Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy!
Aaaaaaaaaaaaazigen! :shock: :D te aztán működöl!Drukkkkkkkkkkkkkk! :wink:

Kép
Kép
zazzy

hajni amúgy sajnálom a falsh tesztet
horibol

micsoda laptetőőőőőőőőő :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
énakaromakaromakarom légysziiiiiiiiiii :D :wink:

Horibol!
Köszi, régen volt.....

hajni...
Budaörs

Kacsi!
Szép pozitív teszt!

Deepgirl!
Gratulálok a kislányhoz!

Crissy!
Szép nagy tüsző!
franci

Köszönöm lányok a drukkokat, én is örülök az eredményeknek! :D
Azt hiszem rajtunk nem fog múlni... :wink:

chrissy81

sziasztok.

kacsi,nagyon szoritok.meglatod most okes lessz minden.nocinal igy ereztem pont mint te,meg utrot sem szedtem az elso dokivizitig mert tudtam hogy ez a baba meg akar maradni,mostmeg o miatta irok fel kezzel :lol:

horibol.
en azt mondanam hogy a barinod nem terhes.
1-ez a fajta teszt nagyon megbizhatatlan,tobb esetben letttevesen pozi mar.
2 a tunetek nem jelentenek semmit,tudja mit kell ilyenkor erezni es siman bekepzelheti a tuneteket,amugy is fura hogy minden tunete megvan.
3-ha tenyleg 7hete volt az akcio a tesztnek sokkal erosebbnek kellene lenni.

crissy gratula ez nagyon szep eredmeny.

deepgirl gratula a kislanyhoz.

Kép
monyo83

Szia Monyó!

Köszi a drukkot! :)
Egyébként én is meg vagyok lepődve, hogy mennyire nyugodt vagyok! Azt hittem a tavalyi eset után, ha nekem egyszer újra összejön, végig fogom parázni az egészet. Szerencsére nem így van, most nincs bennem semmi rossz előérzet, mint a múltkor.

Nóciról majd kérünk friss fotót! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

sziasztok

tegnap ,megvolt a 3.napi vérvétel,nem tudom mikor lesz meg az eredménye,de remélem van valami javulás...bizom benne..

14.napon meg megyek uhra...

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Most megpróbálok képeket feldobni Lacikáról. Remélem sikerül :D

Kép
jucus80

És még egy kép:

Kép
jucus80

Jucus nagyon édes a kis Lacika!!!!!!!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Én is hozok Babó képet! :lol:
Tegnap elmentem a nődokihoz, hogy megnézze, ilyen sok nyavaja mellett minden ok-e.
Természetesen minden a legnagyobb rendben:
- 32.5 mm-es a Kistesó
- megvan keze-lába-mindene
- és ugrándozik ezerrel. :lol:
Még Bogi is bejöhetett megnézni a Kistesót, ahogy mozgolódik. :D

na és akkor a kép:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jucus, Lacika nagyon szép kisbaba, gratulálok még egyszer!

Luczus, örülök, hogy minden rendben, Bogi hogy reagált a kistesóra?

Bettike, kaptál már valami gyógyszert? Ne haragudj, nem emlékszem. Drukk az eredményhez.

chrissy81

Kacsi!

Millió drukk neked! nagyon vigyázz magatokra, bár gondolom ezt nem kell mondanom.

Lucuzs,

nagyon szép kis babó képed van!

Jucus,

tündéri babód van!

nálunk nincs semmi különös. szokjuk egymást, ami még nem túl könnyű. kicsi lány szerencsére éjszaka szeret aludni, kétszer kell enni, aztán alszik mint a bunda.

Kép
gota79

Sziasztok!

Hazaértünk :) olvasok és mire jövök :) Kacsi grat.....!!!!!!

Lucuzs nagyon szép a képed, vagyis a gyermek képe :)

Jucus Lacika nagyon szép :)

Mi jól bírtuk a repülést :)

Üdv.
Aisha
aisha

Gyönyörűek a babák!

Aisha!
Ügyes a lányod!
franci

sziasztok.

jucus nagyon edes Lacika,megegyszer gratula.

Kacsi ujabb teszt?

Lucuzs csodaszep a manod.

Aisha Zyvarol kep?

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Kacsi??? Miújság? :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

A babák csodaszépek! :)
Aisha!
Jól éreztétek magatokat itthon?

Velem nincs semmi különös, szépen erősödik a tesztem! :wink: Holnap megyek dokihoz utrót íratni, de nem hiszem, hogy uh-n látszódni fog már valami. Ha mégis, akkor nagyon fogok neki örülni!
Egyébként jól vagyok, az egész hétvégét végig aludtam. :)

Kacsi

kacsi80

kacsi mennyi idos lehetsz most?

Kép
monyo83

Monyó!
A múlt hét csüt-péntek körül kellett volna megjönnie. Szerintem 4-5 hetes lehetek.

Kacsi

kacsi80

akkor mar lehet hogy latni egy pindurka petezsakot.
en 4+6on lattam Noci petezsakjat:)
persze ha nem latszik meg semmi akkor sincs gaz,hisz a beagyazodast nem tudhatod mikor volt.

Kép
monyo83

Jó lenne, ha láthatnám én is, de ha még nem látszik, akkor sem leszek elkeseredve. :)

Kacsi

kacsi80

Jucus, Lucuzs! Szépek a babák. :lol:
Kacsi, drukk a holnapi uhuhoz! :) ++++++

Aisha, ügyes Zyva. :D
mókica

sziasztok!

jól éreztük magunkat itthon, de már apának nagyon hiányzott a picike :)
képet teszek majd...még nincsen lekicsinyitve

Üdv.
Aisha
aisha

brómot kaptam a dokimtól meg clostyt...de azt nem szedtem be még,majd ha rendeződik a helyzetem akkor clostyzok.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kacsi,
drukkok mennek!

Aisha,
apácska nem volt veletek?
Nagyon ügyes kislányod van, hogy ilyen jól bírta az utat!

Bettike,
eredmények mikor lesznek?

Jucus,
gyönyörű baba!

Lucuzs,
jajj, hát gyönyörű a picurkád!Már énis nagyon szeretnék!
De azt sem bánnám, ha ketten lennének! :D

Bocsi,akinek nem írtam, de kicsit kihagy az agyam!

Rólam:
Hát, megjártuk Pestet, és nagyon megdöbbentem, mikor uhuzott a doki!
Épp, hogy berakta az uhut, mondta, hogy nagyon szépek a tüszők!
Hát, ez volt az első sokk!!!!!!!
Jobb oldalon van 4db 21mm-es, és még 6db kisebb, bal oldalon 4db kisebb!
Tehát összesen 14db.:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A 2.sokk, ma 00.30kor tüszőrepesztünk, és szerdán 11kor leszívás!
Meg is lettem dicsérve, hogy a nyh. is csodás!
Dokibácsi azt mondta, hogy már csak az i-re kell feltenni a pontot.Hát, rajtunk nem múlik! :D :D :D :D :D :D :D :D
Szóval nagyon boldogok vagyunk, és ez a Merional nagyon bejött most!
Azt mondta dokibácsi, hogy azért is lehet ez, mert fogytam, ugyanis a zsírszövetben elveszik a hormon, és nem tud nagy %a felszívódni!
Szóval, márcsak várni kell!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli ezek nagyon jó hírek, gratulálok!

Kép
timcsi82

Az a ma 00.30kor mikorra vonatkozik? Kedd 00.30??? Bocsi értetlen vagyok kicsit!

Kép
timcsi82

Visszaolvastam kicsit a lemaradásom, hatalmas gratuláció a kismamóknak, és a már megszületett apróságoknak. Egyik szebb mint a másik!

Szeretném végre én is átélni ezt!

Kép
timcsi82

sziasztok.

meli ez fantasztikus,nagyon orulok. :lol: :lol: szupiii nemsokara kismami leszel.A fogyas bizti hozzasegitett,ugyes vagy nagyon.

Bettike mikor lesznek meg a hormoneredmenyeid?

Mokica latom neked is olvadnak le a kilok es mar nagyon pici az alomhatarig.

Kép
monyo83

Meli, csuriban a kezem értetek! :lol:

Monyó, igen olvadnak. De az igazság az hogy még ezen felül kb 5 kg -tól szeretnék még megszabadulni... :)

Timcsi, te hogy állsz most? Milyenek a ciklusaid? Fogytál valamennyit?
mókica

Móki, fogytam valamennyit, de nem túl jelentős mennyiséget. Ciklusról egyenlőre nem beszélhetünk, gyógyszerekkel vagyok most megbombázva, ami a fogyást is befolyásolja.

Kép
timcsi82

Sziasztok Lányok!

Nem igen tudok nagyon visszaolvasni, mert kissé kemény volt az elmúlt pár nap, de addig is, Kacsi, várunk az UH-s hírekkel!

Lucuzs,
örülök hogy így örülsz, és ilyen szépen fejlődik a baba! Emlékszel 2 hete én is ugyanígy örültem, és kb. ekkora volt a babám, és most te is így örülsz :D

Jucus,
gyönyörűségesen szép kisfiad van, nekem is, nekem is!!! :D
Egyáltalán nem látszik koraszülöttnek.

Magunkról:

Szombaton Apa élete első aszfaltos 100km-ét teljesítette, 9 óra 9 perc 47 mp alatt. Szélvihar, jégeső és 3 fok volt. Én végig kint álltam a frissítő asztaloknál, és kicsináltam magam idegileg de teljesen. Szétfagytam, és egy falatot, egy kortyot nem tudtam magamhoz venni végig, 4x volt hasmenésem. Nem való nekem az ultrán kísérés babásan
Szegény Drágám 92. km-ig a 2. helyen volt, de az utolsó 8 km-en görcs miatt már csak sántikálni tudott, és végül 4. lett. Ő egyáltalán nem volt elégedetlen, mert a 9:09:47 elcseszettül jó idő, főleg hogy összesen nem fut még 11 hónapja (!!!!) és elképesztően sokan gratuláltak neki, plusz a korosztályos 1. helyet így is hozta...Én viszont síró görcsöt kaptam, amikor bejött előtte a szlovén, és nem is bírtam abbahagyni, annyit bőgtem hogy fuldokoltam.

Ezután gyorsan hazahoztak minket Pestre kocsival, de már tiszta félájult állapotban voltam. Aztán éjjel Apán kijött az ilyenkor szokásos, normális állapot - hidegrázás, iszonyú izomfájdalmak, görcsök. Én így szenvedni még soha nem láttam, nyögött, jajgatott, egy percet sem tudott aludni, kaparta a lepedőt, én meg hordtam a jeget a lábára, közben majdnem felborultam... Vasárnap szülinapi kerti partin voltunk, ott meg csak kókadoztunk.
Aztán vasárnap éjjel ugyanaz, görcsök, jegelés, jajgatás, de már kicsit tudtam aludni...

Aztán már minden rendben van, sérülése nincs is, az izomfáradást meg kipiheni, holnap már megy edzeni, bár lazán... készül a következő versenyekre.

Így tök félve mentem el a mai, 12. heti UH-ra (mert ma töltöttük a 12. hetet kereken), de minden rendben van! A Pocok már 5,5cm, mindene tökéletes, tarkóredő, orrcsont, minden, kiváló szívműködés, gyors mozgás (az UH-t továbbra sem szereti), minden jó. Nagyon szép lába van, pont azt tartotta az UH fele, remélem olyan jól fog tudni rajta futni, mint az Apja

Zártuk az 1. trimesztert, legközelebb 4 hét múlva, 16 hetesen kell menni.

Mindenkinek szép napot, puszi!

Eclipse
eclipse
Budapest

Meli, gratula a sok tüszőcskéhez! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok.
Megjöttem a dokitól és rohadtul elegem van, hogy ebből az sztk-ból csak sírva tudok eljönni!!!!!!!!!!
Nem volt ott a doki, akihez bejelentkeztem, helyettesítette egy másik, mert beteg. Nem volt bunkó, rendes volt, de akkor is totál elkeserített.
Elmondtam az előzményeimet, meg hogy pco-m van és hogy tudom, hogy korán jöttem, de nem akarom, hogy megint gond legyen a progeszteronnal. Megvizsgált kézzel, a méhem nem nagyobb, viszont puha. Utána uh-n 10 percig kereste a petezsákot és ingatta a fejét, hogy nem lát semmit. Mondom: nem korai még? hááát ő már ilyenkor valamit látni szokott. A nyh-m sem túl vastag (nem mérte meg, csak mondta). Szóval úgy jöttem el, hogy 10 nap múlva hcg teszt vérvételből és uh ismétlés. De azért még azt hozzátette, hogy az sem kizárt, hogy addig menstruálni fogok. :( Tudom, hogy nem kellene megint kiakadnom, de bele sem merek gondolni, hogy megint baj lehet.
Most nem tudom, hogy mit csináljak, nincs egy épkézláb gondolatom... Ami viszont gáz, hogy elfogyott az utróm és nem is írta fel...

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
de a teszted erősödött, nem?
Menj el másvalakihez is, és lehet hogy pár nap múlva már látszani fog!!!!!
Drukkolok ezerrel, millióval!!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Persze, erősödik folyamatosan. Az a gáz, hogy nem is vártam, hogy lásson valamit, de mégis elkeserített... És persze utrót is kell szereznem valahogy.

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
mindenképpen menj el másik dokihoz!
Fontos, hogy lelkileg is jól legyél!Nem lesz semmi gond, én tudom!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eclipse,
gratula apácskának!
Örülök, hogy minden rendben volt az uhun!
Mostmár csinálsz kismamás vonit?Azt mondtad, hogy a 12.hét után már igen! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Az a gond, hogy hiába megyek most bármelyik dokihoz, amíg nem látszik semmi, addig nem fognak utrót adni. :(

Kacsi

kacsi80

Netről nem tudsz szerezni?Én sajna nem tudok adni, mert csütörtöktől nekem is dugdosnom kell, de szerintem próbálj meg itt keresgélni a fórumokon!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kacsi!

ne keseredj el, tuti hogy a teszt nem hazudik, ott az a baba, csak még nagyon pici, én egy levél utrót /kúp /formájában fel tudok ajánlani, ha egyeztetünk hol tudod átvenni, természetesen ingyen. Én már leszokóban vagyok, és nekem nem kell. Szólj ha tudok segíteni.

Jucus!

Lacika nagyon édi, gyonyörű baba, ha lehet fiúcskára ilyet mondani, és örülök hogy tudtál képet feltenni.

Meli!

Neketk meg nagyon szorítok, és igen tuti a fogyás segített hogy ilyen szép eredményeid vannak. Remélem sikerrel jártok, nagyon megérdemled.

Kép
mók

-j-!

Merre vagy?????

Kép
mók

Szia Mók!

Köszi szépen, nagyon aranyos vagy, de már sikerült megoldanom az utró-gondot! Van a családban gyógyszertár-tulajdonos és ő ideadja úgy is, ha majd utólag viszek receptet. Már megbeszéltem vele, hogy ma délután mehetek érte. Próbáltam ezt a lehetőséget elkerülni, hogy ne kürtöljék világgá a hírt, de félretettem az aggályomat és felhívtam! :)
Még egyszer nagyon köszi!

Kacsi

kacsi80

kacsi

remélem minden rendben van és ott van a bébi :) de bizti ott van,a tesztek nem hazudnak :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kisbabók nagyon szépek. Pocaklakók és kibújtak egyaránt. :)

Eclipse: Gratula a 12. héthez ;)

Kacsi: Tudom, mondani könnyű... de próbálj megnyugodni. Pihenj sokat, és minden rendben lesz!

Meli: Drukkolok a ponthoz az i-re ;)

Én meg kaptam időpontot a BMC-be. :) Május 27. :) Végre megint történik valami :)

hofeherke

Kacsi sajnálom,hogy így jártál ma.De én is biztos vagyok benned,hogy a babód ott lakozik benned.Az meg,hogy még nem látszik nem jelent semmit.Bár azt nem értem,hogy miért pont 10nap múlva hcg?!! Hiszen az már most is emelkedett abba biztos vagyok, különben a teszt nem mutatná.
Kitartás és ne foglalkozz most a dokival csak magaddal! :D

Meli egy kalappal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Tényleg Juli hol van?

Nálam végre megérkezett piri 52. nap,de legalább volt szép spontán pém! :D :D
Most pedig iszom a cickafark teát és szedek Premenst még a Meforal mellé.Tudom,hogy idő kell ezeknek, de várom, hogy hogy alakulgatok majd.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kacsi! Szerintem se foglalkozz a dokival! A baba ott van a pocakodban !!! Szedd az utrót, pihenj, próbálj megnyugodni, és minden rendben lesz!!!! Küldöm az erőt, a hitet és a drukkokat! :D

Meli! Húúú, jól felgyorsultak az események!!! :shock: :lol: Nagyon szép tüszőket növesztettél! Hajrá pontos "i"!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Mara! Dejó, hogy ti is előrébb léphettek!!!! :D :D :D

Hajni???

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mara, jó rólad pozitív híreket hallani!!

Kép
timcsi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?