sziasztok!
köszi a tanácsokat szülésznő és babakocsi ügyben! már csak egy kérés. ha valaki elárulná privátban (emailben) a szülésznőcik méltó díjazását, léciléci! ha valaki a fórumba is be meri írni, nekem az is jó
Ildi, örülök, hogy nincs baj. hüje X@ß°&>ß AFP. ilyenkor arra gondolok, anyáink terhessége mennyivel gondtalanabb volt - a kevesebb vizsgálat miatt
az is eszembe jutott, hogy a nyaki redő vizsgálaton először 3,3-at mértek a kisfiamnál, és azonnal küldtek a Szabolcs utcába. három napig alig aludtam, és úgy féltem az aminótól! aztán az ottani UH-n kiderült, csak 2,0 és csúnyán elnézték a Bártfaiban...
Neet, bababútornak én sem ajánlom az IKEÁt. persze legalább olcsó - ágy+pelenkázó együtt nincs 20 ezer Ft...
nem sokkal drágább a KIKA, viszont jóval nagyobb a választék! közben én megnéztem még a bababútort kb. 20 helyen. a spanyol és az olasz bútorok tetszetősek (ami a kisbabádat persze messze nem fogja izgatni), a kiságy 80 ezerről indul (+kókuszmatrac 15 ezerért)... bár ez még mindig olcsóbb, mint Jucus csodaágya.
szerintem kiságyból érdemes átalakíthatót venni, ami 4-5 éves korig jó. pelenkázó ügyben a káddal kombinált típus rövid távú befektetés. mi is kaptunk egyet, mert a barátnőmék 4 hónap alatt kinőtték ill. a kisfia már csak a kádban hajlandó fürdeni.
Babarózsa, fel a fejjel. Telihold volt tegnap, én is iszonyú nyűgös voltam, aztán egész éjjel kóvájogtam mint valami vérfarkas. ma meg valahogy semmihez sincs kedvem. megértelek.
holnap biztos jobb lesz