Ircsi!
Megkérdezhetem mivel foglalkozol? Úgy tűnik, Te vagy a topic dokinénije, ami nagyon jó. Jó helyre kerültem:-).
Ezt a magnéziumot szedem és ajánlom mindenkinek!!!!
Juvita Magnézium + B6
Magnézium-citrát: 1785mg/tabletta!
Ajánlott adag: napi 1 tabletta = 50 napi adag/doboz
Ajánlott adag: napi 1 tabletta
1 tabletta tartalmaz:
Anyag Mennyiség RDA%
(Magnézium citrát 1785mg)
Magnézium 250mg 83,32
B6 2mg 100
Szóval ez volt a legolcsóbb, normális magnézum tartalmú készítmény. A MagneB6-ban sajnos csak 47mg (kb.) magnézium van szemenként és napi 6-ot kellett szednem. Így havi 4000-4500 Ft-ba került volna. Ez a Juvita 1200Ft körül volt és majdnem két hónapra elég. Hát nagyon nem mindegy.
Szedek még Eurovit terhes vitamint, vasat és calcium pezsgőtabit (meg a pajzsos gyogyimat). Ha elfogy az Eurovit, nem veszek újat, jódot viszont szednem kell, napi 100-at (hypothyreosis).
Szóval patika van a pocakban, de már beletörődtem.
A keményedések sajna méhösszehúzódások, a külső méhszájam állítólag kinyílt... de ez nem gond. Sokat fekszem, pihenek és ha sétálok, akkor inkább totyorászom, mint megyek. Nem is tudnék rohanni, mert irtózatosan fáj a keresztcsontom, néha nem is tudok lépni. Olyankor megállok és megvárom amíg elmúlik.
Szóval tiszta rokkant vagyok, de táppénzen, így rokkantoskodhatom. Szívesebben dolgoznék egyébként én is, sajna nem lehet, mert veszélyes...
Nem sírok most
, egyébként jellemzően jó kedvem van és nem vagyok panaszkodós. Másrészt meg örülök, hogy van aki megérti, mert tele vagyok én is kétségekkel, meg szorongom, meg minden bajom van, mint az első babás kismamiknak. Igyekszem kiegyensúlyozottan és inkább kíváncsisággal teli, mintsem parák közepette megélni...
Az álokról írjatok még, ha van kedvetek. Nekem iszonyat, hogy mik vannak. Már többször kirepedt a hasam, meg annyira mozog, hogy látszódik a kis keze/lába és utána kireped a hasam, meg legutóbb hólyag lett a rugások helyén álmomban és kilyukadt és "eresztettem".... Kész elmebaj!
Szilvi
Üdv a csapatban!
Írjál sokat, tegyél képeket Laughing Laughing Laughing Laughing
Én a dolgozók táborát erősítem!
Milyen és mennyi magnéziumot szedsz?
Álmodni ritkán szoktam.