Halihó!
Látom, nem unatkoztok Ti sem...
Mágnes! Imádom a vörös hajú fiadat. Ezek az elalvások meg csúcsok. Lukács egyszer aludt el etetőszékben két falat kaja között. Majdnem sírtunk a röhögéstől.
Jucmuc! Hűűű. végig nézted a műtétet??? Teljesen tisztán láttad?
Gyöngyi! Gratulálok a lépésekhez! Ügyes gyerek ez a Petigyerek!
Jaj, te de hát direkt összefertőzöd az anyóst??
Felnőtt ember hogy a büdös transzba mondhat ilyet?! Nehogy a szívedre vedd!
Domo! Lukács sugárban hányt az ilyen mesterséges kajáktól. Sőt már a húsokból is a kevésbé szárazat szereti.. Combika, szárnyacska..
Kész ínyenc. Múltkor paprikával töltött olajbogyót csócsált. Kinézte a tányérunkból. Na mondom, mesze, ezt kóstold meg. Az első falatnál furcsán nézett, majd simán megette és kért még egyet. Még csak hasmenése sem lett...
Ilonám! Örülök, hogy a vérnyomásod nem okoz gondot. Kitartás, már nem sok van hátra. Bár gondolom, élvezed a babavárást. Ja, cuccok... Hidd el, a 40%-át feleslegesen fogod megvenni. A kórházi időszakra is, meg a babának is és magadnak is.
Heeej, ha tudtam volna, hogy a 7000 ft-os vastag naci kabátkával, füles kapucnival kb 3-szor lesz Lukácson.... Nem beszélve a mikrós fertőtlenítőről, ami egy snassz műanyag doboz...
Trin! Gondoltam, hogy neked volt nehezebb a cicistop. Én szopi közben még ici-pici babának hívom Lukácsot, akkor még a kisbabám.
Lotti jobban van?
Jelzem én most kezdek felállni az őrületből. Hétfőn este Lukács belázasodott, de annyira, hogy hajnali fél ötkor kedden a hűtőfürdőben kötöttünk ki. 39,4-39,6.. SE kúp, se szirup nem használt. Még az együtt beadott sem. ( Pedig az éjjelre jó szokott lenni. A lényeg, hogy ne egyforma legyen a márkája. ) Így maradt a fürdő. Féltem, nehogy stressz legyen a kisgyereknek. Így a poén kedvéért a lavórba engedtem a vizet és a fürdős játékos kis vödörbe a hideget, amivel fokozatosan hűtöttem. Ez a gyerek még kacagott is közben. Utána már tudtam aludni is kicsit. Kedden doki. Szerencsére nem a füle gyulladt be, mint szokott, hanem most a torka. A kedd végig lázzal futott ki. Ma hajnali háromkor is hűtőfürcsiztünk, meg az esti fürdés is az volt. A két nap alatt kb összesen 4 órát tudtam aludni.. Ma már nem volt lázas, evett is kicsit. DE két napig csak cicin és vízen élt. Megint olyanokat fosizott, mint a babák
.
Borcsám! Ne depizz kincsem! Jó idő lesz, csomagolj, és gyere Lujzival le egy pár napra! A gyerekeket kirakjuk az udvarra helytelenkedni, mi meg kapucsínózunk és kidumáljuk magunkat!
( Ez minden depisnek szól! Meg nem depisnek is!
)