Sziasztok Lányok!
Nem igen tudok nagyon visszaolvasni, mert kissé kemény volt az elmúlt pár nap, de addig is, Kacsi, várunk az UH-s hírekkel!
Lucuzs,
örülök hogy így örülsz, és ilyen szépen fejlődik a baba! Emlékszel 2 hete én is ugyanígy örültem, és kb. ekkora volt a babám, és most te is így örülsz
Jucus,
gyönyörűségesen szép kisfiad van, nekem is, nekem is!!!
Egyáltalán nem látszik koraszülöttnek.
Magunkról:
Szombaton Apa élete első aszfaltos 100km-ét teljesítette, 9 óra 9 perc 47 mp alatt. Szélvihar, jégeső és 3 fok volt. Én végig kint álltam a frissítő asztaloknál, és kicsináltam magam idegileg de teljesen. Szétfagytam, és egy falatot, egy kortyot nem tudtam magamhoz venni végig, 4x volt hasmenésem. Nem való nekem az ultrán kísérés babásan
Szegény Drágám 92. km-ig a 2. helyen volt, de az utolsó 8 km-en görcs miatt már csak sántikálni tudott, és végül 4. lett. Ő egyáltalán nem volt elégedetlen, mert a 9:09:47 elcseszettül jó idő, főleg hogy összesen nem fut még 11 hónapja (!!!!) és elképesztően sokan gratuláltak neki, plusz a korosztályos 1. helyet így is hozta...Én viszont síró görcsöt kaptam, amikor bejött előtte a szlovén, és nem is bírtam abbahagyni, annyit bőgtem hogy fuldokoltam.
Ezután gyorsan hazahoztak minket Pestre kocsival, de már tiszta félájult állapotban voltam. Aztán éjjel Apán kijött az ilyenkor szokásos, normális állapot - hidegrázás, iszonyú izomfájdalmak, görcsök. Én így szenvedni még soha nem láttam, nyögött, jajgatott, egy percet sem tudott aludni, kaparta a lepedőt, én meg hordtam a jeget a lábára, közben majdnem felborultam... Vasárnap szülinapi kerti partin voltunk, ott meg csak kókadoztunk.
Aztán vasárnap éjjel ugyanaz, görcsök, jegelés, jajgatás, de már kicsit tudtam aludni...
Aztán már minden rendben van, sérülése nincs is, az izomfáradást meg kipiheni, holnap már megy edzeni, bár lazán... készül a következő versenyekre.
Így tök félve mentem el a mai, 12. heti UH-ra (mert ma töltöttük a 12. hetet kereken), de minden rendben van! A Pocok már 5,5cm, mindene tökéletes, tarkóredő, orrcsont, minden, kiváló szívműködés, gyors mozgás (az UH-t továbbra sem szereti), minden jó. Nagyon szép lába van, pont azt tartotta az UH fele, remélem olyan jól fog tudni rajta futni, mint az Apja
Zártuk az 1. trimesztert, legközelebb 4 hét múlva, 16 hetesen kell menni.
Mindenkinek szép napot, puszi!