Új privát üzeneted érkezett!

Zel, anyám az egy béka???????? Nem semmi, hogy fogod. Én nem vagyok ennyire vagány........ Még a gilisztát csakcsak....
Édes Lukács, hogy virágot szedett, nemsokára itt az anyák napja, és gyakorolni kell :D

Ilonkám, nekem nem volt olyan övem, de már bánom. Sőt nem is övet vennék, hanem hasleszorítós bugyit. Aláveszel egy rendes bugyit és tök jó. Sógornőmnek nagyon bevált. Azt hiszem Anita típusú.

Mágnes gyógyuljatok meg hamar. Rossz lehet, hogy mindenki beteg. Párásítsatok sokat, az jót tesz többek közt a toroknak is.

Többiek? Ne zárjunk már be.....

KépKép
trinky
 
 


Mágnes! Gyógyulgassatok... Tudom, vitaminoztok, meg minden, de ne félj, itt már a jó idő. Hamarosan nem lesztek folyamatosan taknyosak!
Igen, Lukács alapvetően vidám kis pasi. Ritkán sír.

Ilonám! Dehogy lépek másik topicba. Írtam a Dévais babásba, de annyira pörögnek, hogy követni sem tudom. Pedig most ott is vannak a régiek közül..
Elég lesz az 56-os ruha egyelőre! :) Jaj, hamarosan babázol!!! :)
Hasszorítós bugyeszom nekem is volt, tök jó, meg haskötőm is, ami császár után tényleg jól jött.
Dagadásra nincs ötletem. Én a 38-ik hétig melóztam, így folyamatosan bedagadtam, de szerintem a protkók miatt.

Trin! Csak egy leveli béka.. :) Én a pókoktól félek...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok Lanyok! :P

Zel,

Nagyon jok a kepek, edes Lukacsod, es a tortak is nagyon szepek! :P

Trinky,

meg nem lapoztam vissza van-e kep biztosan nagyon jol siokerült a szülinapi buli Lottikadnak! :P

Ilona,

Nekem is be volt dagadva a kezem sajnos semmit nem tudtam tenni ellene! :roll: Tenyleg nem sok van mar hatra es karodban tarthatod a csöppödet! :P

Boriska hogy vagytok?

jaj szeretnek meg irni de most ennyi voltam teszek hamar kepeket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 

 
 

jucmuc, ez a kislány tiszta tesó, uramatyám, hogy tudnak így hasonlítani egymásra! És ezt a frizurát, jaj de sokan elirigyelnék!

zel, na hát megnyugodtam, mikor láttam h visszatértetek, és nem hagytatok egyedülk ebben
trinky, bugyi, öv szóval kell, akkor készítem apát, h ezt még be kell szerezze, mert megmondom a frankót, h. szoptatós melltartót sem mertem még venni, mert olyan brutál ára van h. megvárom mit produkálnak a melleim, ez lesz a hasleszorító övvel, bugyival is asszem. Remélem menni fog neki.
bbilona
 
 


Jucmuc! A zöld torta saját készítésű. Emeletes, az alja szögletes, a teteje kerek. Hárman csináltuk... Isteni fincsi lett. ( Jobb volt, mint a cukrászati..)
Sofia tiszta Davide barnában... Gyönyörű kislány.

Ilonám! Én anno a Lidl-ben vettem szopis melltartót. Kb 1500 ft-ért. Azt bántam, hogy nem rögtön 5-öt. Eleinte, amíg nem nagyon mászkáltunk, itthon nem is melltartóban voltam, hanem kicsit erősebb topban. Ja, a melltartót bőven szülés után vettem... Tényleg ráérsz egyelőre, mert ki tudja, mekkorára növik ki magukat a melleid.
Melltartóbetéttel viszont tankolj be...
Nagyon ajánlják a Tena betétet szülés utánra. Én konkrétan 2 db-ot használtam el... Elég drága jószág, szerencsére kaptam a barátnémtól.. Mostanában használtam belőle, amikor azok a bazi erős mensijeim voltak.

Trin! Hogy' álltok a cicileszokással??? ( Pont ma mondtam apának, hogy néha elég már, a kisfiam erőszakossága a cicivel kapcsolatban. Képes a bolt közepén tépni a pulcsimat, ha szopizna... Persze rögtön rászólok, erre vigyorog, morog és ellenkezik.. Én mondom, hogy most nem, erre ő: " dennnn" ami nála a nem ellentéte! :) Apja azt mondta, hogy, ha lassan kevesebb cicit kap esetleg leszoktatom, nem lesz baja.. :) Csak nekem hiányozna, hiszen szopi közben teljesen az én "kisbabám"...

Tényleg! Hogy fogom az esti cicin elalvásról leszoktatni???? Tapasztaltabbak! Help!! :) :)

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, köszi a tanácsokat, mind jól jön. Melltartóbetét az van, tena is Libresse is, majd meglátjuk mi kell. Annak pl örülök, h. fejőkészüléket kaptam, mert valamelyik nap megláttam az árát, húha nem olcsó az sem. Vateráztam már szoptatós hálóinget, nekem ez volt a fejlövésem.
Ma voltam védőnőnél, magas a vérnyomásom (a múlt héten még a béka segge alatt volt), szinte semmit sem ehetnék.. :oops: .

Ciciről leszoktatáshoz nem tudok hozzászólni...., biztosan nem lesz könnyű.
bbilona
 
 


ilonkám, és mit mondott a védőnő a vérnyomásoddal kapcs.-ban? körzetihez nem kell menned emiatt? még legalább egy hetet legyetek együtt picikéddel :lol: :lol: :lol:

többiek?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Halihó,

Zel, kb. 3 hete em szopizik Lotti. Sajnos ezt a szervezetem még nem annyira fogta fel, így néha elönt a tej. A leszokatást én sínylettem meg.
Először a reggelit hagytam el, és akkor kapott tejpépet, néztük a Teletubbiest :D Semmi fennakadás nem volt.
Utána jött az esti szopi elhagyása. Ebben sem olt fennakadás. Fürdik, vacsizik tejpépet, és utána ének, majd alvás. Ének előtt a fotelben, egy kis víz, esti ima. Ez nekünk bejött, bár én majd meg pusztultam, hogy abba kellett hagyni. Hiányzik egy kicsit. Volt, hogy stikában megszoptattam kb. két hete délután. Hát már nem is akart szopizni..... Beláttam, hogy ennyi volt. Viszont többet kellett simogatni, bújós lett, sokszor hív, hogy ana-ana-ana. Ilyenkor röpülök hozzá. Amúgy meg nagyon eljátszik egyedül, főleg ha valami nemjáték van a dologban, mint csokitojás bekenése a szőnyegbe, babaolló szopogatása, ásványvizes palack kinyitása, és pancsolás.....
Szóval, nekünk így zajlott a dolog. Szerintem a gyerekeket sokszor kevésbé viseli meg a dolog, mint az anyukát.

Ilonám, mutasd meg a férjednek a bimbóvédőt is, ha esetleg kellene tudja miről van szó :D :D Hálós bugyit vettél? Igen jó találmány. A férjem szerint nem igazság, hogy a férfiaknak nincs ilyen eldobható :D :D De szép lenne.........

Juci, gyönyörű a kicsi lány. Tényleg hasonlít Davidera. Nem is írtad még, hogy milyen volt a szülés. Légyszi, nagyon kíváncsi vagyok.

Lottinak két napja hőemelkedése van. Semmi orrfolyás, tüsszögés, köhögés. Szombat hajnalban felébredt és 37,9 volt a hője. M a fene lehet? A foga? Felhívtam a dokit. Azt mondta ha eszik, iszik, jó kedvű nincs baj. Mindenesetre, ha holnap is hőemelkedése lesz kihívom.

Én meg itt szobrozok, várom a választási eredményeket, mert holnap beszélnem kell a konzulensemmel, és az eredményeket a szakdogámban feldolgozom. Nem tudom meddig kell várnom, de lassan leborulok a székről.....

Ja, és holnap elkezdem a 90 napos diétát. 15 kiló mínusz a cél. Tök csini leszek :D :D Remélem kitartok.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!
Előkerülök néha én is. Olvastalak titeket, de energiám nem volt sok irni.
Elkaptunk csütörtök óta egy hányós hasmenős virust (orvos szerint Calici).
De érdekes volt az egész. Kedden Annának az oviban 1-szer volt hasmenése. Mondták figyeljük ha lesz még akkor orvos. Nem volt semmi még szerdán sem.
Csütörtökön mondta ovónéni hogy megint hasmenése volt délután Annának 1-szer.
Csütörtökön anyósékkal mentünk Annáért hogy tudják ők is hova kell menni. Utána mi elmentünk vásárolni. És ott elkezdtük párommal magunkat elég szarul érezni. Fájt a gyomrunk és a hasunk. De azt hittük, hogy amit délben megettünk sonkát tojással, hogy esetleg valamelyik rossz volt.
Addig Anna anyóséknál volt.
Estére Annának megint volt hasmenése. Mondtam nem megy holnap oviba. De estére még rosszabbul voltunk párommal. Hasmenés és hányinger. Nem volt türelmem Petit sem megetetni, mert annyira szarul voltam.
Reménykedtem, hogy Peti nem kap el semmit. Erre éjjel 2-szer hányt.
Éjjel mi is jártuk a WC-t. Pénteken reggel Anna TV-t néz egyszercsak elkezdett hányni.
Kihivtam a dokit hozzá. Megnézte Petit is.
Keksz,tea, viz, ropi csak ezt ehet.
Én már jobban voltam és párom is.
Napi 1-2-szer volt csak Annának hasmenése, Petinek 1-szer.
Szombaton Petinek hőemelkedése volt amugy semmi baja.
Szombat éjjel megint hányt egy kicsit és vasárnap gyanusan bágyadt volt. Csak mindenhol lefeküdt és ölben akart lenni. Reggelire evett párizsit kenyérrel. Ebédnél első kanál szájban öklendezett egyet és minden kijött belőle. Onnan kezdve csak teát itta meg és pici almát evett. Mindenre fintorgott és öklendezett. Valószínű a torka is fájhat neki picit. Ma már jobban van mondhatni. Majd holnap leviszem őket a dokihoz. Egyrész nézze meg őket megint és Annának papirért az oviba, mert a héten nem engedem. Amugy sokan vannak az oviban betegen otthon ezzel a virussal.
Hogy jót is irjak: szombat óta Peti elkezdett menni egyedül. És olyan ügyesen megáll elég sokáig kapaszkodás nélkül.
Menést ne úűgy képzeljétek el hogy megy mindenfelé, hanem ha a közelében vagyunk akkor van hogy odasétál.
Kameráztuk hétvégén és nem Apához ment hanem kitért és elsétált a kamerához. Ez kb. 3 méter volt.
Amugy minden gyerkőcről feltett kép nagyon jók.
Zel! Szupik a torták és milyen nagy Lukács!
Jucmuc! Sofia is gyönyörű!!
Bocsika, hogy ilyen hosszú lettem!
Majd még jövök ha tudok.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Ja és még elfelejtettem: Hogy szombatra anyós is elkapta ezt a virust és vasárnap reggelre 39,2 fokos láza lett orvost kellett hivni.
Erre párom a bátyától megkapta, hogy lehetünk ilyen bunkók, hogy tudjuk hogy Anna beteg meg mi is és odamegyünk anyósékhoz.
Mert gondolhattuk volna hogyha hasmenése van akkor gond van.
Könyörgöm 2 naponta 1-szer volt hasmenése abból nem derül ki hogy ez egy virus lesz. És más baja nem is volt.
És az oviban sem mondták még akkor hogy több gyerek beteg lenne.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyi, felénk is nagy hasmenés járvány van, úgy látszik ez a bolondos tavasz kedvez ennek a vírusnak.

trinky, bimbóvédőt ha kell barátosnémtól kapok, így apának csak be kell ugrania érte. Hálós bugyi a táskában, bár azt mondják, h a tena betét csak csúszkál benne, remélem én ügyesebb leszek.

90 napos diéta, kemény lesz, de tarts ki a férjem most fejezi be, és meg van a 15 kiló, úgy hogy ő nem dekázgatott, és néha becsúszott egy-egy mindentevős nap (az utolsó hónapban), tényleg nagyon csini leszel, már ha kell ennyit fogynod, mert az nem lesz ám szép ha zörögnek a csontjaid. :D

Na a választás jól elhúzódott, azért remélem aludtál is!

Nekünk ma megvolt az első CTG, közben elaludt a lyányka, de felébresztette a nővérke valami hangadó szerkezettel. Jövő héten utolsó nagy vizsgálatok, aztán jöhet az izgalom.

boriska nem kellett mennem a körzetihez, de itthon méregetem, azóta nem olyan magas az érték. Szerintem egyszerűen sok nekem már az a jó 1/2 óra séta be a védőnőhöz. Szerintem többet kibírunk mi még együtt, mint 1 hét.
bbilona
 
 


Ilonám:
Anyira izgi, mostmár jöhet a nagy nap lassacskán! :)
A zsibbadásra, dagadásra egyetlen ellenszer van: a szülés. :lol: Sajnos más gyógyír nincs rá, de figyeld meg, ahogy meglesz a kicsi lány, mintha nem is a saját lábadiat, kezeidet látnád. Én felültem a szülőágyon szülés után, és csak bámultam a lábaimat, hogy Jesszusom, ez az enyém? El is felejtettem az eredeti állapotát :lol:

Anna ma már oviban van, mindjárt mehetünk is érte, ebben a rossz időben semmi kedvem, de hát csak nem hagyom ott :)

jucmuc:
Csajszinak micsoda sérója van! Gyönyörű!!

Gyöngyike:
Jobbulást nektek! Anna ovijában is volt calici, de szerencsére mi akkor már betegen itthon voltunk, így megúsztuk. Tartok egy ilyen vírustól, mert Bence nem iszik folyadékot, és félek, ha elkapnánk egy ilyet, kórházban kötne ki..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1271065201.647.jpg[/img] A különbség: 2 év 11 nap, vagy 1 fejnyi :)

[/img] Kép A bárholalvás rekordere

[img Kép

[/img] Kép imádok kirakózni!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jucmus, nagyon szép a pici lány :lol: szép haja van, Lilinek is ilyen volt, most meg a háta közepéig ér :lol:

Zel, ciciről való leszoktatást én még nem tudom elképzelni. Már nekem is forog a fejembe, hogy lassan lehetne, vagy legalább csökkenteni, de Lilinek csak annyit mondok, hogy cici, és már ragyog a kis feje :lol: és Lili is cicin alszik el, sőt hajnalban is cicivel alszik. Hát nehéz lesz, de még hagyom...
Lukács nagyon édes, olyan nagyfiúnak látszik :lol:

Mágnes, Bence is mekkora már, és csak így elalszik? ez olyan édes :lol: a hajáért még mindig odavagyok...

Trinky, a fogyókúra nekem is most indul, 4-5 kg mínusz jól jönne. milyen ez a 90 napos kúra?
elhiszem, hogy hiányzik a szoptatás, én is imádom, bár kibékülnék már napi kettővel is... Lili nem eszi meg tejpépet, hiába próbáltam minden ízesítésűt. Lotti már eszik magától? Miket mond már?

Gyöngyi, nem semmi ez a vírus. Remélem hamar meggyógyulnak a gyerekek. Peti milyen ügyes, hogy elindult :lol: Lili most ott tart, hogy feláll már kapaszkodás nélkül, de még nem megy.

Kép
domo
 
 


juci, Sofia egy tündérke :lol: jajj de jó lehet ölelgetni őt, no meg simizni a tüsi hajacskáját:lol:

mágnes, én úgy bírtam amikor Lujzi még így játék közben simán elaludt mint Bencéd, de édike, egy vasgyúró :lol:

gyöngyike, ez a calici nagyon sunyi betegség, Lujzinak is ez volt húsvétkor, mi sem tudtuk, hogy az-e vagy más vírus, de szerintem néha a gyerekorvos is 'tippel..remélem már lassan teljesen jól lesz a család :wink:

ilonkám, így is legyen, maradjatok csak még kettecskén :lol: :lol: :lol: a sétát én sem nagyon bírtam ilyenkor más, sőt arra is emlékszem, hogy amikor ülnöm kellett, Lujzi kb 5 percig nyugis volt, aztán cefetül 'megrugdalt, hogy álljak már fel :lol: :lol:

zelem, Lukácsodat leszoktatni a ciciről.. 8) :D hujjjjjj na az lesz ám a nemulass :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

domo, trin, én csak irígykedni tudok, hogy a cicileszoktatásról beszélgettek :lol: :lol: egyszer úgy szeretném én is átélni...sajnos Lujzinál nem sikerült a szopiztatás.. :roll:

reni barátném? odry? hogy vagytok?

pandi? kata?olyan jó lenne tudni róluk...

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ilonkám, ha kell még gigabetét, akkor jó lesz a DM-es Jessa is, az nem annyira drága.
Egy kicsit csúszkál a hálós bugyiben, de nem vészes. Istenem, olyan jó lesz neked. Elképzelted már, hogy milyen lesz Kinga?

Gyöngyi, gyógyuljatok meg, gondolom most eléggé le vagytok pukkanva. Gratulálok Petinek a járáshoz. Nagyon ügyes!!!

Mágnes, nagyon tetszik nekem ez a fiú. Annyira szép haja van, meg a szemei...... A mindenhol alvás tök vicces.


Domo, ha szopizni akar a lányka akkor csak szopizzon. Biztosan kell neki a közelséged. Jaj, úgy sajnálom, hogy mi ezen már túl vagyunk.
Lotti már elég régóta mondja, hogy ana, ada (ez az apja), cücc, hoppá, háp-háp, hum-hum (ez lenne a kutya, de néha jáj-jáj), bú.
Ami viszont nagyon durva, hogy tegnap kétszer mondta, hogy I don't know, és up and down. Tökéletes angol kiejtéssel. Borultunk is egy nagyot, és apa azt mondta szüntessük be a BBC nézést.
A teletubbiest és a tikkabillat szoktuk nézni rajta, és ott hallotta. Szóval már elképzeltem, hogy Lotti vígan elbeszélget az apjával angolul és meg egy kukkot sem értek a németemmel. :D :D
A mai kedvenc szava Lottinak a bigyobigyo :D Egyfolytában nyomja a szöveget. Sajnos viszont most már belázasodott, kihívtam a dokinénit. Aggódom........

A fogyókúra szétválasztásos, mai nap pl. fehérje nap, így sajtos rántottát ebédeltem. Szerintem Domo, neked nem kell ilyen, mert keveset kell fogynod. Nekem azért 15 kila kell az ideális súlyomhoz. Megyek is majd tornázni is, csak gyógyuljon me a kis drágám....

Lili mit csinál mostanság??

KépKép
trinky
 
 


trin, szinte egyszerre írtunk :lol:
jajj szegény Lottikád, ne legyen beteg :!:
én egyszer próbáltam a 90 napost, de abba kellett hagynom mert kb a 2 héten majdnem elájultam egy bevásárláskor pont a pénztárnál..de tuti valamit nem jól 'ettem..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok! :P

Ilona,

Igen, nagyonhasonlitanak. Mar az elsö pillanatban amikor meglattam az volt az erzesem, hogy tiszta Davide.. :P
Mar a ctg-nel tartasz... :oops:

Zel,

Nagyon ügyik voltatok a tortaval! :P A cici leszoktatas nalunk is fokozatos volt, nekünk a következö lombik miatt (amire nem volt szükseg.. :lol: ) kellett elhagyni a szopit.
Es igen, ahogy Trinky is irta sokszor inkabb az anyat viseli meg az egesz. Aztan szerencsere nalunk ugy alakult, hogy Davide sem igenyelte mar igy nem volt nehez elhagyni.

Trinky,

A teletubbies nalunk is nagy slager volt, most kb. ket hete ujra nezzük. Nem tudom otthon van-e Wiggles? Hat azokert megörül Davide.. :D Ja, es Davide is mondja, hogy monkey-monkey a monkey tanc miatt (az a kedvence) raadasul ugy ö amugy is ketnyelvü...remelem szeptemberben nem kapnak hülyet töle az ovonök.. :lol:
A ciciröl leszokast egy az egybe ugy irtad, ahogy nalunk is volt.
A szüles... :D hat hol is kezdjem. En az utolso pillanatig remenykedtem a term. szülesben. a 34. hettöl ittam a malnalevel teat, a vegen meg ricinus olajat is toltam magamba (kapszula formajaban :lol: 8) :lol: ) es SEMMI!!! Azaz nem igaz mert nagyon erös josloim voltam ket ejszaka is mar szinte öt percesek csak valamiert meggondolta magat a kisasszony. Igy hat 40+4-en befektettek, majd közöltek velem ha aznap ejjel nem törtenik semmi akkor masnap reggel mütet.
Masnap reggel en voltam az elsö. Feltem nagyon mert a masodik csaszar az nem ajandek (azt mondjak az utan meg nehezebb a felepüles stb)
Aztan a mütöben mindent lattam a fenti lampa tükreben, ugyanolyan mint amit a neten megneztem kisfilm. Amint kiemeltek Sofikamat a mellemre tettek, mindenki segitett nagyon aranyosak voltak es mar szopizott is ott a mütöben amig engem stoppoltak. Aztan ket ora a megörzöben, ott volt a ferjem is velünk utana pedig vittek a korterembe. A lenyeg, hogy tized annyira nem voltam rosszul mint az elsö csaszi utan, senki nem akarta elhinni delütan, hogy aznap reggel mütöttek. Azt nem mondom, hogy rohangaltam de jol voltam. Nehezebb volt elviselni a köhögest es torokfajast mint a friss vagast. :lol:

Lottika hogy van ma? Sok sikert a fogyihoz biztos nagyon ügyi leszel! :P

Gyöngyi,

Mi ujsag mit mondott a doki? Gratula Petikenek a jarashoz! :P
Anyos: :twisted:

Agi,

Köszi! :P Ahogy Bence alszik a padlon...hat tünderi!!! Nagyon szepek a gyerköcök es nalatok is ket ev különbseg van. :P

Domo,

Köszi, :P jaj de szivesen latnek egy fotot a kis Lilikeröl a hosszu hajaval! :wink:

Boriska,

Draga Boriska at fogod elni te is a cicrö valo leszoktatast megpedig hamarosan! Egyszer csak kopogtata a teso meglatod! Kop-kop szabad lesz? :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Jucmuc! Ezt nem anyós mondta, hanem párom bátyja.
Ági! Tündéri ez a két manó. Anna a szép barna hajával, Bence pedig azzal a vörössel. Édesek!! :lol:
Trinky! Nem lehet, hogy 3 napos láza lesz Lottinak. Figyeld, ha 4. napon pöttyös lesz akkor az.
Mi úgy néz ki hogy meggyógyultunk. Bár Peti még nem az igazi, mert ha kaja kerül a szájába (nem mindenre), de fintorog, öklendezik. Ma este megyünk le dokihoz és megnézetem.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


juci, köszönöm a bíztatást :!: sokszor depressziósnak érzem magam, úgy érzem, semmi sem sikerül mostanában..de összeszedem magam.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Helló,

az őrület határán állok. A láz ekezd állandósulni. Tegnap délutánig csak hőemelkedése volt, de attól kezdve lázas. Volt kint a doki tegnap, tüdeje tiszta, torka rendben, füle rendben, poci rendben. Szóval minden rendben mégis lázas. Azt mondta a doki, hogy a foga is okozhatja, bár inkább csak hőemelkedést, de mivel kettő jött ki egyszerre, így az is lehet.
Az éjszakánk szörnyű volt, hánykolódik, felül, elborul, nem tudok mit csinálni vele. Most meg persze álmosabb. Mi a fene lehet ez?
A háromnapos láz is hőemelkedéssel kezdődik? Kiütések még nincsenek rajta, de komolyan mondom már örülnék neki, legalább tudnám mitől lázas a kis drágám.
Megőőőőőőőőőrülök.

KépKép
trinky
 
 


Trin:
fogzástól inkább hőemelkedés lehet, a magas láz nem jellemző.
Én is a három naposra tippelek, először az is hőemelkedéssel jár, aztán jön a láz, és a 4-5 . napon a kiütések. ilyenkor a láz már elmúlik. Hanyadik napon tartotok?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ja!
Tuti tipp éjszakára: a szomszédasszonyom védőnő: Ha tartósan lázas, akkor éjszakára lefekvés előtt mehet egy ilyen kombináció: Germicid kúp+Panadol/Nurofen egyidejűleg!
Nekükn ez volt hatásos, ilyenkor Bence nyugodtan aludt, ez levitte a lázát, más nem nagyon.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes köszi az infót. Szombat hajnalban kezdődött hőemelkedéssel, tagnap délutántól van láz. A legmagasabb láz 38,4 ami állítólag nem is magas. Most kapott nurofent és alszik.
Nem is olvasgatok tovább a neten, csak ezt a topikot, mert olyan rémségekre találtam, hogy a sírógörcs kerülget.
Kicsit megnyugodtam, hogy azt mondod hőmelkedéssel is kezdődhet ez a nyavaja.

KépKép
trinky
 
 


trin tudom mit érzel, Lujzinak is volt ilyen, pár napos magas láz és étvágytalanság, aztán mintha elvágták volna, szóval ne idegeskedj, esetleg írass fel Cataflamot, ami egy fájfódalomcsillapító(tudom, hogy van a látcsillapítókban is, de nem biztos, hogy az elég) lehet, hogy használna a közérzetének, mert lehetséges, hogy fáj valamije..Lujzinak jót tett.

Kép
Kép
piciboris
 
 


gyöngyike, örülök, hogy jobban vagytok!!

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kihívtam a doktornénit, és piros Lotti torka. Semmit nem írt rá, meggyógyul magától.
Azért lemegyek a gyógyszertárba és veszek valami fertőtlenítőt, mert a teát nem hajlandó meginni, így nem tudom a kamillateáztatni.
Jó, hogy végre megvan a bűnös, de tutira a foga is benne van a dologban, mert nagyon híg a kakája. :oops:

KépKép
trinky
 
 


Juci, nagyon biztató a szülésed, szerintem rám is császár vár majd másodszorra is. Az a lényeg, hogy egészségesek vagytok, és gyönyörű a kicsi lány.

Boriskám, mi a baj? Írd ki a hűtőre: "Nekem minden sikerül". Ez lebegjen a szemed előtt, és meglátod be fog jönni.

KépKép
trinky
 
 


trin, sajnos sok a bajom..most pl. allergiás csallánkiütéseim vannak, nem elég nekem a fémallergia ami miatt a jobb tenyerem folyamat kirepedezik, hanem kell a kiütés is..ezen felül messze az a legnagyobb gondom, hogy lassan 40 vagyok és sehol a tesóka, kér babámat elveszítettem és nem igen látok esélyt arra, hogy ha esetleg sikerül is akkor meg is tudom őt tartani, hát ez eléggé megvisel, legbelül..páromnak persze nem mondom..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ilonám:
Na pár kérdés, mert nem vagyok képben :)
Szóval először is, te hol fogsz szülni? Végül fogadtatok szülésznőt, vagy inkább hagytátok?
Ugye értesítesz minket a leányzó megszületéséről? (önző módon küldök is egy telefonszámot: 70/773-21-54)


Csak, hogy változatos legyen az életünk: Anna megint beteg. Két napot járt oviba..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Boriskám, úgy látom nagyon a padlón vagy. Drágám, jobb ha elejét veszed ezeknek a dolgoknak, mert ugye tudod, hogy az allergiád lelki eredetű?
Azt hiszem, hogy van pár éved még a negyvenig igaz? Amúgy meg mivan ha negyven vagy? Ma már egy negyvenéves nő nem olyan mint nagyanyáink korában. Mézd meg Bálint Antóniát. Ő is negyven éves, és jól néz ki, pici gyereke van.
Miért nem tudnád megtartani a tesóbabát? Ilyenre ne is gondolj. Persze, hogy képes vagy kihordani még egy babát. A barátnőm négyszer vetélt el, és utána született a kislánya.
Szerintem próbáld meg kizökkenteni magad ebből az állapotból. Menj el tornázni, mondjuk valami dance aerobic jó lenne, mert táncolsz és a feszültséget is levezeted. Anyóst ne hagyd megszólalni, egyszerűen rövid úton fojtsd belé a szót. Ne engedd, hogy bárki is bántson.
Ha beszélgetni akarsz tudod a számom. Sőt találkozhatnánk is, ha Lotti meggyógyul. Majd az apák vigyáznak a gyerkőcökre, mi meg elmegyünk forró csokizni. (szénhidrát napon... vagy majd én vizet iszok :lol: )

KépKép
trinky
 
 


Halihó!

Látom, nem unatkoztok Ti sem...

Mágnes! Imádom a vörös hajú fiadat. Ezek az elalvások meg csúcsok. Lukács egyszer aludt el etetőszékben két falat kaja között. Majdnem sírtunk a röhögéstől.

Jucmuc! Hűűű. végig nézted a műtétet??? Teljesen tisztán láttad?

Gyöngyi! Gratulálok a lépésekhez! Ügyes gyerek ez a Petigyerek!
Jaj, te de hát direkt összefertőzöd az anyóst?? :) Felnőtt ember hogy a büdös transzba mondhat ilyet?! Nehogy a szívedre vedd!

Domo! Lukács sugárban hányt az ilyen mesterséges kajáktól. Sőt már a húsokból is a kevésbé szárazat szereti.. Combika, szárnyacska..
Kész ínyenc. Múltkor paprikával töltött olajbogyót csócsált. Kinézte a tányérunkból. Na mondom, mesze, ezt kóstold meg. Az első falatnál furcsán nézett, majd simán megette és kért még egyet. Még csak hasmenése sem lett...

Ilonám! Örülök, hogy a vérnyomásod nem okoz gondot. Kitartás, már nem sok van hátra. Bár gondolom, élvezed a babavárást. Ja, cuccok... Hidd el, a 40%-át feleslegesen fogod megvenni. A kórházi időszakra is, meg a babának is és magadnak is. :lol: Heeej, ha tudtam volna, hogy a 7000 ft-os vastag naci kabátkával, füles kapucnival kb 3-szor lesz Lukácson.... Nem beszélve a mikrós fertőtlenítőről, ami egy snassz műanyag doboz... :)

Trin! Gondoltam, hogy neked volt nehezebb a cicistop. Én szopi közben még ici-pici babának hívom Lukácsot, akkor még a kisbabám.
Lotti jobban van?
Jelzem én most kezdek felállni az őrületből. Hétfőn este Lukács belázasodott, de annyira, hogy hajnali fél ötkor kedden a hűtőfürdőben kötöttünk ki. 39,4-39,6.. SE kúp, se szirup nem használt. Még az együtt beadott sem. ( Pedig az éjjelre jó szokott lenni. A lényeg, hogy ne egyforma legyen a márkája. ) Így maradt a fürdő. Féltem, nehogy stressz legyen a kisgyereknek. Így a poén kedvéért a lavórba engedtem a vizet és a fürdős játékos kis vödörbe a hideget, amivel fokozatosan hűtöttem. Ez a gyerek még kacagott is közben. Utána már tudtam aludni is kicsit. Kedden doki. Szerencsére nem a füle gyulladt be, mint szokott, hanem most a torka. A kedd végig lázzal futott ki. Ma hajnali háromkor is hűtőfürcsiztünk, meg az esti fürdés is az volt. A két nap alatt kb összesen 4 órát tudtam aludni.. Ma már nem volt lázas, evett is kicsit. DE két napig csak cicin és vízen élt. Megint olyanokat fosizott, mint a babák :) .

Borcsám! Ne depizz kincsem! Jó idő lesz, csomagolj, és gyere Lujzival le egy pár napra! A gyerekeket kirakjuk az udvarra helytelenkedni, mi meg kapucsínózunk és kidumáljuk magunkat!
( Ez minden depisnek szól! Meg nem depisnek is! :) )

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


trinky, remélem a kis királylány ma már jobban van! Vacak lehet, ha a kis pöttöm beteg.
Akkor belevágtál a 90 naposba?

mágnes, a Jánosban fogunk szülni (nem tudunk elszakadni onnan) :wink: . Szülésznőt nem fogadtunk, apa sokkot kap a repkedő 40-50ezer forintoktól, látni kéne milyen hisztire képes. Vagy sírok, vagy nevetek rajta.
Szerencsére a doktornő nagyon nyitott mindenre (legalábbis ezt érzem), úgyhogy most iszom a málnalevélteát, és masszírozok (nem gondoltam, ennyit fogok vele bénázni)
Naná, h jelentkezem, ha meg lesz a csajszi. Számod megvan, köszönöm.
A gyerkőcök szenzációsak, és valóban ez a mindenhol elalvás nagyon aranyos. Igazi pasi!

Sajnálom, h Anna megint beteg, mondják, h az első évben jól megedződnek aztán nem lesz kutya bajuk sem.

zel, szerencsére túl sok mindent nem kellett venni, azaz ruhát egyáltalán nem (80-as méretig komplett a szekrény). Nekem a fertőtlenítő folyadékot ajánlották, én azt vettem.
Oh, az a kis minden lében kanál kopé is lehet beteg? Tisztára kivagyok, nem lehet, h mindig egészségesek legyenek?

boriska, olyan ügyesen bejelentkeztél egyszer, h. tesóprojekt leáll, másra koncentráltok, én el is hittem, hogy valaki ilyesmire képes lehet. Sajnálom, h így magad alatt vagy.

Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Boriskám:
Igaza van trinkynek, mindent leírt! Fasza csaj vagy te, és bőven van időd tesókára. Kicsit rendbehozod magad testileg/lelkileg, aztán pedig be fog jelentkezni Lujzi tesója, csak figyeld meg!

Ilonám:
én is fertőtlenítő folyadékot használtam, én sokkal jobban csíptem, mint a steilizáló kütyüket, egyszerűbb volt : )

40-50 ezer a szülésznő?? Jesszus!! És ezt így meg is mondták?? Nálunk a szülésznő nem mondott öszeget, és fele ennyibe került.. Hűű...Mennyit kérhet akkor az orvos..

Csajok!
Olyan jó lenne már találkozni egyszer!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Zel, hát ti is???? :( :( :( Miért ilyen beteges a tavasz?

Lotti is belázasodott éjjel, így mondtam a zuramnak, hogy álljon ki a kocsival indulunk a kórházba. Kettőkor mentünk be, megvizsgálták a drágámat, és semmmmmmmmi... :shock: :shock: Se torok (picit piros), se tüdő, se poci. Akkor mi??????

Kapott pisizacskót, hátha fertőzése van. Persze, hogy elmozdult a zacskó, pisi meg semmi, így meg kellett katéterezni. :cry: :cry: Pisi negatív.......

Reggel megint lázas lett, kapott nurofent, azóta rendben van. Szegény fáradt, alig aludt éjszaka. Én meg kivagyok, mert nem tudom mi baja. Holnap megyünk vérvételre és remélem kiderül minden, és hamar meggyógyul.


Ilona még eszembe jutott az aloe vera first, állítólag baromi jó gátsebre. Én most Lotti torkát fújom vele.
A szülésznő irdatlan drága ott :shock: :shock:

KépKép
trinky
 
 


trinky, oh szegénykém. Milyen jó lenne, ha úgy magától elmúlna ez a lázas frász! Örjítő lehet, h nem tudsz segíteni rajta.

mágnes, bizony, amikor megkérdezte a dr. választok-e sznőt, rögtön hozzá tette kérdezés nélkül 40e. Amikor őt kérdeztük még az elején, akkor nem adott konkrét választ, így nem tudom az orvos mennyit kaphat, de már nem is igen érdekel, majd amennyi apa pénztárcájában lesz, ezt azt hiszem (remélem) ő intézi majd.
bbilona
 
 


Ilona, én is a Jánosban szültem, és 20-30 ezer forintot adtunk a szülésznőnek ( a többi lányt is megkérdeztem, 20 volt az átlag), mi 30-t adtunk...Egyébként a szülészet jó, és a nővérek is kedvesek, de segítséget kérni kell, maguktól nemigen jönnek...

Trin, hogy van Lotti? remélem csillapodott a láza. Szerencsére mi még minden betegséget megúsztunk, de nagyon rossz lehet tehetetlenül nézni...
miket csinál Lili? még nem megy, csak járássegítővel, de remekül mászik, lépcsőre is. Olyan sok mindent megért, amit mondok neki, kérek tőle, mond egy-két szót, dumál egész nap (leginkább délután), már nagyon unja a lakást, jobb, ha megyünk valahova. és imád bújocskázni, kacagni, és öltözködni (pár ruhadarabbal elvan fél óráig is).

Zel, az olajbogyó Lilinek is bejön. :lol: Lukács teljesen meggyógyult?

Mágnes, Anna hogy van? ilyenkor Bence is beteg lesz?

Kép
domo
 
 


Trin:
hogy van Lotti? Lement a láz?

domo:
Annának be vannak szűkülve a hörgői, kapott antibiotikumot, meg horgőtágítót. Hűvösben kell lennie, lehetőleg ne fűtsünk, azt mondta doki néni.
Szerencsére sokkal jobban van, nem hányt, alig köhög, ez az antibiotikum nagyon jó!
Eddig Bence is elkapta 4-5 nap múlva az összes betegséget. Most abban bízom, hogy ő múlt héten még antibiotikumozott, így hátha tart még benne annyira, hogy ne kapja el Annától.

Olajbogyó:
Bence is imádja :) Ahogy az Anyja :) Pedig 3-4 hónappal ezelőttig ki nem álltam :wink:

Azt hiszem velem megint nem simmel valami, utoljára február 20án volt mensim, a teszt negatív.. Nagyon el kéne mennem orvoshoz..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jelentem most nem lázas Lotti, tegnap mondtam neki, hogy meggyógyult és kész. :D Úgy látszik a gondolatoknak, szavaknak tényleg teremtő erejük van. Voltunk reggel vérvételen, hárman fogtuk le. Vagyis, a két néni én meg csak a fejét simiztem. Soha de soha nem gondoltam volna, hogy van a világon ekkora kín, mint amikor az ember gyereke beteg.

Lukács meggyógyult már?

Szegény Annám, remélem már nem lesz többet beteg ebben az évben. Hátha a jobb idő kitakarítja a bacikat és vírusokat. Azt is remélem, hogy Bence nem kapja el.

Mágnes, tényleg irány a doki. Biztos nincs nagy gond, csak valószínűleg téged is megvisel, hogy betegeskedtek a gyerekek.

Az én mensim hihetetlen módon most 4 napig tartott. Nem vagyok én ehhez szokva.

Domo, tegyél képet a hajasbabáról. Olyan jó lenne összeereszteni a csajokat, meg az összes gyerkőcöt. Támogatom Mágnes ötletét, találkozzunk. Boris neked kötelező a megjelenés. :D :D

Zel, addig hívogatsz minket, hogy egyszer csak ott állunk az ajtótokba :D Mennyire laktok Pécstől? Mi nyáron menni szeretnénk Pécsre, összefuthatnánk.

Az olajbogyót mi is ipróbáljuk, ha minden gyerőcnél ekkora sikere van.

Ilonám, elküldtem neked az inétnivalókat vagy csak ígértem? Ha nek küldtem kell-e még?

Próbálok ma tenni képet a szülinapról, csak kicsinyíteni kell.

Gyöngyi hahó, mi a helyzet? Remélem egészségesek vagytok.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!
Trinky! Köszi kérdésed azt hiszem már meggyógyultunk. Annának kedd óta nem volt hasmenése.
Petivel voltunk lenn dokinál kedden. Amugy azért vittem le, mert a szájpadlását furi érdesnek találtam két oldalt főleg.
És öklendezett a kajánál és fintorgott ha valami a szájához ért.
A doki megnézte és azt mondta, hogy szájpenész. Boraxal kenem azóta neki. Bár fehér lepedéket én nem igazán látok. Talán most már jobb, mert sokkal kevesebbet fintorog.
Képzeljétek ma az 5. nap, hogy Peti nem kap cicit elalváshoz.
És simán birja. Máskor mindig amikor alváshoz ölbe vettem jött a forgás a cici felé cumi sem kellett neki. De most nem csinálja. Azért örülök, hogy nincs hiszti. Azt hittem nehezebb lesz amilyen cici függő volt.
Trinky! Sajnálom, hogy ilyen sokáig Lotti lázas volt. De remélem már nem lesz semmi gond.
Zel remélem azóta Lukács is a régi és teljesen meggyógyult a pici torka.
Ági! Szegény Anna gyógyuljon meg hamar. Mensit szerintem is emlitsd meg a dokidnak. De lehet, hogy a stressz meg a sok betegeskedés kavar be.
Nekem is tegnap este megjött hajszál pontosan. Még előtte párom 1 órával kérdezte, hogy mi újság. Mondom semmi, erre közölte, hogy vegyünk tesztet bizti terhes vagyok.
Ilona! Mi is 30 ezret fizettünk a szülésznőnek.
Hogy érzed magad igy szülés előtt 1-2 héttel? Várod már a végét hogy kezedben tarthasd Kinga babát? És a párod?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Rakok 2 képet Petyusról. Az első fürdés után lépeget felém. (bár ez igy nem nagyon látszik.) Kép Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Bocsi forditva a második fürdés után.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


trin édi vagy!!! ha pl. leszerveznénk egy budaörsi ikeás talit oda már Lujzival simán eltalálok :lol:
de jó, hogy jobban van Lottid! én is kikészülök amikor lázas Lujzi, szerintem is a legrosszabb amikor beteg a kicsikénk :roll: de ez a vérvétel...jujjjj, csoda, hogy bírtátok :!:

ilonkám, szülésznőm nekem is volt, pécsen, 20e-ért és nagyon jó, hogy fogadtam, ő volt végig velem, a doki gyakorlatilag csak a kitolásnál volt jelen meg a varrásnál, ha teheted válassz szülésznőt, segítsen a rokonság :wink: de izgalmas időszak elé nézel-néztek, úgy irigylem :lol: gondoltam rád a napokban és párommal beszéltük, hogy mennyire fantasztikus dolog a születés, egy kis gyönyörű életet teremtesz, ő lesz a te mentsvárad a te kicsid,jajj de jó is neked :lol: :lol:

mágnes, jól esett a bíztatásod, tudod nem is az a baj ha magam alatt vagyok, hanem a reménytelenség érzése, de megpróbálom ám magam erősíteni...
és nálatok ez a betegeskedés...borzasztó az ovi, komolyan mondom..minden s..rt összeszednek a gyerkőcök aztán mindenkin végigmegy..

domo, édi lehet Lilike :P voltunk ikeázni és sok baba volt a 'játszóplaccon, Lujzi egy kislánnyal(kb annyi időssel mint Lilid) úgy eljátszott, adogatta neki a plüssöket :lol: Lili és cuki lehet ahogy 'öltözködik, dumcsizik, igazi nőőőő :lol:

gyöngyi, Petid ahogy mosolyog, hamm-hamm, megeszem, még nem is láttam mosolygós képet róla :P
és ügyes is, hamar leszokik a ciciről 8)

zelem, köszi, repülök amint nem vagyok visszahúzó-fékező....
Lukács olajbogyózik? gömbimádó? hajjajjj :lol: :lol:

csajok, néztem lh tesztet és semmi....pedig mostanában kéne lennie a tüszőrepimnek, nagyon jó lesz ha megint nem jól működm ott bennt... :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriskám:
nyugi, lehet, hogy ez a ciklusod hosszabb lesz, és nem középidőre esik a pé.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, valszeg ez lehet, és hát nem nagyon vagyok toppon a nagy önfeledt együttléthez... (már párdon..), tele vagyok kiütésekkel, amiket sikeresen el is vakartam...hát kb olyan vagyok mint egy pöttyöslabda..párom nemtom mit szól majdan.. :oops: :cry: :D

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska neked elfelejtettem irni. Ne haragudj!
Igaza van a lányoknak. Miért ne lehetne neked akár 40 évesen is babócád. Vannak idősebbek is akik kihordják. Úgyhogy neked is sikerülni fog.
Fel a fejjel. Nem feladni! Mi itt segítünk igaz lányok!! :lol:

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi, nagyon édes a kisfiad. Huncut kis szőkeség. Örülök, hogy nem vagytok betegek.

jelentem igazad volt Mágnes. Lotti este bepöttyöződött. Reggel már az arca is piros volt. Három napos láz, ami hat napig tartott.
Szegény gyerek, jól megszenvedtettem a vizsgálatokkal. Sebaj, legalább tudom, hogy rendben van, a véreredménye is okés, már amit meg tudok állapítani.

Boris, elhiszem, hogy nincs kedved az összebújáshoz. Megmondom őszintén, hogy én sem vagyok a toppon. A férjem sokszor olyan idegesítő, mintha csak ő lenne a világon. Ő éhes, Ő álmos, mindig csak ő, engem meg állandóan cseszeget. Na mindegy majd megoldjuk.
Édes lehetsz pöttyösen :D Ez mitől van?

KépKép
trinky
 
 


Trin:
örülök, hogy kiderült, hogy mi a baja Lottinak. Mostmár hamar jobban lesz :)

Hát én is olyan lepukkantnak érzem magam, mindent a gyerekekre költök, mert itthonra jó a tréningalsó is ugyebár.. Fordrásznál Bence születése után voltam 2 hónappal.. Na de jövő héten nagygenerált csinálok,nem érzem jól magam a bőrömben.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes, szó szerint ez fogalmazódott meg bennem ma. Nagygenerál!!!! Nőt csinálok magamból végre.
Veszek egy tornabérletet, megyek fodrászhoz, kozmetikushoz. Leadok 15 kilót és szép az élet.
Elegem van a szabadidőruhából, és abból, hogy a hajamon már Lotti is nevet :oops:

Ennek örömére, ma szépen megmostam és megszárítottam a hajam, arcpakolásoztam, manikűröztem és mindjárt lakkozok. :D :D

Csinálok egy előtte és utána képet magamról :D

KépKép
trinky
 
 


mágnes, ez tetszik!!! nagygenerál :lol: nekem is az kéne...a bőröm olyan mint egy orrszarvúé.., és egy hónap múlva esküvőre megyünk, addig 2-3 kilót is le kéne fogynom, olyan nehéz..

trin, ügyi vagy, nekem a lakkozás csak akkor megy amikor Lujzi alszik :lol: Lottid nem is a hajadon nevet :D

csajok merre jártok? ilonkám, hogy vagytok?

Kép
Kép
piciboris
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?