Köszi amúgy a tippeket vizsgálat / Tena / vész ügyileg.
Még mindig nem tudom, MoliMedet vegyek-e vagy Tena Lady-t, nekem az éjszakai betétek is óriásinak tűnnek, sosem hordtam nagyobbat a normálnál, a többi szerintem hastól hátközépig felér...
Pont egy hét múlva doki, kíváncsi vagyok, mit mond majd, főleg a méhszáj érdekel meg hogy honnan tudni, hogy szivárog a magzatvíz?? Illetve most azon is filóztam, honnan tudjuk, hogy itt az idő, menni kéne a kórházba? És akkor hogy lesz ott az orvosunk?? És mi van, ha épp szabin van?
És... és... és... Ma éjjel amúgy 2x keltem arra, hogy fáj az egész alhasam, a lábam sem tudtam meg sem moccantani, nagyon szar érzés volt, de elég hamar elmúlt... Napközben még nem volt ilyen. Lehet, hogy az ilyen jóslófájás?
Charlott, nem úgy értettem ám, hogy nagy vagy, hogy úgy egészében vagy nagy.
A hasadra gondoltam...
Az azért valljuk be, versenyképes, mint az enyém is.
Ezért is kérdeztem, mekkora a baba, mert szerintem nem lehet kicsi...
Ercsikati: Köszi a méreteket, így jó.
Csöpplány, ne húzd fel magad ilyeneken.
Anyukám amúgy nálunk is a 39. hétig dolgozott velem (te jó ég), egy hetet volt itthon a szülés előtt
most mégis úgy kímél, mint egy hímes tojást.
Most 34 hetesen mindenhová kísérővel engednének csak el apuval, hiába mondom, hogy most már lebukott, hogy ő meg az utolsó utáni pillanatig hősködött...
Amúgy tegnap engem a barátnőm húzott fel, hasonlóképp. Nincs gyereke, sosem volt terhes és ilyeneket mondott, hogy milyen
szarul állok ehhez az egész terhességhez, hogy mit stresszelek, régen az árokparton is megszültek a nők, én meg itt fosok ettől az egésztől... Basszus, hogyne fosnék, főleg egy ekkora babával! Ráadásul tegyük hozzá, hogy anno 20-21 évesen szültek a nők, nem 30... Eléggé kiakadtam, mert hogy az ő barátja szülészeten dolgozott és szerinte (a srác szerint) mindenkinek természetes úton kéne szülnie, mert az milyen jó, mire mondtam, hogy basszus, nekem ne okoskodjon már egy huszonéves gyerek, aki tudvalevőleg sose lesz terhes, mire berágott, hogy csak jobban tudja, hiszen ő ott
dolgozott... Hát mi meg átéljük - most versenyezzünk, melyik nyom többet a latban?? Áh, elég szarul esett az egész. Na mindegy.