Sziasztok!
Zsani: nagyon tündéri ez a hálózsák! Nagyon örülök a cukros jó hírnek felőled is!
Maki: wc takaró papír: dm, rossmann, ilyesmi. Nekem még maradt Zalán után.
Manorka: cukor szuper
:D:D:D Mi kicsit több, mint másfél éve költöztünk, szintén pocakosan, és még van bontatlan dobozunk nekünk is
Meme: Nócinak még mindig több hete van megfordulni
Örülök, hogy minden rendben veletek amúgy
Cukor szempontjából az, hogy nincs a pisiben, meg nem vizesedsz én úgy tudom nem jelent semmit. Mennek a drukkok! ++++++++
Anyamaci: többféle kókusz matrac van, és mindenki mást ajánl, szerintem jó az, amit betettél, bár elsőre én csokinak néztem
Dodó: tündéri ez a kép!
Barbuss: sajnálom a befordulást
Egyébként nekem is nagyon elegem van már ebből az időből! Le akartuk kapcsolni csütörtökön a fűtést, hát tök esélytelen, éjszaka nagyon hideg van, és nappal sem lenne elég meleg. Örülök, hogy Nagyid jól van! Mézet hallottam én is, mi nem nagyon eszünk mondjuk, de azért eléggé kiakadtam.
Kismama póló: teszvesz, vatera.
Edi: kutty remélem rendben túl van a műtéten! Ez a becsípődés nagyon rosszul hangzik, remélem mielőbb elmúlik!
Bébike: drukk a szakvizsgához, és kitartás a tanuláshoz, és jobbulást!
Kaja: én is utálom, hogy mi mindent etetnek velünk, a Tescoba pedig ha nem árul magyar cuccot tuti nem veszünk kaját többet! És nagyon várom, hogy jövőre végre lehessen kis zöldséges kertem
Ott se lesz minden, de azért egy csomó minden meg lesz onnan. Egyébként én már jó ideje rászoktam arra, hogy elolvasom az összetevőket, és ez alapján szelektálok valamennyire (merthogy a 3-4szer olyan drága adalékanyag nélkülit nem igazán tudjuk kifizetni) Gyümölcsjoghurtot pl Zalánnak eddig csak a Cserpeséktől vettem vagy biót - lehet nem tökéletes, de bizom benne,hogy kevesebb nem szükséges dolgot tartalmaz. Na most látom a párizsit, szuper
Freya szerintem is lány a kis szégyenlős
Dóri: párod nagyanyja nem semmi!
Bibar: fene essen a betegségekbe, gyógyulást párodnak és Olivérnek is végre!