Új privát üzeneted érkezett!

Vanilla remélhetőleg rendben lesz minden próbálj megnyugodni tudom nem könnyű mert ilyenkor megijed az ember.
Én meg ha köhögök kifelé szakad a mellkasom naha lig várom az estét lássam a kis picurunkat ilyenkor nagyon élvezem mert sokszor olyan dolgokat csinál és doki elég sokáig uh.De mikor lesz még este fél kilenc :shock: :shock: :shock:
Én szedem a MagneB6 meg Cvitamin meg Elevit már a terhesség elejétől eddig nem szedtem ennyi MagneB6-ot de mióta múlthéten streszeltem a gyerekek miatt azóta szedem és nem érzem azt a hasgörcsölést és keményedést.

Kép
bévi

Csillagom,

Ezt írtad te:
Toxoplasma IgM ELISA (DisSorin) .... Negatív
Toxoplasma IgG ELISA (DiaSorin) .... 190 IU/ml

Ez volt az enyémen:
Toxoplasma gondii IgG pozitiv Fertőzést átvészelt.
Toxoplasma gondii IgM Negativ

Az IgG a régi, vagyis valamikor átestél, ami jó, mert valszeg így védett vagy, az IgM mindig a jelenlegi állapot. Az meg negatív.

Kép
xtina75

Szilvi,ha idegeskedek,akkor keményedik,de hálisten mostanában(elmúlt pár hét)nem volt ilyen.Álmodni meg,ne is mondd...bár nem csak a terhességgel kapcsolatban,de az egész ugye ahogy felforgatja az életem...sokat dolgozok álmomban,terhesen a régi helyemen :shock: múltkor szülni mentem,de nem voltak fájások meg semmi,de már aug.volt gondoltam bemegyek :lol: apámékkal kapcsolatban,ugye ott a sok betegség :?
Babám nem valami aktív,gyanítom mikor szombaton a nagy hepaj volt odabent akkor fordult el farfekvésbe(előtte haránt volt)

Porszívóztam,mindjárt feldobom a kaját,oszt kész.

Vanilla drukkolok,h.ne legyen gond,gyere gyakrabban.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nah úgy felhúztam magam remélem feleslegesen.
Elővettem a kis könyvemet és benne volt ugye az AFP papír is most a védőnő jól feltúrta.Nah gondoltam megnézem itt neten tényleg jó rendben minden és itt azt olvasom 0.7 0.8 alattiMoM érték nem jó.
Nekem AFP 0.65
hCG 0.63
sp10.76
PAPP-A 0.46
A amúgy a doki meg a védőnő is azt mondta jó negatív meg az is van írva minden ilyen összehasonlításhoz nyitott velőcsőzáródás meg 21-triszómia kockázat stb mind negativ.Nem értek én hozzá de remélem tényleg minden rendben.Meg hát voltam 4D-is Debrecenbe és azt a dokit nagyon dicsérték remélem minden rendben,nem szabad nekem ilyeneket olvasgatni.

Kép
bévi

Évi akkor te is mindent bemagyarázol magadnak gondolom a betegséggel kapcsolatban én már alig várom augusztus legyen és lássam minden rendben vele meg ilyesmi más meg olyan lazán veszi a terhességet mi meg nem tudjuk....

Kép
bévi

Bévi akkor a babona szerint kislány lesz...
És ha UH-n rendben volt minden,akkor ne aggódj,a vizsgálatokat együtt értékelik,és nem csak külön az AFP-t...betöltötted a 16.hetet mikor levették?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

bévi.
Nekem is 0.68 volt.
Az AFP önmagában szart sem ér (bocs), de sajna az van a "protokollban", ezt támogatják.
Egy szupi és alapos UH kizárja. ha ott láttak volna valamit, akkor úgyis magzatvíz vételre küldenek. ne parázz, már túl vagyunk ezen. :-) Én is izgultam, pedig második gyerkőc. De a dokim megnyugtatott.

szilvás76

Bőven "elég" az alacsony értékhez, ha még nem töltötted be a 16. hetet. Nyugi!

szilvás76

Köszi csajok a megnyugtatást amúgy 4D ultrahangra direk emiatt mentem el hogy ha valami van ott azért jobban észre veszik minden rendben volt és mindig uh eddig.
Évi hát most is itt írja a vonalzóm már majdnem 23 hetes vagyok a védőnő most is 22 irt a könyvembe nem tudok rajtuk kiigazodni.
Szilvás hát akkor ne aggódom annyira,sokat segítettek.Parás csaj vagyok nagyon a dokim már mosolyog rajtam mikor meglát nah mit láttam és halottam már megint mi a panasz mikor nem uh még külön mondom nem kellene megnézni minden rendben van-e és csak mosolyog meg sokat hívom telefonon is aranyos és megértő.Nah ma megint kiakasztom a sok kérdésemmel :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Hát azr látom hogy most mennyi idős vagy csak a vérvétel napjára voltam kiváncsi :lol:

evilany

Évi tiszta dili vagyok :lol: :lol: :lol: mert olvasgatom a netet nem jó ez inkább csak titeket olvaslak meg valami bulvár pletykát mert egyre több ijesztő dolgot olvasok :lol: :lol: Vérvétel napja nah várj 03.01 megvan.Legújabb találatom cx2000 én eddig nem olvasgattam ilyeneket de jól jártam talán tartom magam az eddigiekhez ezútán se olvasok ilyet ha baj van doki majd csak jelez.Mert így csak felhúzom magam...

Kép
bévi

Ha valami nem világos, gond van:

1. doki
2. Babanet - augusztusi babázók :-)

Ne parázz mindentől, élvezd inkább a babavárást, hogy ott növöget benned. :-) Irgumburgum. Ha eddig nem volt semmi eltérés, akkor most ezzel ártasz az (egyik) legtöbbet, hogy hergeled magad. Minden rendben! Na. Felügyel a dokibácsid, bízol benne, betartod amit mond és pont. :-)

szilvás76

Szilvás ÉRTETTEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Na azért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

szilvás76

Na basszus nem raktam tojást a töltött paprika husiba :shock: hálisten még az utolsó pillanatba beugrott,mielőtt bedobáltam volna a gombócokat a mártásba...ehh.Gyorsan korrigáltam,na persze azt már nem ami paprikába van...(pár db,Miki nem szereti,csak a gombócot)

evilany

Évi anyósom nem szokott bele rakni de ahány ház annyi szokás majd megyek vacsorára nálatok :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi és nem esik szét?

evilany

Nem szokot ő is gombócot bele rakni a mártásba meg paprikába is tölt de nem esik szét neki finom imádom :lol: :lol: :lol: nyami

Kép
bévi

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.13 15:13-kor.

evilany

tetszik ez a kép :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,csodás,nem?
(nem,egyáltalán nem hatódtam meg :? 8) )
Szedegettem össze pár dolgot a blogomba...

evilany

Kép

evilany

Évi. Olvastam a blogodat. :-)
EDA rulez.

Megütötte a szememet egy mondat, nekem/velem itt voltak figyelmetlenek:

"Fontos tudni, hogy az epidurális érzéstelenítést a tágulási szak bizonyos fázisában optimális elindítani. Igen előrehaladott tágulási szaknál vagy kezdődő kitolási szaknál már kétséges a hatása és alkalmazását ekkor általában nem javasoljuk. "

Én meg pont ekkor kaptam. (Anesztes doktornőre vártunk előtte vagy 2 órát) Lett is 1,5 óra a kitolás, végül vacuum. Nem vizsgáltak meg, mielőtt bekötötték, és már pont ebben a stádiumban voltam...

szilvás76

vagyis: előre érdemes eldönteni, megbeszélni!

szilvás76

Huhh :? nem semmi.

evilany

Csak azért írom le, mert tényleg a határozottság és döntés/előre tisztázás a kulcsa ennek. Ha eldöntötted, akkor amikor beérsz, rögtön kérd, ne agyalj rajta, hogy "akkor először megpróbálom nélküle, ha nem akkor majd talán kérem"... Én itt "buktam" a dolgot. :-)

Én most minden esetre így fogom kérni. ...ha lesz rá idő ;-)
Titokban azért abban reménykedek, hogy most olyan gyorsan fog zajlani (és időben, vagyis nem kell indítani stb) hogy bemegyek és pikkpakk kint a baba. :-)

...a kezem meg a bilibe lóg... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.13 15:33-kor.

szilvás76

Anyám.... már megint mennyit írtak a ráérős kismamák!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szegény dolgozókra nem gondoltok???????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én meg megyek a Gyermekhez, viszem Anyuékhoz. Ma este lesz az első alkalom, hogy nem alszik otthon velünk. :-)
De Férjecskémet viszem reggel a reptérre, és nem akarom Bendét hajnali 4-kor kelteni. :-)

Léptem, Ircsi, jó olvasgatást! ;-)
A dolgozó népet szolgáljuk!!! Vagy mi... :-)

szilvás76

Ircsi a dolgozók is írtak :oops: 8)

evilany

Sucer
Szerintem, tökéletes a pocid!!!!

Szilvi
Üdv a csapatban!
Írjál sokat, tegyél képeket :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a dolgozók táborát erősítem!
Milyen és mennyi magnéziumot szedsz?
Álmodni ritkán szoktam.

Évi
Én nem rakom ki a macsekokat!!!!
Mi baj lenne belőle????

Sucer
Általában nyugodtan ébredek... vagy teljesen sehogyse :oops:
Nem kellene sok gyógyszer, hogy a sebészi narkózis stádiumába jussak :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Barbcsi
Én a rosszkedvemet az időjárásra fogom! Már nagyon szeretnék tartós napsütést!!!!

Szilvás
MÁV :cry:
APEH... azt is tudják, hogy az én adókártyámat ellopták? Már vagy 3 éve... azóta nem csináltattam újat... úgyse kellett eddig még sose... :roll: (fizetnem kellett volna érte...)
Csajos ruci :lol: :lol: :lol: :lol:

Bévi
Egy egszerű megfázásra, vírusfertőzésre, akkor is felesleges az antibiotikum, ha lázas vagy.
Én pl. 3 napig tartó láznál kezdek antibiotikum-kúrát.
Ne az AFP-t önmagában nézzed, hanem a 4 eredményt együtt!!!! Miért írták volna, hogy negatív, ha nem úgy lenne?????
Tessék pozitívan gondolkozni!!!! nem szabad bevozzani a negatív dolgokat!!!
22+6-nál a 23. hétben vagy, de 22 hetet töltöttél be... :wink:

Csillag
Toxoplasma IgM: negatív (friss fertőzésnél pozitív)
IgG: ha pozitív, akkor átestél már fertőzésen

Közlekedés
Itt a keleti végeken nekem még nincs rossz tapasztalatom...

Vanilla
Jobbulást a kisfiadnak!
Görcsökre: no stressz, magnézium, pihenés... és egy kis alkohol...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

EDA
Azt bele kell kalkulálni, hogy kb. 20-30 perc kell a hatás teljes beállásához és az adott gyógyszertől függ, hogy mennyi ideig tart...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.04.13 16:08-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde!
Válaszoltam a leveledre kérlek nézd át hogy jót írtam-e!
Köszönöm szépen!!!

-----------------------------------

Ircsi!
Akkor ez jó! :oops: :)
Köszönöm...nem aggódom :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi a dolgozók is írtak :oops: 8)

Nem tudom, mit szóltak volna a betegek, ha vizsgálat közben babanetet olvasok, hozzászólást írok... :oops: :roll: :wink:
Persze, aki irodában dolgozik az tud írni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

EDA, spinál, altatás témában kell majd továbbképzést tartanom :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi az vicces lenne tényleg... :lol:

evilany

De milyen vizsgálatot,most pre-opot csinálsz?

evilany

Szilvás akkor ma nyugtalan éjszakád lesz nem fogsz aggódni marad-e a kisfiú hát nem könnyű ez de túl kell esni rajta.
Ircsi én sem akartam antibogyót szedni csak fáj a mellkasom remélem használ majd a homeogen9 meg a lámpa meg most csináltam fül gyertyát.Akkor ma te dolgoztál remélem azért nem vagy nagyon fáradt:)
Évi milyen lett a vacsi.
Már csak 2 óra és látom a picurt alig várom:)

Kép
bévi

[quote="evilany"]D írta:evilanye milyen vizsgálatot,most pre-opot csinálsz?

Aneszt szakrendeltem ma... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
A mellkasi fájdalom se indokolja az antibiotikumot!
Én általában hétfőtől-péntekig dolgozom, 2 hetente meg szombaton is...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon jó Ircsi végül is jó ha az ember nem itthon ül nekem legalább is hiányzik a munka csak nem önszántamból jöttem el hanem el kellet
mert megmondtam,hogy kisbabám lesz és kiakartak rúgni.Sajnos!!
És nagyon ügyes kismamik akik dolgoznak.
Neked meg azért elég megterhelő lehet de nélküle meg biztos nehéz lenne vagy már várod,hogy otthon legyél????

Kép
bévi

Lassan megyek megfürdöm és készülök még nagyon izgulok mint ilyenkor mindig remélem minden rendben lesz pozitívan ilyenkor mindig olyan gyomor idegem van.Majd írok nektek mi volt ti meg szurkoljatok minden rendben legyen :lol: :lol: :lol: Puszi mindenkinek!!!

Kép
bévi

Lányok, egy jó tanács: babanet olvasása közben ne egyetek. Tanuljatok a hibámból. :lol: Almát eszegetek és olvasom, hogy Évi a paprikás krumpliba tojást tett. :shock: Hát majdnem megfulladtam, hogy mit csinált?
De van másik jó tanácsom is: aki általános iskolában nem tanult meg olvasni rendesen, az mihamarabb pótolja. Meg ilyenek jutottak eszembe. Ja, még egy: ha vásárolni mentek, vigyetek magatokkal pénztárcát. Holnap immár harmadszor fogok nekifutni, hogy Kristófnak sapkát vásároljak. A sors nem akarja :?:
Mára megvolt a saját magam okosítása is. :wink:

Szilvi, nekem most olyan álmaim voltak, hogy megyek szülni. De Kristóffal ennél vadabbak voltak. Pl. anyáéknál fürödtem, és oldalt kidugta teljesen az egyik lábát. Olyan volt, mint egy Dalí-festmény: voltam én nagy pocakkal, meg oldalt még egy kilógó lábikó. 8)

Én se keményedek, legalábbis én nem érzem annak. :roll:

Bévi, Kristóf AFP-je 0,6 lett. Én nyertem :lol: És nézd meg a fotóit, rettentő nagy csibész lett :wink:

Ircsi, adókártyán a szám kelleni fog a pénzekhez, amit a szülés után kapsz. Én úgy emlékszem, mindegyikhez - legfrissebb emlékem a gyes, ahhoz tuti kellett a szám. Sőt, le kellett a kártyát fénymásolnunk és csak így jár a zsé.

bekri

Bekri
Nekem intézik a tgyás, gyed-et a bérügyesek, náluk meg ott van a régi kártyám fénymásolata (száma meg minden bérpapíromon is szerepel)... GYES-t mi meg nem is fogunk már kapni... :?

Bévi
Nem megterhelő a munkám! Nekem bőven elég volt az a 2 hónap, amit a terhességem elején, meg előtte itthon voltam... én már itthon begolyóztam volna... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri :) töltött paprikaaaaa :lol:

evilany

sziasztok!

gondoltam, hogy írok pár sort magunkról... tökre jó, hogy így előrehaladott már a Ti terhességetek! annyira klassz! :) drukkolok mindenkinek!

próblok olvasgatni, de lett egy új topicom is ;) 2010. november! igen, újra baba van a pociban! remélem, hogy most már semmi gond nem lesz, persze bármikor lehet bármi, de próbálok nem parázni!

tegnap voltam uh-n, 7+6 voltam mensi szerint, uh alapján pedig 7+3, szóval szerintem teljesen jó!

egyelőre minden okés, gyógyszerek miatt aggódom picit, most újra váltok dokit, vagyis visszamegyek a régiekhez, őket mégis alaposabbnak tartok a mostaninál :S nem egyszerű...

na. próbálok képben lenni, hogy mizújs veletek! Csillaggal pl. mi van, mert olvastam a napokban, hogy zsibbad, stb. stb., de lemaradtam, hogy végül is mizu...

jók legyetek!

sophie27

Szia Zsófi!!!!!!!!!!!!!! Itt is gratula!!!! :lol:

Kép
xtina75

Ircsi!
Megkérdezhetem mivel foglalkozol? Úgy tűnik, Te vagy a topic dokinénije, ami nagyon jó. Jó helyre kerültem:-).
Ezt a magnéziumot szedem és ajánlom mindenkinek!!!!

Juvita Magnézium + B6
Magnézium-citrát: 1785mg/tabletta!
Ajánlott adag: napi 1 tabletta = 50 napi adag/doboz
Ajánlott adag: napi 1 tabletta
1 tabletta tartalmaz:
Anyag Mennyiség RDA%
(Magnézium citrát 1785mg)
Magnézium 250mg 83,32
B6 2mg 100

Szóval ez volt a legolcsóbb, normális magnézum tartalmú készítmény. A MagneB6-ban sajnos csak 47mg (kb.) magnézium van szemenként és napi 6-ot kellett szednem. Így havi 4000-4500 Ft-ba került volna. Ez a Juvita 1200Ft körül volt és majdnem két hónapra elég. Hát nagyon nem mindegy.
Szedek még Eurovit terhes vitamint, vasat és calcium pezsgőtabit (meg a pajzsos gyogyimat). Ha elfogy az Eurovit, nem veszek újat, jódot viszont szednem kell, napi 100-at (hypothyreosis).
Szóval patika van a pocakban, de már beletörődtem.

A keményedések sajna méhösszehúzódások, a külső méhszájam állítólag kinyílt... de ez nem gond. Sokat fekszem, pihenek és ha sétálok, akkor inkább totyorászom, mint megyek. Nem is tudnék rohanni, mert irtózatosan fáj a keresztcsontom, néha nem is tudok lépni. Olyankor megállok és megvárom amíg elmúlik.

Szóval tiszta rokkant vagyok, de táppénzen, így rokkantoskodhatom. Szívesebben dolgoznék egyébként én is, sajna nem lehet, mert veszélyes...

Nem sírok most :-), egyébként jellemzően jó kedvem van és nem vagyok panaszkodós. Másrészt meg örülök, hogy van aki megérti, mert tele vagyok én is kétségekkel, meg szorongom, meg minden bajom van, mint az első babás kismamiknak. Igyekszem kiegyensúlyozottan és inkább kíváncsisággal teli, mintsem parák közepette megélni...

Az álokról írjatok még, ha van kedvetek. Nekem iszonyat, hogy mik vannak. Már többször kirepedt a hasam, meg annyira mozog, hogy látszódik a kis keze/lába és utána kireped a hasam, meg legutóbb hólyag lett a rugások helyén álmomban és kilyukadt és "eresztettem".... Kész elmebaj! :-D :-D :-D

Szilvi
Üdv a csapatban!
Írjál sokat, tegyél képeket Laughing Laughing Laughing Laughing
Én a dolgozók táborát erősítem!
Milyen és mennyi magnéziumot szedsz?
Álmodni ritkán szoktam.
szilvi35

Sophie, nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csillag, baba neméről tudtok valamit? Bár gondolom, nem, mert akkor már írtad volna. Vagy én maradtam le valamiről :oops:
Ircsi, akkor ezek szerint nem lesz gondod a kártyával.
Tünde, merre jársz????????

bekri

Bévi!
Mi volt az UH-n?
szilvi35

bévi sorry, kicsit be vagyok tompulva ma.....nagyon fáj a fejem.
le is fekszem.....

Jóéjt pocakosok!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?