Sziasztok!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét!! Remélem belefért egy jó kis szavazás is!
És már otthon vagytok, nem pedig egy sorban...
Sajti, Pancsi, Kubuspace: köszi!A sógornőm szerencsére már rendbe jött. Azóta már volt uh-n is, és úgy látszik minden rendben van!
Pancsi, én okt. 20-ra vagyok kiirva az uccsó menzi alapján, de igazából minden uh-n más dátum jelenik meg a méret alapján. Mindenesetre október, váci kórház. És ti?
Sajt@, jobbulást!!
Vörösmacs, én is úgy vártam a hányingert, mint más a messiást... Nálam végül nem köszöntött be, és iigy utólag már tudok neki örülni. Nyugi, minden rendben van iigy is, nem mindenki érzékeny ilyen téren. (Ahogy olvastam, 60-40% az arány, rókakoma javára)
Mieza, Ildi, remélem a ciszta elmúlóban!!
Mieza, NEM vagy gonosz!! Ezt már az is mutatja, hogy attól tartasz, hogy gonosz vagy!! Szóval szerintem az a teljesen normális, ahogy te érzel, nem az, ahogy a sztorik szereplői viselkedtek, reagáltak. Vagy ha te gonosz vagy, akkor én is...
De ez nem lehetséges, úgyhogy nincs min aggódnod!!
Vaya, örülök hogy jól vagytok, te is, babus is és tesóék is!!
Kubu, remélem dédivel (is) minden rendben!!
Kiscsaj nagyon édi, hihetetlen, hogy már ekkora!!Szerintem nagyon is jól látszik, milyen szép!
És már több mint fél kiló...De jó!!
Heni!! Gondolom, hogy nagyon nehéz felállni, de ahogy Te is iirod, muszáj! Nagyon örülök, hogy újra harcba szállsz, és biztos vagyok benne, hogy az új lendület segiiteni fog!!Nagyon szoriitok, hogy a kellő zsé minél hamarabb összejöjjön!! Az, hogy a meló nem stresszes, szerintem iszonyú fontos, és most akkor nem lebeg feletted a munkanélküliség kardja sem. Látod, látod, kezd összeállni a kép, kedves idei ZT-m!!
Vikus, remélem hamar kiderül, hogy mi a baj, és akkor már nem lesz akadály előttetek sem!
Andi, hát remélem már valamit használsz. Én használtam már a canesten combit, és engem pikk-pakk rendbe rakott. Biizom benne, hogy nálad is beválik!
Fogadd részvétem az unokaöcséd miatt.
Vörösmacs, nagy nagy gratu A és B babusnak, cseperedjenek csak szépen!!
Részvétem az unokanővéred miatt.
Rony, nagyon drukkolok hogy ez a lombik sikerüljön!!
Hófehérke! Üdv a fórumon, remélem a BMC lesz nektek is a befutó!
Dilemma, szia! Sajnos én nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert nem volt Koncz doktorral tapasztalatom. De talán ő tudna neked válaszolni a leleteid alapján. Remélem minél hamarabb eredményesek lesztek!
Eszter, jó hallani rólatok! Próbáljatok erőt meriiteni mindenből, amiből csak lehet!
Avarka, el fogtok jutni a lesziivásig!!És tovább is!!Megy a drukk már mostantól!Fagyasztott spermával kapcsolatban és nem tudok segiiteni.
Ancsyka, kiivánom, hogy hamar máshogy lásd a dolgokat. Nagyon sajnálom!!
Judit, nagyon drukkolok, hogy a következő alkalom sikerrel járjon. Ha lombikot szeretnétek, akkor beszéljetek erről a dokival. Ha mód van rá, akkor szerintem nem fog az útjába állni.
Zsuzsó, ha nem vagy elégedett a dokival, akkor szerintem válts mindenképp. Kell, hogy biizni tudj.
Navared, a hasam nekem is szokott fájogatni. A doki azt mondta, amiig enyhe a fájdalom, addig nem kell aggódni.
Védőnéni családlátogatásra megy?
Hozzánk nem jött. Nem is hallottam még ilyet...
Rólunk: Csütörtökön voltunk uh-n, amin a Down-kór szűrést is elvégezték. Az uh értékek alapján minden rendben van velünk, a vérvétel eredményére még várunk.
Valósziinűleg (még) kevesebbszer fogok jönni mostmár, de azért nagyon szoriitok nektek és kiivánom, hogy minél hamarabb egy problémamentes terhességnek kezdhessetek neki!!
És ha bárkinek bármiben tudok esetleg segiiteni, akkor keressetek meg nyugodtan priviben is!