Új privát üzeneted érkezett!

Barbazsó, küldtem privit

A pelusokat a végén nem tuduk megvenni, mert a könyvelőhöz kellett rohanni :(
Sebaj..majd legközelebb.....de már úgy várom, hogy meglegyenek :D

Mindenkinek kitartást a blondos áprilisi időjáráshoz!

Amúgy nálunk full káosz... rohanás van, szóval most azért vagyok minimális üzemmódban remélem pár nap letisztulnak a dolgok és férjem is meg én is tudunk pihenni..nem lenne jó hulla fáradtan köszönteni Gabit itt a nagyvilágban....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Halihó!

Csigaby:de jó hogy jelentkeztél!Örülök hogy minden rendben van.Tök jó,hogy Anna is kezdi visszanyerni a születési súlyát!Nagyon édes a képeken,bár tényleg kicsit még vékonyka.Az első képen látszik hogy milyen kis csöpp a kezedhez képest.Egyébként mostantól még két hónap vagy a születésétől számítva két hónap?Remélem az utóbbi és hamarosan már otthon lehettek.Továbbra is kitartást,de úgy látom hogy nagyon stramm Annácska és nem lesz semmi gond!Azért majd ha lesz egy kicsivel több időd,gyere és mesélj!

Mayday:ne legyél hp! :D Biztos te is ezt a hülye frontot érzed.

Zsu:azért nehogy túlhajtsd magad!Pihizz inkább és dirigálj! :P

Hálisten még se kellett bemennm jegyet venni.Húgomnak a keletiben simán kiadták a jegyet!Legalább ez is letudva.Voltunk szavazni,aztán Tesco,aztán le kellett menni anyóshoz.Semmi kedvem nem volt,próbáltam nem mútatni,és mosolyogni.Nem tudom mennyire ment a tettetés!(nincs semmi bajom anyóssal,csak kedvem nem volt.Leginkább sógornőmhöz nem volt kedvem.Idegesítő egy picsa.Amióta terhes vagyok annyit nem mondott hogy bújj se...-be.Mutattam a képeket is Balázsról,mert ők még nem látták a 28. heti 4d-set,erre elment,nem is érdekelte :evil: Utálom azt a nőt egyéb okokból is).Aztán hazahoztak kocsival,úgyhogy legalább sétálni nem kellett hazáig.Aztán főztem.Fokhagymás oldalast csináltam krumplipürével.Fincsi lett :D

Na nem beszélek tovább magamban,majd ha lesz itt más is! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Csigaby, de jó hallani Rólatok! Annyira édes a kislányod! Sajnálom, hogy még olyan sokat bent kell maradnia a kórházban, de remélhetőleg hamarosan együtt lehettek a másik helyen! Azért az tök jó, hogy pelenkázhatod, etetheted... Nem mindenhol engedik. Nagyon sokat gondolok/-unk Rátok!

Zsu, köszi a számot! Képzeld, nem sikerült regisztrálnom! Azt írja ki, hogy a kérést nem sikerült elküldeni, próbáljam meg később... Na, holnap újra próbálkozom...

Hibernia, regisztráltam a Kismama Napra. Gondolom, csak küldenek valami visszaigazolást holnap. Egyelőre nem jött semmi, de hát hétvége van...

Csöpplány, tök gáz ez az üdülési csekkes dolog! Mázli, hogy a Keletiben meg tudta venni a tesód! Férjed nővérével kapcsolatban egyetértés van köztetek a férjeddel, vagy ő nem érzékeli, hogy bunkón viselkedik a testvére? (Bocs a kifejezésért!)

Törpilla, hogy van a bokád? Segített a pihenés?

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt!

Csigaby, nagyon örülök, hogy jól vagytok! És, hogy jelentkeztél! Manofa szerencsére hozta a híreket, mert mi nagyon aggódtunk. Anna nagyon édes a fotókon, és látom mosolyog is :-) Biztos most már gyorsabban gyarapszik a súlya, és hamar haza is engednek titeket. Főleg, ha már majd lehet őt dajkálni, és a közeledben lesz többször. Nagyon sok kitartást kívánok még egy kicsit neked!

Mostanában nincs erőm annyit a gép előtt ülni, de látom ti sem voltatok valami jól a hétvégén. Én már inkább fekszem meg pihenek, ha valamim is fáj, mert nem akarok mégegyszer kórházba kerülni, már csak, ha majd szülni megyek :-) Ráadásul szombaton lett kész a festés a lakásban, pakoltunk, takarítottunk. Bár én nem sok minden tudtam csinálni, inkább csak mondtam, hogy mit hová tegyenek, meg mit csináljanak. Szerencsére anyuék segítettek. Most szombaton még a baba szoba tapétázása lesz a program, aztán ott is kitakarítás és akkor vehetjük a kiságyat és a pelenkázót.
Tegnap voltunk a C§A-ba, mert volt 20%-os kedvezményes kuponom babacuccokra. Annyira jókat vettünk, de most már tényleg nem veszek semmi többet :D Mondjuk ezek már 62-esek, úgyhogy ezek tuti jók lesznek a bébire. Vettem a Triumfban szoptatós melltartót is, meg hastartó bugyit, mert a krházban mondták, hogy esetleg attól is fájhat a hasam fölött, hogy a súly húzza az izmokat, meg az inakat. Hát ez a bugyi akkora, mint 1 lepedő :lol: nem épp a szexi kategória, persze ilyenkor már nem ez a lényeg, csak, hát akkor se túl szép. Lényeg, hogy hatásos legyen, kíváncsi leszek, már betettem kimosni, aztán belepréselem magam :lol: .

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Csigababy: Örülök, hogy minden rendben van Veled és lányoktokkal. Megnéztem én is képeket kislányodról és tényleg a zsírpárnák hiányoznak, hogy husis legyen! De már igazán csak napok kérdése lehet. :wink:

Törpilla: tudtál pihizni egyet? Már dagad a bokád? Az utolsó hetekre "ígérték" ezt a kellemetlen terhességi tünetet. :roll:

Mayday: mitől vagy ideges? biztos a szeszélyes időtől. Remélem már jobban vagy! :wink:

Én egy kicsit dühös vagyok. Tudjátok csüt.-ön taliztam szülésznővel és kérte, hogy tegnap este hívjam fel időpont egyeztetés véget, hogy jövő héten mikor tudunk találkozni?
Hívtam és tök nem tudtam miért keresem?!! Azt hitte szülési fájdalmai vannak. :roll:
Végül is próbáltam felidézni a múltkori beszélgetésünket és akkor hosszas gondolkodás után azt kérte, hogy inkább 20-án menjek be a kórházba.
Nem vagyok benne biztos, hogy ő tudja, hogy én miért megyek be hozzá. :evil:
Ez annyira bosszant, hogy megint nem vesznek komolyan, hülyítik az embert! :evil:

KépKép
charlott

Csigaby, csak most láttam a képeket..nagyon édes Anna..és mennyi haja van :D
Tényleg kis csöpség..milyen furi lesz 2 hónap múlva visszanézni, mikor már megszedte magát :wink:

Barbazsó, nekem most küldték vissza, hogy nem jó a gyári szám :oops: a számos/betűs kell....
Mindenesetre ha nem sikerül regisztrálnod is gyere el!! Csöplány azt írta csomóan voltak olyanok akik nem angel care-esek és ott voltak..nem kérdeztek semmit..lehet ez csak az angel care-nek egy marketing kampánya és amúgy is ingyenes ez atanfolyam..fene tudja...

Fényképeztem bababútort meg anyósom/apósom megcsinálta azt a bölcsőt amiben Gabi (férjem) is ringott picinek :D olyan édes, arról is készült kép..majd ma valamikor rá is dobom a gmailre....

Húú ez az idő meg.. és szinte egész hétre ezt írják :(

Amúgy nyugi, nncs túlhajtás, élvezem a dolgot csak néha sok...de akkor lepihizünk :D
Amúgy én is had dícsérjem a férjem, mert a takarítás nálunk az ő sara..persze akadnak kivételek :) + szegénykém minden délután és hétvégén csinálja a lakást így azért van dolga rendesen és ki is veszi a részét a házimunkából is...
Na majd még jövök..lassan jön az angol tanár nem készültem az órára :oops: :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Nadi: nagyszerű, hogy a hétvégén aktívan tudtátok tölteni: lakásfestés és babacuccok beszerzése. Nem is tudtam, hogy C&I-nak vannak ilyen babás kuponjai, ajándékutalványai.
Ma tervezzük párommal, hogy elnézünk egy babadiszkont áruházba a Soroksári úton lévőbe. Bár már a többsége a babakelegyének megvan, de azért körülnézünk ott is.

KépKép
charlott

Néztem a gmailes fotókat, mindenkinek növekszik a pocija rendesen! Csinálok fotót most már én is és felteszem.

Ti milyen kádat vettetek? Állványosat, vagy csak simán a kádat? Nálunk az a baj, hogy nem tudom mire tenni, max a mosógép tetejére, de az meg nekem magas picit és nem lesz kényelmes benne fogni a babát. Ha a kádba teszem bele, akkor meg nagyon le kell hajolnom és ki tudja menni fog-e ez még az elején... szóval nagy dilemma :D :shock:

Mayday, teljesen megértelek, hogy nem bírsz magaddal néha. Én is így vagyok már és egyre gyakrabban...de még tartsunk ki!
Barbazso, tök jó, hogy mentek Kismama napra, majd mesélni hogy mi volt! Nekem ilyenekre már nincs erőm.
Csöpplány, mikor utaztok vidékre? (vagy már ott vagy, bocsi, de én kicsit lemaradtam)
Zsu, tényleg pihizz is most már. Úgyse lesz már később erre lehetőség. Rá kéne pihennünk előre a baba érkezésére, de én se tudom, hogy ezt hogy valósítom meg, mert még annyi dolgom lenne....és egyre lassabban és nehezebben megy :?

Bocs, de most ennél többet nem tudok írni, pedig még csomó mindent akartam, talán később. Megyek pakolászom picit, meg csinálok valami egyszerűbb kaját.
Mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
nadina01

Jó reggelt :D Látom nem vagyok egyedül :D

Nadina..örülök hogy pihizzel, jól tetted! Ez a legjobb, pihenni és mondani ki mit csináljon :P

Charlott..boka dagadás az utolsó hetekre..hát ezek már az utolsó hetek :D átlagban 5-6 hét és jön a babaeső...
Jajj ma lettem 35 hetes..basszus...36. héttől bármikor jöhet a baba!!!! De izgi :D

Amúgy Charlott, nyugii, lehet csak a front okozta a szülésznőnél is az értetlneséget vagy nehéz napja volt..előfordul..persze megértelek..ilyenkor engem is dühít hogy azt sem tudják mit beszéltünk meg...hátha mikor bemész hozzá napra készebb lesz :wink:

Mayday, remélem jobb a hangulatod még akkor is ha épp nem süt a nap... csak nyugika :wink:

Csöplány... sógórnőd...no comment....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Charlott, a soroksári úti diszkontban voltunk mi is még régebben, tök jó. Most hétvégén Glamour napok voltak és az újságból lehetett kivágni kuponokat, én se tudtam, egy barátnőm adott párat, amire neki nem volt szüksége, mi jól jártunk, mert minden babaruha így akciósan volt és a Triumpfos cuccok is.
Az a baj, hogy akárhányszor elmegyek valahová csak 1 dolgot venni, mindig kiderül, hogy még egy csomó minden hiányzik :lol: De akkor ti jól álltok, ha már a nagy része megvan.

KépKép

KépKép
nadina01

Zsu: :oops: Tényleg már a finishben vagyunk!!!!
Bár én még csak a 33. hetet taposom, de néha már lecsatolnám puttonyomat a hasamról! :lol:

Nadi: ez azért túlzás, hogy minden megvan, mert mindig találok olyan dolgot, ami lehetne venni, de párommal döntöttünk illetve a pénz szabott határt, hogy csak a legfontosabbat vesszük meg.

Kádat állvánnyal vettünk, így akár a szobában is lehet fürdetni, mert a fürdőben nincs sok hely erre. :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok!
Én is vagyok! Az idő, hát arról inkább nem mondanék semmit! Nálunk esik, és kb. olyan sötét van, mintha este 7 lenne! :(
Voltunk tegnap 4D-n! Hát a mi kislányunk annyira szégyenlős volt, hogy nem lehetett róla szép képet készíteni, mert folyton maga elé pakolt mindent! Hol a lábát, hol a kezét, hol mindkettőt! Szóval kb. 2 kép sikerült amint valamennyire látszik az arca! De azért amik készültek délután feldobom Nektek g-mail-re! Apropó g-mail.! Nem tudok belépni! Tudja valaki, hogy miért nem?! Megváltozott a jelszó, vagy csak én vagyok Szenilla és elfelejtettem, és egy rossz jelszót próbálok beerőszakolni! :twisted: :twisted:
A szonográfus csajszi tökre aranyos volt, mert mondta, hogy hívjam fel 2 hét múlva, és csinál még egy UH-t, amiért nem kell fizetni. Egyébként annyira jól lehetett volna látni, ha nem takarta volna el magát! De képzeljétek annyira nem volt szégyenlős, hogy a punciját mutogatta! Azt folyton láttunk! :D A talpáról is van egy nagyon klassz kép, de majd mindent felteszek Nektek! :)
Írok pár adatot, mert tudom erre is kíváncsiak vagytok! :)

BPD: 8,12 cm
HC: 30,13 cm
AC: 28,97 cm
FL: 6,33 cm

Magzatvíz átlagos, Flowmetria normális, Fejvégű baba. Amit a csajszi még észre vett, az az, hogy a köldökzsinór a koponyatetőnél látható! Azt mondta, semmi gáz, ne ijedjünk meg, csak leírja a leletre, mert a dokinak tudni kell. Megnézte még a méhlepény érettségét, az 0 volt tehát teljesen jól ellátja Kendrát! :) Reggel már voltam a laborba, vittem egy "adag" pisit, hogy a dokinak legyen friss laboros eredménye! :) Nem mondta, hogy vigyek, de mindig látom rajta, hogy örül, ha viszem neki! :) Annyira jó vagyok hozzá! :D
Most azt hiszem ennyi, mert kicsit nyügi vagyok, szerintem ez az idő! Ígérem reagálok mindenre és mindenkinek, de azt hiszem most eszem egy körtét és elfekszem még! :oops: :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Már g-mail-en vannak a képek! :)
További szép napot! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Ma egész jól aludtam.Bár hajnali 5-től szinte fent vagyok,kb fél 7 tájban sikerült visszaszenderegni.Egész hajnalba/reggel kínzott a savam.Folyton jött vissza.Már azon voltam hogy ülve alszom.Vagy kimegyek és facsarok narancslevet.De mihelyt elgondolkoztam ezen elkezdett enyhülni.Na mondom azért! :lol: Egyébként itt nagyon vacak idő van.Délután pakolunk be a tatyóba,és holnap goooo,már alig várom.

Barba:hálisten ez nem párom nővére(Ő egy tündér,nagyon csipázom),Hanem párom bátyjának a felesége.Sosem voltunk jó viszonyban.Valahogy ő mindig kislánynak tartott,pedig csak 9 év van köztünk.Meg ő alapból az a fajta,aki mindenkinél jobban tud mindent,minden úgy jó ahogy ő mondja,olyan igazi minden lében kanál.Anyós is velük él,de ő se bírja elviselni.A röhögéséről meg ne is beszéljünk,az az idegesítő visító dobhártyaszaggató....ahhhhrrrrrrrggggg... :lol: Párom se szereti egyébként,szólni nem szólunk érte,úgyis ritkán látjuk őket,és ez így is van jól!Bár mondták hogy ha meglesz a pici akkor többet fognak jönni(Az elmúlt 3 évben 1szer voltak nálunk pedig 1 városban lakunk).Előre félek :shock: Meg ő aza fajta hogy mindig felkapja a gyereket,dajkálja mintha a sajáthja lenne.Engedély nélküll kiveszi még akkor is ha a gyerek jól elvan magának.Párom nővére ezt hagyta de én nem fogom.Ez az én gyerekem,én se nyúlkáltam az övéhez.Kemény leszek! :lol:

Nadina:ilyen bugyit én is akarok majd venni.De csak szülés utánra.Nekem diszkrét pocakom van,Balázs súlya is diszkrét,még nem húz sehova! :lol: De én is hallottam hogy nagyon jók ezek a bugyik,még ha nem is "szexik".ahogy írtad nem aza lényeg.Én majd a gyógyszertárba fogom beszerezni.Holnap megyünk,ma délután pakolászunk be.Majd jövő hét hétfőn jövünk vissza.De asszem csütörtökig fel tudok majd nézni mert először Kereszt anyumékhoz megyünk és ott van net

Charlott:akkor félreértettétek egymást?Vagy most ezt nem értettem,bocsi :oops:

Kiskád:én sima kádat vettem állvány nélkül.Nem drága az állványos,de nekünk nem lett volna legjobb.Úgyis addig használod leginkább míg picike,addig meg 2-3 percesek a fürdetések.Ha meg majd nagyobb lesz és már rúgkapál,meg pancsol,akkor úgyis jobb ha a földre teszed egy törcsire.Ott te is könnyebben tudsz vele játszani.Én ezt a tanácsot kaptam.Küldtem is róla fotót g-mailre múltkor hiberniának.

Zsu:gratula a 35. héthez!!Te ogsz valami szüléskönnyítőt szedni?Málnalevél tea?Homeos bogyó?Elvileg ha jól tudom a betöltött 35. héttől lehet őket szedni.Legalábbis csütörtökön azt mondta nekem a védőnő.

Ercsikati:Kendra nagyon édes.Súlyt nem mondtak?Úgy látom a méretei pont megfelelnek a korának.Nekem a gmail nem vacakol,nem változtattunk jelszót.Próbáld meg még egyszer.Elküldöm az elérhetőséget biztos ami biztos :)

KépKép
Kép
csöpplány

Ercsikati..nagyon cuki Kendra Nina..és az a talpacska :D Zabálni való!! :)

Csöplány..előre is jó utat! Málnalevél tuti lesz, de megvárom ezt a hetet szóval köv héten kezdem.kiváncsi leszek..leginkább az ízére de van itthon bőven méz meg citrom így csak nem lesz gond :D

Aztán ha kicsit rendeződnek itthon a dolgok -remélem a héten- beleásom magam a homeopátiába is lehet elkezdem azt is szedni...ártani tuti nem fog egyik sem :D

Amúgy 20-án megyek dokihoz....remélem elküld UH-ra, és akkor végre megtudhatom, hogy az én édes kisfiam befordult-e már.... de én úgy érzem igen..nagyon középtájékon és bordaközelben érezni a fő mozgást..gondolom az a lába, így reménykedem :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Törpilla: köszönöm az Alian nevet a fiúk a Tímeát én választottam
itt a környéken nincs egy Alina sem

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Ercsikati, tök rendes a csaj, hogy így kárpótol Titeket! El sem hiszem, hogy van még ilyen! :) Azért az első képeken elég jól látszik Kendra, nagyon aranyos! Az a talpacska meg...! Lehetséges, hogy tényleg 6 és fél centi hosszú?! Két hét múlva tuti még jobb képek lesznek! Tudod, Samu is az ingyenesen mutatta meg magát. :wink:

Zsu, köszi! Végül sikerült az előbb regisztrálnom. Rámentem a honlapra, aztán úgy. Csak a linket nem nyitotta meg valamiért a gép. Viszont ciki, de nem egészen értem, hogy hogyan kell megközelíteni a helyszínt... :oops: Ez most a kórházon belül van, vagy kívül?
Várjuk a képeket! Tök jó érzés összeszerelni a bababútorokat, nem? Szerintem annyira jó látni, hogy lassan összeáll a kép! :)

Nézegettem a ruháinkat, hogy miben is hozzam haza a babát, és szerintem amit én vettem 56-os H&M-es, az tök nagy lesz rá az elején. Kölcsöncuccban pedig nem akarom, mert azt nem tudja elrakni emlékbe. :)

Tegnap voltunk az Auchanban, és vettem 500-ért 3db-os pamut bugyicsomagot. Arra gondoltam, csak kényelmesebb lesz, mint az eldobható, és nem sokkal drágább. Ráadásul még az is benne van a pakliban, hogy nem kell kidobni utána. :)

Charlott, ez tényleg dühítő! Lehet, hogy éjszaka dolgozott, aztán azért nem volt képben...

Annyira rossz idő van! Legszívesebben egész nap csak feküdnék a takaró alatt... :)

Csöpplány, ez eszembe sem jutott, hogy a sógornő nem csak testvér lehet! De ciki! :oops: Így azért mindjárt más! :) Szerintem ne aggódj a "fenyegetés" miatt. Ha eddig nem sűrűn jártak felétek, ezután sem fognak. :wink:

Nadina, kár, hogy nincs erőd, olyan jó lenne minél többen menni, látni egymást, ismerkedni,...! Na, majd ha meglesznek a babák...! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

látom az idő
p többeket megzavart én is súlyos vagyok néha és nem csak a súlyom miatt :D

mindenki halad a cél felé én is szardán kezdem a homeós bogyikat szedni
már minden elő van készítve kiságy hibádzik még apánk nem ért rá elhozni
jaj nyügis vagyok most nemis írok többet

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Zsu, nem tudom, ilyenkor mikor van a következő UH (talán a 36. héten), de nekem a doki kívülről megfogta a hasam, és mondta, hogy fejfekvéses. Elvileg mi is ki tudnánk tapogatni magunknak, de én néha egyáltalán nem igazodom ki rajta. Amikor mondjuk 4 helyen nyom egyszerre, el sem tudom képzelni, hogy mije, hol lehet... :oops: Na, a feneke egyértelmű, mert az hatalmas pukli szokott lenni a hasamon, ha Samu nyomul. :) De a többi három...?!?!

Kiskádat mi is simát vettünk. Én a mosógépen tervezem használni, de lehet, hogy konyhaasztal lesz belőle. Mindkettő helyre kell majd a hősugárzó... Mondjuk szerintem a szobában is kéne. De így közel van a kád, ahova ki tudjuk önteni a fürdővizet. A szobából nekünk nagy utat kéne megtenni a lötyögő kiskáddal a fürdőig. :) Jól megtervezünk előre mindent, aztán majd a gyakorlatban lehet, hogy egész másképp fogjuk csinálni... :D

KépKép

KépKép
barbazso

Örülök, hogy tudtál jelentkezni barbazsó...a kórházon belül nekem sincs fogalmam hova kell menni.
Csöplány..segítenél nekünk mint tapasztalt?? :)

Amúgy múltkor a dokim is kézzl tapintotta ki, hogy még farfekvéses...az azthiszem a 32. héten volt,szóval majd jövőhét kedden rákérdezek...de igazából egy UH ,megnyugtatna sok téren..bár Gabi nagyon ficánka szerencsére :D De azért jó lenne ha szakember is megnyugtatna az utcsi pár hétre :D

Kismami, KITARTÁST!!!

Ez az idő ágybabújos, mese nézős kakózós..nekem :D Csak a férjem hiányozna hozzá.....
ehelyett vasalós mesenézős lett a délelőtt...most meg indulok be a városba...pedig semmi kedvvem ebben az dőben brrrr :evil:

Kiskád: mi még csak nézegettük, de egy normális kiskádat veszünk + állványt is szerintem, de hogy hol lesz a fürdetés az még a jövő zenéje... vagy babaszoba..az igen nagy, vagy a fürdő..de az meg igen kicsi..+ a leghidegebb helység.... de majd meglássuk...

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csöpplány: őszintén már én sem értem, hogy mi van? :roll:
Hogy mit akart akkor a szülésznő és tegnap este mi nem ugrott be. Pedig a találkozásunkor még papírt is tele írt rólam. Mindegy is! Majd jövő héten újra próbálozom.

Barbazso: lehet, hogy tényleg mással volt elfoglalva (szavazással), de ez nem fair. Ha kéri, hogy hívjam, akkor legyen képben, hogy ki, miért is fogja keresni! :?

Egyébként voltunk vásárolni és végül is nem a Soroksári diszkontban, hanem a Visegrádi utcai bababoltban. Nekem nagyon tetszett: sok választék, olcsóbb árak, mint más helyen. :lol:
Vettünk: pelenkázó szivacsot, kádszivacsot, cumisüveget, kisollót, kengurut...persze tudtam volna még vásárolgatni, de hát.... :oops:

KépKép
charlott

Na...elküldtem a képeket is..megyek az esőbe :( , sziasztok!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

A józsa Béla köz felőli bejáratnál mentünk be.A portán megkérdeztük,hogy erre jöttünk,merre kell menni és ott szépen útbaigazítottak.Egyébként fel kell kajtatni a másik végig a Kórháznak.Jó kis séta dombra fel.Nem tudom egyszerűbben hogy lehet a Kórházon belül eljutni oda.ennyit tudtam segíteni. :(

Zsu:én úgy hallottam hogy méz meg citromlé nélkül is iható,de majd ha kipróbáljuk akkor úgyis meglátjuk.Ízlések és pofonok.Bízunk benne hogy befordult már Manócska!

Kismami:ez az Alina név tényleg szép,nekem is tetszik.És nem túl gyakori.

Nekem még sohase tapogatta meg a hasam.A méhszájat is csak akkor nézi ha én kérem.Védőnő is csak szívhangot néz.

Barbazso:semmi baj,dehogy ciki!Mindig csak a párom nővéréről beszéltem,még szép hogy őrá gondoltál elsőnek! :) Egyébként én simán eltévedtem volna a János kórházban.Igazából több épületcsoportból áll.Minden hogy is mondjam "szak" más épületben van.Pl másban a szemészet,másban a belgyógyászat.Portán kérdezzétek meg,ott tudnak segíteni,minket is ők igazítottak útba.

Hazahozós ruci:én is vettem egy ari 56-os-t amiben haza tudjuk majd hozni,de én is nagynak találom de majd meglátjuk.Max apa elmegy és vesz neki valami ari cuccost,ha a mostani nagy lenne.

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány: köszi tényleg nem gyakori név az uram beleszeretett ebbe a névbe

zsu: hát próbálok kitartani de olyan fárasztó nem tudom a fiamnál észre se vettem hogy terhes vagyok
remélem 3 héten belül szülök

ercsikati:nagyon szép Kendra nekem meg a ti nevetek tetszik nagyon

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Finishben lévő lányok: Ti már jártok CTG-s vizsgálatra?? Ott mit néznek? Néznek még egyéb dolgok ilyenkor?

Lenne pár kérdésem:
Szerettünk volna újabb ágyneműgarnitúrát venni, azért mert amikor az egyiket kimosom, addig a másikat használom. Az eladónő lebeszélt erről, szerinte felesleges. Tényleg?
Nálatok is csak egy garnitúra van?

Másik kérdésem, hogy pelenkának szemeteskukát használtok, ha igen milyet?

Harmadik a pelenkázótáskára mindenképp szükség van? Vagy elég, ha egyéb hátizsákot pakolok tele babás dolgokkal?

KépKép
charlott

Ha nem jövök néhány napig, akkor tökre lemaradok... :oops: :oops: :oops:

Nagylányom annyit igényel és nem tudok, nem lehet neki nemet mondani. És addig akarom kihasználni a kettesben, hármasban töltött időt amíg lehet! Olyan hihetetlen a szám a vonalzón: 35 nap :roll: 8) és onnantól kezdve 4en leszünk!
És nem találunk nevet a huginak. Asszem Anonim lesz! :wink:

Csöpplány elküldte a gmail-es kapcsolattartó izéhez szükséges infókat, egyszer sikerült is belépni apu segítségével :oops: de azóta nem. És akkor is csak a táblázatot tudtam megnézni, fényképeket nem találtam... a feltöltésről nem is beszélek... :roll: Na majd ma este próbálom jobban beleásni magam!

Kép
Kép
pepitanna

Hali!

Csak benéztem,nincs sok időm, hamarosan megyünk szőnyeget venni a babaszobába.
Mi sima kádat vettünk, állvány nélkül, a szobájában lesz a fürdetés, hogy a kádból mindjárt a pelenkázóra tudjuk tenni. .
Ágyneműgarnitúra-nekünk is kettő van, egy nyári meg egy téli
Szemeteskuka-nem lesz neki külön. Viszont a külön szennyestartót ajánlják,bár nekünk az sem lesz,vszeg az egyik fiókba fog gyűlni a mosni valója,de ez még majd elválik,szerintem nem sürgős dolog.
Pelenkázótáska-egy kis méretü volt a babakocsival, belefér egy-két pelus,culisüveg esetleg csörgő. De nem terveztem venni, van az Avontól egy nagy táskám, sötétkék barna fülekkel,talán ismeritek is, azt terveztem kinevezni babatáskának, fér bele böven.
Üdv,majd jövök!

Kép
dixus80

Sziasztok!

Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban.
Nem akarok lemaradni, de mire írni tudnék, már sokat ültem.
Ádám rengeteget mozog, főleg kajcsinál, akkor rögtön nyomul:)
Pénteken megyünk uh-ra, majd dokihoz, utána írok mi volt.

Csigaby, nagyon édes a kicsi lány. Gratulálok! Örülök, hogy jelentkeztél.

Nadina, tényleg sok a császár, de nem csak ott. Egyrészt szerintem érthető, bár én a sajátomat nem tudtam egykönnyen elfogadni. Most meg már csak az érdekel, hogy Ádival minden rendben legyen, ha nem szülök, hát nem szülök. Fáj ez is, meg fáj az is. Még az is lehet, hogy majd a kiscsajom nem a férjét hívja be majd mikor ő fog szülni, hanem engem.
Másrészt meg olyan nehezen elfogadható, hogy a mai világban nem tudunk mi nők természetes úton szülni. De én ezt komolyan mondom, hogy ennek a nagymértékű környezetváltozásnak tudom be főleg. Össze-vissza mérgeznek minket, a babákat, aztán jön ez a sok szívhang probléma meg egy csomó minden.

Irigylem a 35 heteseket, szeretnék már én is ott tartani.
Most ennyire futotta.
Vigyázzatok Magatokra és a babákra!
kriszta15

Helloka Kismamik!!! :D :D :D

Jöttem,láttam,de már megyek is,csak megnéztelek Titeket.Tudjátok,nálunk most van 7vége. :wink: Látom pörgés az van! :D
Ercsikati Kendra nagyon cuki,az a talp valami haláli édes!!! :D
Zsu,grat a 35.héthez!!Szorítok,hogy Gabi beforduljon. :wink:
Kismami 6almas a pocid,mintha már a 40.hét lenne. :wink:
Csöpplány,sóginőd szerintem nagy bunkó.Már bocsi,de kimenni az a dvd alatt,ami Nektek tök sokat jelent...No comment...
Ja,dvd!Délelőtt voltam fodrászomnál,és ugye vittem a fiának a mese dvd-t.2szer megnézte amíg ott voltam,szóval jó választás volt. :D Annyira aranyos az a kis srác!!!Puszit is kaptam tőle,szerelmes is lettem! :oops: :lol:
Bocsi,hogy mindenre nem reagálok,de sietünk Apumnak névnapja van.Kitartás Csajok,vigyázzatok Magatokra és a babócákra!!! :D
Puszzzzzzz

Kép

KépKép
mayday

charlott: énis egy ágyneműt vettem a babák nem izzadnak szóval jö na jó idő hamar szárad az ágynemű is

ha nem akarsz nem muszáj pelenkázótáskát venni bármi jó amiben elférnek a cuccok

kukából meg olyat válassz ami légmentesen zár hogy a szagok ne jöjjenek ki én sima pedálos 6 l ki skukát vettem ami elől zárni lehet

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

mayday:hát úgy is érzem magam mint aki betöltötte a 40.hetet
szóval el is döntöttem 2 hét múlva szülök :D
t6ényleg alig húzom magam

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Na, Kismami, micsoda elhatározás! :) Akkor lassan elkezdheted a páros lábon ugrálást és a lépcsőzést... :D Különben mindenki azt mondja, hogy a lányok hamarabb szeretnek kibújni, a fiúk meg inkább maradnának még. Szóval elég jó esélyekkel indulsz. :wink:
A hasad tényleg nagyon nagy, nem csodálom, hogy már szívesebben látnád Alinát idekint. Nekem sokkal kisebb, de már az öltözködés is fájdalmas...

Zsu, nagyon jó (lesz) a szoba! Imádom az antik pácos dolgokat. Nálunk a konyha olyan.

Pelenkázó táskánk nekünk sincs, szerintem nem is kell. Egy hátizsákba vagy nagyobb válltáskába tuti elfér egy pelenkázó alátét (eldobható is van már), pár pelus, popsitörlő, cumisüveg (ha kell), tetra pelenka, egy váltás ruha, zenélős vagy csörgős játék, cumi,... aztán szerintem más nem is nagyon kell.
Mi ágyneműt sem vettünk, csak hálózsákot. Abból van több is, mert örököltünk is, és azt nem tudja lerúgni magáról. Ha pedig hűvösebb van, majd betakarom valami kispléddel vagy babatakaróval még. Olyanból is van pár, hogy legyen nálunk mindig, ha elmegyünk valahova.

Mayday, jó ötlet volt a DVD! :)

Kriszta, ma már ott tartottam, hogy írok Neked egy sms-t. Azt hittem, be kellett feküdnöd! Örülök, hogy minden rendben! :)

Csöpplány, hogy Neked mennyi eszed van! :D Itt izgulok, hogyan fogjuk megtalálni, aztán ott ül a portás... :oops:

Pepitanna, képet úgy töltünk fel, hogy a saját e-mail címünkről küldünk levelet, amihez csatoltuk a képe(ke)t. Ha megnyitsz egy levelet, ott vannak kicsiben a képek, és csak rá kell kattintani, hogy kinagyítsa. Legalábbis én így csinálom. De a táblázathoz még mindig nem tudtam megnézni a képeket. Szerintem ahhoz hiányzik valami program a gépünkről.
Biztos sokat jelent Panninak, hogy ennyit foglalkozol vele. Ez tényleg visszahozhatatlan időszak az ő életében. Sosem lesz már egyke. :) De reméljük, ez nem is fogja zavarni! Én imádtam, hogy sokan vagyunk testvérek. Egy hátránya van, képtelen lennék a mai napig egyedül lenni. :) Sosem bírtam a magányt. Hát, ez legyen a legnagyobb gondom! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Ercsikati, tök jó, amit küldtél! Az a hülye legyező például már többször is eszembe jutott, de sosem írtam fel, így tuti elfelejtettem volna bepakolni! A hajszárító meg valahogy egyáltalán eszembe sem jutott. :oops: Néha már azt hiszem, hogy tök jól állok, és akkor rá kell döbbennem, hogy még a cuccok felét sem pakoltam be. :) (Nem ez a két dolog hiányzik...)

KépKép

KépKép
barbazso

barbazso: a fiam is előbb született 2héttel és szerintem Alina is előbb meglesz

krizsta15:te a 35 heteseket irigyeled én meg a 37 heteseket
:D de előbb utóbb úgy is kijön mindegyik babóka
tényleg nagyon fáradékony lettem és türelmetlen meg ez az állandó pakolás állandóan pakolok takarítok hogyha menni kell rendbe legyen a ház bár az uram egy rendmániás szóval kosz ne lesz az tuti

büszke vagyok rá hogy az uram ilyen rendes nem hagy szét semmit és ha kel főzni is tud :) bár arra nem lesz szüksége mert elhozhatja a kaját a suliból ahol dolgoztam

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!
Úgy látom ebben a sz@r időben inkább mindenki a gép előtt ült! Helyes, így legalább volt jócskán mit olvasni!
Mondjuk már most elfelejtettem mit is akartam írni, de majd erőltetem Szenilla agyamat! :D

Először is:
Csöpplány!
Már amikor kikapcsoltam a gépet, akkor jöttem rá, hogy nem írtam súlyt! 2075gr.

Köszönöm mindenkinek a dicséretet, a képekkel kapcsolatban! A talpa tényleg nem kicsi! És valóban annyi mint amennyit láttatok a képen!

Az idő egyébként nekem is "betesz"! Ahogy hazajöttem Anyától - vagyis Tesóm hazahozott - befeküdtem az ágyba, és 15:30-kor keltem fel! Nem nagyon viselem túl jól, ezt a szutyok esős időt! Már most olyan sötét van, mintha legalább is este 8 lenne! ÚÚÚÚÚTÁLOM! :(

Ja! És dobtam a g-mailre pár dolgot! Lehet még valaki hasznát veszi, bár nálunk még kórházi cucc egy darab sem! :D

Szóval:
Kiskád: Mi olyat vettünk, amit könnyen le lehet engedni egy cső segítségével egy vödörbe, és már nincs is a szobában. Mert mi a szobában tervezzük fürdetni Kendrát, hogy egyből a pelenkázóra tudjam majd tenni! Ja és természetesen van állványa! :) Lehet összerakatom ErcsiApuval és lefényképezem Nektek!

Ágynemű: Nálunk kettő van. És nincs különböztetés, hogy téli vagy nyári. Úgy gondoltam, és a tesómtól is kérdeztem, hogy érdemes-e kettőt venni! A válasz egyszerű és logikus volt! Természetesen! Mit csinálok, ha "baleset" történik? Akkor nem teszek a kiságyba ágyneműt! És belegondoltam igaza van! :)

Pelenka-kuka: Nekünk lesz, bár azt is tesóméktól kapjuk! AngelCar Captiva! Náluk tökéletesen bevált, és a szagok 99,9%-át elnyeli! Mert ugye tudjuk, hogy az újszülött pelusa nem rózsaillatú! :)

Pelenkázó táska: Nem tudom mire gondoltok, de ha arra amire én, akkor az nekem a babakocsihoz volt gyárilag! Ugyanolyan színű és méretre is szuper! :D

Most azt hiszem egyenlőre ennyi! Ha valami lemaradt volna, valakinek az nyugodtan írja meg! Bocsi, de most ennyire emlékszem kapásból! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Charlott!
Szennyeskosár:én nem szándékoztam külön gyűjteni a szennyesét,mosásnál úgyis különszedem a miénktől.Már alapból külön kellene tárolni a szennyesét a miénktől? :oops: Mert ami olyan,azt rögtön áztatni fogom nem fogom gyüjtögetni.
Pelenkázótáska:szerintem simán megfelel egy hátizsák.
Ágyneműgarnitúra:én lepedőt vettem 3-at,hogy míg egyet mosok legyen még kettő tartaléknak.Kispárnát most úgy sem lehet használni,Fejvédőt is csak akkor kell mosni ha véletlenül bepiszkítaná valami(Egyáltalán azt be tudja piszkítani?)Takarót meg ha kimosod addig szerintem elég egy pléd is helyette.Úgyhogy szerintem elég az 1 garnitúra.
Kuka:nekem is légmentesen záródó van,amit a légzésfigyelő mellé kaptunk.De sokan nem használnak ilyet hanem rögtön kiviszik a kinti nagy kukába.Na én ezt nem tudnám megcsinálni,minden pelenkázás után le a másodikról fel a másodikra?Van olyan aki a sima kukába gyűjti,mert egy nap alatt össze gyűlik annyi amit le lehet vinni,de a szagok???!!!!

Barbazso:én is így csinálom a gmail-t.A táblázat megnyitásához elvileg excell kell.Általában minden gépen van.Sajna én nem tudok más táblázatot csinálni. :(

ercsikati:szép kis súlya van.Nem mondták mennyi lesz a várható születési súlya?Tök ari a csajtól hogy megint mehettek 2 hét múlva.Gondolom már várod.

Na megyek vacsit gyártani párommal.Chilis babot csinál,de én szerintem kihagyom mert az erőset már nem bírja a gyomrom.Majd kitalálok magamnak ma vacsira valamit.Lehet hogy csak egy sima tejbegríz lesz.

KépKép
Kép
csöpplány

Lányok,küldök G-mail-re friss pocakfotót,ahogy ígértem.Hát szerintem az elmúlt 3 hétben semmit nem nőtt.Mármint a kép láttán.Valóságban szerintem sokat nőtt.a mindegy.Még mindig kis diszkrét,Csak tudnám hol van a gyerkőc? :lol: Teszek fel egy olyan képet is ahol Balázs kinyomja magát,most már olyan hegyes kis dombocskát csinál.Felteszem mellé a régi "dombocskát is"

Merre vagytok csajszikák?

KépKép
Kép
csöpplány

http://www.youtube.com/watch?v=sLH0Vsf5 ... r_embedded

jó reggelt találtam egy két érdekességet remélemmásoknakis hasznos lesz

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

http://www.youtube.com/watch?v=sLH0Vsf5 ... r_embedded

jó reggelt találtam egy két érdekességet remélemmásoknakis hasznos lesz

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

http://www.nlcafe.hu/dula

ezt az oldalt csak az nyissa meg aki látni szeretne szülést és nem ijed meg én megnéztem és így sokkal egyszerűbbnek tűnik de a valóságban gondolom ez nem így van
http://szulesvideok.info/

http://szules.lap.hu/
http://www.freeweb.hu/mama-baba/szules.html

http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

na mára ennyi remélem tényleg hasznos lesz nektek is ez a pár oldal

ma is esik az eső utálom!!!!!!!! :twisted:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

csöpplány_:én kertesben lakom de de a pelenkának jó ha légmentes mert bizony lesz szaga én is vettem de csak mert éjszaka nem fogok kimenni a nagy kukához

ja és a babának azért érdemes higiénikusabb ha saját szennyes tartója van legalább is én így gondolom de ha csak egy fiókban gyűjtöd is jó hugiék vettek egy fonott kosarat és abban gyűjtik

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Jó reggelt!

Látom senki sem viseli túl jól ezt a szar időt. Én konkrétan alig aludtam, óránként felkeltem, vagy pisilni, vagy inni, vagy csak úgy....levágtam a körmöm éjszaka, aztán arcpakolást csináltam, mert egyszerűen nem tudtam aludni. Féltem is, hogy férjem felkel aztán majd jól megrémül tőlem, hogy fehér trutyival a fejemen mászkálok :lol: Persze most meg olyan vagyok, mint akit fejbevertek...

Ercsikati, nagyon édi Kendra baba a fotókon! És az a talpacska :lol: Tényleg jó fej a nőci, hogy mehettek megint.
Kismami, most nézem ezeket a honlapokat. Tök jók! Nem árt most már ilyeneket olvasni, nézni. Szeretnék mindennek tisztában lenni teljesen, ha oda kerülünk. Bár félek, hogy a szüléskor semmi nemfog eszembe jutni, hogy mit hogyan kéne, de hátha mégis. Kismama jógán is rengeteget légzést tanulunk, remélem legalább az bennem marad és segíteni fog, ha kell.
Csöpplány, jó utat nektek! Ma mentek ugye? Várjuk, hogy onnan is jelentkezz! Még jó, hogy szóba került az ágynemű, hát én totál elfelejtettem, hogy az is kéne :oops: Rendszereznem kell a dolgokat és nekem is kell írnom egy listát, mint Mayday, hogy mire van még szükség. Mert kezd káosz lenni.

Ha minden jól megy ma délután megyünk a Babaszafariba, kinéztem egy nagyon szép fehér kiságyat és pelenkázót a neten. Le van árazva, ha élőben is jó lesz meg is vesszük.
Viszont 2-re meg mennem kell a védőnőhöz. Sok kedvem nincs ilyen időben.... azt mondta múltkor, hogy most kell mennem utoljára, és innentől kezdve már nem piszkál, majd ő jön hozzánk, ennek örülök, mert nincs közel, főleg ilyen időben.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!
Én már megjártam a labort, elhoztam a pisim eredményét, úgyhogy holnap egész "meleg" eredménnyel megyek hozzá! Minden szuper, de mondjuk a ph. érték az 8 a megengedett legnagyobb pedig 7,5. Mondjuk nem tudom mit jelent! Tudja valaki? :roll: :?:

Nadina!
Osztom az éjszakádat! Nálam is pisi "hegyek", ivászat, aztán orrdugulás..... szóval nekem sem volt túl jó éjszakám! Utálom már ezt a hülye időt, de képzeld a 7végére már újra 19 fokot mond! Na majd kíváncsi leszek rá! :) Bár én örülnék neki nagyon! :) Hol van az a babaszafari? Esetleg egy linket kérhetnék? :?: :lol:

Csöpplány!
Én is jó utat kívánok Nektek! :) Vigyázz magatokra, és ha van időd és lehetőséged akkor egy kis életjelet küldj Nekünk! :D A pocakod tényleg nem túl nagy, de szerintem hozzád képest, ideális! :) És a dombocska....hát szuper! :D Kendra várható súlyát a dokitól kérdeztem meg, még 1 hónapja amikor voltam nála, akkor azt mondta, hogy 3-3,5 kg közötti lesz! Hát most majd megkérdezem újra! Kíváncsi vagyok mit mond majd! :lol:

Kismami!
Köszi a linkeket! Tényleg jó már most tájékozódni, hogy mit és hogyan is kell csinálni, és hogy mikre lehet szükség! Mondjuk a szülési videót nem néztem meg, azt hiszem köztetek én vagyok az egyetlen aki nem néz ilyeneket! Azt hiszem így is parázi fogok, nem hogy még lássam is! Majd ha már ott leszek nem ezekre a videókra akarok gondolni, hanem arra, hogy minél előbb a karomba foghassam Kendrát! :D De azért én becsüllek benneteket, hogy végig nézitek! :D

Most lépek én is, nem nagyon szeretek magamban beszélgetni! De szerintem jövök még! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt mindenkinek - bár az idő messze van a jótól...
Még nem olvastam vissza az elmúlt 2 nap termését, így csak egy gyors jelentésre leszek jó a tegnapi vizsgálatról, de ezt muszáj megosztanom veletek.
Szóval, 1 ujjnyira nyitva a méhszájam, dokim szerint maximum(!) 2-3 hét van hátra Nóri születéséig! 8) 8) :wink: Annyira izgi, alig aludtunk éjszaka párommal, egyfolytában ezen agyaltunk mindketten, meg azon matekoltunk, hogy még mi mindent kell villámgyorsan befejeznünk :o .
Amúgy minden rendben, doki azt mondta, hogy nincs ok aggódni amiatt, hogy már kinyílt a méhszáj, sőt, de az biztos, hogy nem fog bentmaradni május 8-ig :). 2414 grammosra becsülte a mostani súlyát és 3 kg körülire a születési súlyt.
Volt ctg is, 15 percen keresztül nézték a szívhangját, amiről ilyen ekg-s görbéket is nyomtattak. Nagyon vicces volt, 2-szer is csuklott közben, meg többször megpróbálta lerúgni a dopplert :lol: :lol: a kis lázadó.
Egyenlőre ennyi, most elkezdem összapakolni a kórházi pakkot . Délután visszaolvasom az elmúlt 2 napot és még jövök, meg küldök gmail-re is képet.
kovmarti

Sziasztok!
Jöttem hogy elújságoljam a híreket.
Tegnap voltam uh-n a babával minden oké :lol: csak nagyobb egy kicsit :oops: ,azt nem mondta a doki hogy mennyivel.
Elküldtek megint terheléses cukor vizsgálatra :cry: .Mert lehet hogy ettől nagyobb.
Ma voltam terhesgondozáson azt mondta a doki hogy szedjem az elevitet minden másnap,mert lehet hogy ettől is nagyobb.

Megvizsgált nyitva van a külső méhszájam 1 újjnyira,irt fel panangint(ez görcsoldó az hiszem)meg még valamit csak azt nem tudom hogy mire elfelejtettem(pipolphen)nem tudom mire van megnéztem a neten de ha jól értelmeztem akkor ez valamien nyugtató én meg nem fogok nyugtatót szedni az biztos.Minek nem vagyok ideges,aludni is tudok nem értem mért írta fel.Na mindegy
Szedett már valaki lyen gyógyszert?

Ja a bokám már szép, sokat feküdtem vele,mellőznöm kell a sót :cry: .
Na most ennyi

Vigyázatok magatokra és a babákra!!!!!!
Pihenjetek sokat!

Kép

KépKép
torpilla

Kovimarti és Törpilla: akkor már nálatok elindult valami. Pihenjetek sokat! Jó lenne még pár hétig bent tartani a babócákat. :wink:
Éreztetek valamit, hogy más már a helyzet odabent? vagy csak a doki tapintotta ki ezeket?

Ma is nyomott az idő és a hangulat is. Egésznap aludnék, de azért hagyjuk ezt estére. :roll: :oops: :D

KépKép
charlott

Charlott én csak annyit éreztem az elmúlt pár hétben hogy fáj a hasam néha görcsölt,de remélem még bent marad egy kis ideig a pici fiam,nem szeretném hogy valami baja legyen!!!!!!!!!!!!!
Azért szerintem egy kicsit megnyugtató az hogy csak a külső méhszáj van nyitva és nem a belső ezt a doki is mondta,mert akkor szerintem már korházba lennék.
De az biztos hogy mostantól többet fogok feküdni,pihenni.
Jobb megelőzni a bajt!!!
Jövőhét csütörtökön megyek terheléses cukor vizsgálatra :cry: ,kéthét múlva kedden meg terhesgondozásra.Addig meg pihi :wink:

Kép

KépKép
torpilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?