához gondolom többet kell enni belőle, mint egy-két szelet, nem?

Na indulok tornára, meg előadásra, remélem sikerül mamaikval egymásra ismerni! :D
majd még este benézek!

zsofka83

Jajj Dóri, csak nincs semmi gond :?

Megyek Emmáért :P
Jók legyetek!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Most megnyugtattam magam azzal, hogy szerintem a zsugorfóliás (előre csomagolt) termékekről volt szó.....

Nem vagyok egy hipohonder fajta, úgyhogy nem készülök halni.... :lol: :lol: :lol:
Nem lesz semmi baj és kész! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Freyja! De édes, hogy bújkál folyamatosan....

Írtam nektek múltkor, hogy milyen jófej volt a párom nagymamája?

Közölte, hogy akinek ekkora feneke van, az nem szül lányt.... úgyhogy tudjam meg, hogy fiam lesz, ezt tuti elnézték, Ő márcsak tudja.... :lol: :lol: :lol:
Mondtam neki, hogy a fenekem nem most lett ekkora, úgyhogy sztem semmit sem jelent....
Erre meg azt mondta, hogy minden nő csak egyfélét tud szülni és kész! :D:D:D

Úgyhogy vidám az élet a páromék házatáján! :)

Azért alig várom a jövő pénteket, hogy megnyugtasson a dokibácsi....

És doszt is vettem egy lilás-rózsaszínes bergon babakocsit! :shock:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Na... én is megindulok Botiért.

Különbenis kaptam egy tutijó feladatot a főnökömtől, amihez marhamód nem füllik a fogam, úgyhogy most inkább jól hazamegyek és holnapra megálmodom, hogy is kezdjek hozzá.... :shock:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Freya
a kis titokzatos,,tutttti csaj :lol: :lol: :lol: én köszönöm jól,az uram lett most beteg :twisted:

jaj lányok szerintem a férjem visszafertőzte Olivért,mára megint dől a takony :twisted: :twisted: ide oda adják egymásnak!
uramnak arcüreggyuszija lett :oops: :oops: :oops:

Dóri
jaj de "cuki" párod nagyija :roll: :roll: nagy fenék összefüggésben a gyerek nemével :lol: :lol: nem semmi :wink:

Meme
drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edi
kutyival mi van??

bibar

Sziasztok!

Zsani: nagyon tündéri ez a hálózsák! Nagyon örülök a cukros jó hírnek felőled is!

Maki: wc takaró papír: dm, rossmann, ilyesmi. Nekem még maradt Zalán után.

Manorka: cukor szuper :D:D:D:D Mi kicsit több, mint másfél éve költöztünk, szintén pocakosan, és még van bontatlan dobozunk nekünk is :D

Meme: Nócinak még mindig több hete van megfordulni ;) Örülök, hogy minden rendben veletek amúgy :) Cukor szempontjából az, hogy nincs a pisiben, meg nem vizesedsz én úgy tudom nem jelent semmit. Mennek a drukkok! ++++++++

Anyamaci: többféle kókusz matrac van, és mindenki mást ajánl, szerintem jó az, amit betettél, bár elsőre én csokinak néztem :D

Dodó: tündéri ez a kép!

Barbuss: sajnálom a befordulást :( Egyébként nekem is nagyon elegem van már ebből az időből! Le akartuk kapcsolni csütörtökön a fűtést, hát tök esélytelen, éjszaka nagyon hideg van, és nappal sem lenne elég meleg. Örülök, hogy Nagyid jól van! Mézet hallottam én is, mi nem nagyon eszünk mondjuk, de azért eléggé kiakadtam. :? Kismama póló: teszvesz, vatera.

Edi: kutty remélem rendben túl van a műtéten! Ez a becsípődés nagyon rosszul hangzik, remélem mielőbb elmúlik!

Bébike: drukk a szakvizsgához, és kitartás a tanuláshoz, és jobbulást!

Kaja: én is utálom, hogy mi mindent etetnek velünk, a Tescoba pedig ha nem árul magyar cuccot tuti nem veszünk kaját többet! És nagyon várom, hogy jövőre végre lehessen kis zöldséges kertem :oops: Ott se lesz minden, de azért egy csomó minden meg lesz onnan. Egyébként én már jó ideje rászoktam arra, hogy elolvasom az összetevőket, és ez alapján szelektálok valamennyire (merthogy a 3-4szer olyan drága adalékanyag nélkülit nem igazán tudjuk kifizetni) Gyümölcsjoghurtot pl Zalánnak eddig csak a Cserpeséktől vettem vagy biót - lehet nem tökéletes, de bizom benne,hogy kevesebb nem szükséges dolgot tartalmaz. Na most látom a párizsit, szuper :?

Freya szerintem is lány a kis szégyenlős :D

Dóri: párod nagyanyja nem semmi!

Bibar: fene essen a betegségekbe, gyógyulást párodnak és Olivérnek is végre!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Bibar: Sajnálom a ping-pong fertőzést! :( Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljanak a fiúk!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

hát amennyi pink huncutságot beszereztünk már én komolyan remélem h lány :D titkon persze apának szeretnék újjat, mást adni mint az "eddigiek" :) :oops:
ettől függetlenül ha pasi a lelkem sincs baj :) imádni fogjuk akkor is :D
dokim megkérdezte amikor meglátott h hányadik hét is? mondom neki 24. erre: ja és ikrek nem? :shock: most lecsapjam? :?: :!:

Bibar, sok citrom méz és gyümi. vitaminok ezerrel!
és pihi... :) nem irok mégse privit mert még igy is maradt lógásom Feléd :oops: biztos lesznek még szép rucijaid :) a pirosakkal meg a micimacisokkal szemeztem amúgy... :roll:

Kép
freyja

Freya
nyugodtan irjál,rakhatjuk juniusra is,nekem nem gond :wink: :wink: :wink: a pirosak extra szép állapotúak :wink: mostanában már visszafogom magam,szülésig keveset rendelek már,hogy fogyjon az itthoni készlet:))

nyomom neki a vitamint rendesen,bár a teát nem szereti csak avizet,ami máskor jó de most nem :oops: :oops:

Fóka,Emi
köszi,most már csak elmúlik lassan :oops:

bibar

barbuss: nagyon sajnálom a rossz napokat!!! hétvégére jó idő lesz, mi is kivirulunk :)

emi: sajnos bárhol előfordulhat, még piacon is! talán azoknál nem, akik a házikójuk előtt, a kertből szedett cuccokat árulják.... de ott sem tudhatod, h mivel permeteztek.... :( na nem riogatom a népet :)

zsofka: a fokhagymát illetően igazad van, sajnos :twisted: az az igazság, h a piacon is baromi nehezen találtam magyart, bár minden második árus azt mondta a sajátjára, h az, de nem lehet nem felismerni! csak hülének nézik az embert! :twisted:

meme: drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk és +++++++ a dolognak :wink:

freyja: huncut pocaklakó :) sebaj, fő, h rendben van és a méhszáj zárt :)

dóri: azért remélhetőleg egy zsömlés variációtól nem lesz bajod!!!! nagymama :)

bibar: sajnálom a betegséget! rendelj el karantént, míg mindenki meg nem gyógyul, így nehéz lesz! :oops:

Kép
zsani78

Halihó!!

Freya: szerintem is kiscsajod lesz, ők szoktak ennyire bújni :)

Bibar: jobbulást a családnak, vigyi magatokra!!

Manorka: örülök, hogy eltűnt a ciszta, és rendben van a kicsilány!

Edi: hogy van a Kutty? és a becsípődés? nekem is fáj amúgy a csontomnál, biztos alakul a medence, ahogy írtátok. És szerintem megint híztam, vagy csak jobban érzem a súlyt. Holnap megyek mázsáltatni a védőnőhöz, mert itthon nincs mérleg.

Május végéig dolgozom, ha bírom :) elég megterhelő ez a sok ülés, mostanában gyaloglok (2 metrómegállóra lakok), vagyis gyalogolnék, ha jó lenne az idő, de ez förtelem....

Kép
Kép
csipetnyusza

Halihóóó
Kuyti köszönjük remekül van. Már egészen virgonc lenne, de kapott egy hatalmas búrát, hogy ne érje el a sebet, plussz még be is öltöztettük Anyuval.... Paplanhuzat, kivágva 4lábnál +popó.... viccesen néz ki a kiscsaj.... :D 2 nap múlva sebkontoroll, de a doki szerint stramm kutya, semmi baja nem lesz.

Csípőm továbbra sem jó, alig bírok menni. Holnap nem megyek dolgozni sem, mert muszáj megnézetnem. Ma már annyira fáj, hogy moccanni alig bírtam a munkahelyemen.... szerintem a csípőm megy szét ami anno Memének is volt, de kiderül, ha megnézi a doki.
Vendég

Zsani: megkaptad a tegnap esti és a mai privimet?

Edi: de jó, hogy túl van a kutyid rajta! Gyors felgyógyulást a Roti lánynak!
Jól teszed, hogy megmutatod dokinak a csípőd. Meg a előtte, utána való pihi is bizti jót fog tenni!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

manorka: igen és kitartóan válaszolok!!!!! nézd meg, már rég küldtem! ha nincs, akkor szólj és elküldöm mégegyszer! van, h nem írja ki, h új leveled van!

Kép
zsani78

Kókusz matrac ügyben olvasgattam a különböző honlapokon, nem lettem okosabb, kisebb-nagyobb plusz szivacs mindegyikben van ... hááááát ... felhívom a védőnőt is, tovább kutatok :)
Gyorsan fel is hívtam a védőnőmet, azt mondta, utána néz, mert van erről pár kiadványunk.

Egyébként hurrá, mi is beléptünk az aktív babavárók táborába, mi eddig ugyanis semmit, de semmit nem vettünk még ...
Kinéztük az ágyat és a pelenkázót, holnap fizetjük ki, van raktáron, remélem nem kell sokat várni rá, hogy kihozzák és összerakják. Most csak ez a kettő lesz, október magasságában költözünk, akkor lesz rendesen berendezve a babaszoba :)
Ja, és nyert a sötétbarna - ez tetszett mindig, de ugye kislányról beszélünk ... elbizonytalanodtam, szóba került a fehár ... de lányok, a sötétbarnára rátettem egy édes rózsaszín pelenkázó szivacsot, hát elolvadtam :)

csatolok fotót, de nem látszik az édes rózsaszín pelenkázó, azt majd holnap itthon lefotózom, látnotok kell :)

(na jó, kezdek meghibbanni, sorry, de első gyerek :))

Kép

Kép

a boltban picit jobban néz ki, a telefonom fotója nem lett túl jó, na, majd ha itthon lesz :)

találtam egy barna-rózsaszín babaszobát a neten, csatolom, hogy lássátok az összhatást - olyan szép ...

miért érzékenyülök el babaszobák látványától?

Kép
Vendég

én most bőgtem ki magam apa vállán: cserháti - édes kisfiam-ot hallgatva

Kép
zsani78

Lányok, ebben a szutyok időben nem csodálom, hogy mindenféle nyavaja lecsap ránk ...
Jobbulást mindenkinek!
Edi, szerintem a csípőd lehet ezt az esőt is érzi, plusz a gyerkőc is egyre súlyosabb ...
Kitartást!

Én hurrá ismét vizesedem ... nagyon csini a bokám :oops:

ÉS
kinek fáj a hasa tetejénél? Talán a gyomorszájnál érzem ... bár nem is tudom hol van pontosan a gyomorszájam ...
Ha nagy levegőt veszek, ha kihúzom magam szúr vagy nyom? Vagy mi ... röviden és tömören: fááááááááááj, azaz nagyon kellemetlen ...
Lefekvésnél is érzem ...
Barátnőm szerint ez már nem múlik el, a baba nyomja, meg a babaszoba ...
Persze olvasgattam is ...
A terhességi toxémia formái között találtam hasonló tünetet ...
áááááááááá ...

Remek diéta is, mert enni, azt nem tudok - reggel 2 abonett, délben 2 abonett, este 2 abonett (sonkával, kis sajttal, paprika, pari, retek) ... soha ne tudtam ilyen jól diétázni.
Egy kis gyümi délután lecsúszik ... ma epret ettem, de úgy érzem túettem magam :(

Mi a fene ez?
Remélem csak egyre több tér kell gyermekemnek ...

Vagy?

Miért kell mindig valami parára okot adó tünet?
Vendég

anya maci: ez nagyon-nagyon jól néz ki!!!!!!!!!
sajna vízzel nem vagy egyedül :( nekem leginkább a jobb kezemen látszik! kb úgy néz ki néha, mintha virslik lennének az ujjaim helyén- az a nagy, vastag fajta, amin látszik, h no husi tartalom, inkább felfújt... :(

Kép
zsani78

Anyamaci: Írtó szuperul néz ki a sötétbarna-rózsaszín kombináció! :)

Edi: Nagyon örülök, hogy rendben van a kutyud! :) Gyors felépülést neki!!!
Sajnálom viszont, hogy csak nem akar múlni a derékfájdalmad! :(
Hess-hess-hess-hess...hess!!!!!!

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Anya maci a bútor tündéri!
Szúrkálásért no para, biztos, hogy a babóca fekszik nagyon fent, és nyomja ott a dologkat!
Egyébként is, ilyenkor már nyomja a tüdőt is, már nagyon fenn van a méhed csúcsa!
Ma vicceskedett a dokibácsi a felkészítőn, hogy a végén, amikor már "leszáll" a poci, még többet kell járni pisilni, cserébe viszont anyuka újra kap levegőt :lol:
Szóval nyugi!

Edi kíváncsi leszek, mit mond holnap a doki!
Azért ha jársz olyan helyen, szerintem vegyél egy tubus Árnika krémet, nekem tényleg jó, és ha nem szétnyílás, hanem húzódás, vagy valami, arra is jó.
Meg nekem ajánlottak homeopátiát, aminek persze megint elfelejtettem a nevét, de Kálcium foszfát a lényege :D

Na megyek, elteszem magam holnapra!

Mamamki jó volt Veled találkozni! Remélem tetszett a felkészítő is, szerintemérdemes volt végighallgatni! :wink:

zsofka83

manorka: megkaptad???? még reggel tudok jönni egy kicsit... inkább leírom ide is, biztos megtaláld: sztem 45kor találkozzunk, mert én sem tudom hol van és elég nagy épület! a podm. felől nem biztos, h beengednek, mert az mentős bejárat, ezért a kis utca felől lenne célszerű megközelíteni (mindíg elfeledem az utca nevét) ciki lenne elkésni, inkább várjunk ott pár percet, mint kezdés után beesni! a tel.számom ide nem tenném, de a közös mailen megtalálod!

Kép
zsani78

elköszönök, szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
zsani78

Zsani: most válaszoltam, 19:52-kor jött az értesítés a mailemre, hogy van új üzenetem a babaneten és akkor már láttam is a leveled, amit 17:38-kor küldtél. Előtte hiába néztem, nem volt.
Most tudtam válaszolni rá.
Ha esetleg már nem tudunk értekezni mailben, akkor telefonon elérjük egymást bármi van. Akkor holnap :)

Anyamaci: szuper a barna-rózsaszín bababútor. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó az összhatás :) A fal milyen színű?
Szúrkálás, fájdogálás nálam is jelen van. Vagy a gyomorszáj körül érzem vagy pedig legujjabban, ha bal oldalon fekszem, akkor a bordámnál. Nagyon rossz érzés, de tényleg a Babóca nyom valamit, azért érezzük. És én is úgy tudom, hogy addig, amíg majd lentebb nem száll a pocak. Az pedig a végén lesz, a szülés előtt nem sokkal. :? De kitartás!

Jó éjt mindenkinek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

SZiasztok!!
Szitterkedés jól sikerült. A csajok jól elvoltak egymással ismét. 4-től fél 6-ig játszótéren voltunk....aztán fent a lakásban. 6-kor vacsi volt, majd fél 8-ig, mig anyuka haza nem ért, játszottak.
Hát Lizyt nem nagyon kellett altatni..hazaértünk (még jó hogy csak szomszéd utca, mert igy nem aludt el a kocsiban), majd fürci, és a mese alatt már aludt is, míg olvastam.

Anya maci!
Nekem nagyon tetszik a szoba...ízléses. És nem zavaró a sötétbarna....főleg ha fehér, vagy egyéb világos színű a fal. És tényleg nagyon édes a rózsaszín kiegészítővel. De hidd el, babakék kiegészítővel is szép lesz, ha a tesó baba majdan fiu lesz.

edi!
Sajnálom a derekad!! Holnap doki után meg pihenj....mert szerintem nem viszed tulzásba...hol barátnőzés, hol mozi, hol kocsimosás!!! Feküdj és tedd fel a lábaid és pihizz!!

d.dodó

sziasztok, jó reggelt! :) az idő szutyok, de jó kedvem van :) mindjárt indulok, rohangálós napom van, de este szülésfelkészítő :) :) :) jajj, de nagyon izgulok!

szép napot mindenkinek!!!!

Kép
zsani78

Jobb reggelt mindenkinek!!

A 3. trimeszterbe lépést egy álmatlan éjszakával ünnepelte Nócikám! Illetve álom az lett volna, csak a babóca nem akarta, hogy anyája tudja, hogy milyen álom várt volna rá ...:) Egész éjjel ficergett, mocorgott, mikor épp pihizett hogy új erővel tudja szétrúgni a beleimet, akkor persze a hólyagomon pihent meg a Drágám, ugyhogy irány pisilni...és ez így ment egész éjjel! Jó ha sikerült elcsípnem 1-2 órát az éjszakia álomműszakből... Na, de ezen is túl vagyunk :) Majd napközben lehet hogy pótolok kicsit! :)

Edi: örülök, hogy kutty rendben van!! Azt viszont sajnálom, hogy nem tudsz menni. Memének nem csak anno fájt, mert 2-3 napja megint jobban érzem én is... :( Lehet hogy ez a hülye esős szutyok idő teszi ezt velünk! :( Várunk, hogy mit mondott a doki!!

Anya maci: nagyon szép a búúúútor!! Irigy vagyok nagyon!! :)

Nekünk nem lesz külön pelenkázó szekrényünk. Vettünk olyan pelenkázó lapot, amit a kiságy tetejére lehet tenni, plussz az én gyerekkori bútoromat örökölte Nóci. Na, majd ha már tényleg kész lesz a szobája, és rend is lesz, akkor lefotózom, és megmutatom az összhatást! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok, jó reggelt!

Anya maci, nagyon szép lesz a szoba!!! És tényleg nagyon mutatós lesz rózsaszín textilekkel!!!!! :D

Meme!Gratulálok a 3. trimeszterhez!!!! És sajnálom, hogy ez a leányzó nem hagyott aludni.:( Próbálj napközben ledőlni kicsit!Szerintem őket is megviseli ez az időjárás, nemcsak minket. Nekem is szinte sírhatnékom volt, hogy kinéztem az ablakon, és mit látok: esik.Már megint. :? Úgy szeretnék napocskát!!!!!!

Na még 11 hét.De elrepült az idő. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt :lol: :lol:

Meme
gratula a 28. héthez :lol: :lol: :lol: sajnálom az éjszakát,nekem is elég aktiv volt Kamilla :wink: :wink:

Niki
jaj én is uuutááálom ezt a szutyok időt :cry: :cry: :cry:

Dodó
tök jó hogy ilyen jól sikerült a tegnap :wink: :wink:

nekem ma az uram is itthon van,kúrálja magát,azt hiszem Olivérhez ujra kihivom a dokit mert annyira köhög,félek nehogy ráhúzodjon valamilyére :oops: :oops: csak szegény annyira fél a dokitól hogy végigüvölti az egészet,nem tudom mit hall a doki a mellkas hallgatásból üvöltés közben :roll: :roll: :roll:

bibar

Meme gratula a 3. trimeszterhez!!!!!

Próbálj pihenni napközben, ha tudsz! Úgy látom tényleg front lehet, és az hat a babókra, mert Máté baba is nagyon aktívkodott nekem este. Mondjuk én lazán elalszok úgyis, ha rugdos, és nem is ébredek rá fel :D
De hülyeségeket azt álmodtam! Megfogta a baba az ujjamat a hasamon keresztül!

Bibar sajnálom, hogy Oli még mindig beteg :( Remélem most már helyrejöttök, rossz dolog ez az elhúzódó betegség :(

Edi nagyon kíváncsi leszek mit mond a doki!
Pihenj Te is minél többet!

Jaj remélem ma egy kicsit nyugisabb nap lesz, mint tegnap volt, bár túl nagy reményeket nem fűzök hozzá :( :( :(

zsofka83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?